Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Ζώδια: Ο Έρωτας γίνεται «κρυψίνοος» με την Αφροδίτη στον Υδροχόο! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς να αντισταθώ σε αυτό το αστρολογικό γεγονός, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο! Μπορεί οι «Θεοί» να είναι τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους, να είναι αιώνια η αγάπη τους, το πάθος τους, φλογερό και ανεπανάληπτο, όμως αυτά αφορούν εκείνους, όχι εμάς.. σωστά;;; 






Το ταξίδι τους στον Υδροχόο, έφτασαν μαζί, χέρι – χέρι, μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση! Αινιγματικό και πολύ παράξενο το γεγονός! Όπως φαίνεται για δυο εβδομάδες, από 06/03 – 20/03/22 η Αφροδίτη και ο Άρης, έχουν πολλά να προσφέρουν, κυρίως στα ζώδια του Αέρα! Είναι τόσα πολλά που περισσεύουν και για τους υπόλοιπους, αρκεί να είμαστε έτοιμοι για όλα! Για εκείνα τα απρόβλεπτα, τα μοιραία, τα πάθη, που μόνο φωτιές ανάβουν και σε κάποιες περιπτώσεις, φέρνουν και μπελάδες!

Αυτό που έχω διαπιστώσει με τα χρόνια, είναι πως ο Υδροχόος, μπορεί να είναι τρελά ερωτευμένος με ένα πρόσωπο και να μη το δείξει ποτέ! Να μην εκφράσει τα συναισθήματά του φωναχτά! Πάντα υπάρχουν οι πράξεις, αλλά εκεί που κάνει το καλό, νιώθει πως εκτίθεται και το παίρνει πίσω με πολύ άγαρμπο τρόπο, συνεπώς πιο πολύ πληγώνει τον έρωτα της ζωής του, παρά να του δίνει απεριόριστη χαρά! Τα μάτια ενός ερωτευμένου Υδροχόου, λένε πάντα την αλήθεια, είναι το μοναδικό μέρος του σώματος του, που εκφράζει αμέτρητα συναισθήματα! Κρύα μάτια, φλογερά μάτια! Ποιος ερωτεύτηκε Υδροχόο και δε τρελάθηκε στο τέλος;;; 😂

Κάτι τέτοιο φαντάζομαι θα βιώσουμε με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο! Το σύμπαν τους έχει αφήσει το ελεύθερο, για δυο βδομάδες, να μεγαλουργήσουν, να φτιάξουν θαύματα, να σκανταλίσουν, να ξεσηκώσουν, να προκαλέσουν, ερωτικά σκιρτήματα! 

Ε ψιτ.. 😏σύμπαν.. σηκώνω τα χέρια ψηλά! 😮

φιλάκια..


Κριός 
Υπάρχει ελπίδα τελικά στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Η Αφροδίτη και ο Άρης, έχουν σκοπό να σας ανάψουν φωτιές! Το σχέδιό τους είναι ύπουλο, όμως άκρως απολαυστικό! Ξαφνικά έχετε την επιθυμία να ξεπορτίσετε, να αποκτήσετε ένα χόμπι, να ξεκολλήσετε από τον καναπέ γενικώς! Περιποιείστε περισσότερο, φρου-φρου και αρώματα, εκπέμπετε κάτι το μαγικό. Συνεπώς, μη ξαφνιαστείτε αν σας φλερτάρουν διάφορες ψυχές. Εκεί θέλω να καταλήξω. Βέβαια, κάπου εκεί ανάμεσα, κάποια ύπαρξη ίσως και να σας γοητέψει στο φουλ! Τι θα κάνετε για αυτό; Οι «Θεοί» θέλουν το πρώτο βήμα να συμβεί από εσάς! Τι νάζια θα κάνετε στον Έρωτα, δίχως να εκτεθείτε κιόλας..;;;

Ταύρος
Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, σας ξεβολεύουν η αλήθεια είναι! Αποκτάτε και ένα ύφος σχετικά ξινό, δραστηριοποιήστε στο φουλ, προβάλλετε μαγικά τα χαρίσματά σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις! Σίγουρα είναι επαγγελματικό, ίσως και μυστήρια ερωτικό! Οι «Θεοί» λοιπόν, σας εμφανίζουν ένα πρόσωπο, πολύ παράξενο για τα δικά σας τα δεδομένα, που παίζει να ξυπνήσει κάθε κύτταρο του σώματός σας και να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια! Ότι και αν αισθανθείτε, καλό είναι να μη το δείξετε, να ψαχτείτε λιγάκι πριν ενδώσετε σε ένα πάθος. Τι σας λέω τώρα; Οι Ταύροι τις μέρες αυτές, αποζητούν τις παθιασμένες στιγμές, όχι άλλο τούρτα σοκολάτα! 

Δίδυμος
Ετοιμάστε βαλιτσούλα γιατί ένα ταξιδάκι κυρίως επαγγελματικό, θα προκύψει τις ημέρες αυτές! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, είναι ότι καλύτερο για εσάς, σας απογειώνουν σε όλα τα επίπεδα! Έφτασε ο καιρός, να αποδείξετε την αξία σας, να σας δουν στα σοβαρά, να εκτιμήσουν τον κόπο σας και συγχρόνως να δημιουργήσετε κάτι το φανταστικό! Επιβάλλεται να αλλάξετε για λίγο τοποθεσία, να συναναστραφείτε με νέο κόσμο, να ανανεωθείτε μέσα από το διαφορετικό! Οι «Θεοί» έχουν πονηρό σχέδιο! Να χάσετε το μυαλό σας με μια ύπαρξη ίσως και από άλλον πλανήτη! Ζήστε το, δίχως να εκτεθείτε και δίχως να κάνετε σκέψεις για το μέλλον! Αλλιώς..!? 

Καρκίνος 
Αν και το μυαλό σας είναι στο χρήμα και στο πώς θα βγάλετε περισσότερα, το σώμα σας προστάζει για άλλα πράγματα, πιο πονηρά! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, σας στέλνουν το χρήμα που σας λείπει, προκειμένου να ηρεμήσετε, να ξενοιάσετε, να βρείτε το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή και το σύντροφό σας φυσικά! Ως δια μαγείας διαπιστώνετε πως όσο γατούλες είστε, ναζιάρες, σέξι, αισθησιακές και δοτικές, άλλο τόσο το ταίρι σας, δε σας χαλά χατίρι σε τίποτα! Απολαύστε το τώρα που παίζει γιατί είναι μόνο για δυο βδομαδούλες! Οι «Θεοί» θέλουν να θάψετε τα συναισθήματά σας, οτιδήποτε σας πονά και να συμβιβαστείτε!

Λέων
Είστε που είστε μπελάς από μόνοι σας, έχετε και το αστρολογικό για να το δείξει όλο αυτό πιο έντονα! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, φουντώνουν τη Λιονταρίσια τη χαίτη σας, είστε οι αρχηγοί του παιχνιδιού, διεκδικείτε τον έρωτα, το όχι δεν υπάρχει για εσάς! Το παράξενο της υπόθεσης είναι, πως αν δε βρείτε ανταπόκριση από το ταίρι σας, θα γυρέψετε αλλού για να πάρετε αυτό που θέλετε, είτε αυτό σημαίνει ένα αθώο φλερτ, είτε σκανταλιές μεγάλες και τρανές! Οι «Θεοί» σας προκαλούν, σας μεταμορφώνουν σε ερωτικούς επαναστάτες, σας κάνουν απρόβλεπτους και πολύ κακά παιδιά! Θα μιλήσετε έξω από τα δόντια ή θα βρείτε δικαιολογίες;;

Παρθένος
Και που λέτε, το σύμπαν τεστάρει το ήθος σας! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, σας κάνει ανέμελους πολύ, ανάλαφρους, είστε χαμογελαστοί και πρόσχαροι, γιατί απλά, έτσι σας βγαίνει! Αυτό αρέσει στους τριγύρω, μοιράζετε θετική ενέργεια στον κόσμο! Οι «Θεοί» σκαρφίστηκαν μια ιδέα! Μιας που όλο δουλεύετε, ή ασχολείστε επίμονα με ένα χόμπι σας, κάπου εκεί ανάμεσα, θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο να σας αμφισβητήσει και να τραβήξει την προσοχή σας επίσης! Κόντρα στην κόντρα, τσουπ μήπως κάτι άλλο τρέχει;; Ο έρωτας έχει πολλά πρόσωπα και κρύβεται τις μέρες αυτές! Ασχολείστε με θέματα, που άλλοτε, ούτε καν! Καλέ, μήπως είναι ο έρωτας;;

Ζυγός
Όπως φαίνεται φέτος θα τα φάμε τα κουφέτα από εσάς! Κάτι τέτοιο θέλουν η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο! Σας ξεσηκώνουν για να προχωρήσετε στο επόμενο level, όσοι αναρωτιέστε δηλαδή το αν υπάρχει ζωή με το γάμο! Μεγάλη συζήτηση, αλλά για εσάς που λατρεύετε τη συντροφικότητα, ω ναι, υπάρχει αρκεί ο έρωτας να είναι αμοιβαίος, μεγάλος και τρανός! Δυστυχώς και να θέλετε να κρυφτείτε συναισθηματικά, τούτη τη φορά δε θα το καταφέρετε με την καμία! Οι «Θεοί» σας ξεσηκώνουν για απίστευτες ερωτικές περιπέτειες! Βάζουν λόγια στο στόμα σας, ιδέες στο κεφάλι σας, συναισθήματα στην καρδιά σας και οι επόμενες δυο εβδομάδες, σίγουρα θα είναι μαγικά εκπληκτικές!

Σκορπιός
Απίστευτα μυστήριες οι επόμενες ημέρες και εκρηκτικές επίσης! Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας πονοκεφαλιάζουν αρχικά, σας εξοργίζουν, σας βγάζουν από τα ρούχα σας, μεταφορικά και κυριολεκτικά! Αν και τσακώνεστε με όλο τον κόσμο, ας εστιάσουμε στο ερωτικό κομμάτι! Οι «Θεοί» ρίχνουν λάδι στη φωτιά! Μέρες που και δίκιο να έχετε, θα το χάσετε, γιατί γίνεστε καχύποπτοι, επιθετικοί και αντιδραστικοί! Αν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή αιτία για να είστε έτσι, μήπως υψώνετε τα τείχη για να αποφύγετε τις ερωτικές τις περιπέτειες;;; Συνήθως τα αδικαιολόγητα τα όχι σας, κάνουν τους άλλους να επιμένουν! Γυρίζετε μπούμερανγκ τη κατάσταση, γιατί μπορείτε!

Τοξότης
Μέρες που θα είστε μέσα στην τρελή τη χαρά! Έχετε τη διάθεση να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέες προσωπικότητες, να δεχτείτε νέα ερεθίσματα, προκειμένου να ανανεωθείτε από όλες τις απόψεις! Είτε συνοδεύεστε, είτε όχι τη βαλιτσούλα θα τη φτιάξετε! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, σας εμπνέουν, κάνουν τη φαντασία σας να καλπάζει, αλλάζετε στόχους, ακόμα και όνειρα! Ερωτικά λοιπόν, μυρίζομαι περιπέτειες! Ο καλλιτέχνης, θέλει ζουζουνιές! Πώς θα εκφραστεί αλλιώς; Οι «Θεοί» θα σας θυμίσουν στιγμές ανέμελες από τα νιάτα σας και θα σας βάλουν σε πειρασμούς μεγάλους! Είστε σε φάση να μπείτε στο παιχνίδι της αταξίας, ή μήπως όχι καλύτερα;;;

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως ανήκετε στους ανέκφραστους εκείνους τους τύπους, οπότε τώρα που η Αφροδίτη και ο Άρης είναι στον Υδροχόο, μεταξύ μας, τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Γίνεστε δηλαδή ακόμα πιο ανέκφραστοι και αψυχολόγητοι επίσης! Βέβαια, όταν είστε ερωτευμένοι, τα μάτια σας βγάζουν φωτιές, το χαμόγελό σας είναι διαφορετικό και οι πράξεις σας μαρτυρούν τα πάντα όλα! Απίστευτα δημιουργικές οι επόμενες ημέρες, όλα συμβαίνουν έτσι όπως τα θέλετε, οπότε έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Οι «Θεοί» θέλουν να τσεκάρουν το αν θα κρατήσετε τις ισορροπίες σε μια σχέση πάθους! Αφήστε το άλλο πρόσωπο να σας οδηγήσει στο χορό!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σας, ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις! Ναι μεν εργασία, χαρά και λεφτά, όμως ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αμέτι μουχαμέτι, θα παρασυρθείτε στο παιχνίδι του και θα εκδηλωθείτε σε απίστευτο βαθμό αν κρίνω από τον ανέκφραστο, παγωμένο χαρακτήρα σας! Έφτασε η εποχή, να σουλουπωθείτε, να φορέσετε τα αέρινα αρώματά σας, να λάμψετε με την παρουσία σας! Κάποιοι κάνετε τις μελισσούλες, πολύ φλερτ, πονηρά χαμόγελα, σας αρέσουν οι περιπέτειες δίχως αύριο! Οι «Θεοί» όμως θέλουν να ερωτευτείτε σφόδρα, να σας έρθει κατακούτελα, να δακρύσει το ματάκι σας, από αγωνία! Από τη μια έχετε την ανάγκη να γίνετε πολύ εκδηλωτικοί, από την άλλη το απαγορεύετε στον εαυτό σας! Ζόρικη η φάση!

Ιχθύες
Κάτι σας βρίσκει εσάς στα ξαφνικά, ναι μεν έχετε τον Δία σύμμαχό σας, όμως όσο να’ναι επηρεάζεστε και από τους άλλους πλανήτες! Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, έχουν σκοπό να σας αναστατώσουν συναισθηματικά! Ίσως μια συνάντηση, ένα μήνυμα, ένα γεγονός, να σας ταξιδέψουν στο ερωτικό σας παρελθόν και να νιώσετε μυστήρια αμήχανα! Οι «Θεοί» θέλουν να δουν αν νιώθετε κάτι ακόμα, ή αν το έχετε ξεπεράσει! Βέβαια, ίσως να θέλουν να σας θυμίσουν το πόσο ωραία ήταν η ζωή, όταν φτιάχνατε όμορφες στιγμές με έναν έρωτα μεγάλο! Κάποιοι γίνεστε πολύ κακά παιδιά και μπλέκετε σε περιπέτειες! Κρυφτείτε όσο προλαβαίνετε.. λέμε τώρα!

magicfariel

Φωτογραφία από David Bruyland από το Pixabay