Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια: Η Νέα Σελήνη του Φλεβάρη 2024, στον Υδροχόο! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολλά «βάσανα» έχει ο Υδροχόος πάνω από το κεφάλι του το διάστημα αυτό, ας υποθέσουμε πως το κερασάκι στην τούρτα, είναι η Νέα Σελήνη, που έγινε εχθές 10/02/2024, στο ζώδιό του! Ανάσα δεν παίρνουν οι Υδροχόοι τον καιρό αυτό, οι μαγικές ενέργειες πάνε και έρχονται και ο κόσμος «τρελαίνεται», παθαίνει Υδροχόϊσιο πυρετό! Ναι, θα πάμε στο διάστημα, άμεσα! Ένα ταξίδι στο cosmos, φαντάζει υπέροχη ιδέα.. 😅! 

Νέα ξεκινήματα με άρωμα Υδροχόου. Μας αρέσει το ιδιαίτερο, αποζητάμε το πρωτότυπο, το διαφορετικό, κάποιος πρέπει να κάνει την έκπληξη! Σε επαγγελματικό και καλλιτεχνικό επίπεδο. Ακόμα και στην επιλογή μιας νέας δραστηριότητας. Θέλουμε απεγνωσμένα να ξεφύγουμε από τα πεζά. Από τα ίδια και τα ίδια! Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι! Θετικά και αρνητικά, γιατί ακόμα και «οι μικροί Θεοί» πρέπει να έχουν όμορφη συμπεριφορά. 

Ο Ερμής (Υδροχόο), ο Δίας και ο Ουρανός (Ταύρο), είναι αυτοί που κινούν τα νήματα, back stage! Βασικά είναι κάπως θυμωμένοι, η επικοινωνία, τα μαντάτα, τα λόγια είναι κάπως χαοτικά. Υπάρχει μια αγωνία για τα κεκτημένα μας, για το σπίτι μας, τη δουλειά μας, μια αναμπουμπούλα, αποφάσεις πρέπει να παρθούν, πώς θα προκύψουν τα νέα ξεκινήματα; Πάνω στα παλιά; Πάνω σε ερείπια; Στα φθαρμένα; Όλα αυτά πρέπει να φύγουν! Πόσο δύσκολο και πόσο τραγικό, όταν αφορούν τον αγώνα μιας ζωής.

Μέχρι τις 24/02 θα υπάρξει έντονη συναισθηματική πίεση, Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε στο μάτι του Κυκλώνα. Οι αποφάσεις θα παρθούν, αμέτι – μουχαμέτι και θα υπάρξει πολύ δράση – αντίδραση, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είναι περίοδος αλλαγών, μεγάλων και τρανών. Η μάχη είναι καθαρά συναισθηματική, φόβος, ανασφάλεια, επιθυμία, όνειρα, φιλοδοξίες! Η μισή καρδιά λέει go for it και η άλλη μισή, εεε πού πας;;;;;;; 
Σε κάθε περίπτωση λέμε ναι στα άλματα, όταν βασίζονται σε αγνές προθέσεις, σε όνειρα ζωής, που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση, την πρόοδο, ένα λαμπρό μέλλον! Λέμε όχι στα άλματα, που κρύβουν κάτι σκοτεινό, που γεννούν αμέτρητα ερωτήματα, που βασίζονται στον ανταγωνισμό και σε εγωιστικούς λόγους. Η ισότητα, η τιμιότητα, η δικαιοσύνη, είναι απαραίτητα στοιχεία για να προκύψει ένα τέλειο άλμα. 

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί το team work, μέσα από το «Εγώ»! Πάντα υπάρχει ένας αρχηγός στην ομάδα, το θέμα είναι κατά πόσο είναι συνεργάσιμος και απαραίτητος εκεί που παίζει μπάλα! Γίνεται ένα με την ομάδα του ή έχει ύφος; 

Ιδού η απορία του Δία και του Ουρανόυ.. 

φιλάκια.. 


Κριός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, σας δημιουργεί διάφορες ανησυχίες, που θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε άμεσα! Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλετε αληθινά είναι να νιώσεις υλική και συναισθηματική ασφάλεια, μέσα από τη δουλειά σας, το σπίτι σας και τις φιλίες σας. Εσείς θα κάνετε το πρώτο βήμα, με ξεκάθαρες κουβέντες. Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Ποιοι μπορούν να σας βοηθήσουν; Από πού περιμένετε ανταπόκριση για τις υπηρεσίες σας; Το σύμπαν λοιπόν, σας δίνει διορία δεκαπέντε μέρες, για να λάβετε τις απαντήσεις σας και τότε μόνο θα προχωρήσετε προς την επίτευξη των στόχων σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ζητήστε για να λάβετε, είναι μια άποψη που συνήθως περνάει. Κανείς δε θα έρθει από μόνος του!

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, προκειμένου να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας, πιο σοβαρά για να λάβετε αυτό που σας αξίζει! Μια προαγωγή; Μια άλλη θέση εργασίας; Νέα καθήκοντα; Μήπως έφτασε ο καιρός να επιλέξετε ένα νέο σταυροδρόμι; Τέτοια ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα θέλετε – δε θέλετε! Η αλήθεια είναι πως είστε λίγο στην τσίτα, Ουρανός, Ερμής, Δίας, σε κατάσταση φρίκης, προκαλούν εντάσεις στη δουλειά, κάποιοι μπορεί να ξεστομίσετε ένα «αϊ σιχτήρ», το δισάκι σας και δρόμο! Απρόβλεπτο το σκηνικό και εσείς οι πρωταγωνιστές! Η κορυφή μια έχει στο διάβα της ροδοπέταλα, μια δεν τα έχει. Πάντα υπάρχει ένας σοβαρός λόγος για την κάθε διαδρομή. Όπως και να έχει, να πατήσετε πόδι σε κάτι που δε σας αρέσει, κάποιο μπόνους έτσι και αλλιώς θα το λάβετε, το νου σας όμως, μην παρεκτρέπεστε! Ο Δίας ευνοεί τους διπλωμάτες, όχι τους απόλυτους Ταύρους! Μήπως να ξεκινήσετε ένα γυμναστήριο; Να πάτε κόντρα στον Φλεβάρη;

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, από μονάχη της είναι ένα ευχάριστο γεγονός, καιρός για νέες περιπέτειες! Να ανοίξετε τα φτερά σας εκ νέου, μπας και πραγματοποιήσετε κάποιο όνειρο κυρίως σε θέματα καριέρας. Το διάστημα αυτό, αφήνετε τα κοινά στην άκρη, δεν ασχολείστε με δουλειές του σπιτιού, τα ρίχνετε λίγο στον κόκορα, γεγονός που δημιουργεί θέματα στις σχέσεις, όταν υπάρχουν συγκάτοικοι. Σας φουσκώνουν τα μυαλά, σε επαγγελματικό επίπεδο, έχετε έναν άλλον αέρα, μήπως να αφήσετε το καλάμι λίγο στην άκρη; Όσοι θέλετε να ταξιδέψετε κάπου μακριά για να αλλάξετε παραστάσεις, να το κάνετε! Μην τάζετε λαγούς με πετραχήλια γιατί θα εκτεθείτε και μετά όντως παίζει η δραπέτευση στο πρόγραμμα!

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι απελευθερωτική σε συναισθηματικό επίπεδο! Και για να συμβεί αυτό, κάποιο ηφαίστειο θα χρειαστεί να εκραγεί, οπότε μη ξαφνιαστείτε αν ξαφνικά βγάλετε από μέσα σας τα εσώψυχά σας! Μέσα σε δεκαπέντε μέρες, θα δοθούν αρκετές αφορμές για να προκύψει το περιβόητο «μπουμ», ξεστομίζετε λόγια που σοκάρουν! Ο σκοπός είναι να μάθουν οι άνθρωποί σας το ποια είναι η θέση σας, ποια τα όριά σας και ποιος ο ρόλος σας. Ο τρόπος που θα μεταφέρετε τα δεδομένα αυτά πολύ σημαντικός, πρέπει να υπάρξει κατανόηση και όχι αντίδραση. Ο Ερμής και ο Δίας, προσπαθούν να βάλουν χέρι στα λεφτά σας. Δε δίνετε φράγκο σε κανέναν και για κανένα λόγο! Προστατέψτε την περιουσία σας!

Λέων
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, με Ερμή, Ουρανό και Δία στα κόκκινα, μόνο καλά παιδιά δε θα είστε τουλάχιστον για δεκαπέντε μέρες! Στραβώνετε με όλο τον κόσμο και γκρινιάζετε ακατάπαυστα. Κάτι σας ενοχλεί και αντί να το πείτε έξω από τα δόντια, αφήνετε τον άλλον να μαντέψει, γιατί αποζητάτε την απόλυτη προσοχή! Ξεσπάσματα στη δουλειά, ξεσπάσματα και στο σπίτι, κάποιοι γίνεστε ιδιαίτερα τολμηροί και βροντάτε μια πόρτα με ένα adios στο στόμα! Το δίκιο σας εννοείται πως δε θα το βρείτε με τέτοιες συμπεριφορές, το νου σας μην ισοπεδώσετε τα πάντα όλα, επειδή κάτι συγκεκριμένο σας φταίει! Μπόσικοι όπου σας παίρνει, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Το νου σας ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μη ξεγελιέστε!

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι σίγουρα ανατρεπτική και πολύ απρόβλεπτη, φέρνει τα πάνω-κάτω και στη δουλειά και στο σπίτι. Μέρες που θα χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω, υπερωρίες θα χτυπήσετε, θα τις πληρωθείτε, όμως χρόνος προσωπικός δεν υπάρχει. Από την άλλη, οι άνθρωποί σας, σας αποζητούν, το σπίτι άδειο, τρέχουν και διάφορα ζητήματα, βλάβες ίσως απρόβλεπτες; Δεν μπορείτε να γίνετε χίλια κομμάτια, δεν μπορείτε να βασιστείτε όπου να’ναι, αστράφτει το ματάκι σας. Σκέφτεστε πολύ σοβαρά να πάρετε μια άδεια από τη σημαία, ένα ψεματάκι πού και πού, χρειάζεται! Τάσεις φυγής, μέρες που μπαίνετε στο αμάξι και όπου σας βγάλει.. Ένα ταξιδάκι σαφώς καλύτερη ιδέα!

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει την άνοιξη στη ζωή σας λίγο νωρίτερα! Ερωτική περίοδος, είναι η εποχή του ζευγαρώματος! Πολύ φλερτ, βολτάρετε πιο συχνά, επιλέγετε αγκαλιές της μιας νύχτας.. Ένα γεγονός, απρόβλεπτο παίζει να συμβεί, που θα σας ωθήσει σε συμπεριφορές αψυχολόγητες. Ναι μεν απολαυστικές, όμως που κρατούν πολύ λίγο. Και ενώ ετοιμάζεστε για κάποιο ταξιδάκι κάπου μακριά, οικογενειακά θέματα προκύπτουν και αναγκάζεστε να αλλάξετε τα πλάνα σας, γεγονός που σας χαλά τη ζαχαρένια. Εκεί θα πρέπει να επιλέξετε ή εσάς ή τους άλλους, σε εποχή που η Σελήνη σας επιτρέπει να ανεβείτε στο ροζ το συννεφάκι της. Βρείτε λύσεις και αποφύγετε λόγια που στάζουν φαρμάκι!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, απαιτεί ριζικές αλλαγές από εσάς, που αφορούν το σπίτι σας, την οικογένειά σας, την καθημερινότητά σας. Τις αποφάσεις σας, καλό είναι να τις κρατάτε για τον εαυτό σας, όταν είστε έτοιμοι για το περιβόητο, ντου από παντού, τότε μόνο αρκεί μια ανακοίνωση. Κάποιοι ανακατεύονται στα πόδια σας, έτσι και αλλιώς, μόνο πίσω σας πηγαίνουν, ίσως σας δημιουργούν ενοχές για εκείνο το χθες, συνεπώς οι εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αρκετοί θέλετε να αλλάξετε τόπο κατοικίας, σπίτι, γειτονιά. Ακόμα και το ντεκόρ, να γκρεμίσετε τοίχους σε ένα πατρικό. Εννοείται πως δε θα σας το κάνουν εύκολο, εσείς γιατί ρωτάτε; Καλά μη ξεσπάσετε στα μαλλιά σας. Ή σε διατροφικές ατασθαλίες..

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, σας δείχνει πως χάνετε τη ζωή μέσα από τα χέρια σας και ξαφνικά επαναστατείτε για πράγματα που υποτίθεται πως σας αρέσουν και έχετε δώσει μάχες για να τα κατακτήσετε, ότι και αν σημαίνει αυτό! Η δουλειά ποτέ δε σταματά, οπότε νιώθετε πως πρέπει να κάνετε ένα περιβόητο «break free”, ένα ταξιδάκι κάπου μακριά θα το χρειαστείτε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Η επιρροή του Φεγγαριού, δεν επιτρέπει συμβιβασμούς, ούτε καταπίεση συναισθημάτων. Ή που θα κοιτάξετε τη ψυχική σας την υγεία, ή που θα γίνετε ένα ράκος για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι. Μια υπερκόπωση είναι μέσα στα πλάνα του σύμπαντος, οπότε κόβετε ταχύτητα και ικανοποιείτε την πιο μικρή σας επιθυμία! 

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, σας ξεσηκώνει για έξοδα που η τσέπη σας δε φτάνει! Ναι μεν έχετε πολλά πράγματα να φτιάξετε, όμως δε γίνονται όλα μαζί! Μεγαλύτερη σκοτοδίνη από αυτή δεν υπάρχει! Βέβαια, ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, δηλαδή τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, ίσως και να πάρετε μια αύξηση ή ένα μπόνους, γιατί είστε καλοί στη δουλειά σας και σας αξίζει! Το να το ρίξετε στον τζόγο δεν είναι καλή ιδέα, θα πάτε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι! Μια ανασφάλεια για θέματα περιουσιακά και ρευστότητας σας πιάνει, από την άλλη όμως είστε και λίγο πέρα βρέχει. Γκρινιάζετε μεν για θέματα οικονομίας, όμως κάνετε και κάτι αψυχολόγητα shopping therapy, γιατί ποιος ο λόγος της ύπαρξής σας άλλωστε..;;

Υδροχόος
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Ότι ακριβώς χρειάζεστε για να γίνετε επαναστάτες χωρίς αιτία, ή μήπως με; Για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, το μόνο που αληθινά θέλετε, είναι να θρέψετε το «Εγώ» σας, με κάθε τρόπο. Εσείς έχετε δίκιο. Πάντα είστε οι σωστοί. Το δικό σας θα περάσει. Κανείς δεν είναι τέλειος όπως εσείς. Παραλογίζεστε και παραφέρεστε, όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε! Αποζητάτε την αγάπη και τον θαυμασμό, όμως με λάθος τρόπο. Εννοείται πως αποφεύγετε τις extreme αποφάσεις, βέβαια ο τολμών νικά, είναι και η εποχή σας, γιατί όχι ένα ρίσκο ακόμα; Οι αποφάσεις σας, καλό είναι να βασίζονται σε αληθινές επιθυμίες και όχι σε πείσματα και εγωισμούς. Ένα μικρό όνειρο να γίνει πραγματικότητα και όχι η νίκη σε έναν ανταγωνισμό αόρατο! Τι λέει αληθινά η καρδιά σας. Άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος της Σελήνης. Να φανερώνει τα συναισθήματά μας. Να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και να μην έχετε την απαίτηση της κατανόησης στον παραλογισμό σας! 

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, είναι αυτή που θα σας δραστηριοποιήσει σε διάφορους τομείς, όμως με μια ψυχολογία πολύ παράξενη. Κάνετε σκέψεις τύπου, πως αν ζούσατε σε καλύτερο περιβάλλον, η εξέλιξή σας θα ήταν εντελώς διαφορετική και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε προσωπικό. Σα να ρίχνετε τα βάρη στους άλλους, ενώ οι επιλογές ήταν πάντα δικές σας. Κάποιοι πεισμώνετε, το ρίχνετε στο διάβασμα, βάζετε ένα δύσκολο στόχο, απομονώνεστε από τα κοινά. Των άκρων οι αποφάσεις σας, από το πιο απλό μέχρι το πιο δύσκολο σενάριο. Κάθε τι που κάνετε, προκαλεί εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα και εσείς να ρίχνετε λάδι στη φωτιά και πέρα βρέχει. Το νου σας στο τιμόνι, στο αμαξάκι σας, γιατί πάλι συνεργείο σας βλέπω! 

magicfariel

Φωτογραφία από Aristal Branson από το Pixabay