Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδιο: Το χθες του Καρκίνου, το τώρα και το αύριο! by MagicF’Ariel..

Καρκίνος 

Με αφορμή μια φιλενάδα μου, που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, αποφάσισα να κάνω μια αστρολογική έρευνα, μπας και ανακαλύψουμε γιατί «τιμωρείται» από το σύμπαν, σε εξοργιστικό βαθμό. Αμέσως σκέφτηκα τον Κρόνο, ναι είναι στους Ιχθύες, από τον Μάρτη του 2023, παραμένει στους Ιχθύες, έχει μέλλον η υπόθεση. Μέχρι το 2026, θα γυρίσει κάμποσες φορές ανάδρομος, θα επανέλθει άλλες τόσες, θα αποχωρήσει. Πιο το πάθημα, πιο το μάθημα, όλα είναι θέμα χρόνου να φανούν και να αντιμετωπιστούν! 

Ανεξάρτητα από τον προσωπικό της αστρολογικό χάρτη, σκέφτηκα να το δούμε λίγο πιο σφαιρικά το θέμα, η επιρροή είναι μια, άλλους τους πιάνει πιο πολύ, άλλους πιο λίγο. 

Ο Καρκίνος ως ζώδιο του Νερού, επηρεάζεται από τον Κρόνο σε έντονο βαθμό. Σε δεύτερη φάση μεν, όμως δεν περνάει απαρατήρητος από τη χατζάρα της απόλυτης δικαιοσύνης του φίλτατου Κρόνου.

Αναφέρω τον Ποσειδώνα που βρίσκεται επίσης στους Ιχθύες, τα τελευταία 12χρόνια και έχει άλλα δυο να διανύσει πριν εγκαταλείψει οριστικά το ζώδιο αυτό!
Εδώ και 12 χρόνια, σαν να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά! Είναι όλα τέλεια, τα προβλήματα είναι μέσα στη ζωή και τι έγινε αν προσπαθήσατε και αποτύχατε; Ή αν κάτι δεν προχώρησε έτσι όπως θα θέλατε; Κάπως ανάλαφρα πήρατε κληρονομικά ζητήματα. Πιστέψατε σε λόγια του αέρα μήπως; Δε ψαχτήκατε, αφεθήκατε στη «αθωότητα» του Ποσειδώνα. Αφήσατε οφειλές να τρέχουν, αφήσατε άλλους να χειριστούν τις υποθέσεις σας, family! 
Σας κοίμισε ο Ποσειδώνας, έστρεψε την προσοχή σας αλλού, βυθιστήκατε στην καθημερινότητά σας, προσμένοντας σε ένα θαύμα; Ξεχαστήκατε νομίζω! Ο Ποσειδώνας ωραιοποίησε καταστάσεις, ποιος ο λόγος να το παλέψετε για τελειωμένες υποθέσεις. Η ωραία κοιμωμένη.

Και φτάνει η στιγμή, που ο Κρόνος από τους Ιχθύες, μετά απο τρία χρονάκια, αποχωρεί τον ίδιο μήνα με τον Ποσειδώνα! Να το κοιτάξουμε αυτό! Φεβρουάριος 2026! Σημειώστε το κάπου! 

Ο Κρόνος είναι αυτός που τσεκάρει τις πράξεις μας, τις επιλογές μας, τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες. Υπάρχει αποδοχή και τιμωρία ή ρίχνουμε το φταίξιμο κάπου αλλού; Στην περίπτωση τη δική σας, η αλήθεια είναι πως σας ταρακουνά, σας ξεβολεύει και πουφ το ροζ το συννεφάκι εξαφανίζεται και ξαφνικά βρίσκεστε μεσοπέλαγα, στο άγνωστο, περιτριγυρισμένοι από καρχαρίες όλων των ειδών! Μεταφορική η ιστοριούλα, αλλά αν το καλό σκεφτείτε πως εδώ και 1 χρόνο, έχετε μάθει πράγματα και θάματα, τρέχετε και δε φτάνετε, προκειμένου να προστατέψετε τα συμφέροντά σας. Την οικογένειά σας, τα περιουσιακά σας, τα κληρονομικά σας. Όλα καταλήγουν στα χρήματα που θα είχατε, σε αυτά που έχετε και σε εκείνα που μπορούν να έρθουν! Ο Κρόνος σας βάζει κάτω και σας λέει την αλήθεια! Με αποδείξεις! 

Ο Πλούτωνας τώρα πια στον Υδροχόο, με τα λίγα και τα πολλά σας στέλνει ολοταχώς στο δερμάτινο, μαύρο καναπέ, έχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας, προκειμένου να ηρεμήσετε, θα χρειαστεί να κατανοήσετε, να αποδεχτείτε, αλήθειες που πονούν. Προσωπικά το βρίσκω μια υπέροχη ιδέα, υπάρχει μεγάλη ανάγκη κάποιες φορές να ανακαλύψουμε την ύπαρξή μας, εκ νέου. Φέρνει γαλήνη και συμφιλίωση με το χθες, το τώρα, το αύριο! Και επειδή είστε παιδιά φουλ στην υπερένταση και στην υπερβολή, γιατί όχι μετά από κάποια ηλικία, να ρίξετε λίγο ταχύτητα, να μάθετε το λόγο που τρέχετε, αξίζει τον κόπο; Ποιος ο σκοπός; Δε γίνεται συνέχεια να «βομβαρδίζεστε» από τα παράξενα της ζωής, κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό! Πώς αλλιώς να σας το πω; Good bye old me, hello new me!

Ο Πλούτωνας στην περίπτωση τη δική σας, έχει τον τρόπο να σας βοηθήσει να ξελασπώσετε, από ζόρικες περιπτώσεις! Οικονομικό το θέμα, περιουσιακό, αν σας απασχολούν τέτοια ζητήματα, βάλτε μπρος τις διαδικασίες, τώρα που είναι φρέσκο το θέμα, ποιος περιμένει 15-30 χρόνια; Ουδείς 😅.! 

Για να μιλήσουμε, λίγο για το τώρα, το φετινό Φλεβάρη, τι καλό σας φέρνει; 

Χαμούλης γίνεται στο σύμπαν, λίγο από όλα θα έλεγα και πολύ έρωτα! Ανήκετε στους υπέρ τυχερούς από αστρολογικής άποψης, σε θέματα ερωτικά, προτείνω λοιπόν να φτιάξετε ατμόσφαιρα, ο Άγιος Βαλεντίνος είναι η τέλεια αφορμή. 
Οι δεσμευμένοι αγαπιέστε περισσότερο, τις μέρες του Φλεβάρη, εντάξει πάντα υπάρχουν γκρινίτσες, αλλά η αγάπη είναι φανερή από όλες τις απόψεις. Υπάρχει ένα όμορφο δέσιμο, για αρκετά Καρκινάκια εκεί έξω. Να κάνετε θετικές και αισιόδοξες σκέψεις, ανεξάρτητα από το προσωπικό σας το status. Τις ημέρες του Φλεβάρη το ερωτικό σας το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο! Γατούλες σας βρίσκω και ήρεμες μάλιστα 😅! 

Να είναι καλά ο Ποσειδώνας που σας ηρεμεί με διάφορους τρόπους, εσείς ξέρετε, ο Κρόνος επίσης που βαστά τα μπόσικα, αλλιώς με Ερμή, Άρη και Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι λογικό να έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια σας, τις μέρες αυτές. Ότι πρέπει να λυθεί, ας λυθεί εδώ και τώρα! 

Μήπως να πάτε μια βόλτα μακρινή, να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, να πάρετε καθαρό οξυγόνο, να ανανεώσετε τις σκέψεις σας; Μια ανάσα από τα βάσανα πάντα χρειάζεται. Και που σκάμε, αλλάζει το αποτέλεσμα; 
Τις μέρες αυτές σας αγαπούν πολύ και σας το δείχνουν. Είστε απαραίτητοι, σας εκτιμούν, δικαιώνεστε για τις προσπάθειες που κάνετε σε προσωπικό επίπεδο κυρίως. Ανταποδώστε και εσείς με πολύ αγάπη, τα δύσκολα της ζωής δένουν γερά ότι αξίζει να μείνει και σκορπά στους ανέμους, ότι πρέπει να φύγει.. Ρίξτε μια ματιά τριγύρω. Με πιάνετε τι σας λέω; 

Στα μέσα το Φλεβάρη και προς τα τέλη, ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη, στο ζώδιο του Υδροχόου! Είναι και ο Πλούτωνας εκεί, ο Ήλιος επίσης για λίγο, πάντως γίνεται φοβερό ραντεβού πάνω στον Υδροχόο! Τρομάζω, αλλά έχω την εντύπωση, πως θα πέσουν αμέτρητες αλήθειες πάνω στο τραπέζι, θα πάρετε αποφάσεις εδώ και τώρα, θα αντιδράσετε άμεσα, ένταση σίγουρα θα υπάρξει, αλλά μια μάχη που πρέπει να δοθεί, θα δοθεί πάντα για καλό σκοπό! Οι ιδέες σας πρωτότυπες, οι σκέψεις σας διαφορετικές, τέρμα διαβασμένοι, αμέτρητες οι εναλλακτικές, ή που θα γίνει το δικό σας, ή που θα γίνει το δικό σας! Ωραία όλα αυτά, αλλά ας έχετε το νου σας, στο κόστος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως! 

Το άγχος είναι η αιτία για πολλά κακά που συμβαίνουν στην υγεία μας. Όπως και να έχει καλό είναι να έχετε δραστηριότητες που σας ηρεμούν, να τρώτε καλά, να κοιμάστε όμορφα. Απλές συμβουλές, πάντα να ξεκλέβετε πολύτιμο χρόνο για εσάς. Είστε ο βράχος της παρέας. Ούτε φυσικά να το παίζετε superman. Να ζητάτε βοήθεια. Αφήστε τους ανθρώπους σας να συμμετέχουν, στο καθημερινό σας το πρόγραμμα. Να συνεισφέρουν. Να νιώθουν και οι άλλοι απαραίτητοι. Είτε αφορά την οικογένειά σας, είτε μια φιλία, ακόμα και ένα φλερτ. 


Και για να μην πολυλογούμε ο Δίας που βρίσκεται στον Ταύρο, σας προστατεύει στα θέματα που σας απασχολούν, τα οικογενειακά και τα κληρονομικά! Ο Μάιος 2024, είναι ο μήνας που θα φανούν τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος 2024, είναι οι μήνες που θα λάβετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση! Φέτος έχει καλοκαιρινές διακοπές από πιο νωρίς! Ακόμα και οι Καρκίνοι που έχουν χρόνια να πάνε, θα επιδιώξουν κάτι το διαφορετικό, κάτι το ανεπανάληπτο! 

Το άμεσο αύριο, για εμένα είναι το επόμενο 6μηνο. Έχει ξεκαθαρίσματα με ευνοϊκούς όρους. Φεύγει ένα μεγάλο βάρος! Παίρνετε τη δύναμη και το κουράγιο για το επόμενο, το οποίο με μια πρόχειρη ματιά, είναι πολύ δυνατό! 

Φροντίστε με κάθε τρόπο να ξημερώσει μια νέα ηλιόλουστη ημέρα!

magicfariel

Φωτογραφία από Nanne Tiggelman από το Pixabay