Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Ζώδια: Ο Πλούτωνας «οδηγεί» την άμαξα του σύμπαντος! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Μάρτης, αν και κρύβει όμορφα αστρολογικά γεγονότα, έχει κάποιους παράξενους πλανήτες, που το χαλούν κάπως το σκηνικό! 






Το σύμπαν ετοιμάζεται για αλλαγές, μετά από κάμποσους μήνες, αυτό από ότι κατάλαβα δεν αρέσει και τόσο στον Άρη και στην Αφροδίτη, τσινούν, γιατί σα να είχαν βολευτεί στο ζώδιο του Αιγόκερου! Ο Πλούτωνας, όπως φαίνεται θέλει να τους διώξει, καιρός να πάνε στον Υδροχόο, οπότε τους έχει έτοιμη την άμαξα, ο ίδιος θα τους πάει, αόρατα και πολύ φανταστικά και θα τους στρώσει και το κρεβάτι! Μεταξύ μας ο Πλούτωνας δεν έχει να πάει πουθενά! Το πνεύμα του όμως;;;

Όλο αυτό, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση, όχι μόνο στο σύμπαν, αλλά και σε εμάς, τους κοινούς θνητούς! Τα ζώδια που επηρεάζονται κυρίως, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Τους κυριεύει μαγικά ο μυστήριος χαρακτήρας του Πλούτωνα, τους ανάβει φωτιές, τους προκαλεί από όλες τις απόψεις και τους ανταμείβει με απίστευτα λάφυρα. Το παιχνίδι είναι δυνατόν, είναι ύπουλο, απαιτεί απόλυτες συμπεριφορές, κάποιος θα κάνει το κακό παιδί και κάποιος το καλό, ο σκοπός είναι ένας! Να καθαρίσει το τοπίο από το σκάρτο! Είτε αυτό αφορά τις συναισθηματικές μας τις σχέσεις, είτε τις επαγγελματικές!

Ο Άρης ξεσκεπάζει, η Αφροδίτη αισθάνεται, ο Πλούτωνας αποφασίζει για το τέλος ή μια νέα αρχή! Ο Κρόνος που βρίσκεται ήδη στον Υδροχόο, τσακώνεται με τον Ερμή, που σημαίνει πως δεν έχει καμία διάθεση για νέες αφίξεις στα λημέρια του! Τώρα το ποιος θα θέσει τους νέους όρους τους παιχνιδιού; Προφανώς ο πιο δυνατός! Και ποιος είναι αυτός;;; Μπουρλότο.. 😂!

μυστήρια φιλάκια..❤👀


Κριός
Μόνο η καριέρα σας, σας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο! Ο Πλούτωνας σας βοηθά να πετύχετε αυτά που θέλετε, όμως θα χρειαστεί να γίνετε σκληροί, ειλικρινείς και απόλυτοι! Ομαδικό το πνεύμα πάντα, αλλά σε αρκετούς θα δείξετε το ποιος είναι το αφεντικό! Ο Πλούτωνας επαναφέρει σκέψεις στο μυαλό σας, που αφορούν τα ερωτικά σας, όχι και τόσο ευχάριστες. Ακραία συναισθήματα, ακραίες αντιδράσεις, αυθόρμητες σε κάθε περίπτωση και ας πληγώνουν τους τριγύρω. Πότε νοιάστηκε κανείς για τα συναισθήματά σας; Μέσα στο παράπονο, την ένταση και την υπερβολή!

Ταύρος
Όπως φαίνεται ο Πλούτωνας σας προστατεύει από τις κακοτοπιές! Ναι μεν δε πρόκειται να σας στρώσει το μονοπάτι με κανένα ροδοπέταλο, όμως θα σας βοηθήσει να παραμείνετε πιστοί σε αυτό, να παλέψετε με όλο σας το είναι, την κάθε δυσκολία και να βγείτε νικητές! Είτε στον έρωτα, είτε στη δουλειά! Βέβαια, έχει έναν σκληρό αντίπαλο, τον Άρη που σε λίγες μέρες θα μπει στον Υδροχόο! Το παιχνίδι θα γίνει πολύ σκληρό, άκρως ανταγωνιστικό, ίσως να υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες! Για να δούμε τη δύναμη του Πλούτωνα; Σε κάθε περίπτωση να είστε ψύχραιμοι.. Λέμε τώρα!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχετε για τον Πλούτωνα! Ούτε καν! Όχι στην παρούσα φάση! Οπότε σα να είστε ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε, κοιτάζει αλλού, ίσως όμως να είναι μεγάλη παγίδα αυτό! Θα δείξει! Σα να ανοίγουν οι ουρανοί για εσάς, σα να εκπληρώνονται κάποιες από τις επιθυμίες σας, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Το θέμα είναι το πώς θα το διαχειριστείτε! Πάντα μια προαγωγή, μια αύξηση, ή μια ιδανική θέση εργασίας, είναι μια ευχάριστη είδηση, το ζητούμενο είναι με ποιους θα το μοιραστείτε και με τι ύφος. Εκεί σας περιμένει ο Πλούτωνας.. Το νου σας λοιπόν!

Καρκίνος
Πώς να σας το αποκαλύψω; Είστε το επόμενο ηφαίστειο που θα εκραγεί! Ο Πλούτωνας σας φουντώνει, σας εξαγριώνει, σας βγάζει από τα ρούχα σας, είστε σε αναμμένα κάρβουνα και μέσα στη γκρίνια! Ασυμμάζευτοι, εκνευρίζετε πολύ κόσμο, τσακώνεστε βασικά με το παραμικρό, χάνετε το δίκιο σας, κυρίως όταν ξεσπάτε σε εκείνους που δε φταίνε! Βγάζετε τον κακό σας τον εαυτό προς τα έξω, σα να είστε τα κακομαθημένα παιδιά της παρέας. Δυστυχώς ανταπόκριση καμιά, οπότε άγνωστο για την εξέλιξη. Τη λάβα που κρύβετε μέσα σας φοβάμαι.. μέχρι πού θα φτάσει τούτη τη φορά;;;

Λέων 
Και που λέτε, ο Πλούτωνας έχει βάλει στο μάτι τις σχέσεις σας εδώ και πολύ καιρό, απλά τώρα σας το δείχνει με κάθε τρόπο! Μια μάχη στη δουλειά, μια μάχη και στο σπίτι! Σας ανάβει φωτιές ο Πλούτωνας, σας δείχνει το πώς είναι η κατάσταση, στην αληθινή της τη διάσταση, ή που σας αρέσει και όλα μια χαρά, ή που δε σας αρέσει και κάπως έτσι ξεπροβάλει ο άγαρμπος, επαναστάτης που κρύβετε μέσα σας! Το διάστημα αυτό θα κλείσετε σε αρκετούς την πόρτα! Θα διαταράξετε τα δεδομένα! Για ακόμα μια φορά φτάνετε στο σημείο, του stop, φτου πάλι από την αρχή! Να πω φρόνιμα;

Παρθένος
Και που λέτε, ο Πλούτωνας, σας προσφέρει τα δώρα του, πολύ σπάνιο αυτό! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τα δεχτείτε και να τα αξιοποιήσετε αναλόγως! Να εκτιμήσετε την προσπάθεια και ας μην είναι αρκετή, πολλές φορές! Αποκτάτε ένα ύφος πολύ διαφορετικό, δείχνετε δυναμικοί, πειθαρχημένοι, σοβαροί και δεν αφήνετε κανέναν να σας το χαλάσει! Στη δουλειά, είστε απόλυτοι, δίκαιοι και μοιράζετε όχι, σε διάφορες ψυχές! Ο έρωτας είναι αυτός που ακμάζει σε εποχές σκοτεινές! Κάπου εκεί τριγύρω υπάρχει ένα πρόσωπο για όλους! Ο Πλούτωνας θα σας το εμφανίσει!

Ζυγός
Είστε από τους τυχερούς της παρέας! Ο Πλούτωνας δε σας πολύ δίνει σημασία, συνεπώς ένας βραχνάς έφυγε! Βέβαια, δεν είναι έτσι, γιατί αρκετοί Ζυγοί εκεί έξω, έχετε περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, οπότε έφτασε το πλήρωμα του χρόνου! Ο Πλούτωνας λοιπόν, σας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο, για να πετύχετε έναν ακόμα στόχο! Ο Μάρτης είναι ο μήνας, που μπορείτε να κάνετε άφοβα τις ευχές σας. Θα σοβαρευτείτε στον έρωτα; Θα περάσετε βέρες; Ή θα ξενοιάσετε με αθώα φλερτ; Ακόμα και στη δουλειά, από μόνοι σας θα φτιάξετε ένα project, εσείς θα το προωθήσετε, εσείς θα το πετύχετε κιόλας!

Σκορπιός
Ανήκετε σε εκείνους που αγαπάτε πολύ τον Πλούτωνα, είτε σας κάνει τα κέφια, είτε όχι! Βέβαια, τόσο καιρό σας τα λέει και εσείς κάνετε πως δεν ακούτε, οπότε να προσμένετε πολύ φασαρία στη ζωή σας και ένταση επίσης! Όσοι Σκορπιοί δεν είστε ευτυχισμένοι με τις επιλογές σας και τον τρόπο που ζείτε, θα το δείξετε με κάθε τρόπο, ακόμα και σε εκείνους που αγαπάτε πολύ! Κάποιοι θα χρειαστεί να χωρίσετε τα τσανάκια σας. Σας πιέζει ο Πλούτωνας, να γίνετε ανεξάρτητοι, αυτόνομοι, δραστήριοι και δυναμικοί, είτε υπάρχει βοήθεια από τους άλλους, είτε όχι. Μιλήστε ξανά για τα όριά σας! Θυμίστε τα!

Τοξότης
Μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας, ο Πλούτωνας σας ανοίγει πολλούς δρόμους για να ακολουθήσετε! Εσείς θα χρειαστεί να επιλέξετε μόνο έναν, οπότε εδώ κρύβεται η παγίδα! Θα πραγματοποιήσετε μια ευχή που κάνετε, συχνά - πυκνά; Ή θα φτιάξετε μια νέα; Μη τα θέλετε όλα δικά σας, γιατί εκεί θα χάσετε το μπούσουλα και ο Πλούτωνας θα σας δείξει την άσχημη πλευρά του! Έχετε όμως το ελεύθερο για να αποφασίσετε το τι και το πώς! Μέχρι τότε λοιπόν, ανοίξτε τα φτερά σας, πείτε ναι σε διάφορες προσκλήσεις, δε ξέρετε το πού θα σας βγάλει η καθεμιά! Δείξτε τη γνήσια πλευρά σας!

Αιγόκερως 
Σας έχει συνηθίσει ο Πλούτωνας μετά από τόσο καιρό, όσο να’ναι έχετε γίνει ένα, οπότε ότι και αν αποφασίσει για πάρτη σας, είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε! Ε λοιπόν, έφτασε ο καιρός, να βγάλετε το θησαυροφυλάκιο, να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη, για να αγοράσετε κάτι πολύ σπουδαίο! Είστε έτοιμοι για όλα, η ζωή σας επιβάλλεται να πάει στο επόμενο level! Δημιουργικοί, παθιασμένοι, ετοιμόλογοι και το φαρμάκι, τσουπ έσταξε! Δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, είστε εσείς και κανείς άλλος! Το Αιγοκερίσιο το ύφος σας γίνεται πολύ έντονο, κάποιοι σας συμπαθούν, κάποιοι όχι και τόσο!

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως ο Πλούτωνας, σας λυπήθηκε, έχετε τον Κρόνο να σας βασανίζει, οπότε η έκπληξη αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Και επειδή τον έρωτα τον αποφεύγετε σα να είναι μια ίωση ένα πράγμα, θα σας έρθει από εκεί που δε το περιμένετε! Ξεσηκώνεστε, για περιπέτειες, βγαίνετε από το καβούκι σας, είστε θετικοί στις συναναστροφές και πάλι ο έρωτας θα σας έρθει σα κεραμίδα! Κάποιοι αποζητάτε έντονα τις ελευθερίες σας, πρόβλημα για τους δεσμευμένους! Κάποιοι τις βιώνετε τις ελευθερίες και τσουπ ο Πλούτωνας σας κάνει τσακωτούς! Το πάθος σας οδηγεί μετά από χρόνια!

Ιχθύες
Καλέ, έχετε τον Δία εσείς, τι να λέμε τώρα; Ο Πλούτωνας είναι σχετικά ύπουλος στην περίπτωση τη δική σας! Δείχνει πως δε σας επηρεάζει και τόσο, όμως παίζει πολύ με το μυαλό σας! Σας ταξιδεύει και σε ένα παρελθόν, που τόσο θέλετε να το ξεχάσετε! Είναι μεγάλος πονοκέφαλος, αλλά πάντα υπάρχει σοβαρός λόγος. Φροντίστε τις ανησυχίες σας να τις εκφράζετε δημιουργικά! Ο Πλούτωνας θέλει οπωσδήποτε να ξεπεράσετε το παρελθόν σας. Να βρείτε λύσεις, που αφορούν εσάς κυρίως! Όσο κάνετε πως δε καταλαβαίνετε, άλλο τόσο επιμένει. Κάντε του τη χάρη λοιπόν! Ποιος φταίει;

magicfariel

Φωτογραφία από chiplanay από το Pixabay