Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια: Τολμηρή στον Έρωτα, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο! by MagicF’Ariel..

16/02 – 11/03/2024 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το σύμπαν έχει τρελά κέφια, δε ξέρω για εσάς, όμως εμένα με πιάνει, μπαμ καρά μπαμ, στο Δόξα Πατρί και λίγα λέω! Μετά από ατελείωτες ώρες, αμέτρητα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κατάφερα να φτάσω στο σήμερα, στο εδώ και στο τώρα! Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο, κάνει ησυχία παντού!!! 

Ο Αέρας και η Γη, βρίσκονται σε «πόλεμο»; Πλούτωνας, Ερμής, Άρης, Αφροδίτη, στο ζώδιο του Υδροχόου, στα «μαχαίρια» με τον Δία και τον Ουρανό που είναι στον Ταύρο! 




Απρόβλεπτες οι μέρες μας, αμέτρητα τα ξεσπάσματα, κάποιος είναι πολύ θυμωμένος, κάποιος όμως και πολύ ερωτευμένος! Ο Δίας είναι υπερβολικός, τα μικρά ζητήματα τα κάνει μεγάλα, ο Ουρανός φέρνει ανακατωσούρες και χαλά τα πλάνα. Και εκεί που η προσοχή του κόσμου είναι στραμμένη σε οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα, εμφανίζεται η Αφροδίτη! Η Θεά του Έρωτα! 

Πώς και πώς την περίμεναν, ο Άρης τρελός και παλαβός για τη Θεά, ο Πλούτωνας βρίσκει την ευκαιρία να φουντώσει τα πάθη και ο Ερμής μοιράζει μηνύματα, love letters καλύτερα, στα ξαφνικά και ότι θέλει ας προκύψει! Η τέλεια συνεργασία, που πολύ θα ήθελε και ο Ουρανός να ήταν με αυτό το παρεάκι και όχι με τον Δία! 😅 

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, ως αστρολογικό γεγονός, δεν είναι και ότι καλύτερο. Όσο και αν η Θεά του Έρωτα προσπαθεί να ζεστάνει λίγο το τοπίο, από μόνη της και δίχως βοήθεια δύσκολο να τα καταφέρει! Ο Υδροχόος είναι το μοναδικό ζώδιο που αποφεύγει τον έρωτα, δε βρίσκεται στα πλάνα της ζωής του. Προτιμά τη μοναξιά από τη συντροφικότητα σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Διαχωρίζει τις σαρκικές απολαύσεις, από τις αγάπες και τα λουλούδια, είναι τολμηρό ζώδιο, δε φοβάται να πάρει μια γεύση.. από κάτι που θα του τραβήξει την προσοχή. Που θα εξιτάρει τη φαντασία του! Σταματώ εδώ! Μη γράψουμε και Άρλεκιν.. 😎
Ε λοιπόν, κάπως έτσι μυστήριες είναι οι ημέρες αυτές, μην παραξενευτείτε αν σας κάνουν μια ανήθικη πρόταση! 😮.. Ο Πλούτωνας, είναι η αιτία, θέλει πάθος, δύναμη, ακαταμάχητη έλξη, ένοχα μυστικά, βοηθά την Αφροδίτη να φτιάξει το υπέρτατο ραντεβού με τον Άρη! 
Είναι ήδη μαζί, συνεπώς το επόμενο δεκαπενθήμερο, η εντολή του σύμπαντος, είναι να φτιάξουμε νέες ερωτικές ιστορίες! Να πέσουν οι μάσκες, μέσω φλερτ να φανερωθούν οι αληθινές προθέσεις του κόσμου, να πέσουν τα τείχη, να αγαπηθούμε και με το παραπάνω μπορώ να ξεστομίσω η έρημη, πουρνό-πουρνό! Το φλερτ δεν είναι το κλασικό, το αθώο, το φτιάχνουμε μόνο ψυχολογικό. Το φλερτ θέλει να φτάσει το θέμα ως το τέλος! Για αυτό ας έχετε το νου σας, σε θέματα συμπεριφοράς. Τύπου δεν ανάβουμε το πράσινο το φως, για αστείο. Κανείς δεν αστειεύεται εκεί έξω! Όχι σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο. Ή θες ή δε θες! Να αποφασίσουμε, τι λέτε; 

💖Super Ευνοημένοι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι! 

Στη Ψύχρα Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι!  

Φλογερές Εκπλήξεις 🔥, από Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.. 

Οι μεν κερδίζουν στον έρωτα, οι δε στο χρήμα ίσως; 

Υδροχοοϊσια φιλάκια.. ❆💋


Κριός 
Η Θεά Αφροδίτη, σας ξεσηκώνει για γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή, καιρός να σουλουπωθείτε λιγουλάκι, να πάρετε τα πάνω σας και ψυχολογικά. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με εσάς, γιατί όπως και να έχει ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, θέλει να μπείτε στο παιχνίδι του, να νιώσετε ένα φτερούγισμα, να θυμηθείτε πόσο ωραίο είναι το συναίσθημα αυτό. Το θέμα είναι πού και πώς θα βρεθεί το πρόσωπο, όταν οι συνθήκες είναι εναντίον σε κάθε τέτοια πιθανότητα; Εμ, για αυτό υπάρχουν οι φίλοι και οι γνωστοί, για να προκύπτουν τα μοιραία πάθη, ο Πλούτωνας ξετρυπώνει μια έκπληξη για εσάς. Φλογεροί και παθιασμένοι, φτιάχνετε αξέχαστες αναμνήσεις! 

Ταύρος 
Μυστήρια η διάθεση της Θεάς Αφροδίτης όσον αφορά το άτομό σας! Είναι πολύ αεράτη, επαναστάτρια, έτοιμη για όλα, συνεπώς βλέπω να φέρνει ένα ερωτικό χάος στη ζωή σας! Ότι «δεν» έχετε πει μέχρι τώρα, παίζει να τα ξεπείτε, ο Πλούτωνας θέλει πάθος, έρωτες μυστικούς, ένοχα μυστικά, θέλει πολύ να σας δείξει το πόσο ωραία είναι αυτά τα «δεν»! Ξέρω, ζείτε για ένα κούτελο καθαρό, για μια ήρεμη συνείδηση, μερικές φορές όμως το σύμπαν είναι τέτοιο, που χαλά τις ισορροπίες του νου και της ψυχής και στο βωμό του έρωτα, χαλάλι! Το νου σας, γιατί οι περιπέτειες εντός εργασίας, μόνο μπελάδες φέρνουν! Βέβαια, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Εργασία και χαρά, μπόνους και λεφτά! Τι θα προτιμήσετε..;;;

Δίδυμος
Τέρμα ερωτική η διάθεση της Θεάς Αφροδίτης, θα ζήσετε μεγάλες στιγμές όπως φαίνεται από δω και πέρα! Αρκετοί την έχετε «ακούσει» πολύ με τη δουλειά σας, ή με κάποια δραστηριότητα και αφιερώνετε απίστευτο χρόνο, συνεπώς μη ξαφνιαστείτε αν προκύψει ένα φλερτ κάπου εκεί δα πέρα! Σας συναρπάσουν οι νέοι άνθρωποι, με διαφορετικά «πιστεύω», με έναν άλλον τρόπο ζωής, δε θέλετε και πολύ να πέσετε στην παγίδα του Πλούτωνα, που τέτοια κόλπα έχει βάλει την Αφροδίτη να φτιάχνει! Παίζει πολύ το σενάριο να μπλέξετε τα μπούτια σας στη δουλειά. Μέγα λάθος! Το ευχάριστο σενάριο είναι να πάρετε το αμόρε σας και να πάτε ένα ταξιδάκι! Όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο! 

Καρκίνος
Και που λέτε η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, παρέα με τον Πλούτωνα και τον Άρη, ξυπνούν το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας και γυαλίζει λίγο το ματάκι σας. Από όλες τις απόψεις! Φλογεροί και παθιασμένοι, αποζητάτε να ζήσετε τον έρωτα με πάθος, συνεπώς αρκετοί ξαφνιάζετε ευχάριστα το σύντροφό σας, κάποιοι βγαίνετε στο σεργιάνι και ότι θέλει ας προκύψει. Ένοχα μυστικά, το πώς νιώθετε και το τι σας συμβαίνει είναι δική σας υπόθεση. Μπόσικοι, απαιτητικοί, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, το παιχνίδι σας ανήκει, είστε και οι νικητές. Χαλαρώστε λιγάκι, ρίξτε το καλύτερα στο shopping therapy.. Μπαίνει χρήμα στις τσέπες σας, το σύμπαν λέει;;; 

Λέων 
Ε λοιπόν, το σύμπαν σας περιπαίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο! Εκεί που θέλατε τις ελευθερίες σας και την ανεξαρτησία σας, ξαφνικά προτιμάτε ένα σταθερό σύντροφο, ή επιστρέφετε ολοταχώς στη σχέση σας, σα να μην έγινε τίποτα, ποτέ.. Και επειδή παίζουν σκοτεινές και φλογερές ενέργειες, λόγω Πλούτωνα και Άρη, γίνεστε λίγο καταπιεστικοί στο θέμα της συντροφικότητας. Αμέτι μουχαμέτι να γίνει το δικό σας, δίχως να υπολογίζετε τα συναισθήματα και τις απόψεις του άλλου. Το δράμα είναι η ζωή σας, θα φτιάξετε μπόλικο από αυτό, προκειμένου να υποκύψει το πρόσωπο που σας αρέσει στις επιθυμίες σας. Λίγο ψυχραιμία Λιονταράκια μου..! 

Παρθένος 
Νέες αφίξεις, φέρνει η Θεά Αφροδίτη για εσάς! Εμφανίζονται νέες φάτσες στα λημέρια σας, κοινές συνήθειες; Κοινό γραφείο; Οι νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, μια αναστάτωση θα τη νιώσετε, όλο και κάποιο φλερτ θα προκύψει. Ο Πλούτωνας και ο Άρης όμως, θέλουν δράση, ένταση, πάθος, συνεπώς ας έχετε το νου σας, να είστε σένιοι, δε ξέρετε ποτέ, πότε θα προκύψει το κουλό! Σε μυστήριες περιπτώσεις, ας είστε ψυλλιασμένοι, όταν παίζουν θέματα καριέρας, γιατί κάποιοι γυρεύουν πληροφορίες και μυστικά, που δεν πρέπει να μαθευτούν! Μέρες που μια γνωριμία σας αναστατώνει και σας ξυπνά! Κρατήστε το συναίσθημα και προσοχή! 

Ζυγός
Η Θεά Αφροδίτη αγκαλιά με έναν Υδροχόο, πιο φοβερή επιρροή από αυτή, δεν υπάρχει! Οι μέρες του Φλεβάρη μέχρι και το 1ο δεκαήμερο του Μάρτη, το σύμπαν σας επιτρέπει να πάρετε μια άδεια από τη δουλειά, να ταξιδέψετε κάπου μακριά, να φλερτάρετε με όλο σας το «είναι», να ανανεωθείτε από όλες τις απόψεις..! Ο Πλούτωνας και ο Άρης σας κάνουν πιο extreme στο ερωτικό παιχνίδι, οπότε κάποιοι από εσάς εκεί έξω, θα βιώσετε ανεπανάληπτες στιγμές! Καιρός λοιπόν για νέες εμπειρίες. Όσο για τους δεσμευμένους της παρέας, σημασία δεν έχει ποιος βαστά τα μπόσικα, αλλά να κάνει ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο. Για φτιάξτε κατάσταση.. 

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, βάζει μια τάξη στις προσωπικές σας τις υποθέσεις. Προφανώς η ψύχρα της, καλμάρει τη φλογερή ψυχή σας, οπότε για τις επόμενες ημέρες του Φλεβάρη και βάλε, θα φροντίσετε να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, δίχως τύψεις και ενοχές και να απολαύσετε τη ζωή σας από δω και πέρα. Υπερβολικοί σε συναισθηματικό επίπεδο, μπόσικοι σε κάποιες περιπτώσεις, τούτη τη φορά θα γίνει το δικό σας, το συμφέρον σας. Αρκετοί αλλάζετε σπίτι, γειτονιά, ή σουλουπώνετε το πατρικό σας σπίτι. Το θέμα της στέγης υφίσταται σε όλες τις μορφές. Όποιος εμφανιστεί σαν κομήτης, έτσι και να εξαφανιστεί! Το νου σας.! 

Τοξότης
Συναισθηματικό τυφώνα προκαλεί η Θεά Αφροδίτη στα μέρη σας! Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο πικάντικη, μιας που εμφανίζεται μια νέα ύπαρξη στη δουλειά σας, ή ακόμα και στο γυμναστήριο, που σας αναστατώνει, μυρίζει ωραία..!! 😅 Αεράτες επιρροές παίζουν στο σύμπαν, αστραπιαίο ότι συμβεί, κανονίστε να ξεμυαλιστείτε στα καλά τα καθούμενα. Σε περιπέτειες σας βάζουν ο Πλούτωνας και ο Άρης, αποκαλύπτετε τις βαθύτατες επιθυμίες σας, στο σύντροφό σας, ή ακόμα και σε ένα νέο συνεργάτη. Καλό το σενάριο σε κάθε περίπτωση, ξεσηκώνετε για περιπέτειες ερωτικές, ίσως ταξιδέψετε και κάπου μακριά, το χάσαμε το κορμί εν ολίγοις! 

Αιγόκερως 
Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στο χρήμα, στο τι έχετε και δεν έχετε, στο τι μπορείτε να αποκτήσετε, ποιες οι θυσίες;! Παθαίνετε μια ψύχωση με το χρήμα, όλοι κάτι έχουν να σας δώσουν, γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί σε αυτό! Και επειδή παίζει έντονα το να τα θέλετε όλα δικά σας, γίνεστε άδικοι και σκληροί με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μέρες γεμάτες από παρατράγουδα, τύπου από τη μια να φωνάζετε «οικονομία» και από την άλλη να κάνετε συχνά-πυκνά shopping therapy! Το όλα για την πάρτη σας, δεν υφίσταται όταν είστε μέσα σε μια σχέση! Η Αφροδίτη όπως φαίνεται σας πονοκεφαλιάζει με το χρήμα, ποιοι έρωτες και ποια βάσανα; Βέβαια, ο Πλούτωνας και ο Άρης, ίσως σας δώσουν μια ιδέα στο πώς να αυξήσετε το χρήμα!? 

Υδροχόος
Η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Είναι φλογερή, είναι παθιασμένη, ο Πλούτωνας και ο Άρης που βρίσκονται επίσης στο ζώδιό σας, φέρνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, έχει ξεσπάσματα και συνειδητοποιήσεις το διάστημα αυτό. Μετά από πολύ καιρό μοναξιάς, αρκετοί Υδροχόοι, αποζητάτε ένα σύντροφο ζωής, πρώτα θα τρομάξετε με τα συναισθήματά σας και μετά θα βγάλετε το πόρισμα. Σας ανάβει φωτιές η Θεά του έρωτα, έχει πολύ δυνατό παρεάκι που την υποστηρίζει, δύσκολο να ξεφύγετε από τα παιχνίδια της. Μέρες που μπορεί να προτιμήσετε τις κακές παρέες, τα παράξενα της ζωής, να φτιάξετε ένοχα μυστικά. Ωραία και μετά;;; 

Ιχθύες 
Παιχνίδια του νου έχει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Φαντάζεστε εσείς δράκους και σας αρέσει πολύ. Κάποιο πρόσωπο σας αρέσει, έχει ξυπνήσει το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας και θέλετε πολύ να προκύψει ένα love story και ας κρατήσει λίγο. Και εκεί που το χρώμα ήταν ροζ, έχει γίνει κόκκινο και μαύρο, μεταφορικά, η μετάφραση είναι το πάθος, από εκείνα τα μοιραία. Εσείς ξέρετε σε τι περιπέτειες θα μπλέξετε πάλι, χειμωνιάτικο 😅! Τα κάνετε λίγο μπάχαλο στην προσωπική σας τη ζωή, όταν ο έρωτας εμφανίζεται, όλα τα άλλα περισσεύουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, να το ζήσετε το παραμύθι αν αξίζει τον κόπο! 

magicfariel

Φωτογραφία από Jim Cooper από το Pixabay