Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια: «Φανταστικό & Ονειροπαρμένο» το πρώτο ΣΚ του Φλεβάρη 24’! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα να έχουμε, είμαστε ακόμα εδώ, λιωμένο παγωτό και τα σχετικά 😅! Και ενώ το σύμπαν φέρνει μια μικρή κόμπλα συναισθηματικού τύπου όσο η Σελήνη είναι στον Σκορπιό, μπαίνει σφήνα ο Ποσειδώνας και επιτρέπει στον κόσμο να έχει ένα υπέροχο ΣΚ! Ακόμα και ο Κρόνος είναι υπέρ, συνεπώς η ζυγαριά γέρνει προς την ευτυχία, την προσωπική και του καθενός.. 

Ο Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από τον Αιγόκερω, συνεργάζεται αρμονικά με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, συνεπώς τα μηνύματα που θα έρθουν σήμερα, είναι αισιόδοξα και χαρωπά. Ερωτικά; Επαγγελματικά; Ψυχαγωγικά; Ας κάνουμε θετικές σκέψεις από νωρίς το πρωί, ποτέ δε ξέρεις τι βρίσκεται στο δρόμο προς τα εσένα! Ξέφυγα και εγώ τώρα.. 😇!

Μεταξύ μας τώρα, έπεσε το χρήμα τέλος του μήνα, παίζουν πέντε φράγκα παραπάνω, τι ψυχή έχουν, μπροστά σε μια τρελή απόλαυση; Ναι, θα το πούμε το μια ζωή την έχουμε, θα το χορέψουμε επίσης, το δάκρυ θα κυλήσει λίγο αργότερα.. 

Ας φτιάξουμε όμορφες αναμνήσεις! 

Καλό ΣΚ! 💕


Κριός
Έχετε νταλκά εσείς, φυσάτε, ξεφυσάτε, πολλά τα μποφόρια ακόμα και μέσα στο σπίτι σας. Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, μια καλύτερη δουλειά, μια προαγωγή, περισσότερα λεφτά, έχουν ευθύνες και άλλα ωράρια. Διχασμένοι για το πριν και το μετά, ο Ερμής τελευταία ημέρα στον Αιγόκερω, σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τις απόψεις σας με πάθος! Μπορείτε να θέσετε τους όρους σας! Όπως και να έχει τον εαυτό σας θα τον ξεπεράσετε πολλές φορές στη ζωή αυτή. Αντί να χαίρεστε που σας προτιμούν, κλαίτε με μαύρο δάκρυ! 

Ταύρος 
Ή που θα είστε μέσα στην τρελή τη χαρά, ή που θα τσακώνεστε με τον κόσμο μέσα στο ΣΚ! Έχετε τόσα μέτωπα ανοιχτά, ανακατεύονται στα πόδια σας διάφοροι, ο καθένας με την άποψή του, ή που θα συνεργαστείτε, ή που θα σας πιάσει το πείσμα και χαμούλης. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει στο επικοινωνιακό κομμάτι. Βέβαια ο Κρόνος από τους Ιχθύες, σαν να ρίχνει τις μάσκες στο φιλικό σας το περιβάλλον επίτηδες, για να σας προφυλάξει από τα χειρότερα. Ο έρωτας πού είναι; Where..?

Δίδυμος 
Είστε λίγο πριν κάνετε πάταγο, τίποτα άλλο δε σας λέω! Για αυτό σαν τα καλά τα παιδιά, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, τα χρέη σας, ο Ερμής δε θα σας αφήσει σε ησυχία αν δε συμβεί αυτό, άμεσα, γιατί έχει και ταξίδι να κάμει. Ωραίοι οι έρωτες, οι αγάπες και τα λουλούδια, κάντε ένα διάλλειμα και από άποψη οικονομίας και οργάνωσης. Ωραίο το σενάριο κάποιος άλλος να ήταν αρμόδιος, τέρμα απατηλό όμως. Το στάζετε το φαρμάκι σας μέσα στο ΣΚ. Όμως γυρίζετε τούμπα και υπέρ σας το σκηνικό!

Καρκίνος 
Παράξενο ΣΚ! Εσείς θέλετε βόλτες μακρινές για να ξεσκάσετε και οι άνθρωποί σας θέλουν να αράξουν στον καναπέ! Τραγικό αυτό για τη ψυχοσύνθεσή σας, δεν μπορείτε να πάρετε τους δρόμους μονάχοι! Πάρτε το και εσείς αλλιώς, δεν έχει δουλειές σπιτιού το μενού, έχει όλοι στον καναπέ και ότι θέλει ας βρέξει! Θυμηθείτε τα νιάτα σας, το περιβόητο χύμα στο κύμα, ίσως να σας λατρέψουν έτσι ακόμα περισσότερο. Η σκόνη πάντα θα εισβάλει απρόσκλητη, τι τρελαίνεστε; Ο Ποσειδώνας θέλει ρομάνς, φιλάκια, αγκαλίτσες και χασκόλογα. 

Λέων 
Και που λέτε παίζει να πιάσετε τις μπογιές και τα πινέλα μέσα στο ΣΚ! Ποιες βόλτες και ποιες χαρές και πανηγύρια, ξυπνάτε τέρμα δημιουργικοί! Ο Ερμής σας έβαλε το μικρόβιο, οπότε κάποιο δωμάτιο θα το φτιάξετε έτσι όπως σας αρέσει, ίσως την αποθήκη την κάνετε play room, κάτι πάντως τρελό ως συνήθως, κανείς δε σας σταματά! Ανακοινώστε τις αποφάσεις από νωρίς το πρωί και αφήστε τους ανθρώπους σας να κάνουν ότι τους αρέσει! Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία αφορά αποκλειστικά το άτομό σας!

Παρθένος 
Έχετε ορεξούλες ερωτικές, αποζητάτε τη συντροφικότητα σε έντονο βαθμό, τώρα το αν θα βρείτε ανταπόκριση από το μέτωπο είναι μια καλή ερώτηση! Είναι από εκείνες τις σπάνιες ημέρες, που είστε εκφραστικοί, αγαπησιάρηδες, θέλετε αγκαλίτσες και φιλάκια. Ο Ποσειδώνας κάνει κουμάντο, συνεπώς αν είστε μονάχοι, βγείτε έξω, χορέψτε, φλερτάρετε, χαμογελάστε, ποτέ δε ξέρετε τι γνωριμία μπορεί να προκύψει στα ξαφνικά. Ο Κρόνος παρακολουθεί, προκαλεί μια αναστάτωση, μήπως κάτι πρέπει να τελειώσει; Να είστε τίμιοι! 

Ζυγός
Είναι από εκείνα τα ΣΚ που θα τη βγάλετε μέσα στο σπίτι, πρόχειρα ντυμένοι, εντελώς ατημέλητοι, γιατί απλά θέλετε να αράξετε το κορμί σας, να ξεκουραστείτε και να χαζολογήσετε, όπως κάνατε παλιά. Και τα καλύτερα έρχονται, άμεσα, δε θέλω πεσμένα τα κέφια. Και καλή δουλειά και περισσότερα λεφτά και ένα bonus από το σύμπαν! Ο Ερμής γεμίζει το σπίτι σας με κόσμο, γιατί έτσι νιώθετε πιο ωραία. Φιλαράκια παντού, ατελείωτες συζητήσεις, λιχουδιές, χειμώνας είναι άλλωστε. Αγαπήστε το κρεβάτι σας!

Σκορπιός
Και μιας που η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας, ας βγάλετε πολύ συναίσθημα προς τα έξω. Τέρμα ευαίσθητοι, έχετε ανάγκη από αγάπη, φροντίδα και θαλπωρή, συνεπώς δε βλέπω να χαλάτε χατίρια μέσα στο ΣΚ! Ο Ποσειδώνας θέλει να ξενοιάσετε λιγάκι από τα άγχη της καθημερινότητας, μπείτε στο αμάξι και πάρτε τα βουνά, αν και προτιμάτε το γαλάζιο της θάλασσας. Παρέα με το αμόρε σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, φτιάξτε όμορφες αναμνήσεις. Ο Κρόνος σας θέλει λογικούς, όχι υπερβολικούς!

Τοξότης
Ωραίο ΣΚ για ταξιδάκια. Αν δεν έχετε φύγει ακόμα, θα φύγετε με κατεύθυνση τα πάτρια εδάφη. Ο Ερμής θα σας στείλει το μήνυμα, κάποιος σας χρειάζεται, να τρέξετε, όπως θα έτρεχαν για εσάς. Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, σας επηρεάζει άμεσα και έχει σκοπό μέσα στις ημέρες του Φλεβάρη να σας δικαιώσει ή να σας τιμωρήσει. Ας είστε καλά παιδιά λοιπόν! Μη ξεγελαστείτε και ξεκινήσετε τα κεράσματα, γιατί ο σκοπός δεν είναι να ξεπαραδιαστείτε άνευ λόγου και αιτίας. Έχει νυχτοπερπατήματα το πρόγραμμα. Ωχ αμάν!

Αιγόκερως
Μπορεί να φωνάζετε και να σκούζετε πως πρέπει να συμμαζευτείτε οικονομικά, όμως οι δημόσιες σχέσεις δε σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Όχι πως δε σας αρέσει, να συναντάτε φίλους και γνωστούς, σε διάφορα μέρη είτε κοντινά είτε μακρινά. Ο Ερμής σας ξεσηκώνει για βόλτες μακρινές, σουαρέ και τρελές λιχουδιές. Συνεπώς, αφήστε τις τσιγκουνιές σας για αργότερα! Να’ναι καλά ο Ποσειδώνας που ρίχνει στάχτες στα μάτια σας και παρασύρεστε στο ρομαντικό σενάριο της ζωής. Ακόμα και ο Κρόνος είναι υπέρ! Θέλει βόλτες!

Υδροχόος
Ίσα που κρατιέστε, κάτι ετοιμάζετε εσείς πολύ φοβερό και τρομερό! Ζορίζεστε η αλήθεια είναι, αγωνιάτε, πολύ άγχος, ο Ερμής βάζει ήχο και λόγια στο στόμα σας, όλο και κάπου θα βγάλετε τα εσώψυχά σας, το ΣΚ αυτό! Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, είστε μπροστά από όλους, η φαντασία σας καλπάζει με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, καιρός να κάνετε τρελή εμφάνιση! Απολαύστε όλα αυτά που έχετε καταφέρει ως σήμερα, χαλαρώστε με τα φιλαράκια σας, μεθαύριο δε θα έχετε το χρόνο. Και τα καλύτερα έρχονται, ψυχραιμία..!

Ιχθύες
Το ΣΚ αυτό, ο Κρόνος που είναι στο ζώδιό σας, κάνει τα στραβά τα μάτια, αφήνει τα λουριά, σας επιτρέπει να ξεσαλώσετε άμα το έχετε τόσο πολύ ανάγκη! Βόλτες, ταξιδάκια, νυχτοπερπατήματα και πολύ φλερτ. Εσείς γνωρίζετε μέχρι πού φτάνει η τσέπη σας. Το τεστ του Κρόνου! Ο Ποσειδώνας είναι υπέρ οπότε όλα επιτρέπονται το διήμερο αυτό. Το νου σας στο πορτοφόλι σας, γιατί σας πιάνουν κάτι ευαισθησίες τρελές και προσφέρετε κάποιοι δίχως να έχετε. Με μέτρο στις ευγενικές χορηγίες. Τσιν-τσιν.. 🍹

magicfariel

Φωτογραφία από Ray Shrewsberry • από το Pixabay