Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Υδροχόος, το Ζώδιο του Φλεβάρη 2024, by MagicF’Ariel!

Μετά από πολύ σκέψη και αφού δέχτηκα διάφορα ερεθίσματα, αποφάσισα να γράψω για το ζώδιο του μήνα, λίγο πριν μας πει το αντίο.

Αγαπάμε τους Υδροχόους, είναι ιδιαίτερα πλάσματα, πάντα βλέπουν πολύ μπροστά, δύσκολο κάποιος να τους ακολουθήσει μέχρι το τέλος του κόσμου! 
Πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι, τέρμα εγωιστές, ξερόλες, έχουν δει το όνειρο, με τι λόγια και τι πράξεις μπορούν να εκφράσουν τόσες εικόνες και τόσα συναισθήματα; Θα βρουν κατανόηση; Ή θα παρεξηγηθούν όπως γίνεται συνήθως; 
Ναι, έχουν πάντα δίκιο, αλλά το χάνουν στην ταχύτητα. Ποιος εκεί έξω μπορεί να ακολουθήσει τη σβελτάδα τους; 

Θα μπορούσα να πλέκω ατελείωτες ώρες το εγκώμιο των Υδροχόων, αλλά το θέμα μας είναι τι παίζει από αστρολογικής άποψης. 


Το σύμπαν κάνει party στο σπίτι των Υδροχόων, χαμούλης γίνεται, ο Πλούτωνας έχει στρογγυλοκάτσει! Ο Ερμής επίσης, περιμένουν τον Άρη πώς και πώς, θα κάνει και τρελή εμφάνιση η Αφροδίτη! Με τον Ήλιο να ρίχνει φως μέσα στη ψυχή σας μέχρι τις 19/02! 

Τι σημαίνουν τώρα όλα αυτά; 

Είναι περίοδος αλλαγών! Εσείς οι Υδροχόοι έχετε την τιμητική σας, επιβάλλεται να κάνετε το πρώτο βήμα και εμείς οι λοιποί να ακολουθήσουμε. Ζόρικο άμα το καλοσκεφτείτε, όχι όμως απίθανο. Μεταφορική η έννοια, όμως ο Πλούτωνας έχει πλάνο και είστε η τέλεια επιρροή για ένα απρόβλεπτο τέλος και μια νέα αρχή! Δεν έχει συναισθηματισμούς, όταν ένα εκκεντρικό, πρωτοπόρο όραμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί! 

Κατά βάθος, πολύ βάθος, είστε ευαίσθητοι, σπάνια εκδηλώνεστε, προτιμάτε να γκρινιάζετε και να κάνετε φασαρία, παρά κάποιος να καταλάβει πως κάτι σας συμβαίνει. Ίσως το μοναδικό ζώδιο που έχει τη δύναμη να χαλιναγωγήσει τα συναισθήματά του. Να τα βάλει στον πάγο, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η ψυχρότητα του Υδροχόου! Ότι χρειάζεται ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, ο Πλούτωνας. 

Οι μέρες του Φλεβάρη, είναι γεμάτες από εντάσεις, πάθος και έρωτα! Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν, προσπαθούν να σας βάλουν όρια; Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι; Να σας αλλάξουν συνήθειες; Ή μήπως να βάλουν χέρι στο ταμείο σας; Αντιδράτε, είστε κάπως πικρόχολοι, ενοχλείστε, γνωρίζετε τι πρέπει να γίνει, μήπως όμως τούτη τη φορά, πρέπει να τη δείτε λίγο διαφορετικά τη δουλειά; Δηλαδή μια νέα οικογένεια, έχει απαιτήσεις. Ένας σύντροφος ζωής, σας έχει ανάγκη. Κανείς δεν αλλάζει, απλά κάποιες επιθυμίες μπαίνουν σε δεύτερη ή και τρίτη προτεραιότητα. Όσο για το ταμείο, εκεί καλό είναι να πατήσετε πόδι, γιατί οι βλέψεις όχι και τόσο αθώες. Μακριά από συγγενείς μήπως; 

Ο Δίας και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, είναι ο λόγος που εδώ και πολύ καιρό θέματα οικογενειακά σας βασανίζουν. Νιώθετε πως έχουν ρίξει όλη την ευθύνη επάνω σας, τρέχετε για το κάθε τι, συμμετέχετε ενεργά σε καθημερινή βάση. Θέματα με γονείς σας απασχολούν έντονα, σα να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, να τους φροντίσετε όπως φρόντιζαν εκείνοι εσάς! 

Με τα λίγα και τα πολλά αμέτρητα τα ταξίδια στο παρελθόν, είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθείτε τα παιδικά σας τα χρόνια, τις χαρές και τις λύπες σας. Αμέτρητες εικόνες, αμέτρητα συναισθήματα, μήπως να αποδεχτείτε το ποιοι είστε στα αλήθεια και να κάνετε ένα closer? Μπας και γαληνέψει η ατίθαση ψυχή σας.. Το ρομαντικό σενάριο. Το σκληροπυρηνικό είναι να πέσουν όλοι επάνω σας, για εκείνο το χωράφι, για ένα σπίτι και ξαφνικά να γίνεται ο χαμός για περιουσιακά ζητήματα που ανήκουν στην οικογένειά σας. «Πόλεμος» το ξέρω, δείχνετε την κάκιστη πλευρά του εαυτού σας, όμως αν είναι να προστατέψετε τα συμφέροντά σας, εννοείται! 

Ο Άρης σε δυο μέρες (13/02) έρχεται στο ζώδιό σας, βρίσκει τον Ερμή και ξεκινούν τα γλέντια! Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, κάτι έχετε στα σκαριά, είναι τέλειο, μοναδικό, όμως κάτι σας λείπει. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι, να μετράτε ως το δέκα πριν ανοίξετε το στόμα σας και να είστε συνεργάσιμοι πάνω από όλα. Αν δείξετε υπερβολικές συμπεριφορές, ίσως και να τρομάξετε τον κόσμο εκεί έξω! Δεν αντιλαμβάνονται όλοι το πάθος σας. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αθέμιτα μέσα προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδιά σας! 
Ο Άρης σας ανάβει φωτιές, σας κάνει βιαστικούς και γκαζάκηδες. Το νου σας λοιπόν, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει, κάνει λάθη, ίσως και ανεπανόρθωτες ζημιές. Προφανώς και ο Άρης σας ξεσηκώνει και σας λέει εδώ και τώρα, όμως κατά βάθος σας ξυπνά και σας δραστηριοποιεί, μπας και καταφέρετε όσα θέλετε. Να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, σε μια εντελώς διαφορετική βάση, προοπτική, πείτε το όπως θέλετε. 

Τα δεσμά με το παρελθόν, κόβονται μαχαίρι! 
Για αυτό και εσείς θα μεταλλαχτείτε σε Υδροχόους μιας νέας εποχής! 

Η Αφροδίτη στις 16/02 σας λέει hello! Ξέρω παθαίνετε αλλεργικό σοκ με τους συναισθηματισμούς και τους έρωτες της Θεάς, όμως κάπως σας αρέσει, είναι κάτι διαφορετικό για εσάς. Σπάτε πλάκα μεταξύ μας τώρα, όμως κάτι που μόνο εσείς γνωρίζετε πονάει ίσως; Έτσι λιγουλάκι; Όλο και κάποια μεγάλη αγάπη πέρασε από τη ζωή σας, που άφησε χουσούρια, λέω 😅… 

Συνάντηση Αφροδίτης, με Άρη και Πλούτωνα! Πείτε μου τώρα εσείς; Ένας φλογερός Φλεβάρης, από τις 16/02 – 29/02/2024, από ερωτικής άποψης! Τούτη τη φορά είναι διαφορετικά τα πράγματα. Προσεγγίζετε το πρόσωπο που αγαπάτε με άλλον τρόπο. Οι αλλαγές που αποζητάτε από εσάς θα ξεκινήσουν. Η αγάπη και ο έρωτας, θέλουν κυνήγι, ενδιαφέρον, είναι ένα παιχνίδι που δίνεις και παίρνεις. Αν αξίζει τον κόπο, θα πειραματιστείτε, πίσω δε θα κάνετε. Το πάθος σε υπέρτατο βαθμό! Συμβαίνουν θαύματα πού και πού! Όχι δε θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας με λόγια, αλλά οι πράξεις σας σίγουρα θα εκπλήξουν ευχάριστα στο σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που αξίζει την αγάπη σας. Παιδιά του Αγ. Βαλεντίνου δεν είστε, φέτος οι πρωταγωνιστές θέλετε δε θέλετε. Προετοιμαστείτε τώρα που προλαβαίνετε 😅! 

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, σας πετσοκόβει λίγο τα φτερά, όμως σας προστατεύει από τις κακοτοπιές. Και ο Δίας από τον Ταύρο, σας προσγειώνει κάπως ανώμαλα στη Γη, το γράφω με κεφαλαίο Γ γιατί προτιμάτε να πετάτε στα σύννεφα ως ζώδιο του Αέρα. Μπορεί ακόμα να μην είναι γόνιμο το έδαφος για να κάνετε επιχειρησιακά βήματα. Βλέπετε πως όλα αλλάζουν εκεί έξω, οπότε μήπως να αφήσετε να δουλέψει «το σύστημα» και μετά να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες; Σε λίγο καιρό, τίποτα δε θα είναι το ίδιο με εκείνο το χθες που όλοι ξέρουμε, γιατί να βιώσετε το μεταβατικό στάδιο, όταν γνωρίζετε τον τελικό σκοπό; Με πιάνετε τις σας λέω; Ας καθαρίσει και κάποιος άλλος το τοπίο, να το βρείτε έτοιμο στρωμένο. Πιο εύκολο μετά για εσάς. Σωστά; 

Οι καλλιτέχνες της παρέας, έχετε απίστευτη φαντασία, είναι περίοδος δημιουργικότητας, έμπνευσης, ο Ποσειδώνας έχει κέφια. Οι πένες παίρνουν φωτιά, τα πινέλα επίσης. Πόσο απελευθερωτικό είναι όταν κάποιος εκδηλώνεται μέσα από την τέχνη; Τι θα μας φτιάξετε αγαπημένοι μου Υδροχόοι; Κάποιο αριστούργημα ίσως; 

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να είστε ήρεμοι, ψύχραιμοι και λογικοί! Όλα μπορούν να γίνουν δίχως να δείξετε την κάκιστη πλευρά σας. Μην έχετε την απαίτηση οι άλλοι να σας καταλαβαίνουν και να σας κατανοούν με τη μια. Άλλη η αντίληψη η δική σας, άλλη των άλλων. Αν είστε σίγουροι για τα μηνύματα που θέλετε να μεταφέρετε, τότε ποιος ο λόγος μιας έντασης; Η γλώσσα του σώματος πολύ σημαντική, όπως και η χροιά της φωνής. Αμέτρητοι τρόποι για να πείσετε με τα επιχειρήματά σας. Οι επόμενοι μήνες, έχουν το ίδιο μοτίβο πάνω-κάτω, συνεπώς κάποιο μάθημα καλείστε να πάρετε. Αφήστε λοιπόν τους εγωισμούς, όσο ζούμε μαθαίνουμε, αποδεχτείτε αυτό που σας συμβαίνει, ο Πλούτωνας θα σας κάνει αγνώριστους! Πρώτα θα παλέψετε με τα θηρία και μετά θα δικαιωθείτε, αγαπημένοι μου Υδροχόοι.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό από όλες τις απόψεις! Και τα καλύτερα έρχονται, πιστέψτε το!

magicfariel

Φωτογραφία από Alan Frijns από το Pixabay