Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια: «Ανεμοστρόβιλο» φτιάχνουν ο Άρης και Δίας! by MagicF’Ariel..

Δευτέρα 26/02 - Πέμπτη 29/02/2024

Και λίγο πριν ξημερώσει Δευτέρα, αποφάσισα να ρίξω ένα βλέφαρο στο φινάλε του Φλεβάρη. Σκιάχτηκα η αλήθεια είναι, γιατί ο Άρης που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάνει ντου από παντού στον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί και το αντίστροφο να συμβεί, τι σημασία έχει! 
Ο Αέρας ξεριζώνει τα πάντα όλα στο πέρασμά του, όταν είναι δυνατός, ένας αστρολογικός ανεμοστρόβιλος, έτσι για να μας μείνει αξέχαστος ο Φλεβάρης! 

Για λίγες ημέρες χάνονται η γαλήνη, η ηρεμία, η ψυχραιμία, η λογική, η διπλωματία, η ισορροπία, σαρώνει ο Άρης από τον Υδροχόο! Σηκώνει αέρηδες, σκόνες, χώματα, κανείς δε βλέπει τίποτα, μόνο νιώθει, ένα χάος, μια ορμή, έχει καταστροφική τάση όταν είναι ανεξέλεγκτο, το συναίσθημα! 


Ο Δίας εγωιστής, αλαζόνας, υπερβολικός, δε φοβάται, ζει για τέτοιες μάχες! 

Επίδειξη δύναμης, από Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους! Με αφορμή ή δίχως; Ιδού η απορία! Προφανώς έφτασαν οι ημέρες που ο Πλούτωνας βάζει πάλι το χεράκι του

Η «λύσσα» του Άρη, του πολεμιστή, ενάντια στον πατέρα Δία, τον υπέρτατο Θεό, ναι φανταστικό το σενάριο, τρομαχτικό άμα το κάνετε εικόνα. Κεραυνοί, φωτιές, ένταση, η αδρεναλίνη στα κόκκινα. Τρίζουν θεμέλια ετών. Κάποιο τέλος έρχεται.. ένα ιστορικό τέλος, για κάποιους από εμάς εκεί έξω.. 

Ένα τέλος για μια νέα αρχή.. 

καλή μας εβδομάδα! 💗


Κριός 
Σπατάλες, υπερβολικές, ίσως και ανούσιες, όμως πρέπει να φτιάξετε το ψυχολογικό! Τελευταίες ημέρες του Φλεβάρη, το ρίχνετε στο shopping therapy, στα κέντρα αισθητικής, ένα κομμωτήριο μέσα στο πρόγραμμα. Ανεμοστρόβιλος στις τσέπες σας!

Ταύρος
Εντάσεις στη δουλειά, προκλητικές συμπεριφορές, βγαίνετε από τα ρούχα σας, μες στο καταχείμωνο! Ανεμοστρόβιλος στις σχέσεις σας, πάνε οι αγάπες, πάνε οι σεβασμοί, εξοργιστικές συμπεριφορές, υπερβολική η στάση σας, ακόμα και στα πιο απλά πράγματα! 

Δίδυμος
Γίνεστε χαλί να σας πατήσουν στη δουλειά, αλλά τη στιγμή που κάποιος θα θελήσει να σκουπίσει τα πόδια του, ο κακός ο χαμός! Είστε συνεργάσιμοι, δεκτικοί, υπάρχουν όμως όρια που δε ξεπερνιούνται. Το γυμναστήριο ή το βάδισμα βοηθούν! Ανεμοστρόβιλος στη ψυχή σας! 

Καρκίνος
Σε αναμμένα κάρβουνα όχι απλά περπατάτε, αλλά κοιμάστε οριζόντια! Αφορμές αμέτρητες για να τσακωθείτε, όμως θα πρέπει να είναι διπλωματική η στάση σας, απέναντι στους «εχθρούς»! Αποφύγετε έντονα ξεσπάσματα, στη μάχη πρέπει να είστε δυνατοί! Σπιτικός ανεμοστρόβιλος!

Λέων
Ο τόπος δε σας χωρά! Ασφυκτιάτε όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς! Συναδελφικές κόντρες, ερωτικές κόντρες, κάνετε μούτρα ενώ φταίτε! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, το νου σας μη βρεθείτε με πατερίτσες! Εγκεφαλικός ανεμοστρόβιλος! 

Παρθένος 
Υπερβολικοί σε όλα! Αντιδράτε με το παραμικρό, ξεπερνάτε τα όρια σε θέματα συμπεριφοράς, κυρίως στη δουλειά. Το καταπίνετε αμάσητο όμως, γεγονός που σας σπρώχνει στις λιχουδιές! Τρώτε ότι βρείτε μπροστά σας, δίχως τύψεις, δίχως αύριο! Υπαρξιακός ανεμοστρόβιλος!

Ζυγός
Ανεβασμένοι στα ουράνια, μες στην τρελή τη χαρά, εκπληρώνετε μια επιθυμία σας, ασυγκράτητοι, υπερβολικοί, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα! Φορέστε μια μπλε χάντρα και μη λέτε σε κανέναν τίποτα! Όλα μαζί δε γίνονται, βάλτε μια σειρά. Ανεμοστρόβιλος ιδεών! Είστε άπιαστοι! 

Σκορπιός 
Να φοβάται όποιος αρνηθεί να συνεργαστεί μαζί σας σε ένα θέμα που σας καίει! Έχετε πολλά να πείτε για τη γούνα του ενός και του άλλου, μάλλον θα το στάξετε το φαρμάκι σας και με το παραπάνω. Καιρός να μάθει ο κόσμος το πώς αληθινά νιώθετε! Συναισθηματικός ανεμοστρόβιλος!

Τοξότης
Τέρμα τα γκάζια, τρέχετε και δε φτάνετε, το νου σας στο τιμόνι ξεχνάτε τους κανόνες, αργοπορείτε καθημερινά στα ραντεβού σας, όμως! Υπερβολικό άγχος, υπερβολικές συμπεριφορές, αρνείστε να ακούσετε, μόνο να ακουστείτε θέλετε! Ερωτικός ανεμοστρόβιλος ή εργασιακός; Και τα δυο;

Αιγόκερως 
Το χρήμα δε φτάνει για να καλύψετε τις ανάγκες σας και έχετε έναν πόνο στην καρδιά, φυσάτε – ξεφυσάτε, το χάνουμε το κορμί! Κάποιος κάνει κουμάντο στην τσέπη σας, δίχως την έγκρισή σας, ωχ αμάν και τρις Αλί! Πατήστε πόδι και χέρι άμα χρειαστεί! Οικονομικός ανεμοστρόβιλος! 

Υδροχόος
Καμία καθυστέρηση δεν είναι υποφερτή, καβάλα στο άλογο με τον Άρη, κάνετε πράγματα αψυχολόγητα, που σας εκθέτους και σας πηγαίνουν πίσω! Προσπερνάτε και βρίσκετε κόκκινο φανάρι! Ανυπόφοροι, αντιδραστικοί, παντογνώστες, κάκιστα παιδιά! Ιδεαλιστικός ανεμοστρόβιλος! 

Ιχθύες
Τέρμα καταπιεστικοί, βασανίζετε τον κόσμο τριγύρω! Χειριστικοί επίσης, περνάει το δικό σας, όμως μην είστε και τόσο σίγουροι. Υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας, πνίγετε πολυαγαπημένα πρόσωπα. Παρεξηγούν το υπερβολικό ενδιαφέρον σας. Εκφραστικός ανεμοστρόβιλος!

magicfariel

Φωτογραφία από Nanne Tiggelman από το Pixabay