Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Τα Ζώδια των ημερών 25/03 – 27/03/2022 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους βγήκε ο ήλιος, επιτέλους θα ζεσταθεί το κοκαλάκι μας, επιτέλους η καρδιά μας, θα πάρει χρώμα, κόκκινο, βαθύ! Η άνοιξη μας καλημέρισε για δεύτερη ημέρα, οπότε την αγκαλιάζουμε και της λέμε ένα μεγάλο Σ’Αγαπώ! 







Και που λέτε ο Ερμής το παίζει σε πολλά ταμπλό τις μέρες αυτές! Από τη μια με τον Ποσειδώνα, από την άλλη με τον Πλούτωνα, τσουπ φτιάχνει βαλτισούλα και στις 27/03 πηγαίνει στο ζώδιο του Κριού! Πολλά τα μαντάτα, αμέτρητα θα έλεγα, έχουν κάθε μορφή, ζαλίζουν πολύ το μυαλό, να είστε σίγουροι για αυτό! Ευτυχώς που το σύμπαν έχει τα κέφια του, οπότε αντλούμε τα θετικά στοιχεία των μαγικών «Θεών» και φτιάχνουμε ένα υπέροχο τριήμερο!

Ο Ποσειδώνας, αγκαλιάζει με πολύ αγάπη τους καλλιτέχνες της παρέας, εκείνους που λειτουργούν με τη φαντασία τους, εκείνους που ανακαλύπτουν χιλιάδες τρόπους για να εκφράσουν τις ιδέες τους, τα συναισθήματά τους, τα όνειρά τους! Θα μου πείτε βάστα και λιγάκι, πού τη βρήκες τόση δα αισιοδοξία; Ας υποθέσουμε πως ο ήλιος είναι μαγικός, πως η ενέργεια που εκπέμπει είναι αρκετή, για να τη δούμε αλλιώς τη δουλειά! Ο Ερμής είναι ο διαμεσολαβητής, οπότε υπάρχουν δυο όψεις στη φάση αυτή! Ή που κάποιος θα εκτονωθεί δημιουργικά με φουλ θετική ενέργεια, ή που κάποιος θα προτιμήσει τις ζαβολιές, τις αταξίες και θα φέρει την καταστροφή! Επιλογές και συνέπειες λοιπόν, γιατί θα έρθει ο λογαριασμός την Κυριακή, ελπίζω να είναι προσιτός και ευχάριστος!

Από την άλλη ο Πλούτωνας, μια σταλιά πλανήτης, που έχει απίστευτη δύναμη και ενέργεια, πιάνει αγκαζέ τον Ερμή και του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί! Μυστικό είναι στα σίγουρα, οπότε κάποιοι από εμάς, θα προσπαθήσουμε να το αποκαλύψουμε, με τον πιο μαγικό τρόπο! Όσοι έχουν το χάρισμα της τηλεπάθειας, θα νιώσουν πολύ δυνατά vibe! Και επειδή όλα είναι θέμα ενέργειας, το σώμα μας, τις μέρες αυτές, εκπέμπει ενέργεια, λαμβάνει ενέργεια! Το θέμα είναι πιο το μήνυμα σε αυτή τη φανταστική ανταλλαγή;

Τηλεπαθητικά θα σου πω το Σ’Αγαπώ,
τηλεπαθητικά θα μου πεις το πόσο με λατρεύεις!
Στο όνειρό μου θα σε συναντήσω τρελό μωρό,
γλυκά να με φιλάς στο πρόσωπο,
ψιθυριστά να μου λες το Σ’Αγαπώ.. 

φιλάκια.. 💖

 
Κριός
Ωραίες ημέρες για να αποκαλύψετε τις επιθυμίες σας στους ανθρώπους σας και εκείνοι να σας τις πραγματοποιήσουν! Αν και το μυαλό σας βρίσκεται συνέχεια στη δουλειά, καλό είναι να διώξετε μακριά, τέτοιου είδους σκέψεις και να περάσετε ένα όμορφο, ανέμελο, ανοιξιάτικο τριήμερο! Μην περιμένετε από τους άλλους, ρίξτε τις προτάσεις σας στο τραπέζι, φτιάξτε ακόμα και μια μικρή βαλιτσούλα, της τελευταίας στιγμής και εξαφανιστείτε από τα γνωστά, παρέα με τους αγαπημένους σας! Η αλήθεια βέβαια είναι, πως δε σας περισσεύει φράγκο, μέρες που είναι, οπότε ας είναι οι επιλογές σας, σχετικά ανέξοδες! Βόλτες με τα πόδια! Ένα όμορφο φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σας! Ξάπλες σε καθαρά, μοσχομυριστά σεντόνια! Ξεχάστε τα μουτράκια, ο Ερμής αλλάζει τις επιθυμίες σας στο λεπτό!

Ταύρος
Μυστήριο το τριήμερο αυτό από όλες τις απόψεις! Ο Ερμής σας στέλνει πολλά μηνύματα, με διαφορετικούς τρόπους! Το φυσιολογικό, μη το προσμένετε, αντιθέτως θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα τηλεπαθητικά σας τα χαρίσματα, με κάθε τρόπο! Αινιγματικά τα μαντάτα, που άμα καταφέρετε να ξετυλίξετε το κουβάρι, ίσως και να ανακαλύψετε τις αλήθειες που γυρεύετε καιρό τώρα! Ο Πλούτωνας κρύβεται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε να ερωτευτείτε σφόδρα, να εκδηλώσετε το πάθος σας με κάθε τρόπο, να σαγηνεύσετε ακόμα και την πιο δύσκολη ψυχή! Καλό είναι λοιπόν, το τριήμερο να μείνετε στα γνωστά, να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να διακόψει «τη σύνδεση» με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Λίγο ακόμα φρόνιμα και να είστε σίγουροι πως οι μέρες του Απρίλη θα σας ανταμείψουν!

Δίδυμος
Όπως φαίνεται ο Ποσειδώνας σας έχει τρελάνει το μυαλό! Αμέτρητες οι σκέψεις σας, οι επιθυμίες σας, τα όνειρά σας, σα να τα θέλετε όλα, εδώ και τώρα! Καλά δε γίνεται αυτό, οπότε ξεκινήστε από τα απλά, τα μικρά που λέμε, για να φτάσετε κάποια στιγμή στα μεγάλα! Ο Ερμής έχει τα κέφια του και το παίζει σε πολλά ταμπλό τις μέρες αυτές, οπότε αυτό που μπορείτε να κάνετε άφοβα, είναι να βολτάρετε με τις παρέες σας, να ταξιδέψετε έστω για λίγες ημέρες, να νυχτοπερπατήσετε, να κάνετε ζαβολιές και τσαχπινιές που σίγουρα θα φτιάξουν τη διάθεσή σας! Ναι μεν η καριέρα σας πάνω από όλα, ναι μεν έχετε βάλει στόχους σχετικά δύσκολους, όμως κάθε πράγμα στον καιρό του! Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση να πιέσετε τις καταστάσεις για θέματα επαγγελματικά, γιατί θα σας ακυρώσουν, επειδή απλά είναι τριήμερο! 

Καρκίνος
Ιδανικό το τριήμερο αυτό, για βόλτες κάπου μακριά και ταξιδάκια φυσικά! Το κλου είναι να εξαφανιστείτε από το σπίτι σας, που τόσο το έχετε βαρεθεί, που νιώθετε πως άλλο δε σας χωρά ο τόπος! Κάποιοι θα το καταφέρετε αυτό μια χαρά, κάποιοι θα δυσκολευτείτε, γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις που δε μπορείτε να τις προσπεράσετε τόσο απλά! Ο Ερμής βάζει τις σωστές λέξεις στο στοματάκι σας, τα επιχειρήματα που έχετε είναι ακράδαντα, οπότε χλωμό να σας χαλάσουν το χατίρι! Βέβαια, όποιος προσπαθήσει να σας σταθεί εμπόδιο, τότε μεγάλο κακό που τον βρήκε! Το νου σας γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει, οπότε πάνω στη φούρια σας, μπορεί να πάθετε το οτιδήποτε! Ήρεμα, ένα απλό τριήμερο είναι! Αν και οι μέρες είναι αφιερωμένες στο «τεμπελίκι», κάποιοι γυρεύετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες! Καλά κάνετε!

Λέων
Λιονταράκια μου τρελά και αλλοπαρμένα, ναι μεν τριήμερο, όμως με τις τσέπες σχεδόν άδειες! Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να μην έχετε και πολύ καλή διάθεση, συνεπώς όπως φαίνεται θα είστε αρνητικοί στις βόλτες από δω και από εκεί! Και εντάξει αν είστε μονάχοι, αλλά αν συνοδεύεστε σκούρα τα πράγματα! Εσείς σκούζετε γιατί το ταμείο είναι μείον και οι άλλοι απαιτούν, τουλάχιστον κάποιες από τις επιθυμίες τους να πραγματοποιηθούν! Η αλήθεια είναι πως όλοι οι καλοί χωρούν και στην τελική δεχτείτε και ένα κέρασμα, αφού κάποια άλλη στιγμή θα το ανταποδώσετε! Τι σας λέω τώρα; Η Λιονταρίσια σας υπερηφάνεια, δε σας επιτρέπει τέτοια πράγματα! Θα σας πείσουν στο τέλος, με κρύα καρδιά θα ακολουθήσετε, όμως στην πορεία θα φτιάξει κατά πολύ η διάθεσή σας! Ο Ερμής στον Κριό, έχει πεσκέσι για εσάς!

Παρθένος
Μεταξύ μας τώρα σας έχουν στριμώξει από τη μια ο Ποσειδώνας, από την άλλη ο Πλούτωνας, έχει και ο Ερμής τα κέφια του, σα να είναι πολύ μπερδεμένες οι σκέψεις σας και οι επιθυμίες σας επίσης! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε μια βαλτισούλα, να πιάσετε το ταίρι σας αγκαζέ και να εξαφανιστείτε έστω για λίγες ημέρες! Και μονάχοι αν είστε, μια και δυο και τρεις βόλτες μακρινές, είναι μια καλή ιδέα, έτσι για να ηρεμήσουν οι σκέψεις σας, από τα βάσανα της καθημερινότητας! Η αλήθεια είναι πως είστε κάπως αντικοινωνικοί τις μέρες αυτές, αποζητάτε διάφορες απαντήσεις που δεν έρχονται, πιέζετε κατά πολύ τις καταστάσεις! Κοντοσταθείτε, κάντε ησυχία και παρατηρήστε το τι συμβαίνει γύρω σας! Οι πράξεις των ανθρώπων σας μαρτυρούν πολλά! Κρατήστε τις δυνάμεις σας, για αργότερα!

Ζυγός
Χρυσά μου ο Ερμής έχει ήδη φτιάξει βαλιτσούλα για εσάς, ένα ταξιδάκι οπουδήποτε είναι ο στόχος των ημερών! Θα είναι κάπου κοντά; Κάπου μακριά; Όπως και να έχει αλλάζετε παραστάσεις το τριήμερο και ανανεώστε στο φουλ! Κάποιοι συνδυάζετε αυτό που λέμε business and pleasure! Κάποιοι απλά απολαμβάνετε τις ηλιόλουστες ημέρες, κάνοντας όνειρα για το μέλλον! Ιδιαίτερα δημιουργικές οι μέρες αυτές, οπότε όπου και αν βρίσκεστε, θα φτιάξετε τον κήπο σας, το σπίτι σας, ένα όμορφο φαγητό, οτιδήποτε σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει! Η έκπληξη ίσως να είναι μια πρόταση γάμου, συγκατοίκησης, ή ακόμα και ενός νέου project που θα φέρει το χρήμα στις τσέπες σας! Το νου σας, γιατί ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας σας μπλέκουν σε αταξίες που μπορεί να σας οδηγήσουν ακόμα και στο κελί 33! Και δε το θέλουμε αυτό! Σας ταιριάζουν οι λαμογιές, όμως μακριά από αυτές, για λίγο!

Σκορπιός
Και αφού τα έχετε κάνει όλα ρημαδιό με τους οικείους σας, έρχεται το τριήμερο αυτό, με τη βοήθεια του Ερμή, για να φτιάξετε τις σχέσεις σας και να μονιάσετε με τους αγαπημένους σας! Προτιμήστε το όπου φύγει – φύγει, γιατί η αλλαγή τοποθεσίας, θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και των άλλων φυσικά! Ο Πλούτωνας και πάλι είναι ο πρωταγωνιστής των ημερών, οπότε κατά πάσα πιθανότητα να προτιμήστε αρκετές ώρες να είστε μονάχοι, παρέα με τις σκέψεις σας! Το τηλεπαθητικό σας χάρισμα, βρίσκεται σε απόλυτη έξαρση, δηλαδή βλέπετε και κατανοείτε πράγματα και θάματα! Κάποια ψυχή, έχει βρει το κουμπί σας, της έχετε και εσείς αδυναμία μεγάλη, οπότε λίγο ο ένας και λίγο ο άλλος, όλο και κάποιες γλύκες θα παίξουν στο προσκήνιο! Μαγικά σας παρασύρει σε μια ρομαντική διάθεση, θα το κάνετε το χατίρι και ότι βγει!

Τοξότης
Φαντάζομαι πως τις μέρες αυτές σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και εσείς προσμένετε με μεγάλη αγωνία εκείνες τις πράξεις που θα αποδείξουν το κάθε τι! Καλά ο Ποσειδώνας φταίει για όλα, εμφανίζει επιθυμίες ξαφνικές, ονειρεμένες, που ίσως να τις έχετε από μικρό παιδί! Υπομονή και ψυχραιμία χρειάζεται και όχι βιασύνες και εκνευρισμό! Μιας λοιπόν που ανήκετε στους καλλιτέχνες της παρέας, καλύτερα να εκτονωθείτε δημιουργικά, παρά να γκρινιάζετε! Η φαντασία σας καλπάζει, έχετε όλα τα φόντα για να φτιάξετε κάτι ξεχωριστό! Κάποιοι Τοξότες όμως, αγκαλιάζετε τα σκοτάδια σας και προτιμάτε εκείνο το μονοπάτι που κανείς δε γνωρίζει πως υπάρχει! Όσες αταξίες και αν κάνετε, να θυμίσω πως το πρόβλημα παραμένει και προσμένει εσάς για να το λύσετε! Πριν ισοπεδώσετε το σύμπαν σας, αφήστε να έρθει ο Απρίλης!

Αιγόκερως
Μέρες γεμάτες από μυστήριο! Το σύμπαν είναι τέτοιο, που για ακόμα μια φορά, θα φορέσετε την καμπαρντίνα σας και τα μαύρα σας τα γυαλιά και θα κάνετε τον κατάσκοπο! Ο Πλούτωνας φταίει για αυτό να το ξέρετε! Αν και είναι τριήμερο, ιδανικό το σκηνικό για relax, εσείς είστε λίγο στην τσίτα, αφού το μυαλό σας βρίσκεται σε εγρήγορση, αφού οι σκέψεις σας είναι αμέτρητες, όπως και οι επιθυμίες σας! Προτιμήστε τις βόλτες τις μακρινές, κάνουν καλό! Όπως και να έχει, να κάνετε ότι σας αρέσει, δίχως να πιέσετε τον εαυτό σας για κάτι άλλο! Ζητήστε χατίρια έξω από τα δόντια και θα σας τα κάνουν! Ο Ερμής φέρνει παράξενα μαντάτα στα αυτιά σας! Δικοί σας άνθρωποι σας στέλνουν τελεσίδικα νέα και εσείς στα κόκκινα, δίνετε τις απαντήσεις σας, που φυσικά δεν αρέσουν! Τη βαλιτσούλα θα τη φτιάξετε, όμως όχι για ταξίδι αναψυχής, αλλά για λόγους προσωπικούς! Επαναστατείτε και σας αρέσει!

Υδροχόος
Εσείς και αν κάνετε την επανάσταση του αιώνα! Είναι κυρίως ερωτικό το θέμα, μιας που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο! Αγαπάτε μια ψυχή και θέλετε να το δείξετε με κάθε τρόπο και σας σταματούν οι άνθρωποί σας, γιατί δε ταιριάζει στο status σας; Πώς επιτρέπετε τέτοιες συμπεριφορές; Ο Ερμής παρέα με τον Πλούτωνα, έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε την καρδιά σας, τα πιστεύω σας και να κάνετε εκείνο το βήμα, που ποτέ άλλοτε δε το φανταζόσασταν! Ο έρωτας σας χτύπησε την πόρτα και ήρθε για να μείνει! Το τριήμερο αυτό, η διαίσθησή σας είναι στα κόκκινα, βλέπετε όνειρα πολύ παράξενα και νιώθετε συναισθήματα πρωτόγνωρα σε τέτοιο βαθμό που δε θα μπορέσετε να τα συγκρατήσετε με τίποτα! Ο Ερμής βάζει απίστευτα λόγια στο στόμα σας! Εντυπωσιάζουν φουλ!

Ιχθύες
Γλυκά μου ψαράκια, είστε από εκείνους που αν σας γυρίσουν ανάποδα, δεν έχετε ούτε ένα cent! Άφραγκοι με λίγα λόγια, γεγονός που σας στρεσάρει, σας πληγώνει, σίγουρα τα βάζετε με τον εαυτό σας μέρες που είναι! Καλά, πατήστε ένα φρένο γιατί το ζητούμενο είναι το αν έχετε περάσει καλά ως τώρα! Δηλαδή, φροντίσατε τις μέρες του Μάρτη να ικανοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας; Ε λοιπόν, αν η απάντηση είναι θετική, τότε ποιος ο λόγος να κλάψετε με μαύρο δάκρυ, επειδή είναι τριήμερο; Και τι έγινε; Ο Ποσειδώνας έριξε μπόλικη στάχτη στα μάτια σας, ίσως να σας παρέσυρε στο ρέμα, όμως πρώτη φορά είναι; Φροντίστε λοιπόν, να το διασκεδάσετε, άλλωστε εκείνοι που σας αγαπούν, δε θα σας αφήσουν έτσι! Μακριά από κρεπάλες, από αταξίες, από απολαύσεις που μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες!

magicfariel

Φωτογραφία από ELG21 από το Pixabay