Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 04/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η έκπληξη της ημέρας, όμως μπορώ να αντισταθώ στο σύμπαν; Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και
η Αφροδίτη στον Αιγόκερω! Πω πω αλλαγές να χαρώ αστρολογικές, που φέρνουν τόσα νέα δεδομένα στις ζωές μας, που από εδώ και πέρα πρόκειται να συμβούν τα απίστευτα!

Το συναίσθημα έρχεται σε κόντρα με τη λογική, η καρδιά μπαίνει σε καλούπια.. όμως ο επαναστατικός και απρόβλεπτος αέρας του Υδροχόου, δε την αφήνει να κάνει βήμα.. η καρδιά θέλει αλλαγές, έχει τη διάθεση να επαναστατήσει, να μπει σε νέες περιπέτειες.. και κάπως έτσι.. χαμογελώ.. και σταματώ.. γιατί θα τρελαθώ!



Μα τι θα γίνει επιτέλους; Θα απογειωθούμε στα σύννεφα επάνω; Θα ταξιδέψουμε στο καταγάλανο ουρανό, ή θα σκύψουμε το κεφάλι, θα βάλουμε τις επιθυμίες μας, μέσα σε ένα κουτάκι.. μη και ξεβολευτούμε;;; Καλή η Αφροδίτη, όμως όταν πηγαίνει στους Αιγόκερους.. δεν είναι και τόσο καλή..

τρελά φιλάκια..!


Κριός
Υπάρχει ένα άτομο στη δουλειά σας που σας εκτιμάει πολύ και θέλει να σας δει να ανεβαίνετε μερικά σκαλοπάτια, έτσι επειδή το αξίζετε! Μια προαγωγή ακόμα σας περιτριγυρίζει, καιρός να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, να ακουστεί το όνομά σας, να γεμίσει και το πορτοφόλι σας με χρήμα! Από σήμερα οι προτάσεις για έξω θα πέσουν βροχή και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να το ρίξετε στις δημόσιες σχέσεις!

Ταύρος
Με τη συμπεριφορά σας τώρα τελευταία έχετε μπερδέψει ακόμα και το σύμπαν το ίδιο! Τελικά τι προτιμάτε; Έρωτα, αγάπες και λουλούδια, η μια καριέρα τρομερή και φοβερή; Μήπως και τα δυο;;; Και τι να τα κάνετε τα λεφτά, αν δεν έχετε ένα μαναράκι δίπλα σας να τα χαρείτε;;; Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από σήμερα, ένα όμορφο αστρολογικό γεγονός, που σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα τα πράγματα να στρώσουν και να αποκτήσετε σύντροφο επίσης..

Δίδυμος
Χρυσά μου δεν έχει είναι Δευτέρα σήμερα, ποιος να τρέχει! Έχει τρέξιμο πολύ και καιρός να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, να δείξετε το πόσο ικανοί είστε, να κάνετε εντύπωση, μπας και ανοίξουν μερικές πόρτες, από εδώ και εκεί! Μη βαριέστε εν ολίγοις, γιατί το σύμπαν έχει τα κέφια του και μοιράζει ευκαιρίες όλων των ειδών, προκειμένου να βάλετε νέους στόχους για να τους πετύχετε λίγο αργότερα! Είναι περίοδος τρελής δημιουργικότητας!

Καρκίνος
Από σήμερα βάζετε τη καρδιά σας μέσα σε καλούπια και είναι ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας! Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως η Θεά Αφροδίτη σας κάνει επιφυλακτικούς ακόμα και με τον σύντροφό σας! Εντάξει μπορεί να πληγωθήκατε μια φορά και έναν καιρό, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα συμβεί ξανά! Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλει βρόντα, βέβαια όλο και κάποια αφορμή σας έχουν δώσει, όμως αυτό δε σημαίνει και κάτι..

Λέων
Να δείτε που θα σας κάνουν πρόταση τρελή τύπου να παντρευτείτε, να αρραβωνιαστείτε, τη κουλούρα θα σας τη φορέσουν ακόμα και με τον πιο αόρατο τρόπο και εσείς θα πέσετε στη παγίδα δίχως καμία αντίσταση! Και πολύ καλά θα κάνετε αν το λέει η καρδούλα σας. Αν όμως έχετε ενδοιασμούς, τι να πω, οι Σειρήνες, η Κίρκη συγκεκριμένα ακόμα τραγουδάει, ακόμα σαγηνεύει, ακόμα παρασέρνει και μετά;;; το χάος! Στο γιατρό πήγατε;;;

Παρθένος
Μπορεί να σας πιάσουν τα ρομαντικά σας τις μέρες αυτές, όμως θα βρείτε τον τρόπο να συνέλθετε μια και έξω, αφού οι προτεραιότητές σας είναι άλλες! Και επειδή γνωρίζετε πολύ καλά το πώς επιθυμείτε να κινηθείτε από εδώ και πέρα, καλά θα κάνετε να τα ανακοινώσετε, να είστε ειλικρινής και ξεκάθαροι, για να ξέρουν και οι άλλοι προς τα πού βαδίζουν! Ναι μεν είστε δίπλα σας κάποιους που σας χρειάζονται, όμως μπορεί να εξαφανιστείτε στο λεπτό!

Ζυγός
Επιτέλους ηρεμούν τα πράγματα στο σπίτι, τέρμα οι εντάσεις και τα νευράκια. Κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη και τελικά διαπιστώνετε πως άξιζε τον κόπο που στρέψατε τη προσοχή σας προς τα εκεί, που αφιερώσατε το χρόνο σας, ας πούμε γνωριστήκατε εκ νέου! Καιρός λοιπόν να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, τον σύντροφό σας, ακόμα να βρείτε και ένα νέο φλερτ! Από την άλλη πιάστε τον καμβά και ζωγραφίστε!

Σκορπιός
Ωχ.. ή φεύγετε ταξιδάκι άρων-άρων, προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις και να ηρεμήσετε από διάφορα, ή που αλλάζετε σπίτι! Από τη μια βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους, από την άλλη όμως για να παραμείνουν καλές, εσείς βρίσκετε ως λύση την εξαφάνισή σας! Γνωστή η αντίδρασή σας αυτή, μερικές φορές είναι καλύτερα έτσι, οπότε αν είστε απολύτως σίγουροι, δράστε αναλόγως και ότι προκύψει. Μετά δεν έχει το μετάνιωσα..!

Τοξότης
Ξεκινάει για εσάς μια πολύ ωραία περίοδος! Ναι μεν θα πιεστείτε και θα ζοριστείτε, όμως θα αξίζει τον κόπο και σίγουρα δε θα σας αφήσουν έτσι! Υπάρχει μια ψυχή που θέλει τόσο πολύ να σας βοηθήσει, οπότε θαύματα συμβαίνουν κάθε μέρα! Η δημιουργικότητά σας είναι στο φουλ, ξεκινήστε εσείς και όλα θα συμβούν στην ώρα τους! Αρκετοί ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, άλλοι απλά επειδή είναι μέρες διακοπών!

Αιγόκερως
Από σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Να έφτασαν οι αγάπες και τα λουλούδια έντεκα μέρες νωρίτερα! Ποιος τη χάρη σας, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, τα σοκολατάκια σε σχήμα καρδούλας θα τα κάνετε δώρο εσείς στον εαυτό σας! Για τόσο πολύ λέμε.. Πιάστε και ένα μεγαλύτερο πορτοφόλι, γιατί το χρήμα έρχεται, από το πουθενά και πολύ ξαφνικά! Επιμένει το σύμπαν σε αυτό, οπότε και εσείς κάντε ότι περνάει από το χέρι σας, για να συμβεί άμεσα κιόλας..!

Υδροχόος
Τα ευχάριστα μαντάτα είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Μπορεί ακόμα να πάτε ένα κομμωτήριο και να βγείτε άλλοι άνθρωποι! Ευτυχώς που σήμερα είναι κλειστά! Μια όρεξη για αλλαγές, μεγάλες και τρανές θα την έχετε, οπότε ας προετοιμαστούμε ψυχολογικά! Βέβαια, εκεί που θα έχετε τρελά κέφια και θα είστε μέσα στην αισιοδοξία, εκεί θα τα χάνετε κιόλας, γιατί η Αφροδίτη είναι το φρένο στην όλη ιστορία! Όταν υπάρχουν εκκρεμότητες χρυσά μου, πώς θα αλλάξετε σελίδα;;;

Ιχθύς
Σήμερα σας βλέπω να παίρνετε τα βουνά, να μείνετε λιγάκι μονάχοι σας, να τα πείτε με τον εαυτό σας και να ρωτήσετε τη καρδιά σας, το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Ε λοιπόν, τις απαντήσεις τις έχετε στο τσεπάκι, εννοείται πως θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γιατί μόνο τότε το πείσμα σας κάνει κολλητή παρέα και μετά ηρεμείτε! Το νου σας, γιατί από εδώ και πέρα έχει τρελές δημόσιες σχέσεις, που σημαίνει πως το χαμόγελο είναι απαραίτητο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos