Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Το Σύμπαν του Φλεβάρη 2024! Με “refresh” σε όλα τα επίπεδα! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο φετινός Φλεβάρης από αστρολογικής άποψης!

Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω, έχω τρελαθεί η Ταυρίνα! Και κουτσός και ζαβός και με κάτι πολύ special, ως έκπληξη!

Και για να βγάλουμε μια άκρη εδώ πέρα, υπάρχουν οι πλανήτες που βρίσκονται σταθερά σε κάποιο ζώδιο και υπάρχουν και εκείνοι που «ταξιδεύουν» ανά τακτά διαστήματα. Οι επιρροές στην παρούσα φάση είναι συγκεκριμένες. Όμως αλλάζουν ενεργειακά όταν υπάρχει «κίνηση» στο σύμπαν. Ξεφεύγουμε βραδιάτικο.. 😅! 




Τι έχουμε κατά βάση να αντιμετωπίσουμε τις ημέρες του Φλεβάρη, ο καθένας με τον τρόπο του και τη δική του λογική.

Ο Κρόνος είναι στους Ιχθύες, έχει αναλάβει ένα έργο, πολύ σοβαρό, να καθαρίσει το τοπίο στις σχέσεις μας. Κάτι που πρέπει να τελειώσει και να φύγει μακριά, θα γίνει, γιατί έρχεται κάτι νέο και θέλει χώρο. Επαγγελματικό, ερωτικό, φιλικό, ο Κρόνος ρίχνει τις μάσκες, η αλήθεια θα φανεί, είναι απόλυτος και δε συγχωρεί! Κάνει τα μαζέματα του Πλούτωνα, κάτι τέτοιο φαντάζομαι και γουστάρει τρελά. Τις μέρες του Φλεβάρη υπάρχει η ανάγκη να μείνουμε λίγο μόνοι μας, παρέα με τις σκέψεις μας, στο σπιτάκι μας, μια μίνι αποτοξίνωση από τα κοινά. Ο Κρόνος ρίχνει καβούρια στις τσέπες μας, όχι περιττά έξοδα, τα απολύτως απαραίτητα και με μέτρο! Ω ναι, είναι τέρμα καταπιεστικός σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Εν ολίγοις, αν και βρίσκεται σε ζώδιο τέρμα ευαίσθητο και έντονα συναισθηματικό, είναι σκληρός, απόλυτος, μεθοδικός, το πηγαίνει κατά γράμμα το έργο! Βαστά τα λουριά!

Ο Δίας είναι στον Ταύρο, σπρώχνει προς την επίτευξη πολύ σημαντικών στόχων, πραγματοποιεί όνειρα που για κάποιους είναι μεγάλα και τρανά, δηλαδή φτιάχνουν ένα σπίτι, μια επιχείρηση, τολμούν να αποζητήσουν μια νέα θέση εργασίας, ή μια προαγωγή ανεξάρτητα από το χρήμα που θα έρθει. Ο σκοπός πάντα είναι ο τολμών να δημιουργήσει την προσωπική του «ασφάλεια», προκειμένου να έρθει ένα καλύτερο αύριο. Είναι όμως υπερβολικός, κτητικός, αλαζόνας και τέρμα απαιτητικός! Τέτοιες συμπεριφορές προκαλεί στον κόσμο εκεί έξω. Ο Δίας από τη μια βοηθά τον Κρόνο, από την άλλη του κάνει τσαλιμιές. Βάζει λόγια στο στόμα του κόσμου, εκφράζονται μια και έξω, εντάσεις για το χρήμα, υπάρχει γκρίνια. Πώς αλλιώς θα γίνουν τα ξεκαθαρίσματα; Ο Δίας σε κάποιες περιπτώσεις δίνει ένα μπόνους τρελό, ξελασπώνει κάποιες ψυχές, θα πάνε για καλό σκοπό, ή θα τα φάνε στα μπαρ και τα ξενύχτια; Ο Κρόνος λέει οικονομία και ο Δίας τραγουδά το μια ζωή την έχουμε.. Συνεπώς ποιος θα περάσει επιτυχώς, δίχως να πέσει στην παγίδα του Δία; 

Ο Ουρανός είναι επίσης στον Ταύρο! Έχει ακεφιές, νευράκια, είναι θυμωμένος. Προτιμά τις εκπλήξεις τυφώνες, την αναστάτωση, τα απρόοπτα! Η επιρροή του Ουρανού είναι δυνατή και αφορά το σπίτι μας, τη δουλειά μας, τα θεμέλια της ζωής μας. Όταν όλα βρίσκονται υπό έλεγχο, τακτοποιημένα, τότε «καθαρός Ουρανός, αστραπές δε φοβάται»! Στην περίπτωση όμως που υπάρχουν «κενά αέρος» σε θέματα σοβαρά, εκεί ο πανικός ο ίδιος. Κάτι που δεν είναι σίγουρο, θα πρέπει να σιγουρευτεί με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο.
Τις ημέρες του Φλεβάρη, ο Ουρανός δυσκολεύει το έργο του Δία, σε θέματα προόδου. Πρώτα η εκκαθάριση και μετά η έναρξη! Σπέρνει την ανασφάλεια και το φόβο. Φτάνουν τα λεφτά για το μήνα; Θα καταφέρω να καλύψω τις ανάγκες μου; Θα με κρατήσουν στη δουλειά; Θα πάρω μια αύξηση; Μήπως να γυρέψω μια νέα εργασία; Μήπως να ζητήσω αυτά που επιθυμώ; Και αν με απορρίψουν; Ναι, αλλά αν συμβεί το αντίθετο; Τέτοιες ανησυχίες, απλές, καθημερινές και πολύ ανθρώπινες, γίνονται το κυρίως θέμα συζητήσεων, στα σπίτι, στις οικογένειες, ακόμα και μεταξύ φίλων και κάπως έτσι προκύπτουν οι διαφωνίες και οι εντάσεις και άντε να βγάλει άκρη κανείς! Το χάος του Ουρανού! Μήπως μέσα από όλο αυτό, διακρίνουμε το ποιοι αληθινά μας στηρίζουν και το ποιοι όχι; Καταλήγουμε στα ξεκαθαρίσματα που θέλουν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας! Φοβερό;
Ο Ουρανός τις μέρες του Φλεβάρη κάνει την υπέρτατη έκπληξη και προκαλεί μοιραίες, ερωτικές συναντήσεις! Σκορπιοί και Αιγόκεροι είστε στην κορυφή της λίστας, το σύμπαν έχει σκοπό να φουντώσει τα πάθη, να σας τρελάνει τη ψυχή και το μυαλό, άντε τυχεροί θα γιορτάσετε Valentine’s day! 

Μέχρι στιγμής ότι έχω αναφέρει μας λέει με λίγα λόγια ο ποιητής, πως τσίτα η φάση, όλα στα κόκκινα, τίποτα δεν είναι βέβαιο, ούτε δεδομένο φυσικά και ξάφνου κάμποσοι από εμάς εκεί έξω θα παλέψουμε για αυτά που ήδη έχουμε «κατακτήσει». Γίνεται ένα refresh, κάποιοι έχουν τα φόντα να υποστηρίξουν το σκηνικό, κάποιοι θα χρειαστεί να τα αποκτήσουν εκ νέου! Να αναβαθμιστούν. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ίσως; Από κάθε άποψη το αναφέρω, παίρνουμε ότι μας αξίζει ίσως; Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο; Θα δείξει..! 
Και αυτό το refresh συμβαίνει, γιατί ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, θέλει αλλαγές, μεγάλες και τρανές!   Η τεχνολογία καλπάζει σε γοργούς ρυθμούς, κάθε συναλλαγή γίνεται μέσω web, οι απαιτήσεις πολύ διαφορετικές. Δεν υπάρχει δε γνωρίζω, δεν ήξερα! Υπάρχει μόνο το ενδιαφέρον για πρόοδο, για μάθηση, για εξέλιξη και αναβάθμιση. Μεταφορικά και κυριολεκτικά, γιατί αυτό δεν αφορά μόνο τα μέσα που χειριζόμαστε καθημερινά προκειμένου να επιβιώσουμε, αλλά αφορά και την ποιότητα της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα. Ή παίζεις μπάλα ή είσαι εκτός παιχνιδιού. Και τα δυο είναι δύσκολες αποφάσεις, θέλουν γερό στομάχι. Έχουμε δει αμέτρητες ταινίες για το πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον. Στο εδώ και στο σήμερα λοιπόν, τις μέρες του Φλεβάρη θα δούμε αλλαγές ξαφνικές που σίγουρα θα τις προκαλέσουν διάφορα γεγονότα, είναι αναπόφευκτες, έχουμε νέα θεμέλια να χτίσουμε! Ξεκινάμε για κάτι νέο και πίσω δεν κοιτάμε! 

Και με αφορμή το Valentine’s day, εμφανίζεται ο Ποσειδώνας που είναι στους Ιχθύες και λέει στα παιδιά εκεί έξω, ένα δυνατό «ώπα»! Να χαλαρώσουν λιγάκι, έχουν κατά τρομάξει τον κοσμάκι, καιρός για έρωτες, αγάπες και λουλούδια. Έτσι για να θυμηθούμε τον αληθινό λόγο της ύπαρξής μας. Την αγάπη και τον έρωτα. Από εκεί ξεκίνησαν όλα, εκεί καταλήγουν. Απόδειξη υπέρτατης ευτυχίας και επιτυχίας, τα ηλικιωμένα ζευγαράκια που ακόμα περπατούν χέρι με χέρι. Ποιος εκεί έξω από εμάς θα έχει την τιμή να βιώσει κάτι τέτοιο; Τέλος η συζήτηση! 
Ο Ποσειδώνας μας κάνει τέρμα ρομαντικούς, η φαντασία μας καλπάζει, επιτρέπει τα όνειρα εκείνα που έχουν δράκους και πριγκίπισσες μέσα, κάπως πρέπει να ζήσουμε το παραμύθι. Έστω για λίγο. Οι καλλιτέχνες τις ημέρες του Φλεβάρη καλό είναι να ξεδώσετε δημιουργικά, να φτιάξετε τα αριστουργήματά σας! Όποιος έχει τη δυνατότητα μπορεί να ταξιδέψει, σε έναν προορισμό φουλ ρομαντικό. Οι λοιποί φτιάχνουμε κατάσταση στα μέρη μας, το ταξίδι θα μπορούσε να είναι νοερό.. Η απόλαυση όπως και να έχει είναι ένα φοβερό συναίσθημα! 

Και πάμε στους «Θεούς» που «ταξιδεύουν» συνέχεια, από ζώδιο σε ζώδιο, που μπαίνουν σφήνα στα θέματα που μας απασχολούν, που παίζουν βασικό ρόλο στα συναισθήματά μας και στις πράξεις μας.

Ερμής, Άρης και Αφροδίτη, είναι ακόμα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Σιγά-σιγά θα φύγουν από εκεί, ο Ερμής ήδη από αύριο 05/02 θα φωλιάσει στα κρύα τα λημέρια του Υδροχόου. 

Οι πρώτες ημέρες του Φλεβάρη με τον Ερμή στον Αιγόκερω, ήταν σχετικά αισιόδοξες, ως προς τα μαγικά μηνύματα που ήρθαν ή φάνηκαν στον ορίζοντα. Σοβαρές οι συζητήσεις που έγιναν, έντονες ίσως και υπερβολικές. Το πόρισμα σίγουρα βγήκε, κατά πάσα πιθανότητα να μην άρεσε. Μένουμε εκεί. Πέρα όμως από τα επαγγελματικά ζητήματα, εμφανίστηκε για λίγο ο Έρωτας, ως guest star, έτσι για να βάλει τον Ερμή να στείλει κάποιο love letter!
Και έφτασε το τέλος στα ωραία, ο Ερμής στον Υδροχόο, αλλάζει κατά πολύ το επικοινωνιακό κομμάτι! Για δυο βδομαδούλες, έρχονται τα πάνω-κάτω, στις σχέσεις μας, χαοτικό το σκηνικό, το πόρισμα που βγήκε ανακοινώνεται επίσημα, καιρός για πολύ δράση – αντίδραση! Ξαφνικά δεν υπάρχουν φιλίες, ούτε καλοί συναδελφισμοί, κάποιος μένει και κάποιος φεύγει. Τα μαντάτα του Ερμή φέρνουν μεγάλη αναστάτωση ακόμα και στην περίπτωση μιας νέας επαγγελματικής πρότασης, που αφορά κυρίως τους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους! Αποφάσεις ζωής, δίχως πολύ χρόνο για σκέψη! Ο Πλούτωνας θέλει να αλλάξετε δουλειά. Να βρείτε κάτι καλύτερο. Να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Δε χάνει λεπτό βλέπω..

Και αφού τα κάνει μπάχαλο ο Ερμής, την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια προς τους Ιχθύες και επιτέλους την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, γλυκαίνει λίγο το τοπίο, βρίσκουμε την άκρη του νήματος σε θέματα επικοινωνιακά. Παίζει και η Πανσέληνος τότε στην Παρθένο 24/02, η οποία διχάζει τον κόσμο. Δουλειά ή προσωπική ζωή; Γραφείο ή στο σπίτι; Να το διαβάσετε το μήνυμα ή όχι; Στο γιατρό μια επίσκεψη, στα άμεσα πλάνα μήπως; 

Κουτσός-κουτσός ο Φλεβάρης, αλλά στο γιατρό θα μας στείλει όπως φαίνεται 😅! 

Ο Άρης είναι ακόμα στον Αιγόκερω, θα μείνει εκεί μέχρι και τις 12/02, συνεπώς έχουμε μέλλον εδώ πέρα! Η αλήθεια είναι πως μας κάνει πολύ δοτικούς, δηλαδή τις μέρες αυτές βοηθάμε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Όμως παραμένει να είναι μάχιμος, που σημαίνει πως τρέχουμε και δε φτάνουμε πάνω σε θέματα επαγγελματικά και υπάρχει πολύ πίεση. Ο χρόνος τρέχει και εμείς μαζί του! Ζώδια όπως ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως, θα αγχωθούν για θέματα κληρονομικά, οικονομικά, έφτασε ο καιρός να σπείρουν για να δρέψουν αργότερα! Οπότε γιατί όχι να είναι και ο καιρός για νέα ξεκινήματα κυρίως σε θέματα καριέρας και χρημάτων; Μήπως να ξεκινήσετε και ένα γυμναστήριο; 

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 13/02, ηφαίστειο που σιγοκαίει και θα εκραγεί και πραγματικά τρομάζω! Τα μόνα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, σε θέματα κυρίως επαγγελματικά, μιας που κάνουν βουτιά στον ενθουσιασμό, παθιάζονται με τη δουλειά τους, είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους! Οι λοιποί μέσα στο ηφαίστειο κανονικά! 😂 
Ο Άρης από τον Υδροχόο, είναι τσίτα τα γκάζια, μέσα στα νεύρα, δεν έχει ίχνος ψυχραιμίας, εν ολίγοις θα μας πάρει και θα μας σηκώσει! Λίγο πριν τη γιορτή των Ερωτευμένων, σε όλη τη διάρκεια και μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη, ας προσέχουμε το πώς οδηγούμε, ας πηγαίνουμε σιγά-σιγά, με λίγη προσοχή τέλος καλά, όλα καλά. Αποφάσεις απρόβλεπτες, όπως αλλαγή της μόνιμης κατοικίας, φέρνουν συνήθως εντάσεις και πικρόχολα σχόλια, όμως αν είναι αναγκαίο κακό, τότε θα συμβεί, όπως και να έχει. Έπαρση, κάτι που θα συμβεί, κάποιος θα τη νιώσει και θα τη δείξει με κάθε τρόπο (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος), κάποιος θα την αντιμετωπίσει και ότι θέλει ας προκύψει! Υπάρχει και ένας Πλούτωνας, να θυμίσω, που βοηθά στην αναμπουμπούλα με όλο του το είναι. Ένα ρίσκο είναι η ζωή. Κάποιος ολοκληρώνει το στόχο του επιτυχώς και κάποιος όχι. Το μονοπάτι ας αλλάξει και τότε θα μπορέσει να χαρεί και αυτός. Ο σκοπός είναι να ξεκολλήσει η βελόνα, από τα ίδια και τα ίδια. Με το ζόρι; Ναι, γιατί όχι; 

Και τελειώνω με την Αφροδίτη που είναι στον Αιγόκερω, δε θέλει να φύγει από εκεί, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να υπάρχει αγάπη εκεί έξω, συμπόνια, έρωτας, φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα μείνει αξέχαστη σε μερικούς, έτσι επειδή η Θεά έχει πεισμώσει! Φλερτ στη δουλειά, φλερτ ανάμεσα από φίλους, κάποιοι θυμούνται και το παρελθόν και παίρνουν τη μεγάλη την απόφαση! Ο Ποσειδώνας βάζει το χεράκι του για όλα αυτά, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός! Οπότε όλο και κάποιος θα ερωτευτεί παράφορα, θα δει αστεράκια, θα ξαφνιαστεί πολύ με αυτό το παράξενο συναίσθημα! Τυχεροί οι Αιγόκεροι, που ίσως και να λάβουν μια πρόταση γάμου! Να το δούμε αυτό και ας πέσουμε τα ανάσκελα! 

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο! Από τις 16/02 και μετά θα προκύψει υπερβολικό πάθος στις σχέσεις των ανθρώπων! Ανεξέλεγκτη έλξη και χημεία, εμφανίζονται τα απωθημένα και τα ανεκπλήρωτα! Κάποιες φορές το timing είναι σωστό και κάποιες όχι και τόσο, συνεπώς στα σενάρια του σύμπαντος υπάρχει η ύπαρξη που θα παίξει με τη φωτιά, θα καεί, αλλά και τι πειράζει; Μήπως δίνεται η ευκαιρία για ένα closer? Μήπως πρέπει να ζήσουμε, ότι είναι γραφτό να ζήσουμε, για να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας νέος; Ωραίος ο έρωτας, όταν είναι ελεύθερος και δεν έχει υποχρεώσεις. Ωραίος ο έρωτας όταν είναι μυστικός, επειδή δε χρειάζεται ο κόσμος να ξέρει! Καταπληκτική η ταινία 9 ½ εβδομάδες, τι έζησε το κορίτσι στα ξαφνικά! Εμπειρία ζωής, πόσο πόνεσε στο τέλος; 

Οι απίστευτα δυνατές ημέρες του Φλεβάρη είναι από τις 16/02 – 29/02/24, γιατί τότε ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στον Υδροχόο, παρέα με τον Πλούτωνα! Με τα λίγα και τα πολλά, εκείνες τις ημέρες θα συμβούν τα απίστευτα στις ζωές μας, πολλά θα αλλάξουν, με απρόβλεπτο τρόπο! Τα μαντάτα, η διάθεση, τα συναισθήματα, μοναδικά και οι επιλογές μας επίσης! 

Be brave! 💪

magicfariel

Φωτογραφία από Bianca Blauth από το Pixabay