Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Μπαλαντέρ στον Έρωτα οι Υδροχόοι και οι Ιχθύες! by MagicF’Ariel..

Και επειδή η δημιουργικότητά μου έχει χτυπήσει κόκκινο, σας λέω καλησπέρα, ξανά, έχω μπόλικο χρόνο στη διάθεσή μου, για να ασχοληθώ με αυτά που μου αρέσουν.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα, ανακάλυψα πως οι Υδροχόοι και οι Ιχθύες είναι εκείνοι που θα φτιάξουν την κατάσταση! Ω μοντιέ και τρία λολ! 

Είναι τα ζώδια που θα πουν μια γλυκιά κουβέντα, που θα προσφέρουν μια αγκαλιά, που θα δώσουν εκείνο το υπέροχο φιλί! Συμβαίνουν και θαύματα στη ζωή αυτή! 😅 

Πώς έχουν τα πράγματα; 




Ο Ταύρος θα τα μπλέξει με έναν Ιχθύ! Το πρόσωπο αυτό, κατά πάσα πιθανότητα το γνωρίζετε ήδη, κυκλοφορεί πολύ κοντά σας. Αφροδίτη, Κρόνος, Ποσειδώνας και Άρης στα τέλη του Μάρτη, έχουν τη θέληση να φτιάξουν το πιο ερωτικό κοκτέιλ ever και ξαφνικά να προκύψει ακόμα και ερωτική εξομολόγηση! Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο, μιας που μια παρεξήγηση ίσως να είναι η αφορμή, λόγια στα λόγια τσουπ ένα φιλί! Ο Ιχθύς, είναι ο Ιππότης που περιμένετε! Είναι εκείνος που θα γιατρέψει την καρδιά σας και που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε το πονεμένο σας το παρελθόν. Εντάξει δε ξέρω σε πιο τριήμερο ανήκει, πάντως ο Ιχθύς έχει μπόλικη τρέλα, ευκολάκι να ξεχάσετε και το όνομά σας. Μια πολύ όμορφη σχέση θα μπορούσε να ξεκινήσει.. καιρός λοιπόν για αγάπες και λουλούδια! 

Ο Αιγόκερως μόνο με έναν Ιχθύ θα μπορούσε να συνυπάρξει στη ζωή αυτή! Σκληρός ο ένας, γλυκός ο άλλος, στα ανεξήγητα φαινόμενα η σχέση αυτή. Αφροδίτη, Κρόνος, Ποσειδώνας και Άρης στα τέλη του Μάρτη, προκαλούν απίστευτα γεγονότα, με αποτέλεσμα ο Αιγόκερως, να αποζητήσει την αγκαλιά του Ιχθύ. Τα λόγια αγάπης του, βάλσαμο ψυχής, υποφερτά και με το παραπάνω. Θεραπεύουν την παγωμένη, και «ματωμένη» καρδιά του Αιγόκερου. Ο Ιχθύες έχει πολύ αγάπη να δώσει, δείχνει απίστευτη κατανόηση, είναι ίσως η μοναδική ψυχή που μπορεί να τιθασεύσει έναν θυμωμένο Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως τις μέρες του Απρίλη με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον Κριό, γίνεται τέρμα ερωτικός, ανταγωνιστικός επίσης, ο καλύτερος σύντροφος.. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι ή ταξιδεύοντας κάπου μακριά; 

Ο Καρκίνος εντυπωσιάζεται από έναν Υδροχόο! Όπως φαίνεται το Καρκινάκι αποζητά μια περιπέτεια ζωής, κάτι να το ξυπνήσει, από τη ρουτίνα να φύγει και έπεσε διάνα, σε έναν Υδροχόο! Γνωριμία σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Σε κάποιο σεμινάριο; Μέσα στο αεροπλάνο εντελώς τυχαία; Καριερίστες και οι δυο, θα μπορούσαν να έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και να εξιτάρουν ερωτικά τα εγκεφαλικά τους τα κύτταρα. Ο Καρκίνος επιθυμεί ένα αέρινο φλερτ.. 

Ο Παρθένος σαγηνεύεται από έναν Υδροχόο! Πιο πιθανό να γνωριστούν σε ένα γυμναστήριο. Να κάνουν βαράκια παρέα. Να ανταλλάξουν ιδέες για θέματα διατροφής, τα αποτελέσματα άλλωστε πάντα δείχνουν. Ένας έρωτας και πολύ fitness, αστραπιαίος, φουλ στο πάθος, ένα ανοιξιάτικο μπουρίνι. Ένας πολυάσχολος Παρθένος, εντυπωσιάζεται από τις ελευθερίες του Υδροχόου. Οι τυχαίες συναντήσεις προτιμότερες, μιας που φτιάχνουν απρόβλεπτες στιγμές και συναισθήματα.

Ο Σκορπιός υποκύπτει στα καπρίτσια ενός Υδροχόου! Αυτό και αν είναι Το Θαύμα! Ο Σκορπιός έχει ρίξει τις άμυνές του, είναι μέσα στις γλύκες, λόγω Αφροδίτης, Κρόνου, Ποσειδώνα και Άρη στους Ιχθύες, αποζητά λίγο το χάος, έτσι για το σύννεφο! Ο Υδροχόος είναι μια έντονη προσωπικότητα, η οργάνωση που έχει και η τυπικότητά του, είναι ιδιαίτερα γοητευτικά στην παρούσα φάση για έναν Σκορπιό. Ο ένας παράγει έργο και ο άλλος τον θαυμάζει. Καλά απολαύστε το αν προκύψει, γιατί μετά ή που θα υπάρξει απίστευτο πάθος, ή ατελείωτος ανταγωνισμός. Οι μέρες του Μάρτη ιδανικές για ένα ρομάντζο με ημερομηνία λήξης.. Γράψτε ποιήματα για τον Υδροχόο.. 

Μήπως να σμίξουμε τον Υδροχόο με τον Ιχθύ; Να τρελαθούμε τελείως; 😅

Ο Υδροχόος όσο μεγαλώνει ηρεμεί. Αράζει. Δεν έχει όρεξη για ερωτικές περιπέτειες, εκτός αν βρεθεί κάποιος να του τρελάνει το μυαλό. Κάποιες φορές φλερτάρει χαρωπά και κάποιες μόνο κρύο κάνει στα μέρη του. Ο Άρης και ο Πλούτωνας, είναι το κόκκινο και το μαύρο, που αρέσουν πολύ στον Υδροχόο. Φανερώνουν το πάθος, την ένταση, το πείσμα. Είναι ο λόγος που οι Υδροχόοι τις ημέρες αυτές, έχουν έντονα συναισθήματα. Αποζητούν την αγάπη, τον έρωτα, το θαυμασμό. Αποδέχονται τα γλυκόλογα, ακόμα και τα μελιστάλακτα, γιατί φορτίζουν μπαταρίες.. τόσο απλά. Ευτυχώς που, ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη διώχνουν τα κρύα και οι Υδροχόοι ανταποδίδουν την αγάπη που λαμβάνουν. Τους αρέσουν οι αγκαλιές. Αποζητούν cosi καταστάσεις. Δεν τους ενοχλεί η παρέα του άλλου. Απολαμβάνουν όμορες συζητήσεις. Είναι σε θέση να προσφέρουν όμορφα συναισθήματα. 

Ένας Ιχθύες τις μέρες αυτές θα μπορούσε να ξεγελαστεί από έναν Υδροχόο, ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που ξαφνικά θα ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Θα μπορούσε να θεραπεύσει ο ένας τη ψυχή του άλλου, ανταλλάσσοντας με γοργούς ρυθμούς απίστευτα συναισθήματα και πληροφορίες. Ταιριαστές οι ενέργειες στην παρούσα φάση. Βέβαια, μπορεί να προκύψει μια νέα ύπαρξη ο Υδροχόος στη ζωή του Ιχθύ, μια γνωριμία σκέτη έκπληξη. Σε ένα ταξί; Σε κάποιο καφέ; Σε ένα στέκι καλλιτεχνικό και πολύ φευγάτο; Ο Ποσειδώνας θέλει τις μέρες αυτές η φαντασία να καλπάσει. Τα όνειρα να γίνουν άπιαστα. Ρομαντικά, πολύχρωμα, ακόμα και με νότες γκριζωπές. Ταιριάζει ο Ιχθύες με τον Υδροχόο.. Μπορούν να φτιάξουν μια αξέχαστη ανάμνηση..! 

Τα Ζώδια της Γης είναι στα πλάνα του κυρίου Έρωτα και τα Ζώδια του Νερού! Τώρα πώς εμφανίστηκε ο Υδροχόος στη μέση, υποθέτω πως είναι μια από τις εκπλήξεις του σύμπαντος. Η δύναμη του Ποσειδώνα, τον βάζει στο παιχνίδι του έρωτα, έτσι για τον χτύπο της καρδιάς! Τικ τακ, τικ τακ, όπως κάνει το ρολόι. 

ρομαντικά φιλάκια.. 💕

magicfariel

Φωτογραφία από Natalia Lavrinenko από το Pixabay