Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Μυστήρια χαρωπές, οι μέρες του Δεκέμβρη 2022! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαστε λίγο πριν, από τον πιο όμορφο μήνα του έτους τον Δεκέμβρη! Η πιο ωραία εποχή του χρόνου, μιας που είναι όλα στολισμένα, χρώματα παντού, η προετοιμασία για το Christmas spirit μαγική, η μουσική απαλά σε διαπερνά.. we wish you a Merry Christmas και τα σχετικά, το παιδί ξυπνά και κάθε φορά, μα κάθε φορά ζητάει ένα δώρο από τον Αϊ Βασίλη, πιστεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων! Ετών; 100 πειράζει;;; 


Και κάπως έτσι η Ταυρίνα σας, για ένα μήνα φουλ, είναι αλλού για αλλού. Ναι, θα ήθελα πολύ να δω ένα έλκηθρο να πετάει στον ουρανό! 😮 πέρα για πέρα φανταστικό! 

Αποφάσισα λοιπόν, να ρίξω ένα βλέφαρο στο σύμπαν, να δω οι πλανήτες πώς την έχουν.. τη φάση;;; Είναι σε καλό mood, ή θα πέσουμε σε μαρασμό; Οι πρώτες δέκα μέρες είναι έντονες πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη λίγο πριν πάει στον Αιγόκερω, βάλλεται από τον ανάδρομο Άρη που είναι στους Διδύμους και από τον Δία που είναι στους Ιχθύες! Όπως γράφω και πιο κάτω, ο Ποσειδώνας είναι ο guest star του μήνα, οπότε η καρδιά χτυπά δυνατά, τα συναισθήματα μπερδεύονται, η συμπεριφορά του κόσμου αλλοπρόσαλλη, άλλα μηνύματα γράφτηκαν από τον Ερμή, αλλιώς έφτασε η μετάφραση! Χαοτικό το σκηνικό, γιατί είναι μέρες που η αλήθεια φωνάζει και εμείς της κλείνουμε το στόμα, να όμως που αυτό κάνει το κορμί να αντιδρά! Η γλώσσα του σώματος επίσης εκφραστική πολύ!

Ευτυχώς που ο Ερμής και η Αφροδίτη με λίγες μέρες διαφορά φτάνουν στο ζώδιο του Αιγόκερου, οπότε χάνουν για λίγο τα ίχνη της. Σοβαρεύουν τα λόγια, η καρδιά μπαίνει υπό έλεγχο, μετρημένος και συγκρατημένος ο κόσμος συναισθηματικά, ο σκοπός είναι να υπάρχει ηρεμία. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, όλο τον Δεκέμβρη βαστά την Αφροδίτη από το χέρι. Οτιδήποτε και αν της συμβεί, που θα της συμβεί, έχει κάποιον να την ηρεμεί, να της τιθασεύει το ανήσυχο πνεύμα της, να της κρύβει και καμία αλήθεια, μπας και κάνουμε Χριστούγεννα! 

Οι καλικάντζαροι του σύμπαντος, ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, ο Κρόνος από τον Υδροχόο και ο Ουρανός ανάδρομος από τον Ταύρο! Ποιος θα γλυτώσει μάνα μου;; Ποσειδώνα δεν έρχεσαι και εδώ πέρα να μας βαστήξεις το χέρι;;; 😕

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 08/12 θα μπορούσε να φέρει ανεμελιά, να όμως που φέτος, ο ανάδρομος Άρης που έχει κατσικωθεί στο σβέρκο των Διδύμων, δεν επιτρέπει τόση χαρά. Νευράκια λοιπόν, εντάσεις, λόγια του αέρα, που πληγώνουν όμως, στα άκρα οι σχέσεις, αντίθετες γνώμες, κάποιος θέλει οπωσδήποτε να υπερισχύσει! Κάποιος θέλει να έχει την τελευταία την κουβέντα. Κάποιος δεν κάνει πίσω με τίποτα, no matter what! Συνεπώς προσμένουμε με αγωνία το τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, όχι τίποτα άλλο μπας και μπούμε σε εκείνο το Christmas spirit!

Ο Δίας στις 21/12 είναι στο ζώδιο του Κριού! Του λέει καλημέρα και του κλείνει το μάτι πονηρά! Έχει ορεξούλες ο άτιμος, είναι στις καλές του, είναι το δώρο μας! Είναι γεμάτος από εκπλήξεις, οπότε υπάρχει ελπίδα μέχρι τέλος του έτους, κάποιοι να βρουν μια καλύτερη δουλειά και κάποιοι ένα σύντροφο ζωής. Από όλα τα καλά έχει σκοπό να μοιράσει, το μόνο που θέλει είναι να είμαστε καλά παιδιά. Μήπως ο Δίας φορά τη στολή του Αϊ Βασίλη; Επιβλητική η παρουσία του, έχει ένα prestige.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, που βοηθά κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Υπάρχει μέλλον, αρκεί να είναι χτισμένο σε γερές βάσεις. Είναι μέρες που τα μαντάτα τρέχουν, μια προαγωγή, μια αύξηση, ένα μπόνους; Μια νέα καλύτερη εργασία; Νέοι στόχοι στο τραπέζι σας; Λίγο πριν φύγει ο χρόνος, οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ, η προετοιμασία τέρμα αγχωτική, αλλά άκρως απολαυστική! Οι μυρωδιές φοβερές έτσι;; Είτε αναφέρομαι μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά, μύρισε Χριστούγεννα! Γιορτινό τραπέζι, λιχουδιές, πρόσωπα αγαπημένα.

Και λίγο πριν τραγουδήσουμε το πάει ο παλιός ο χρόνος, τσουπ ο Ερμής από τον Αιγόκερω γυρίζει ανάδρομος! 😅 μα λέω και εγώ τόση ευτυχία, πώς θα τη διαχειριστούμε; Συνεπώς παραμονή Πρωτοχρονιάς, η παρεξήγηση πηγαίνει σύννεφο και φοβάμαι πως αντί να λέμε τσιν – τσιν ή στην υγεία μας, να βγαίνουν τα ξίφη! Σύμπαν μου, δε ξέρω ξιφομαχία! Δείξε έλεος!

Κάτι λίγα λοιπόν.. για τις μέρες του Δεκέμβρη! 

φιλάκια.. 💗


Κριός
Με το που επιστρέφει ο Δίας στο ζώδιό σας (21/12), το σκηνικό της ζωής σας αλλάζει κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Κάποιοι εκεί έξω, μπορεί να γνωρίσετε το μεγάλο έρωτα, να βρείτε το άλλο σας μισό, να εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή, once and for good! Στις 11/12 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Σοβαρεύει ο έρωτας! Τα συναισθήματα έχουν βάθος και μοιράζονται σε λίγους και καλούς. Φιλόδοξοι, εργατικοί, τους στόχους σας θα τους πετύχετε, γιατί με τη νέα χρονιά επιβάλλεται να πάτε σε άλλο level! Ότι και αν σημαίνει αυτό. Οι γιορτινές ημέρες είναι πολύ super για εσάς, οπότε φτιάξτε τα πλάνα σας. Εντός των τειχών, ή σε κάποιο σαλέ ας πούμε; Ρομαντικά Χριστούγεννα τα φετινά.

Ταύρος
Ταυράκια μου, μόνο αυτό σας λέω, τις μέρες του Δεκέμβρη, επιστρέφετε στον τόπο του «εγκλήματος», από ερωτικής άποψης φυσικά! Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή ως δια μαγείας, οι επαφές σας, οι συναντήσεις σας, μυστήριες, αλλά φουλ στο συναίσθημα και στο πάθος! Τα λάθη μας τα πάθη μας, έτσι ξεκίνησε η χρονιά, έτσι και θα τελειώσει! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 11/12, ένα déjà vu, το δωράκι της. “It ain’t over till it’s over”, τραγούδι με πολύ νόημα! Ο Δίας στον Κριό στις 21/12, ο άσος στο μανίκι σας. Απρόβλεπτα τα φετινά Χριστούγεννα, πολλές οι εκπλήξεις, άλλα θα κανονίσετε και άλλα θα συμβούν! Τα νέα είναι ο Ερμής που γυρίζει ανάδρομος από τον Αιγόκερω. Surprise!

Δίδυμος 
Το πλανητικό σκηνικό του Δεκέμβρη είναι πολύ παράξενο για τα δικά σας τα δεδομένα. Οι πρώτες μέρες είναι χαρωπές, αλλά μόλις ο Ερμής και η Αφροδίτη πάνε στο ζώδιο του Αιγόκερου, από τις 11/12 και μετά, σοβαρεύει κάπως το πράμα. Οι φιλοδοξίες σας, η αφοσίωσή σας, η εργατικότητά σας, η επιμονή σας, σας βοηθούν να κάνετε ένα βήμα παραπέρα με τη νέα τη χρονιά. Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς, γίνεται στο ζώδιό σας στις 08/12! Και επειδή ο Ποσειδώνας είναι guest star τις μέρες του Δεκέμβρη, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι φουλ ερωτικά, άκρως ρομαντικά, υπερβολικά συναισθηματικά. Κάποιοι επιστρέφετε στα γνώριμα, έτσι για την τσαχπινιά!

Καρκίνος
Ο Δεκέμβρης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας για εσάς. Αντίθετες ενεργειακά αστρολογικές επιρροές σας κάνουν χίλια κομμάτια. Από τη μια ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, από την άλλη ο Ερμής, η Αφροδίτη και έπειτα ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερου, οι επιθυμίες των άκρων και φουλ εγωιστικές. Δουλειά ή σπίτι; Οι φιλοδοξίες σας ή η οικογένειά σας; Μέρες γιορτινές, η παρουσία σας απαραίτητη, εσείς βάζετε τις προτεραιότητες. Αρκετούς σας πιάνει μια εργασιομανία, ανταγωνίζεστε τους πάντες, καταπατάτε όρια και κανόνες. Ο Δίας σας βάζει σε μπελάδες τέτοιου τύπου. Τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης, δείξτε το, και έτσι εντύπωση θα κάνετε!

Λέων
Μου φαίνεται πως το φετινό Δεκέμβρη θα είστε εσείς οι καλικάντζαροι της παρέας! Από την πρώτη κιόλας ημέρα! Αρκετοί είστε έτοιμοι να τινάξετε την προσωπική σας τη ζωή στον αέρα, γιατί πνίγεστε και θέλετε τις ελευθερίες σας! Εννοείται πως για αυτό φταίει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, ο οποίος ξεσκεπάζει συνεχώς αλήθειες που πονούν. Σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Αιγόκερω, όμως οι μέρες οι γιορτινές είναι συνήθως πολυέξοδες, οπότε διαλέξτε και πάρτε, μουτράκια ή φιλιά αγάπης; Ο Δίας από τον Κριό, σας ξεσηκώνει για ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα μέσα στις γιορτές και we shall see..!!!

Παρθένος
Οι καλές στιγμές λίγο κρατούν, οπότε γκριζωπές συναισθηματικά οι μέρες του Δεκέμβρη. Όσο η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη σας ξεσηκώνει για ερωτικές, παιχνιδιάρικες περιπέτειες. Ζείτε το όνειρο αρκετοί, αλλά μόλις πάει στην Αφροδίτη 11/12, αλλάζει η διάθεσή σας, σοβαρεύεστε και ως συνήθως βλέπετε μόνο τα στραβά των άλλων! Ως παραδοσιακοί τύποι, επιθυμείτε τις γιορτινές ημέρες να ανταλλάξετε δώρα με τους αγαπημένους σας, γεγονός που θα σας ξεπαραδιάσει, επειδή ως συνήθως γυρεύετε το τέλειο, ίσως και το πιο ακριβό! Επαγγελματικά μπαίνουν οι φιλοδοξίες σας σε αναμονή, μιας που κάποιος σας χτυπά πισώπλατα ή απλά με τη νέα χρονιά και βλέπουμε. Ανήσυχες γιορτές..

Ζυγός
Το σύμπαν όπως φαίνεται τις μέρες του Δεκέμβρη δε θα σας επιτρέψει να απομακρυνθείτε από το σπιτάκι σας, ή την οικογένειά σας. Ναι μεν ταξιδάκι, αλλά με κατεύθυνση μόνο τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Εννοείται πως ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερου, σας κάνουν σπιτόγατους και πού να τρέχετε τώρα; Γιορτινές ημέρες με τα δώρα κάτω από το δέντρο και φουλ στις αναμνήσεις. Όμορφες στιγμές. Το μυαλό σας όλες τις ημέρες του Δεκέμβρη θα είναι στο πώς να αράξετε, στο πώς να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας, στο πώς θα εξαφανιστείτε από την καθημερινότητα που τόσο σας κουράζει. Θα υπερισχύσουν οι φιλοδοξίες σας, ή το σπίτι;

Σκορπιός
Ο Δεκέμβρης Σκορπιοί μου είναι ζόρικος μήνας για εσάς μιας που ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, έχει σκοπό να σας δείξει την αλήθεια πάνω σε ερωτικά ζητήματα. Ναι μεν ο Ποσειδώνας σας κάνει να εθελοτυφλείτε, όμως ψέματα τέλος! Είναι τα γεγονότα τέτοια που οι μάσκες θα πέσουν κυρίως μετά τις 11/12 που η Αφροδίτη θα είναι στον Αιγόκερω. Διχασμένοι συναισθηματικά, μια θα φεύγετε, μια θα επιστρέφετε, όμως στο τέλος μόνο οι δυνατές αγάπες επιβιώνουν! Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, σας φορτίζουν συναισθηματικά, κάποιοι ζείτε το όνειρο, κάποιοι όχι και τόσο, τοξικές σχέσεις σε ημέρες αγάπης. Don’t think so..! Πιο καλή η μοναξιά!

Τοξότης
Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιό σας, φέρνει τα γκρίζα σύννεφα στις σχέσεις σας, είτε αυτοί είναι οι φίλοι σας, είτε οι συνεργάτες σας, είτε ακόμα και ο σύντροφός σας. Σας άφησαν να χορέψετε έτσι όπως επιθυμήσατε, έφτασε όμως η στιγμή να μάθετε το τι τους ενόχλησε, το πού κάνατε κάποιο λάθος! Κάποιοι επιθυμείτε φαντασμαγορικές εορτές και κάποιοι απλά την ησυχία σας. Όποιος έχει τη δυνατότητα ας πάει στο Ροβανιέμι, αλλά όποιος δεν την έχει, ας εκτιμήσει το λίγα και καλά! Γκρίνια μπόλικη φέρνει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω 11/12 και μετά, οπότε θα χρειαστεί να κάνετε αρκετούς συμβιβασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας! Ο Δίας, τι;;

Αιγόκερως
Ο Δεκέμβρης ξεκινά λίγο τσαπατσούλικα, φέρνει ζόρια, όμως εσείς δεν έχετε τίποτα να φοβάστε! Στις 07/12 ο Ερμής στο ζώδιό σας, στις 11/12 η Αφροδίτη επίσης και στις 22/12 ο Ήλιος! Αυτό σημαίνει πως και τα καλύτερα έρχονται σε θέματα ερωτικά, σχέσεων, ακόμα και οικονομικά! Ο Πλούτωνας σίγουρα βαστά τα μπόσικα, σα να κρατά την ισορροπία μεταξύ καλού και κακού. Βέβαια, ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, είναι η αιτία, που εξάπτεστε με το παραμικρό και υψώνετε τους τόνους, σε μέρες που δεν πρέπει! Πολλά τα νέα, οι συναντήσεις επίσης, το μοιραίο καλά κρατεί! Το Κάρμα κάτι σας αποκαλύπτει! Είστε έτοιμοι για γερές συγκινήσεις Χριστουγεννιάτικο;;;

Υδροχόος
Χρυσά μου τις μέρες του Δεκέμβρη μεταμορφώνεστε σε Σκρούτζ! Σας πιάνει η τσιγκουνιά σας στο απόλυτο, όχι από οικονομικής άποψης, αλλά από συναισθηματικής! Κάνει κρύο εκεί στα μέρη σας, πολύ! Το σύμπαν έχει σκοπό να σας κάνει κάμποσα δωράκια, να σας ανταμείψει για τους κόπους σας. Και αντί να πετάτε στους ουρανούς από χαρά, κάποιοι θα κλάψετε τη μοίρα σας, κάνετε βουτιά στο σκοτάδι Χριστουγεννιάτικο. Αντιλαμβάνομαι πως ο Κρόνος, ο Άρης, η Αφροδίτη, ακόμα και ο Πλούτωνας, είναι εκείνοι που περιμένουν να μάθουν την περιβόητη αλήθεια της ψυχής σας. Καιρός να κάνετε μια νέα αξιολόγηση των ανθρώπων που όντως σας αγαπούν και σας νοιάζονται!

Ιχθύες
Πώς γίνεται κάθε Χριστούγεννα να αστράφτει το ματάκι σας;;; Ο φετινός Δεκέμβρης μόνο που ο Άρης είναι ανάδρομος στους Διδύμους φτάνει! Ο Ποσειδώνας ο guest star του μήνα και της εποχής, από τη μια σας πιάνουν τα ρομαντικά σας και από την άλλη καλπάζει τόσο πολύ η φαντασία σας, που φτιάχνετε φοβερή σειρά στο Netflix! Να είστε προσγειωμένοι και ταπεινοί για να μπορέσετε να προχωρήσετε παραπέρα. Μη σας θαμπώνουν τα λαμπάκια των δέντρων. Ναι .. its only love, but! Η ψυχραιμία που έχετε δείξει σε αμέτρητα ζητήματα είναι όντως κατόρθωμα μεγάλο, αλλά κάποιος σας κλείνει τη μύτη και γίνεται το μπουμ! Κοιτάξτε μην είναι μάχιμο το Merry Christmas!

magicfariel

Φωτογραφία από Çiğdem Onur από το Pixabay