Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Το Σύμπαν του Μάρτη 2024! Ένα ταξίδι, συναρπαστικό! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Μάρτης μας μπήκε φορτσάτος, η συνέχεια του Φλεβάρη, ένα κομμάτι του puzzle, πολύ βασικό, όπως φαίνεται! Το σύμπαν κάνει την υπέρτατη προσπάθεια για να γλυκάνει, κυρίως τώρα πια με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Φτάσαμε αισίως στην εποχή των Ιχθύων, πέρασε κιόλας ένας χρόνος, ένας ακόμα κύκλος κοντεύει να κλείσει και φτου πάλι από την αρχή! 

Ας μιλήσουμε λίγο για τις τελευταίες ημέρες της Αφροδίτης στον Υδροχόο! Ας θυμηθούμε το πρόσφατο παρελθόν... Ευνοημένα από αστρολογικής άποψης τα ζώδια του Αέρα, είχαν ας πούμε μια τελευταία ευκαιρία, να αποδείξουν το πόσο συναίσθημα κρύβουν μέσα στην καρδιά! 



Και με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, να φανταστώ πως υπήρχε πολύ φλόγα και πάθος στο σκηνικό! Οι Δίδυμοι άνοιξαν την καρδιά τους. Εκφράστηκαν. Με ξινά μουτράκια όμως! Οι Ζυγοί τα τσούγκρισαν λιγουλάκι, οικονομικό το θέμα, κάποιος άδειασε το ταμείο ίσως; Τι θα φάνε; Έρωτα για βράδυ; Οι Υδροχόοι εξαφανίστηκαν, κρύφτηκαν, ήθελαν το χρόνο τους. Ύποπτα, καχύποπτα, who knows? Καβουράκια έριξε η Αφροδίτη στους Υδροχόους, τσιγκουνιές και γκρίνια, ήταν το αντίο της! Τα λοιπά ζώδια, ήταν πιο κοινωνικά, πιο φιλικά, εστίασαν στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων, άκουσαν ένα μπράβο, ακόμα και ψιθυριστά. Κάποιοι βέβαια τα είπαν έξω από τα δόντια, τα έπαιξαν όλα για όλα, πήραν το δισάκι τους και τους και δρόμο! Χαοτική συναισθηματικά η Αφροδίτη με γερό boost από τον Άρη! 

Ευτυχώς άλλαξε το σκηνικό, η Θεά του Έρωτα, τώρα πια στους Ιχθύες, λίγη ρομαντζάδα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Που λέει ο λόγος, γιατί το κλίμα είναι μια πολύ κρύο και μια πολύ ζεστό, γιατί σε μια βδομαδούλα, ο Κρόνος, ο Δίας και ο Ουρανός, έχουν σχεδιάσει τα απίστευτα για την Αφροδίτη και για τους κοινούς θνητούς που την λατρεύουν! Υπάρχει ακόμα χρόνος, για όμορφα, γλυκά, ρομαντικά συναισθήματα και συμπεριφορές φυσικά! Ωραίες ημέρες λοιπόν, για βόλτες, ταξιδάκια, φλερτ. Όσο πιο ανάλαφρο το σκηνικό, τόσο το καλύτερο. Δύσκολο να εκφραστούν τα συναισθήματα της αγάπης και του έρωτα. Ο φόβος της απόρριψης ή της αποδοχής; Κάθε περίπτωση έχει και το «μονοπάτι» της. 

Θέματα καριέρας, χρημάτων και εμφάνισης αφορούν μόνο τα ζώδια του Αέρα. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, μέχρι και τις 05/04 να φροντίσετε το image σας, από όλες τις απόψεις. Ας διεκδικήσετε και κάτι παραπάνω. Βάλτε νέους στόχους! Οι λοιποί όχι δε θα πέσουμε στο πηγάδι, όλο και κάποιος εκεί έξω θα ερωτευτεί, θα χτυπήσει η καρδούλα του λίγο παράξενα, καιρός οι πεταλουδίτσες να κάνουν την εμφάνισή τους! 
Σκορπιοί και Ιχθύες η Αφροδίτη σας έχει στον αφρό. Μην ακούσω παραπονάκια.. Και επειδή ο Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που λατρεύει τα μυστικά, τις μέρες αυτές και κυρίως προς τα τέλη του Μάρτη, ο έρωτας γίνεται σκοτεινός, ονειροπόλος, σε φόντο θαμπό! Εν ολίγοις ότι καλό συμβεί, κρατήστε το για τον εαυτό σας! Δε χαίρονται όλοι με τις χαρές των άλλων! 

Δε θα γράψω το ίδιο για τους άλλους πλανήτες, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό, γιατί ήδη πέρασαν πόσες ημέρες απόλυτης απραξίας.. 

Ο Ερμής στον Κριό, είναι κατ εμέ τα πρωτοβρόχια της άνοιξης! Μέχρι και τα μέσα Μαίου, ο Ερμής έχει μπόλικο χρόνο να βρεθεί σε ανάδρομη στάση, να ξεκολλήσει από αυτήν, τα μαντάτα είναι πιο σοβαρά από ότι φανταζόμαστε! Τα νέα αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα και την τσέπη μας, οπότε έφτασε πάλι ο καιρός κάποιοι εκεί έξω, να ζητήσουν τα χρήματά τους, να απαιτήσουν ότι τους ανήκει, να εκφράσουν την επιθυμία μιας αύξησης, ή ακόμα και ενός μπόνους. Το αλισβερίσι πρέπει να είναι αμοιβαίο, αλλιώς ποιος ο λόγος; Σωστά;
Ο φάκελος που βαστά ο Ερμής ίσως να κρύβει μέσα και έναν πιο μικρό. Προφανώς δε χρειάζεται ο κόσμος να γνωρίζει, τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η γλώσσα σας τσακίζει κόκαλα, δε χαρίζετε κάστανο, δε σας συμπαθούν και πολύ το διάστημα αυτό. Είναι και μεγάλο το ρημάδι.. 😅! Δικαιολογημένα τα λόγια σας στάζουν φαρμάκι, η φωνή σας σε αυξημένη ένταση, το άσπρο είναι άσπρο και το μαύρο – μαύρο. Νέτα σκέτα και σε όποιον αρέσει.
Όσο ο Ερμής θα βρίσκεται στον Κριό, πολλά θα συμβούν, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, όχι όμως στα φανερά. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο, παίζουν και πισώπλατα μαχαιρώματα. Θέμα επιβίωσης, δίχως συναισθηματισμούς. Τέτοια είναι τα ραβασάκια του σύμπαντος.. 
Τυχεροί, Δίδυμοι και Υδροχόοι! Έχει business trip μέσα ο φάκελος! 

Θα αναρωτιέστε γιατί υπάρχει τόση ένταση σε καθημερινή βάση; Γιατί τα νεύρα μας κάνουν πάρτι; Πώς ξύπνησε πάλι ο σκληρός ανταγωνισμός; Ο Άρης από τον Υδροχόο είναι η απάντηση! Ο Άρης είναι στα κόκκινα, γιατί γουστάρει με τρέλα την ατίθαση και απρόβλεπτη προσωπικότητα του Υδροχόου. Εννοείται πως τίποτα δε μένει κάτω από το χαλί, όλα στη φόρα και ότι θέλει ας προκύψει. Καλές οι φιλίες και η κοινωνική ζωή, αλλά τις μέρες αυτές όλοι θέλουν να έχουν δίκιο, είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, συνεπώς έχει μουτράκια και στεναχώριες το μενού, από το πουθενά. Καλό πράγμα η αυτοπεποίθηση όχι όμως όταν μεταφράζεται ως αλαζονεία.
Ο Άρης από τον Υδροχόο, ευνοεί τους εργασιομανείς. Φουντώνει τον ανταγωνισμό, μας θέλει μάχιμους. Στη μοιρασιά της πίτας, όσο λιγότεροι είναι οι παίχτες, τόσο το καλύτερο. Το χύμα στο κύμα, δεν παίζει, μόνο όσοι μέσω στρατηγικής και σοβαρότητας μπορούν να πετύχουν κάποιον στόχο. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει και το παίρνει ξανά μανά από την αρχή. Και ερωτώ! Υπάρχει χρόνος για τέτοια; Ο Άρης πηγαίνει μπροστά, τα πισωγυρίσματα δεν τον αντιπροσωπεύουν. Το κυνήγι του θησαυρού έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Μια βδομάδα ακόμα και οι νικητές θα ανακοινωθούν επίσημα και ω ναι θα υπάρξουν και λάφυρα. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, βρίσκεστε στη λίστα του σύμπαντος. Αγωνιώ για το αποτέλεσμα! 

Ο Άρης τέλη του Μάρτη αλλάζει ζώδιο, πηγαίνει στους Ιχθύες! Άσχετος ο συνδυασμός, θέλει, δε θέλει ο Άρης θα πατήσει φρένο. Ας ξαποστάσει ο έρημος, να τη δει λίγο ρομαντικά γιατί πολύ μας έχει ταράξει τον τελευταίο καιρό. Αδύναμος κάθε μέρα και πιο πολύ, αλλάζει τη διάθεση του κόσμου, τυχεροί οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, αντλούν θετική ενέργεια από αυτό το αστρολογικό γεγονός και κάνουν ότι τους ευχαριστεί. Επιμένουν στους στόχους που έχουν βάλει, δραστηριοποιούνται σε έντονο βαθμό, βολτάρουν κιόλας, ανταμείβουν τον εαυτό τους, έτσι όπως τους αξίζει. Το κλίμα όμως επιμένει να είναι θολό. 

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, προκύπτει ραντεβουδάκι μεταξύ Άρη και Αφροδίτης. Πολύ συναντιούνται τώρα τελευταία και θα βαρεθούν. Και για να μη συμβεί αυτό, άσπρο λέει η Αφροδίτη; Μαύρο ο Άρης. Αντίθετα συναισθήματα, συγκρούονται όλη μέρα και όλη νύχτα, άντε εμείς οι κοινοί θνητοί να βγάλουμε άκρη. Ένα παράδειγμα. Εκεί που κάποιος νιώθει απίστευτη αυτοπεποίθηση, πιστεύει πολύ στον εαυτό του, εκεί ξαφνικά πέφτει στα πατώματα, κάνει δεύτερες σκέψεις! Εκεί που κάποιος κάνει διατροφή και βρίσκεται σε καλό στάδιο, εκεί οι λιχουδιές πάνε και έρχονται! Φτου πάλι από την αρχή. Εκεί που κάποιος κάνει οικονομία, έχει πλάνο, ένα στόχο, τσουπ ικανοποιεί ανεξέλεγκτα τις επιθυμίες του. Πάνε τα φράγκα, να ήταν και άλλα! 
Ότι πάει να φτιάξει η Αφροδίτη, το χαλά ο Άρης, γιατί του αρέσει να την εκνευρίζει, να τη φουντώνει, να τσακώνεται μαζί της. Το πάθος κάπως πρέπει να τραφεί. Ποιος βαρέθηκε τον Θεό του Πολέμου, να μας το πει; Συντηρούν και διατηρούν τον αιώνιο έρωτά τους, κοκομπλόκο οι κοινοί θνητοί! Τέτοιος μήνας είναι ο Μάρτης! 

Ας δούμε ποιος ο ρόλος του Δία από τον Ταύρο; Θα βοηθήσει το κοινό του μαγικά ή θα το αφήσει να βολοδέρνει στις άγριες θάλασσες του σύμπαντος; Βρίσκω τον Δία πολύ καλοδιάθετο, δε θα αφήσει τον Άρη να ισοπεδώσει τα πάντα όλα, για ένα καπρίτσιο. Μοιράζει απλόχερα ευκαιρίες, κυρίως επαγγελματικές, μοιράζει και χρήμα. Συνεπώς τις μέρες του Μάρτη, ζητάμε για να λάβουμε! Υπενθυμίζουμε ευγενικά την παρουσία μας και το έργο μας. Κάνουμε εμείς την αρχή και ο Δίας «σπρώχνει» την κατάσταση. Υπέρ τυχεροί οι Αιγόκεροι! Έχετε ρέντα, ότι και αν σημαίνει αυτό, συνεπώς συνεχίζετε να κάνετε ότι κάνετε, έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες! Χρήμα μυρίζομαι, η χαρά σας η μεγάλη! Ο Δίας κατά βάθος, εμποδίζει τις κακοτοπιές. Πάντα υπάρχουν σημάδια που λένε go for it, ή danger! Να δώσουμε λίγη σημασία; Τι λέτε; 

Ο Κρόνος, είναι μέσα στην τρελή τη χαρά! Πολλές οι επισκέψεις στο ζώδιο των Ιχθύων, χαμούλης θα γίνει σε λίγο καιρό. Ο Κρόνος όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι η ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα! Οπότε τις μέρες του Μάρτη, του δίνονται απίστευτες αφορμές, για να επέμβει και να βάλει τα πράγμα στη θέση τους! Η αλήθεια είναι μια, αρέσει, δεν αρέσει, μπαμ και κάτω! Ωραία τα όνειρα και οι ψευδαισθήσεις, όμως όταν επηρεάζουν το μέλλον μας, ίσως να γίνουν ακόμα και εφιάλτες από ένα σημείο και μετά. Ποιος ο λόγος να συμβεί αυτό, ρωτά ο Κρόνος; Ή κάτι είναι εφικτό, ή είναι ανέφικτο. Βάσεις υπάρχουν, ή όχι; Τι λέει ο Κρόνος; Δουλέψτε περισσότερο, συνεργαστείτε. Πληρώστε τους λογαριασμούς σας. Μη σκορπίζεστε σε ανούσιες σχέσεις. Μη φοράτε μάσκες, φτιάχνουν ρυτίδες! 
Όσο για τους Ιχθύες, είστε μια κατηγορία από μόνοι σας! Ζόρικα τα πράγματα σε ερωτικό επίπεδο, πάλι τα κάνετε μαντάρα, πάλι κάτι δε σας αρέσει, πάλι μπάχαλο η ιστορία! Ο Κρόνος σας πιέζει να πείτε την αλήθεια! Ποια είναι αυτή; Εν τέλει; 

Το κλου της υπόθεσης; Οι Υδροχόοι, αγοράζουν σπίτι; Οικόπεδο; Αμάξι; 

Ο Πλούτωνας ωστόσο από τον Υδροχόο, έχει πιάσει δουλειά, δε βιάζεται καθόλου, έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του, για εκείνες τις περιβόητες τις αλλαγές. Τα σημάδια έχουν φανεί, τα οποία δεν είναι καν σε κατάσταση test drive, αντιθέτως, το μονοπάτι που θα διαβεί ο καθένας από εμάς, έχει ήδη ξεκινήσει να σκάβεται. Φτιάχνετε, εμείς το φτιάχνουμε κάθε μέρα, τσούκου – τσούκου! 

Ο Ουρανός από τον Ταύρο απλά ξύνει πληγές. Φέρνει το απρόβλεπτο, το αναπάντεχο, προκαλεί σπασμωδικές αντιδράσεις, φέρνει το χάος στις ψυχές. Συνεπώς τις μέρες του Μάρτη, καμία ηρεμία, κόβει ο ένας, ράβει ο άλλος, βρίσκονται οι πλανήτες στο ίδιο μοτίβο, με ένα αχ και βαχ μας βρίσκω. Σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε, για πράγματα που μας ανήκουν, που κατέχουμε, για το δεδομένο. Πήρε φωτιά το Κορδελιό, είναι ο τίτλος που δίνω! Ο Ουρανός φέρνει με ύπουλο τρόπο, τους φόβους μας στην επιφάνεια. Μας δημιουργεί ανασφάλειες. Να μια καλή περίοδος για να επισκεφτούμε τη δερμάτινη, τη μαύρη πολυθρόνα. Επιβάλλεται να βγουν στην επιφάνεια τα εσώψυχά μας, αλλιώς δύσκολα τα πράγματα. Η καρδιά δεν είναι μοτεράκι, μια να γελά και μια να κλαίει. 

Να κλείνω σιγά-σιγά, με την Πανσέληνο στον Ζυγό. Είναι η μέρα που στο σύμπαν προκύπτουν παράξενες ενέργειες, με αφορμή την έκλειψη Σελήνης. Κάθε τι που συμβαίνει στο πολυαγαπημένο μας Φεγγάρι, μας επηρεάζει στο φουλ, συναισθηματικά και από άποψη διάθεσης. Από τις 23/03 μέχρι τις 28/03/24, εστιάζουμε στα ερωτικά μας τα ζητήματα, στις σχέσεις μας, στα θέλω μας, αλλά και στα θέλω του άλλου. Ή που θα ικανοποιηθούν και οι δυο οι πλευρές, ή που θα έχουμε δράματα. 

Είναι καλές ημέρες όμως για τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα. Για εκείνο το άλμα. Το φοβερό και τρομερό. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος. Το άλμα να αφορά την προσωπική μας τη ζωή και το χρόνο που αφιερώνουμε στο σπίτι μας και στα αγαπημένα μας τα πρόσωπα. Ταύροι και Σκορπιοί εντάξει είστε ευνοημένοι από αστρολογικής άποψης, όμως να ντύνεστε καλά, να κοιμάστε καλά και να προσέχετε την υγεία σας. Ο super man είναι φανταστικός χαρακτήρας. 

Το κλου της επόμενης υπόθεσης; Οι Δίδυμοι, που ξαφνικά ανακαλύπτουν ευκαιρίες, τις κυνηγούν, τις αρπάζουν και απογειώνονται επαγγελματικά και οικονομικά, βεβαίως-βεβαίως! Όλο το σύμπαν λατρεύει τους Δίδυμους. 

Λέτε να φταίει ο Ποσειδώνας; Καλλιτεχνικές ανησυχίες, δημιουργικότητα, φαντασία, όλα θέλουν έντονα να εκφραστούν! Και πιο είναι το επικοινωνιακό μας το αστέρι; Ο Δίδυμος φυσικά! Να ευχηθώ καλή επιτυχία, δόξα να έχει έχω μπόλικους Δίδυμους μέσα στη ζωή μου! Είναι απίστευτες υπάρξεις. Στον αέρα και στο φτερό, διεκπεραιώνουν όλες τους τις δουλειές, με πολύ μεγάλη επιτυχία! 😇 

Διαπιστώνω με τα χρόνια, πως το σύμπαν κάθε μήνα μας προετοιμάζει για τον επόμενο. Ως δια μαγείας, είναι συγχρονισμένα τα αστρολογικά γεγονότα με την εποχή που ζούμε. Οι επιρροές που δεχόμαστε, είναι πλέον πιο σκληρές, πιο ζόρικες, γιατί η ζωή είναι ένας κύκλος. Ή άλλον αμέτρητοι κύκλοι! Κάθε 10ετία είναι ένας κύκλος. Κάτι φεύγει και κάτι έρχεται. Αλλάζει ο άνθρωπος. Αποζητά άλλα πράγματα. Αναβαθμίζεται..! Οι πλανήτες κάποιοι κινούνται γοργά και κάποιοι πολύ αργά, καθόλου τυχαία όμως. Ξεφεύγουμε; 🛫.. Φανταστείτε τώρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, κάθε 10ετία, πόσοι κύκλοι ανοίγουν και πόσοι κλείνουν! Υπάρχουν και επαναλήψεις. Υπάρχουν όμως και για 1η φορά! Συναρπαστικό το ταξίδι.. δε λέτε; 

φιλάκια.. 💗

magicfariel

Φωτογραφία από Julius H. από το Pixabay