Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια: «Παγερά Φλύαρο» το Φεγγάρι του Φλεβάρη 2024! by MagicF’Ariel..

Πανσέληνος στην Παρθένο
24/02/2024 – 10/03/2024


Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πανέμορφο το Φεγγάρι του Φλεβάρη, πεντακάθαρο, λαμπερό, φώτισε ο τόπος όλος! Κάτι συννεφάκια «χόρεψαν» τριγύρω, αργά τη νύχτα του Σαββάτου, ακόμα και το σύμπαν διασκεδάζει όταν θέλει.. 

Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου. Κάποια πράγματα μπαίνουν σε τάξη! Θέλουμε, δε θέλουμε. Με τον εύκολο τον τρόπο ακόμα και με τον δύσκολο. 

Και εδώ εμφανίζεται ο Κρόνος (Ιχθύες), βρήκε την ευκαιρία να επανέλθει στο σκηνικό των ημερών, έχει παρέα του τον Ερμή (Ιχθύες), πολλά θα ειπωθούν, με σκληρό τρόπο, κάποιος θα «πονέσει» εκεί έξω! Φουρτουνιασμένα τα συναισθήματα του κόσμου, κάποιος θα ξαλαφρώσει, κάποιος όμως θα πέσει στα πατώματα. Έτσι μόνο η ισορροπία αποκτά ένα νόημα. Μια σου και μια μου.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, καλείστε να βάλετε ένα τέλος σε σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τη χαρά, την ευτυχία, την ολοκλήρωση, ακόμα και την ικανοποίηση που αποζητάτε. Όταν ο κύκλος έχει κλείσει, ποιος ο λόγος να θέλετε να κάνετε πάλι την ίδια διαδρομή; Ή που θα ανοίξετε ένα νέο κύκλο, με νέες περιπέτειες και νέες εμπειρίες ή που θα περάσετε τα ίδια ξανά; Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο από τον Κρόνο! Το Φεγγάρι φωτίζει την καρδιά σας, τη ψυχή σας, σας δίνει τη δύναμη να πάρετε τις αποφάσεις σας, να πείτε την αλήθεια, να τη γυρέψετε κιόλας. Το ενδεχόμενο να σας πληγώσουν με το ίδιο νόμισμα, παίζει πολύ, γιατί ο σκοπός είναι να αποδεχτείτε τα λάθη σας, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που θα πάρετε. Ερωτικό, φιλικό, επαγγελματικό; Όλες οι σχέσεις χρειάζονται φροντίδα, δε λέτε; 

Δεν πρόλαβε ο Ερμής να μπει στους Ιχθύες (23/02), τον βρήκε ο Κρόνος, τον στρίμωξε σε μια γωνία και του έδωσε αποστολή! Με τη βοήθεια του Φεγγαριού, θα φτάσουν πιο γρήγορα τα μαντάτα, χρόνος δεν υπάρχει, πολλά θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν, σε γοργούς ρυθμούς. Το θέμα του μηνύματος, είναι πως ο καθένας από εμάς εκεί έξω, παίρνει αυτό που του αξίζει. Έκανε καλό; Θα λάβει καλό. Έκανε κακό; Θα το λάβει επί πέντε! Δεν έχει ρομαντζάδες φέτος από τον Ερμή, όπως φαίνεται. Ούτε η άνοιξη θα έρθει νωρίτερα. Κάνει πολύ κρύο στο ημερολόγιο του σύμπαντος. 

Είναι μια περίοδος, που όσοι δοκιμάστηκαν, όσοι έχουν κούτελο καθαρό, όσοι απέφυγαν τον πειρασμό, πάλεψαν με τα θηρία της εποχής, βασανίστηκαν από τις τίμιες επιλογές τους, θα ανταμειφθούν από τον Κρόνο! Υπάρχει πεσκέσι που έρχεται, γιατί κάποιος αναγνωρίζει, κάποιος εκτιμά, κάποιος πρέπει να ξεστομίσει ένα τεράστιο ευχαριστώ.! 
Είναι επίσης μια περίοδος, που θα προκύψουν και πάλι πειρασμοί, που ο Κρόνος συνεχίζει να τεστάρει τις προθέσεις, τις πράξεις, τα αποτελέσματα και μέσα σε δυο εβδομάδες, η απόφαση θα έχει παρθεί! Πεσκέσι βέβαια, αλλά ποιος τολμά να το ανοίξει.. 😇 

φιλάκια.. 


Κριός
Ζόρικες οι επόμενες δυο εβδομάδες, πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, όπως φαίνεται το Φεγγάρι θέλει να παλέψετε με κάτι «θηρία», προκειμένου να κλείσουν διάφορες εκκρεμότητες και να προχωρήσετε παρακάτω! Αν έχετε αναλάβει ένα νέο πόστο, θα ανακαλύψετε πράγματα και θάματα, ξεχασμένα σε ένα συρτάρι; Σε κάποιο αρχείο; Καλείστε λοιπόν, να βάλετε μια τάξη, ότι και αν σημαίνει αυτό! Το πάμε κάπου αλλού για καλύτερα, δε σημαίνει πως δε θα χρειαστεί να το πάρετε από την αρχή. Νέα μάχη, πώς θα αποδείξετε την αξία σας; Το νου σας, γιατί καραδοκεί η υπερκόπωση και μετά όλα πίσω! Ο Κρόνος επιβλέπει και σας κλείνει σπίτι «τιμωρία». Ξέρει το σύμπαν τι κάνει!

Ταύρος
Ίσως το ιδανικό διάστημα για να κάνετε τα beaute σας! Το Φεγγάρι αυτό, σας βάζει σε διαδικασία, να ξεκινήσετε διατροφή, γυμναστική, να κάνετε το μποτοξάκι σας, να σας παστώσουν με βιταμίνες, να φτιάξετε μαλλί, άλλοι άνθρωποι! Σα να ήρθε η άνοιξη νωρίς για εσάς. Και κάπως έτσι, φτιάχνει η διάθεσή σας, είστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι. Σε ερωτικό επίπεδο και φιλικό. Συνεπώς, το ρίχνετε λίγο έξω, το Φεγγάρι έχει στα πλάνα του ένα δυνατό φλερτ, που σίγουρα θα σας φτιάξει το ψυχολογικό. Κόβετε κάθε επαφή με άτομα από το παρελθόν. Διώχνετε μακριά τις τοξικές υπάρξεις. Ξέρετε, ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Τυχεροί οι δεσμευμένοι της παρέας.. 

Δίδυμος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, σας επηρεάζει άμεσα, κάπου εκεί τριγύρω βρίσκεται ο Κρόνος, όχι δε θα γίνει το δικό σας, θα χρειαστεί να βρεθείτε κάπου στη μέση, αλλιώς ένας χαμούλης στα προσεχώς! Ανάσα δεν παίρνετε από τα γεγονότα, κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει και εσείς ως συνήθως οι πρωταγωνιστές. Δεν αναφέρομαι σε κάποια καφετιέρα, αλλά στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, εκτιμάτε, σέβεστε. Το Φεγγάρι σας πιέζει να προσφέρετε τη βοήθειά σας, όπου χρειάζεται και ο Κρόνος δεν σας επιτρέπει να έχετε το ρόλο του «τουρίστα»! Πάνω από όλα η δουλειά, αλλά πάνω από όλα και το σπιτικό σας. Πώς θα το φτιάξετε; Φανταστείτε κάτι καλό! 

Καρκίνος 
Μυστήριο το Φεγγάρι στην περίπτωση τη δική σας..! Φαντάζεστε πολλά και διάφορα και η πραγματικότητα είναι άλλη. Μέρες που ο Κρόνος κάθε ροζ συννεφάκι που έχετε, θα σας το εξαφανίσει, προκειμένου να σας προφυλάξει. Αν στα πλάνα σας είναι ένα ταξιδάκι αναψυχής, ίσως και να μη σας βγει και τόσο εύκολο, ή να ακυρωθεί για απίστευτους λόγους. Ας πάτε το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο γιατί μπορεί να σας αφήσει από στιγμή σε στιγμή! Είστε απαραίτητοι στη βάση σας, ένα οικοπεδάκι, ένα σπιτάκι, κάτι έχετε να διεκδικήσετε εσείς! Τα μαντάτα τρέχουν, έχετε το νου σας, γιατί κάποιος θέλει να σας «πετάξει» στην απέξω! Βάλτε τα μεγάλα μέσα άμεσα, δίχως συναισθηματισμούς! 

Λέων
Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε, τότε αφοσιώνεστε σε θέματα ερωτικά, γυρεύετε αγαπησιάρικους τρόπους για να θεραπεύσετε την πληγωμένη σας ψυχή. Το Φεγγάρι για τις επόμενες δυο εβδομάδες, παρέα με τον Κρόνο, σας «αδειάζουν» τις τσέπες, πάει το χρήμα, γίνεται φύλλο και φτερό! Αυτό συμβαίνει όταν ξανοίγεστε, πάνω στον ενθουσιασμό! Για ακόμα μια φορά σκούζετε για το χρήμα, υπολογίζατε σε κάτι, που δεν έχει σκοπό να έρθει ακόμα! Όχι δε θα πάρετε κάποιο δάνειο, ο σκοπός δεν είναι να ανοίξετε την τρύπα, αλλά να την κλείσετε. Ο Κρόνος σας κάνει ένα πικρό kind reminder! Χαοτικές αγκαλιές, χαοτικά φιλιά, ξεδίνετε δεξιά και αριστερά!

Παρθένος
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Να φορέσετε την πανοπλία σας, να κοιμάστε με αυτήν, μάχιμο το πεδίο και στη δουλειά και στο σπίτι! Φουντώνει ο εγωισμός σας, έχετε πάντα δίκιο, γίνεστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και ξεσπάτε ακόμα και σε ανθρώπους που δεν πρέπει! Φεύγουν λόγια από το στόμα σας, ξεγλιστρούν σαν τα χέλια, είστε ασυμμάζευτοι και το απολαμβάνετε πολύ! Προκαλείτε την τύχη σας, είτε με μια απόλυση, είτε με ένα χωρισμό, τι επιδιώκετε, είναι κάτι που καλό είναι να το σκεφτείτε καλά τις μέρες αυτές. Ανυπόφορες καταστάσεις, προκύπτουν όταν εμείς το επιτρέπουμε. Αν κάτι έχει φτάσει στο τέλος του, έφτασε ίσως ο καιρός να το αντιμετωπίσετε από το Α ως το Ω.!

Ζυγός 
Παράξενο το Φεγγάρι αυτό, ιδιαίτερα σκοτεινό για μια φωτεινή ύπαρξη σαν και εσάς! Μέρες που θα κλείσετε το τηλέφωνο, τις κουρτίνες, τα social, δεν είστε διαθέσιμοι για τον έναν και το άλλον, έχετε να λύσετε διάφορα θέματα με τον εαυτό σας. Τραγικό το βρίσκω το σκηνικό, προφανώς ο Κρόνος σας θέλει μαζεμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ανεκπλήρωτα όνειρα εμφανίζονται σε έντονο βαθμό, σας πιέζουν σε ψυχολογικό επίπεδο, κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής. Μήπως έφτασε ο καιρός, κάτι να πραγματοποιηθεί;;; Μήπως αυτό θα σας δώσει μεγάλη χαρά; Τι σας προσμένει από εκείνο το κάποτε, για να γίνει εδώ και τώρα και μεθαύριο;;;

Σκορπιός
Κάτι μαγικό θα συμβεί τις μέρες αυτές, το Φεγγάρι ξέρει πολύ καλά σε πιο σημείο να σας «χτυπήσει»! Και ενώ σκέφτεστε να παρατήσετε τα όπλα, σε μια μάχη που δίνετε δίχως τέλος, ξαφνικά κάτι θα σας ανατρέψει τα πάντα όλα και θα επιμείνετε για κάτι καλύτερο! Αφορά το σπίτι σας; Τη δουλειά σας; Όχι, δε θα κάνετε τη χάρη κανενός, αντιθέτως οι άλλη θα σας κάνουν αμέτρητες χάρες! Ο Κρόνος θυμίζει την παρουσία του τις μέρες αυτές. Αυστηροί και απόλυτοι με τους ανθρώπους σας, δίκαιοι και ειλικρινείς, απαιτείτε αυτά που σας ανήκουν, αυτά που αληθινά αξίζετε! Φανερώνονται όσοι σας στηρίζουν με αγάπη, αποκαλύπτονται οι «εχθροί» σας! Δεν κάνετε πίσω με τίποτα!

Τοξότης
Η Πανσέληνος από το ζώδιο της Παρθένου, είναι κάπως ζόρικη για εσάς, σας αναστατώνει για θέματα επαγγελματικά. Η έντονη παρουσία του Κρόνου, φέρνει τα πάνω-κάτω, τίποτα δεν είναι δεδομένο, ίσως αρκετοί από εσάς εκεί έξω, να χρειαστεί να πάρετε το έργο από την αρχή. Αλλαγή έδρας; Αλλαγή προσωπικού; Μήπως μια νέα θέση εργασίας; Οι απαιτήσεις της εποχής, σαφώς διαφορετικές από τις συνηθισμένες, καλό είναι να προσαρμοστείτε και να συνεργαστείτε, μπας και προχωρήσετε παρακάτω. Ότι δεν έχει θεμέλια γερά, γκρεμίζεται! Αυστηρός ο Κρόνος! Η επαναστατική σας η διάθεση, έντονη και υπερβολική, τα λόγια σας, ίσως και να σας βάλουν σε μπελάδες..

Αιγόκερως
Πολύ δύναμη σας δίνει το Φεγγάρι αυτό, τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, θα καταφέρετε να κλείσετε πολλές εκκρεμότητες, σοβαρές μάλιστα, μεγάλη η ανάσα που θα πάρετε. Ναι, αγαπάτε τον Κρόνο, όπως και εκείνος εσάς, όμως αν κάπου έχετε σφάλει, θα «τιμωρηθείτε» όπως και οι άλλοι, δίκαια πράγματα! Απόλυτοι και σίγουροι για τον εαυτό σας, κόβετε τον αέρα σε μερικούς, τραβάτε διάφορες κόκκινες γραμμές, ο καθένας στο κλουβί του! Η αλήθεια είναι πως οτιδήποτε μπει στο μυαλουδάκι σας θα γίνει ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα και είναι τέτοιες οι μέρες αυτές! Τίποτα και κανείς δε σας σταματά από τους στόχους και τα όνειρα που έχετε βάλει για το διάστημα αυτό!

Υδροχόος
Το Φεγγάρι αυτό, είναι τέρμα ερωτικό, φλογερό και παθιασμένο, μιας που φωτίζει τα μυστήρια αγαπημένα μέρη της Θεάς Αφροδίτης, που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Τυχεροί όσοι έχετε τη δυνατότητα να αφοσιωθείτε στον έρωτα για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες! Ως ανήσυχες ψυχές, τέρμα εργασιομανείς, γυρεύετε ευκαιρίες, κάνετε τις προτάσεις σας, ακόμα προσμένετε, τζίφος η υπόθεση. Που λέτε ο Κρόνος σας τσεκάρει και λίγοι Υδροχόοι εκεί έξω θα πετύχετε το σκοπό σας. Άλλωστε οι ριζικές αλλαγές είναι το ζητούμενο, για να ανοίξουν οι δουλειές σας. Θέματα οικονομικά σας πονοκεφαλιάζουν, οφειλές, λιγότερο χρήμα, μήπως σας οφείλουν χρήματα και πρέπει να τα γυρέψετε;;;

Ιχθύες
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, σας πιάνει φουλ, έχετε επισκέψεις τον Ερμή, εμφανίζεται και ο Κρόνος, μαύρα τα σύννεφα στον ουρανό! Το αστρολογικό φορτίο σας κάθεται κάπως βαρύ, συνεπώς πεσμένα τα κέφια για δυο βδομαδούλες, καμία όρεξη για κουβέντες και κοινωνικές συναναστροφές, χιόνια στο καμπαναριό και λίγα λέω! Είναι άδικο να έχετε μόνο εσείς δικαιώματα σε μια σχέση. Φιλική, ερωτική, επαγγελματική. Μια ψυχή εκεί έξω, θα φερθεί και θα σας αντιμετωπίσει ακριβώς με τον τρόπο το δικό σας. Και δε θα σας αρέσει καθόλου. Κάποιοι υποψιάζεστε διάφορα και κάνετε σενάρια πολύ φανταστικά. Ρωτήστε ευθέως το σύντροφό σας, ναι ή όχι; Όντως..;;;

magicfariel

Φωτογραφία από yabadene belkacem από το Pixabay