Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Ζώδια: Ο Δίας εκπληρώνει ευχές το ΣΚ 05/03 – 06/03/2022 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ας υποθέσουμε πως μόλις ξεκίνησε ένα υπέροχο ΣΚ! Ο Μάρτης μέχρι στιγμής, μας έχει ήδη λίγο κρύο και λίγο ζέστη, των άκρων τα συναισθήματά σας, δε προλαβαίνει να προκύψει η χαρά, τσουπ πάρε να’χεις!

Το ΣΚ αυτό, μπαίνει μπροστά ο Δίας από τους Ιχθύες, έχει πολύ καλή διάθεση, αγκαλιάζει τον Ήλιο που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και φτιάχνουν όμορφες, χαρωπές εκπλήξεις σχεδόν για όλο τον κόσμο!
Τους φαντάζομαι, πως έχουν στήσει αυτί, ακούνε στα κρυφά τις ευχές μας, τις φιλτράρουν επίσης και τσουπ να σου και η έκπληξη! Αναρωτιέμαι, ποιος φτιάχνει τα δώρα; Μήπως είναι έτοιμα και ανά κατηγορία; Τι μας νοιάζει. Σωστά; Ας έρθει το μαγικό χαρμόσυνο μαντάτο και όλα τα άλλα είναι περιττά! 



Ωραίες ημέρες για ταξιδάκια, για συναντήσεις, για επαφές, ο κόσμος είναι λίγο πιο χαρούμενος, πιο ευδιάθετος, πιο θετικός, σίγουρα είναι το αστρολογικό, σίγουρη και η αργία της Δευτέρας! 
Στην προκειμένη την περίπτωση παραβλέπουμε το γεγονός πως είναι ΣΚ ή τριήμερο και κοιτάζουμε λίγο τους εαυτούς μας, το τι λέει η καρδιά μας, στο πού πηγαίνει ο νους! Ο καθένας από εμάς, επιτρέπεται να εκφράσει τις επιθυμίες του, να ακουστεί εκεί έξω, να δουλέψει για αυτές! Είναι απίστευτα δημιουργικές ημέρες, υπάρχει έμπνευση, φαντασία, καλή διάθεση, οπότε ξεπερνάμε τις τεμπελιές, το αραλίκι, το χαζολόι, γιατί ο Δίας από τους Ιχθύες, ναι μεν φουλ ρομαντικός, όμως επιβραβεύει εκείνους που το παλεύουν, όχι εκείνους που λένε το «δε βαριέσαι»! Είναι ο Δίας, ο υπέρτατος Θεός! Πώς αλλιώς να το εξηγήσω;

Οι επιθυμίες μας, εννοείται πως πρέπει να είναι αληθινές, όμως απαγορεύεται να ενοχλήσουν, να πονοκεφαλιάσουν, ή να προβληματίσουν κάποιον άλλον! Ή είναι αμοιβαία τα συναισθήματα, ή τζίφος η υπόθεση! Γιατί ο Δίας να το κάνει εύκολο.. εεεε;;; Γιατί;;; 😕

φιλάκια.. 💕


Κριός
Μυστήριο το ΣΚ αυτό για εσάς, κάπως μπερδεμένους σας βρίσκω, από τη μια θέλετε να ξεχυθείτε στην αγορά και να κάνετε ένα τρελό shopping therapy, από την άλλη δε πρέπει να χαλάσετε φράγκο! Ο Δίας από τους Ιχθύες, σας συμμαζεύει η αλήθεια είναι, σας σοβαρεύει και υπερισχύει η λογική! Μπορεί τις μέρες αυτές, να λάβατε κάποιο εξτραδάκι, εκπληρώθηκε η ευχή σας, από το σύμπαν, όμως μέχρι εκεί! Προτιμάτε το σπιτάκι σας, την ησυχία σας, κάνετε παρέα με τις σκέψεις σας, οι οποίες δεν είναι και τόσο ευχάριστες! Επιδιώξτε συναντήσεις, με άτομα που επιτρέπεται να είστε αυθόρμητοι, που φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σας. Τη βιτρίνα θα τη σηκώσετε μια άλλη φορά!

Ταύρος 
Ταυράκια μου γλυκά, ένα υπέροχο ΣΚ μόλις ξεκίνησε για εσάς! Ο Δίας από τους Ιχθύες, έχει σκοπό να εκπληρώσει αρκετές από τις ευχές σας! Αν και το μυαλό σας πηγαίνει κατευθείαν στην καριέρα σας και στο χρήμα, να ξέρετε ίσως να παίξει και ένας έρωτας στο σενάριο! Λίγο από όλα, ή τα πάντα όλα; Θα δείξει, σωστά; Κάποιοι το ρίχνετε στη διασκέδαση, κάποιοι γίνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και παίρνετε αποφάσεις ζωής! Ένα πολύ μαγικό ΣΚ, ίσως να υπάρξουν και εκπλήξεις, από άτομα που δε το φαντάζεστε καν! Η καλή σας η διάθεση, σας κάνει πολύ δοτικούς, οπότε μοιράζεστε τα καλούδια σας, ή τα χαρίζετε σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη! 

Δίδυμος
Ονειρικό το πρώτο ΣΚ του Μάρτη, φορέστε μπλε χάντρες, βάλτε και κανά σκόρδο κάπου κοντά σας, τα νέα είναι απίστευτα χαρμόσυνα για αρκετούς Διδύμους εκεί έξω! Τόσο καιρό ευχόσασταν, μια καλύτερη δουλειά, περισσότερα χρήματα και να νιώσετε λίγη ασφάλεια επιτέλους! Να ο Δίας από τους Ιχθύες, έχει σκοπό να σας κάνει τη χάρη! Οι μέρες αυτές, είναι πολύ μαγικές για εσάς και τα καλύτερα έρχονται, οπότε να είστε διαθέσιμοι, επικοινωνιακοί και να σηκώνετε και κανά τηλέφωνο. Ταξιδέψτε αν χρειαστεί, συνδυάστε τις δουλειές σας με τη ψυχαγωγία, τι σημασία έχει αν είναι ΣΚ! Βέβαια, η Κυριακή σας θέλει στα παπλώματα με αγκαλίτσες και φιλάκια..!

Καρκίνος
Σα να το παίρνετε απόφαση, πως η συμπεριφορά σας δεν είναι δα και η καλύτερη, συνεπώς το ΣΚ αυτό, ξεπερνάτε το κακό που σας βρήκε, τη βλέπετε διαφορετικά τη δουλειά και κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Ο Δίας από τους Ιχθύες, σα να μαλάκωσε λίγο την καρδιά σας, σα να σας ψιθύρισε κάποιο όμορφο μυστικό, τι να ειπώ, η αγριόγατα, γίνεται γατούλα! Τι ευχή σας εκπληρώνει; Να αγαπήσετε με το σύντροφό σας, να αγαπήσετε με όλο τον κόσμο! Να είστε θετικοί, χαμογελαστοί, συνεργάσιμοι, για να λάβετε το ίδιο πίσω, ή το κάτι τις παραπάνω! Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις συναισθηματικές υπερβολές!

Λέων
Μόνιμη ευχή για εσάς είναι το χρήμα! Να είχατε λίγο παραπάνω, άντε και λίγο παραπάνω, φαντάζομαι ανήκετε σε δυο περιπτώσεις ατόμων, εκείνων που δεν αφήνουν τίποτα στο τέλος ή εκείνων που έχουν θαμμένους θησαυρούς! Ο Δίας από τους Ιχθύες, τούτη τη φορά θα σας εκπληρώσει την ευχή! Έρχονται λεφτά παραπάνω είτε από την εργασία σας, είτε από κάποιο χόμπι! Βέβαια, το σενάριο να ξεπουλήσετε τις αντίκες της γιαγιάς, παίζει πολύ! Ποιος ο λόγος να τα κρατήσετε, πιάνουν και χώρο! Είναι οι μέρες τέτοιες που το χρήμα έρχεται και φεύγει και πολύ πάρε δώσε! Ένα ΣΚ που στο μυαλό σας έχετε, το πώς θα βγάλετε περισσότερα λεφτά! Αφού θα τα φάτε και αυτά.. 😅!

Παρθένος
Και ξαφνικά σας μπαίνει η τρελή ιδέα να μπείτε στο αμάξι και όπου φύγει-φύγει! Ένα ιδανικό ΣΚ από αστρολογικής άποψης, κολλάει και με την αργία, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας! Ο Δίας από τους Ιχθύες, εκπληρώνει μια πολύ μυστήρια ευχή σας! Σας βοηθά να πετάξετε τις παρωπίδες, να ξεπεράσετε το συντηρητικό εαυτό σας, να κάνετε όμορφες τρέλες, που θα αφήσουν γλυκές αναμνήσεις! Λεφτά για καύσιμο να έχετε και όλα τα άλλα μια χαρά! Μέρες που θα συναναστραφείτε με πολύ κόσμο, που θα γελάσετε με τη ψυχή σας, που ξαφνικά θα νιώσετε πως ανήκετε κάπου! Ρομαντική η φάση, αν φυσικά ανάψετε το πράσινο το φως, είτε στο σύντροφό σας, είτε στους φίλους σας!

Ζυγός
Είναι από τα ΣΚ που θα θυμηθείτε, τον παλιό καλό σας εαυτό! Ναι μεν τα πράγματα έχουν αλλάξει, μεγαλώνουμε και οι συνήθειες είναι πια διαφορετικές, όμως αυτά που αγαπάμε, βρίσκονται πάντα κάπου εκεί για να μας θυμίζουν κάτι το μαγικό! Τέτοιες μέρες είναι, με τον Δία από τους Ιχθύες, να εκπληρώνει ευχές! Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα έχετε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε για ένα επαγγελματικό σχέδιο που έχετε! Ο Δίας λοιπόν, σας δείχνει το μονοπάτι και τον τρόπο που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον τελικό σας το στόχο! Να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, χρήσιμες όλες οι πληροφορίες, δε λέτε;

Σκορπιός
Ένα φανταστικό ΣΚ μόλις ξεκίνησε για πολλούςΣκορπιούς εκεί έξω! Τι σημασία έχει που δεν είναι ηλιόλουστο; Αστρολογικά πετάει η ομάδα! Ο Δίας από τους Ιχθύες, περιμένει πώς και πώς να ακούσει τις ευχές σας, γιατί όπως φαίνεται, θέλει να τις πραγματοποιήσει όλες! Υπερβολές θα μου πείτε, αλλά ποτέ κανείς δε ξέρει το τι μας ξημερώνει! Θέλετε να ταξιδέψετε; Να ερωτευτείτε; Να χορέψετε; Να αλλάξετε δουλειά; Πιο κενό θέλετε να καλύψετε πρώτα; Αφήστε λοιπόν, ελεύθερο τον εαυτό σας, να πράξει όπως νιώθει δίχως πείσματα και Σκορπίσιους εγωισμούς! Το σενάριο να ανοίξουν οι δουλειές σας, παίζει πολύ, οπότε ψαχτείτε οι ανήσυχοι της παρέας!

Τοξότης
Ένα πολύ μυστήριο ΣΚ ξεκίνησε για εσάς! Η πρώτη μου σκέψη, είναι να προσέχατε τις ευχόσασταν τόσο καιρό! Γιατί ευχή στην ευχή, έφτασε ο Δίας από τους Ιχθύες σήμερα, να θέλει να σας πραγματοποιήσει κάμποσες! Είστε έτοιμοι για περιπέτειες; Σα να έχετε φτιάξει καλό ταμείο, λίγο από δω και λίγο από εκεί, σα να επιθυμείτε αλλαγές μεγάλες και τρανές! Όλα μπορούν να συμβούν, μιας που η χαρά σας και ο ενθουσιασμός σας, χτυπούν ταβάνι τις ημέρες αυτές, όμως είστε έτοιμοι για τρέξιμο και καθόλου προσωπικό χρόνο; Κάποιοι ακόμα αλλάζετε έδρα είτε επαγγελματική, είτε οικογενειακή! Τα μπαγάζια εσείς θα τα φτιάξετε, όχι Δίας! Απλά λέω, έτσι για να ξέρετε!

Αιγόκερως
Υπέροχο αστρολογικά το ΣΚ αυτό, καλό είναι να φορέσετε όλες σας τις μπλε τις χάντρες! Ο Δίας από τους Ιχθύες, έχει σκοπό να σας εκπλήξει ευχάριστα! Να πραγματοποιήσει κάποια ευχή που ίσως και να την έχετε ξεχάσει πια! Σας ευνοεί από κάθε άποψη, οπότε είναι οι μέρες που τα όνειρα πραγματοποιούνται! Η δημιουργικότητά σας στα ύψη, δεν έχει σημασία με το τι ασχολείστε, είστε οι καλύτεροι και σας αγαπούν πολύ για αυτό! Ακόμα και ένα χόμπι που έχετε, σας ανεβάζει ψυχολογικά από την αποδοχή του κόσμου! Καιρός να μάθετε μια τέχνη, να βελτιωθείτε στο αντικείμενό σας, να αλλάξετε level, ο στόχος είναι η κορόνα του Βασιλιά! Πολλές οι χαρές των ημερών!

Υδροχόος
Θα σας το τραγουδήσω όχι εγώ, οι Abba! “Money, money, money, always honey..” ένα τέτοιο ΣΚ είναι! Το χρήμα είναι γλυκό, το αγαπάτε πολύ, δουλεύετε σκληρά για να το αποκτήσετε, (τα καλά παιδιά της παρέας), η ευχή σας είναι μόνιμα η ίδια. Business & Pleasure! Ο Δίας από τους Ιχθύες, σας κάνει τη χάρη, να γεμίσουν οι τσέπες σας από λεφτά, τις μέρες αυτές! Βέβαια, όσο εύκολα έρθουν, άλλο τόσο εύκολα θα ξοδευτούν! Ναι μεν αρκετοί παίρνετε το αίμα σας πίσω, ναι μεν θέλετε να δείξετε πως είστε σταθερή αξία στο χώρο σας, όμως δεν έχετε τον τρόπο! Απολαύστε τις χαρές σας, για πάρτη σας! Ο έρωτας δε σας αφήνει σε ησυχία! Η έκπληξη των ημερών!

Ιχθύες
Οι πρωταγωνιστές ενός υπέροχου ΣΚ! Ο Δίας από το ζώδιό σας, παρέα με τον Ήλιο κάνουν θαύματα! Έχετε απίστευτη διάθεση για να ασχοληθείτε με όλες σας τις δραστηριότητες! Ποια ευχή σας θέλετε να πραγματοποιήσετε μέσα στο ΣΚ; Τι είναι αυτό που θα σας έφτιαχνε κατά πολύ τη διάθεση; Κάποιοι το ρίχνετε στη δουλειά από το σπίτι! Κάποιοι αλλάζετε ντεκόρ στο σπίτι. Κάποιοι παίρνετε τους δρόμους και ξεχνάτε το σπίτι! Νομίζω θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο όλο, κάτι που είναι απίστευτα υπερβολικό, χαλαρώστε λιγάκι! Σα τα μικρά τα παιδιά, μέσα στην τρελή τη χαρά, ξεσηκώνετε τους πάντες για διάφορες περιπέτειες! Προσοχή στις αυθόρμητες τις γκάφες!

magicfariel

Φωτογραφία από Эльвина Якубова από το Pixabay