Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Συναισθηματικά έντονο το Φεγγάρι του Μαρτίου 2024! by MagicF’Ariel..

Πανσέληνος στον Ζυγό & Έκλειψη Σελήνης
25/03/2024 – 07/04/2024


Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Γέμισε για ακόμα μια φορά το πολυαγαπημένο μας Φεγγάρι, σήμερα έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού! 



Θέματα σχέσεων μας απασχολούν ήδη εδώ και τρεις ημέρες, κάποιοι αγαπιούνται περισσότερο και κάποιοι όχι και τόσο! Τα Ζώδια που επηρεάζονται κατά βάθος είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, κυρίως του 1ου δεκαημέρου! Οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, έχουν την τιμητική τους, η καριέρα τους πάνω από όλα, όλο και κάποιο όνειρο θα πραγματοποιήσουν το διάστημα αυτό! Υπέρ τυχεροί οι Παρθένοι! Μαγικό το σύμπαν όπως φαίνεται!

Θεωρώ πως οι ευχάριστες εκπλήξεις μπορούν να προκύψουμε μέχρι τα τέλη του Μάρτη, γιατί ο Απρίλης ξεκινά με ανάδρομο Ερμή στον Κριό, συνεπώς θέματα επικοινωνίας θα υπάρξουν, εν ολίγοις συνεννόηση μπουζούκι! Ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε, ας είναι εδώ και τώρα!

Ευτυχώς που ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, βρίσκεται backstage, κλέβει τις ενέργειες του Φεγγαριού, φτιάχνει ακόμα πιο δυνατές, γιατί όταν τα συναισθήματα είναι έντονα, λαχταρούν να εκφραστούν, μέχρι την άλλη άκρη της γης. Ξεσπάσματα λοιπόν, δίχως δράμα με μπόλικο «ψύχος» όμως!

Καλούμαστε το διάστημα αυτό, να αποφασίσουμε και να αξιοποιήσουμε τον πολύτιμο χρόνο που μας δίνεται καθημερινά, από την ώρα που ανοίγουμε τα μάτια μας, μέχρι και την ώρα που τα κλείνουμε. Οι 24 ώρες της ημέρας, είναι γεμάτες; Είναι αληθινές; Σκορπίζονται σε σωστούς ανθρώπους και σε σωστές μεριές; Μήπως κάτι πρέπει να αλλάξει; Αξίζει κάποιος να κοιμάται στο γραφείο; Στο σπίτι του γιατί δεν κοιμάται; Τι πρέπει να αλλάξει για να αντιστραφεί μια τέτοια συνήθεια; Αξίζει κάποιος να είναι όλη την ημέρα στους δρόμους, ή μήπως πρέπει να βρει μια δραστηριότητα για να αποκτήσει νόημα η ζωή του; Και λυμένο να είναι το οικονομικό, ο καναπές κάποια στιγμή «σκοτώνει» ακόμα και το πιο απίστευτο πνεύμα! Η αλλαγή του καναπέ σίγουρα δεν είναι η λύση! 

Η Πανσέληνος αυτή, μας φέρνει αντιμέτωπους με τις σχέσεις μας. Φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές. Κάποιοι λένε την αλήθεια, κάποιοι παλαντζάρουν. Ο φόβος, η ανασφάλεια, το ξεβόλεμα είναι ζόρικα ως συναισθήματα. Μας πηγαίνουν πίσω! Για αυτό ο Πλούτωνας, παρακολουθεί στενά το έργο, κάποιους τους ανεβάζει και κάποιους τους κατεβάζει! Η λέξη βόλεμα δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη!

Όσο για τις πρώτες ημέρες του Απρίλη, πέρα του κατσικοπόδαρου ανάδρομου Ερμή, το σκηνικό είναι απίστευτα ερωτικό, ξυπνούν τα πάθη και οι παλιές αγάπες επιστρέφουν! 

Πιο το μήνυμα του σύμπαντος; Να δώσουμε χώρο και χρόνο, σε οτιδήποτε μας ευχαριστεί. Ναι στη δουλειά, όμως μια αγκαλιά είναι πιο σπουδαία. Ναι στις καριέρες και στο χρήμα, ένα ταξίδι δώρο! Ναι στην καρέκλα και στον καναπέ, ναι στο βάδισμα και στη γυμναστική. Ισορροπία!

Φιλάκια.. 


Κριός
Η Πανσέληνος στον Ζυγό, σα να συμβαίνει την κατάλληλη εποχή για εσάς. Οι μαγικές ενέργειες του Φεγγαριού, σας βοηθούν να δώσετε βάση στις σχέσεις σας, να τις αξιολογήσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Δε γίνεται να είναι όλοι οι άλλοι ευχαριστημένοι και όχι εσείς! Γίνεστε ασυγκράτητοι λεκτικά και συναισθηματικά, στάζετε μπόλικο φαρμάκι, θα στείλετε πολύ κόσμο αδιάβαστο μέχρι ο Μάρτης να τελειώσει. Φανερώνετε τη δυσαρέσκειά σας, δε λυπάστε κανέναν, κάποιος πρέπει να φύγει από την παρέα, ίσως και εσείς οι ίδιοι. Είτε αφορά τη δουλειά σας, είτε κάποια δραστηριότητα, είτε ακόμα και τη σχέση σας. Εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη, για αυτό υπάρχει και ένας Πλούτωνας, ο οποίος φανερώνει ένοχα μυστικά, επιστροφή να μην υπάρξει. Οι αλλαγές απαιτούν θυσία! Ζόρικο το Φεγγάρι..

Ταύρος
Η Πανσέληνος στον Ζυγό, είναι σαν μια ανοιξιάτικη ίωση να τολμήσω να ειπώ; Μεταφορικά, κυριολεκτικά, μήπως έφτασε η εποχή που θα σας πιάσουν πάλι τα υπαρξιακά σας; Ποιοι είστε; Πού πηγαίνετε; Ποιος ο σκοπός σας στη ζωή αυτή; Αφιερώνετε πολύ χρόνο στη δουλειά, είναι μέρες που πολλά μπορούν να συμβούν, ευχάριστα και δυσάρεστα, ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσετε ίσως και να είναι καθοριστικός για εκείνο το αύριο, που τόσο πολύ θέλει να αλλάξει ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο! Οι ξαφνικές και απότομες αλλαγές δεν αρέσουν στους Ταύρους, όμως προσαρμόζονται σε βάθος χρόνου και τις αποδέχονται πολύ θερμά. Οτιδήποτε και αν σας συμβεί, να το αντιμετωπίσετε στο αθόρυβο και μονάχοι, για να έχει μεγαλύτερη αξία το αποτέλεσμα! Φέρνει ένα βάρος στην καρδιά το Φεγγάρι αυτό..

Δίδυμος
Η Πανσέληνος στον Ζυγό, φέρνει την άνοιξη στη ζωή σας, σας ανανεώνει σε όλα τα επίπεδα. Οι καλύτερες ημέρες του Μάρτη όπως φαίνεται, κάντε μια ευχή, όλο και κάτι θα πραγματοποιηθεί. Δυνατές μέρες ενεργειακά, μιας που ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, είναι μέσα στο παιχνίδι. Καιρός για αλλαγές μεγάλες και τρανές, τύπου αλλάζετε σπίτι; Αλλάζετε δουλειά; Αναβαθμίζεστε; Κλείνετε μια συμφωνία που θα σας πάει σε άλλο level? Ανοίγουν οι ουρανοί, για πάρτη σας μόνο. Το σύμπαν σας βάζει ένα τεστ, ερωτικό, γιατί καλό είναι να δείτε το πού βρίσκεστε στα προσωπικά σας τα ζητήματα. Νέες υπάρξεις εμφανίζονται, σας κολακεύουν, σας κανακεύουν, σας προσφέρουν ίσως λίγο κάτι από το όνειρο; Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, άμα όμως συνοδεύεστε, μια ταραχή, μια αναστάτωση θα τη νιώσετε. Φρόνιμα!

Καρκίνος
Φωτιές σας ανάβει η Πανσέληνος στον Ζυγό! Σας φουντώνει συναισθηματικά και προκειμένου να γίνει το δικό σας, έχω την εντύπωση πως θα τα κάνετε όλα «ώπα»! Μέρες που θα κοιτάξετε το συμφέρον σας, ότι και αν σημαίνει αυτό! Κάποιος σας ξεσηκώνει για να πιάσετε μια καλύτερη δουλειά, με περισσότερα χρήματα, με άλλα ωράρια. Κάποιος σας βάζει σε υποψίες για θέματα κληρονομικά. Οι τελευταίες ημέρες του Μάρτη, είναι ιδανικές, για να αποφασίσετε για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, θέλει να κλείσετε κάποιες πόρτες. Κυρίως με συγγενικά σας πρόσωπα. Ζόρικο το γεγονός, όμως θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση στην πορεία. Το Φεγγάρι σας δείχνει ξεκάθαρα ένα νέο μονοπάτι! 

Λέων
Χαοτική συναισθηματικά η Πανσέληνος στον Ζυγό, ίσως και κάπως επαναστατική, πάλι εντύπωση θα κάνετε! Μια νιώθετε πως σας θέλουν στην παρέα τους, μια πως δε σας θέλουν. Και επειδή το Φεγγάρι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό και επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις μας, καλό είναι πριν γίνετε χίλια κομμάτια για τον έναν και τον άλλον, να γνωρίζετε τον απώτερο σκοπό τους. Να μην είστε δεύτερη επιλογή! Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, σας αγχώνει, πιο το μέλλον σας; Πού θα βρίσκεστε μετά από κάτι χρόνια; Προτιμότερο να το ρίξετε στις δημόσιες σχέσεις, τις τελευταίες ημέρες του Μάρτη, μπας και βρείτε μια καλύτερη δουλειά, που να σας ταιριάζει γάντι.. Αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας τη ζωή, αφήστε να πέσει και κάτι κάτω, έχετε να φροντίσετε τον εαυτό σας, τούτη τη φορά. Το μέλλον σας..

Παρθένος
Η Θεά Τύχη χτυπά την πόρτα σας με τη βοήθεια του Φεγγαριού! Τελευταίες ημέρες του Μάρτη, ψαχτείτε λίγο, πάνω σε θέματα οικονομικά. Πρέπει να λάβετε κάποιο επίδομα; Μήπως ο καιρός να εξοφλήσετε ένα δάνειο; Χρήμα έρχεται και χρήμα φεύγει, για καλό σκοπό όμως. Μεγάλη η ανάσα που θα πάρετε το επόμενο διάστημα. Πώς να το εξηγήσω; Ένας νέος νόμος, κομμένος και ραμμένος για την περίπτωση τη δική σας. Ερευνήστε και κερδίστε! Μήπως να αγοράζατε και κάποιο λαχείο; Και επειδή ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο επεμβαίνει ενεργειακά, ξυπνά τα απωθημένα, οτιδήποτε έχετε στερηθεί τα τελευταία τα χρόνια, ας έχετε το νου σας, μη ξανεμίσετε το χρήμα σε διάφορες απολαύσεις.. Άμα περισσέψει κάτι, μετά από την «εξόφληση του λογαριασμού», μαδήστε το!

Ζυγός
Πανσέληνος στο ζώδιό σας και έκλειψη Σελήνης! Λαμβάνετε απίστευτη ενέργεια, είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος! Οι σχέσεις σας είναι αυτές που θα σας απασχολήσουν από εδώ και πέρα, πολύ έντονα. Προβληματισμοί για τη συνέχεια ή τη διακοπή μας σχέσης, είτε αυτή είναι ερωτική, είτε επαγγελματική! Έχετε μεγάλη ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να πείτε το πώς νιώθετε και το πώς βλέπετε τα πράγματα. Υπερβολικοί όπως πάντα, όμως πολύ αληθινοί, συνεπώς προκαλείτε ένα «σεισμό» στις σχέσεις σας. Πολύ θα θέλατε να σας «διώξουν», να σας βγάλουν από τη δύσκολη τη θέση, όμως τούτη τη φορά εσείς θα πάρετε τις αποφάσεις, εσείς θα δράσετε αναλόγως. Από την άλλη οι τελευταίες ημέρες του Μάρτη, είναι πολύ ερωτικές, ίσως ιδανικές για μια νέα γνωριμία. Σύντροφος ζωής λέει;

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στον Ζυγό, είναι ο λόγος που νιώθετε μια ανησυχία, κάτι πρέπει να αλλάξει, αποφάσεις πρέπει να παρθούν. Θέματα σχέσεων σε πρώτο πλάνο, οι αλλαγές που επιθυμείτε, θα επηρεάσουν και τους άλλους και αυτό σας τρομάζει κάπως, ενώ δε θα έπρεπε. Τελευταίες ημέρες του Μάρτη, εξαφανίζεστε από τα κοινά όσο μπορείτε, προτιμάτε τις μοναξιές σας, καλό είναι να λέτε συνέχεια στον εαυτό σας, πως η ζωή είναι δική σας, πως αξίζετε το καλύτερο και πως εσείς πρέπει να είστε καλά, για να είναι και όσοι βρίσκονται γύρω σας. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, σας πιέζει για κάποιες αλλαγές, η οποίες σας φαίνονται βουνό ή extreme, όμως θα σας απελευθερώσουν από απίστευτη ψυχολογική φθορά. Και επειδή το σύμπαν είναι πονηρό, σας δίνει απίστευτες αφορμές για να πατήσετε πόδι!

Τοξότης
Η δημιουργικότητα στο πικ της, με την Πανσέληνο στον Ζυγό! Νέες ιδέες, φρέσκιες, θέλετε να φτιάξετε τόσα πράγματα, προφανώς σας έχει χτυπήσει η άνοιξη κατακούτελα! Φτιάχνετε το σπίτι σας; Βαψίματα, φτιαξίματα, κήπους; Σουλουπώνετε την επιχείρησή σας; Βρίσκετε ένα ακόμα καλύτερο σπίτι σε πολύ καλά λεφτά; Αισιόδοξοι, όσο ποτέ, φρεσκάρετε τα πάντα όλα, αποζητάτε την ανανέωση μέσα από απλά καθημερινά πράγματα. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, θέλει να δώσετε βάση στις συναναστροφές σας. Να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα. Να είστε κοινωνικοί και θετικοί, όμως μέσα στο σπίτι σας, να μην μπαίνει η Σάρα, η Μάρα και το κακό το συναπάντημα. Όταν οι τοξικοί φεύγουν, καθαρίζει το τοπίο ενεργειακά, σταματά η γκρίνια, ο ήλιος βγαίνει κάθε πρωί. Το Φεγγάρι θέλει σκούπα και φαράσι.. Μην αντιστέκεστε!

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στον Ζυγό, είναι κάπως παράξενη για εσάς, μιας που προκαλεί διάφορα γεγονότα κυρίως στη δουλειά σας και εσείς θα πρέπει να φιλτράρετε τα δεδομένα και να κινηθείτε αναλόγως! Τίποτα δεν είναι σίγουρο όμως, η αναποφασιστικότητα του Ζυγού, σας δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και άγχος πολύ. Το Φεγγάρι σας αποκαλύπτει διάφορες ευκαιρίες, που καλό είναι να τις αρπάξετε και ας είναι αβέβαιη η κατάληξη. Η καριέρα σας πάνω από όλα και το χρήμα φυσικά. Έξυπνοι είστε, θα τη βρείτε την άκρη σας, με τη βοήθεια του Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Κάτι σας προσφέρουν για να «ηρεμήσετε»! Στα μυστικά και στα μουλωχτά! Τις τελευταίες ημέρες του Μάρτη, βασανίζεστε από την οικογένειά σας, σας ζητούν να βάλετε πλάτη, προκειμένου να τακτοποιηθούν σοβαρά ζητήματα. Οι πιο extreme, δηλώνετε παραίτηση!

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στον Ζυγό, είναι προφανώς στην «ώρα» της, είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να μιλήσετε λίγο με το «είναι» σας, να ακούσετε την καρδιά σας, να λειτουργήσετε και λίγο συναισθηματικά. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, εκμεταλλεύεται το ολόγιομο Φεγγάρι και σας πιέζει να διαγράψετε τον παλιό σας τον εαυτό και να τον φτιάξετε εκ νέου και πολύ βελτιωμένο μάλιστα! Ταξιδεύετε τις μέρες του Μάρτη, συναναστρέφεστε με νέο κόσμο, σκέφτεστε πολύ σοβαρά να μετακομίσετε μόνιμα στο εξωτερικό; Ναι, να κάνετε μια νέα αρχή, όχι όμως για λόγους φυγής, αλλά για να αλλάξετε τη σελίδα. Να γράψετε νέο βιβλίο. Το να βρείτε «χορηγό» στα όνειρά σας παίζει πολύ, το ζητούμενο είναι να έχετε αγνές προθέσεις. Μόνο έτσι θα υπάρξει εξέλιξη. Κοιτάξτε το μέλλον σας από μια άλλη οπτική γωνία. Ποια τα σημάδια;

Ιχθύες
Το χρήμα είναι αυτό που σας αναστατώνει τις μέρες αυτές! Το Φεγγάρι όσο φως και να ρίξει στις τσέπες σας, είναι άδειες, δεν πέφτει ούτε cent, πόσο στενάχωρο είναι αυτό; Η Πανσέληνος στον Ζυγό, σας δείχνει ξεκάθαρα το πόσο σπάταλοι είστε, πως κάποια πράγματα δεν είναι εφικτά στη ζωή αυτή. Όχι ακόμα. Το να ζητήσετε βοήθεια είναι τραγικό λάθος, αντί να κλείνει η τρύπα ανοίγει, συνεπώς ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, σας δημιουργεί ένα κάρο ψυχολογικά, τύπου πότε θα πάρετε μια ανάσα; Πότε θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις δικές σας τις ανάγκες; Βαρύ το συναίσθημα, προφανώς καλό είναι να λέτε μερικά όχι, ή να προσαρμόζεστε με αυτά που έχετε και όχι με αυτά που θα θέλατε να έχετε! Οι απαιτήσεις αλλάζουν, κάποιος σας θέλει πιο πολύ και κάποιος όχι και τόσο.. Συντροφικότητα ή μοναξιά;

magicfariel

Φωτογραφία από Dawn Rose από το Pixabay