Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Τα Ζώδια, με Πανσέληνο στον Ταύρο! by MagicF’Ariel..

28/10/2023 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι τόσο νωρίς που το Φεγγάρι είναι ακόμα στον ουρανό. Ένα φανταστικό, υπέρλαμπρο, μαγικό Φεγγάρι, με γοήτευσε ιδιαιτέρως, με μελαγχόλησε λιγουλάκι, με ταξίδεψε λίγο στα παλιά, εκεί που ακόμα πονάει η καρδιά μου.. Μου θύμισε το ανεκπλήρωτο.. Εκείνο το όνειρο!

Πανσέληνος στον Ταύρο, για δυο εβδομάδες η επιρροή του Φεγγαριού βαστά γερά, κυρίως για τους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους!

Είναι μια έντονη περίοδος, από συναισθηματικής άποψης, προκύπτει μια εσωτερική μάχη, γίνεται με το έτσι θέλω, μια προσωπική εκκαθάριση! Τι κάναμε σωστά; Τι λάθος; Αν κάτι διορθώνεται; Αν κάτι τίμια αντικαθίσταται; Τι πρέπει να φύγει; Τι να μείνει; Μπορεί να μην υπάρχει η διάθεση, ή κάποιο πλάνο, αλλά είναι τέτοιες οι ενέργειες του Φεγγαριού, που μέσα από διάφορα γεγονότα, θα χρειαστεί μια τέτοια διαδικασία. Η αλήθεια είναι το ζητούμενο, για ακόμη μια φορά! 

Αντιλαμβάνομαι πως με τον Άρη, τον Δία και τον Ερμή που «τσακώνονται» τις μέρες αυτές, πως τίποτα δε θα γίνει με τον εύκολο τον τρόπο, μάλλον άγαρμπες και επιθετικές οι συμπεριφορές του κόσμου. 
Τα μαντάτα όχι και τόσο ευχάριστα, οι αναποδιές και τα λάθη που έχουν συμβεί στο παρελθόν, φαίνονται ξεκάθαρα, κάποιος πρέπει να λάβει μερίδιο ευθύνης, κάποιος πρέπει να διορθώσει, να φτιάξει ότι χάλασε. Βέβαια, μπορεί να βρει μια ακόμα καλύτερη λύση, που θα φέρει εύνοια και σταθερότητα! Συνήθως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, συνεπώς κάποιος μπορεί να αδικηθεί τις μέρες αυτές, να πληρώσει τα σπασμένα των άλλων. 

Ζήλειες, ίντριγκες, ανταγωνισμός, γίνεται φασαρία μεγάλη, γιατί το Ταυρίσιο Φεγγάρι, θέλει ένα όμορφο, σταθερό και ήρεμο σπιτικό! Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να γίνει μια γερή ανακαίνιση. 

Η Αφροδίτη θα μας σώσει.. don’t worry! 😅

φιλάκια.. 


Κριός 
Κριαράκια μου τις μέρες αυτές, είστε μέσα στην γκρίνια γιατί λεφτά έρχονται και λεφτά δε φτάνουν και είστε ζορισμένοι διαρκώς! Η Πανσέληνος στον Ταύρο, σας υπενθυμίζει μάλλον με λίγο άγαρμπο τρόπο, πως θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά, ακόμα και σχέσεων, μπορούν να αλλάξουν status, συνεπώς αγχώνεστε όταν νιώθετε πως ίσως και να χάσετε τη Γη κάτω από τα πόδια σας. Το Φεγγάρι αυτό θέλει να σας δείξει πως οι εποχές έχουν αλλάξει και πως επιβάλλεται να κάνετε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας. Φροντίστε να προστατέψετε τα κεκτημένα σας, η μάχη ποτέ δε σταματά! 

Ταύρος
Από ότι έμαθα είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, σας αρέσει, δε σας αρέσει! Όλοι οι προβολείς πέφτουν επάνω σας, σας αξίζει λίγος ενθουσιασμός τέτοιου τύπου, αλλά να ξέρετε πως πάντα υπάρχουν και οι ζηλιάρηδες που σας ματιάζουν και σας στέλνουν αδιάβαστους! Υπάρχουν δυο σενάρια, τύπου να το τερματίσετε σε προσωπικό επίπεδο και να πείτε ένα αντίο τύπου «χωρίζουμε»! Μέρες που αρκετοί Ταύροι χωρίζετε τα τσανάκια σας, γιατί πόσο πια;;; Πόσα χρόνια πέρασαν για να πάρετε τέτοιες αποφάσεις;;; Παίζει όμως και μια νέα επαγγελματική πρόταση πολύ super! Να είστε ψύχραιμοι, κάτι τελειώνει, υπάρχει όμως και μια νέα αρχή! 

Δίδυμος
Οτιδήποτε συμβαίνει στον Ταύρο, δε σας ταιριάζει και κάθε φορά σας γίνεται βραχνάς, οπότε αντιλαμβάνεστε πως αλλάζουν οι ταχύτητες, κόβετε τη φόρα, τεμπελιάζετε πιο συχνά, δεν έχετε όρεξη για τίποτα! Τουλάχιστον ας είστε αθόρυβοι και μακριά από κουτσομπολιά που αργότερα θα σας εκθέσουν! Παίζονται πολλά γύρω σας, είναι μια τέλεια περίοδος για να κάνετε τον κατάσκοπο. Καλό είναι λοιπόν, για τις επόμενες δυο εβδομάδες, να γίνετε τέρμα αντικοινωνικοί, να βρείτε χρόνο για ύπνο, καλό φαγητό και ξεκούραση. Η δημιουργικότητα έχει τις στιγμές της.. και οι ευκαιρίες είναι αθόρυβες..!

Καρκίνος
Το διάστημα αυτό είστε έξω καρδιά, πολύ κοινωνικοί, ασχολείστε με πολλά πράγματα, είναι γεμάτη η ημέρα σας, από ανθρώπους και εικόνες. Το Φεγγάρι είναι Ταυρίσιο. Τα λόγια σας είναι απόλυτα. Πεισμώνετε μέχρι να γίνει το δικό σας. Υπερβάλετε συχνά πυκνά.. έχετε πολύ καλή διάθεση, οι άλλοι δεν την έχουν! Και επειδή ο Ταύρος σημαίνει, σπίτι, θαλπωρή, ηρεμία, σε τέτοια θέματα θα εστιάσετε τις μέρες αυτές. Αν πουλάτε κάτι ή πρέπει να αποζημιωθείτε για κάτι, αν και το έχετε στα ξεχασμένα, ίσως το timing τώρα πια να είναι σωστό και να έρθουν φράγκα από το πουθενά! Να.. αυτά είναι! 

Λέων
Με αφορμή την Πανσέληνο στον Ταύρο, επιθυμείτε να γίνετε πιο σπιτόγατοι από ποτέ. Αρκετοί θα προτιμήσετε αυτές τις δεκαπέντε ημέρες για να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας. Θέλετε να αράξετε το κορμί σας στον καναπέ, μπορεί όμως και να κάνετε και μαστορέματα, να προετοιμαστείτε για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Κάποια Λιοντάρια θα το παίξετε ακόμα και άρρωστοι, προκειμένου να μείνετε λίγο παραπάνω στο σπιτάκι σας. Είστε μέσα στην υπερένταση, ανεξάρτητα αν όλα βαίνουν καλώς. Σας αρέσει να γκρινιάζετε, ξεδίνετε έτσι δίχως παρεξήγηση. Κάντε ότι λέει η καρδιά σας. Αυθόρμητα!

Παρθένος 
Το Ταυρίσιο Φεγγάρι είναι ότι καλύτερο για εσάς, ιδανικό για να κάνετε όνειρα για κάτι που σας αρέσει πολύ και να τολμήσετε να ανοίξετε τα φτερά σας και ότι θέλει ας προκύψει. Είστε έτοιμοι για όλα, ακόμα και να ζήσετε στο εξωτερικό, ή κάπου μακριά προκειμένου να κάνετε τη δουλειά των ονείρων σας! Οι πιο νέοι ίσως και να έχετε έντονα την επιθυμία να σπουδάσετε, να μάθετε μια τέχνη, να επενδύσετε στον εαυτό σας, στα ξένα! Εννοείται πως δε λέτε τίποτα πουθενά, γιατί το κακό το μάτι, έχει τόση δύναμη που μπορεί ακόμα να σας ανατρέψει και τα πλάνα! Ένας φουριόζικος έρωτας προκύπτει!

Ζυγός 
Το φως του Φεγγαριού, φωτίζει το πορτοφόλι σας, το οποίο είναι σχεδόν άδειο. Αναρωτιέστε το πού πήγαν τα λεφτά; Έχετε κάνει αμέτρητες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια, κάποιοι φτιάξατε το σπιτάκι σας, κάποιοι στις επιχειρηματικές σας τις δραστηριότητες, ρούχα πολλά, ταξιδάκια, απολαύσεις, τέλος τα μαδιά! Η Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι αυτή που σας κάνει διεκδικητικούς, πρέπει να μπείτε στο παιχνίδι ξανά και με ηγετικό ρόλο μάλιστα! Μέρες που θα έρθετε σε δύσκολη θέση, μιας που οι προτάσεις για βόλτες θα πέσουν βροχή και εσείς θα χρειαστεί να αρνηθείτε γλυκά, για τους ευνόητους λόγους.. 

Σκορπιός
Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να σοβαρευτείτε λιγουλάκι και να κάνετε μια αυτοκριτική, πριν πείτε τη λέξη «χωρίζουμε»! Αφορά όλες σας τις σχέσεις, ερωτικές και επαγγελματικές, εσείς γνωρίζετε καλύτερα με τι άτομα έχετε μπλέξει και το γιατί. Το Φεγγάρι αυτό, φανερώνει κατά βάθος τις αληθινές προθέσεις κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται στο πλάι σας. Διαπιστώνετε πως είναι τα λεφτά, κάποιος προσπαθεί να σας «δαγκώσει», θα το επιτρέψετε ή όχι;;; Ξεπαραδιάζεστε, για καλό σκοπό, όμως πάντα να αναρωτιέστε αν αυτό είναι αμοιβαίο ή όχι..!? 

Τοξότης
Ζόρικο το Φεγγάρι αυτό, ανατρεπτικό και σκοτεινό για εσάς, μιας που σας φανερώνει το τι αληθινά συμβαίνει γύρω σας. Για τις επόμενες 15μέρες, καλό είναι να έχετε μάτια και στην πλάτη σας, να μην εμπιστεύεστε κανέναν, κάποιος γλυκό κοιτάζει τη θέση σας, το πόστο σας, τα καλά που έχετε, μπορεί να σας κλέψει και τη δόξα, αν δεν προσέξετε! Η Πανσέληνος από τον Ταύρο, σας θέλει καχύποπτους για τα κεκτημένα σας και τα δεδουλευμένα σας. Είναι μια καλή ευκαιρία, να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα σε επαγγελματικό επίπεδο. Να χωρίσετε τα τσανάκια σας, με όμορφο τρόπο. Απογοητεύεστε όμως.. 

Αιγόκερως
Το σύμπαν τον καιρό αυτό σας ευνοεί, ανεξάρτητα από τα παράξενα που συμβαίνουν! Η Πανσέληνος από τον Ταύρο, ενώ βάλλεται από τον Άρη και τον Ερμή, ενώ το κλίμα είναι λίγο βαρύ, εσείς πετυχαίνετε τον ένα στόχο μετά τον άλλον και προχωράτε ακάθεκτα, τίποτα και κανείς δε σας σταματά. Ενθουσιάζεστε υπερβολικά με την πάρτη σας το διάστημα αυτό, αποφύγετε να καβαλήσετε το καλάμι, όσο πιο ταπεινά άλλο τόσο αρέσετε. Τα λόγια σας ας είναι συγκρατημένα, γιατί οι «σάλτσες» οι δικές σας, είναι πληροφορίες για κάποιους άλλους! Κάντε χώρο για τον Έρωτα! Είναι όλος δικός σας! 

Υδροχόος 
Πέφτει πολύ βαρύ το Φεγγάρι αυτό, στο «είναι» σας! Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι σα να σας δένουν από παντού, εσείς να σκούζετε και να τρελαίνεστε, μονάχοι βέβαια, να φτιάξαμε μια σκηνή από μια ταινία, θρίλερ να ειπώ; Εγωιστικά αποζητάτε την προσοχή των άλλων, ενώ λίγη αγάπη γυρεύετε με λάθος τρόπο! Το μονοπάτι της καριέρας σας φωτίζεται καλύτερα, τις επόμενες 15μέρες παίζει να βρείτε το χορηγό που αποζητάτε! Το ζητούμενο είναι οι συνεργάτες σας να είναι αυτοί που απέμειναν από την εκκαθάριση που κάνατε. Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα δυνατό restart!? 

Ιχθύες 
Είναι μέρες που κάνετε το κέφι σας, ότι και αν σημαίνει αυτό! Ναι μεν κάποιες φορές σας παίρνει από κάτω, κάποιες είστε μες στην τρελή τη χαρά, σας αρέσει και το δράμα, πώς θα ασχοληθεί ο κόσμος μαζί σας; Η Πανσέληνος από τον Ταύρο, είναι αρκετή για να γυαλίσει το ματάκι σας! Αρκετά Ψαράκια εκεί έξω ξεσπάτε, ξεδίνετε, μέσα από διάφορες δραστηριότητες, ίσως και να γίνετε λίγο κακά παιδιά, τύπου τα bar και τα ξενύχτια.. αλλά χρειάζεται πού και πού και αυτό! Αποφάσεις ζωής πάλι θα χρειαστεί να τις πάρετε, οπότε δε γλυτώνετε από τις κακοτοπιές. Στην υγεία μας, τσιν – τσιν και αναμένουμε..!

magicfariel

Φωτογραφία από 15806731 από το Pixabay