Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Τα Ζώδια των ημερών, 14/03 – 20/03/22 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλή μας εβδομάδα! Κάλιο αργά, παρά ποτέ, προβληματίζομαι πολύ τις μέρες αυτές η Ταυρίνα! Όμως, έχουμε ένα σύμπαν τόσο τρελό και αλλοπαρμένο, που αξίζει να γράψω μερικά λογάκια! 

Ξεκίνησε μια νέα εβδομάδα, πολύ παράξενη, απίστευτες οι εναλλαγές της διάθεση του κόσμου! Ο Ερμής όπως γνωρίζουμε βρίσκεται στους Ιχθύες, στέλνει φουλ ρομαντικά μηνυματάκια! Ξεσηκώνει τον κόσμο, για αγάπες, λουλούδια και μεταξωτές κορδέλες, ενώ γνωρίζει πως μούφα η ιστορία για πολλές ψυχές εκεί έξω! Εντάξει, ας σκάσει το χαμόγελο, έστω για λίγο, μπας και γιάνει η καρδιά μας, express το συναίσθημα, σύντομη η λήξη του! 

Από αύριο μας πιάνει το Φεγγάρι, αυτό το μαγικό τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, οπότε καλά να περάσουμε! Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03! Από τη μια έχει να κάνει με έναν θυμωμένο Ποσειδώνα και από την άλλη με ένα ύπουλο, χαρωπό Πλούτωνα! Το αγνό της Παρθένου, δεν υπάρχει πουθενά, τα λόγια μπερδεύονται, οι επιθυμίες γίνονται ίσως και ανήθικες, μέσα στην παραζάλη του σύμπαντος, θα πρέπει να επιλέξουμε το σωστό το μονοπάτι! Κάτι γίνεται πίσω από το παραβάν, κάποιος ψιθυρίζει κάτι, μα κάνει τόση φασαρία, η έκπληξη σίγουρα μεγάλη!

Ο Ουρανός, παρέα με την Αφροδίτη και τον Άρη φυσικά, σα να φτιάχνουν ένα μαγικό μπουρλότο! Απρόβλεπτες οι επόμενες ημέρες, δηλαδή το ΣΚ που έρχεται, παίζει να έχουμε δράματα και κλάματα! Εντάσεις, καβγαδάκια, λόγια που στάζουν φαρμάκι και συμπεριφορές απίστευτα ανεξήγητες! Βέβαια, όλα αυτά τα συναισθήματα, θα μας οδηγήσουν σε πράξεις ακραίες! Πράξεις που ή θα σφραγίζουν το Σ’Αγαπώ ή που θα το κάνουν χίλια κομμάτια! 

Μεταξύ μας τώρα! Παίζει πολύ έρωτας στο σύμπαν! Ο Έρωτας έχει Ταυρίσιο πείσμα, ταπεραμέντο, γίνεται απρόβλεπτος, επίμονος και θέλει πολύ να κάνει καλή παρέα με τις παραξενιές του Υδροχόου! Μπαίνει σφήνα λοιπόν στην Αφροδίτη και στον Άρη και οι φλόγες του πάθους φτάνουν ψηλά στον Ουρανό! Θα καεί η γούνα μας λέμε.. 🔥

φιλάκια.. 


Κριός
Μια μυστήρια εβδομάδα ξεκινά για εσάς! Θα μείνετε αρκετές φορές με το στόμα ανοιχτό, αφού τα μαντάτα τρέχουν και ενώ δεν είναι ξεκάθαρα, το νόημα θα το πιάσετε για τα καλά! Ο Ερμής στέλνει το σημάδι και ο Ουρανός κάνει τη μετάφραση! Όπως φαίνεται έχετε την εντύπωση πως κάνετε οικονομία, πως το «κοινό» σας ταμείο προστατεύεται και ξαφνικά να διαπιστώσετε πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύουν! Από τις 18/03 – 20/03 προκύπτουν ερωτικά καβγαδάκια, λόγια που στάζουν φαρμάκι, σα να κλονίζεται η εμπιστοσύνη σας! Μουτράκια και μοναξιές έχει το ΣΚ! 

Ταύρος
Τις επόμενες ημέρες το ρίχνετε στη δουλειά, έχετε διάφορα project να ολοκληρώσετε! Ο Ουρανός παρέα με την Αφροδίτη, σας το χαλούν το σκηνικό, αντί να ακούσετε εκείνο το μπράβο, να δεχτείτε άσχημη συμπεριφορά από κάποιους, μιας που η αλήθεια είναι πάντα άκρως ενοχλητική! Ο Ερμής έχει σκοπό να γαληνέψει τη ψυχή σας, στέλνοντας ένα μήνυμα χαρωπό, ίσως και ερωτικό! Πονηρή η Πανσέληνος στις18/03, θέλει πολύ να σας παρασύρει σε μια αγκαλιά κάπως κολασμένη! Το ΣΚ ή που θα μπλέξετε σε περιπέτειες για αγρίους, ή που θα προτιμήσετε τις μοναξιές σας!

Δίδυμος
Το χάνετε για λίγο το χαμόγελό σας, μιας που νιώθετε πως πιέζεστε πολύ τις μέρες αυτές, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Επιδιώξατε να εκπληρώσετε κάποιους από τους στόχους σας, αυτό δε σημαίνει πως από δω και πέρα κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα! Σας πιέζουν να αποδείξετε την αξία σας, ανεξάρτητα αν το έχετε κάνει αυτό, κατά επανάληψη! Ο Ουρανός και η Αφροδίτη, σας κάνουν απίστευτα νευρικούς και αντιδραστικούς! Το νου σας, μη χαλάσετε τις ομορφιές που φτιάξατε με τόσο κόπο! Την Κυριακή 20/03 ξεχάστε τα βάσανά σας, προτιμήστε τους φίλους σας και βόλτες πολλές! 

Καρκίνος 
Μέρες που το σύμπαν φέρνει στο δρόμο σας, φίλους και γνωστούς που σας ξεσηκώνουν για βόλτες και έξοδα επίσης! Ο Ουρανός και η Αφροδίτη σας ξεγελούν κατά κάποιο τρόπο, κάποιος δεν έχει τις καλές, τις προθέσεις, τις δικές σας, κάποιος θέλει να κλέψει λίγη από την αίγλη σας! Οπότε καλό είναι να μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας, γιατί θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον σας! Οπότε ας υποθέσουμε δε δανείζετε σε κανέναν τίποτα! Παράξενο το Φεγγάρι, παράξενο και το σύμπαν, ίσως καλό θα ήταν μέσα στο ΣΚ να αποφύγετε τις δημόσιες σχέσεις! Ένα «φάντασμα» σας λέει hello! 

Λέων
Όσο οι μέρες του Μάρτη προχωρούν και αδειάζει το ταμείο, άλλο τόσο σκαρφίζεστε πράματα και θάματα για να το ξανά γεμίσετε! Ο απρόβλεπτος Ουρανός δε θα σας το κάνει και τόσο εύκολο! Κάθε εμπόδιο για καλό, αυτό να σκέφτεστε και να γυρέψετε ένα άλλο μονοπάτι για να κάνετε τις δουλειές σας! Η Αφροδίτη στις 19/03 έχει σκοπό να σας ανάψει φωτιές συναισθηματικές! Ίσως και επαγγελματικές! Τους τσακωμούς σας θα τους ρίξετε, γιατί όσο να’ναι οι μέρες εξιτάρουν τους επαναστάτες! Μετά από τη μπόρα πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο! Η λέξη «χωρίζουμε» είναι ζόρικη και πονά! 

Παρθένος
Αλλάζει πολύ το σκηνικό για εσάς, προς το καλύτερο φυσικά, οπότε ας πούμε πως πια δεν έχετε τίποτα για να φοβηθείτε! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, στις 18/03 είναι αναγεννησιακή σε πολλά επίπεδα! Ο Ουρανός σας σπρώχνει σε απρόβλεπτες επιθυμίες και δραστηριότητες, το ένα φέρνει το άλλο και ένα γιατί όχι;;; Μέρες που φλέγεστε από τα πάθη σας, ίσως και να μπλέξετε σε ερωτικές μυστικές περιπέτειες! Η Αφροδίτη έχει νευράκια, που όσο να’ναι σας επηρεάζουν, οπότε φροντίστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, δίχως να ενοχλήσετε τους ανθρώπους σας! Στα κρυφά! Κάτι λεφτά σας δίνουν, επίσης!

Ζυγός 
Και εκεί που έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα, εκεί σας το χαλούν κάπως το όνειρο! Ο επιμένων νικά, σας το θυμίζω, γιατί το σύμπαν σας ευνοεί από κάθε άποψη! Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, σας αναστατώνουν όμως, κάποιος σας οφείλει χρήματα και δε σας τα δίνει! Κάποιος κάτι σας έταξε και κάνει την πάπια τώρα! Πριν λοιπόν ανοίξετε τα φτερά σας, το σύμπαν θα σας δείξει για ακόμα μια φορά τους σκάρτους φίλους και συνεργάτες. Το Φεγγάρι ρίχνει για λίγο το ηθικό σας, απογοητεύεστε για ακόμα μια φορά και θα προτιμήσετε τις μοναξιές σας, τις επόμενες ημέρες. Γκρινιάζετε πολύ και με το δίκιο σας! 

Σκορπιός
Θα ξεπορτίσετε πολύ τις μέρες αυτές, ή θα ανοίξετε το σπίτι σας, καιρός να κάνετε εμφάνιση και πάλι, μιας που έχετε χαθεί, από τους φίλους σας, για πολλούς και διάφορους λόγους! Το σύμπαν σα να τους συγχρονίζει, οπότε δε γλιτώνετε από τις βόλτες και τα σουαρέ! Η Πανσέληνος στις 18/03, απλά δίνει μια ένταση στο «είναι» σας, ίσως και μια μυστήρια όρεξη για αταξίες! Η Αφροδίτη όμως με τον Ουρανό, σα να σας μεταμορφώνουν σε ερωτικούς επαναστάτες, σηκώνετε ένα μπαϊράκι, που ενοχλεί κάποιες ψυχές εκεί έξω! Προβληματίζετε, προέχει η δική σας η καλοπέραση, ή των άλλων; 

Τοξότης
Μια χαρά έρχεται, χιλιάδες προβληματισμοί προκύπτουν τις μέρες αυτές! Μια εβδομάδα που ναι μεν σας βρίσκει με χαμόγελα, τα μαντάτα του Ερμή άλλωστε είναι πολύ χαρωπά, όμως με την Πανσέληνο στον Παρθένο στις 18/03 να προσμένετε μπουρίνια, αστραπές και βροντές! Ο Ουρανός και η Αφροδίτη παρέα με ένα πολύ μυστήριο Φεγγάρι, ή σας κάνουν αμελείς, αδιάφορους, αφηρημένους, ή που κάτι πέφτει στην αντίληψή σας και γίνεται ο χαμός! Το νου σας, στους συνεργάτες σας και κυρίως σε εκείνα τα άτομα που κρέμονται από εσάς! Κάτι φτάνει στο τέλος του και κάτι νέο έρχεται! Έκπληξη!

Αιγόκερως
Τα έχετε όλα υπό έλεγχο, συνεπώς ξεκινά χαρωπά η εβδομάδα σας! Μην πω πως είστε από τους λίγους που αισιοδοξείτε στα ξαφνικά! Προλαβαίνετε να σουλατσάρετε με τις παρέες σας, να μέχρι και τις 18/03! Ακόμα και το Φεγγάρι, σας ντύνει ωραία και μοιραία και όπου και αν βρεθείτε, θα σας φλερτάρουν, θα σας κολακέψουν, στους ουρανούς σας ανεβάζουν! Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, ίσως σας αποκαλύψουν έναν «ποντικό»! Ή κάποιον κακοπροαίρετο που λιγουρεύεται τα λεφτά σας και την αίγλη σας! Όπου περνάτε ωραία, δε χρειάζεται να γνωρίζουν το τι έχετε και δεν έχετε!

Υδροχόος
Ιδιαίτερα συναισθηματική η εβδομάδα αυτή, ας πούμε πως το σύμπαν χτυπά κατευθείαν στο ψαχνό, να εκεί μέσα στην καρδιά γιατί; Θέλει να πονέσετε, έτσι όπως πόνεσαν κάποιοι άλλοι για εσάς! Καλά ποτέ δε θα συμβεί αυτό, απλά για ακόμα μια φορά σας δίνετε η ευκαιρία, να πράξετε σωστά σε θέματα ερωτικά, να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να πιάσει μέλι η καρδιά! Το Φεγγάρι σας ζαλίζει με θέματα οικονομικά, ενώ η Αφροδίτη και ο Ουρανός, σας τσιτώνουν σε προσωπικό επίπεδο! Κάποιοι ανακατεύονται πολύ στα πόδια σας, προσπαθούν να σας κατευθύνουν, να όμως που δε παίρνετε από λόγια!

Ιχθύες
Πετάει η ομάδα, όλο το σύμπαν σας φλερτάρει κανονικά τούτη την εβδομάδα! Από τη μια ο Ερμής, από την άλλη ο Ποσειδώνας, προκύπτει και η Πανσέληνος στην Παρθένο, μέχρι και τις 18/03 ξεσηκώνεστε για βόλτες, ταξιδάκια, σουαρέ, σα να σας κυρίευσε η άνοιξη ένα πράγμα στα ξαφνικά! Όσο χαρωποί και αν είστε, να αποφεύγετε τα κουτσομπολιά, τις κακές παρέες και γενικότερα ανθρώπους που δε γνωρίζετε και μπορούν να σας βλάψουν στο λεπτό! Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, σας μπλέκουν σε περιπέτειες, μέρες που καλό θα ήταν να ήσασταν φρόνιμοι! Οι δεσμευμένοι το νου σας!

magicfariel

Φωτογραφία από kalhh από το Pixabay