Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Ζώδια: Ερωτικές Χιονοθύελλες φέρνουν η Αφροδίτη & ο Κρόνος από τον Υδροχόο! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τέλος του Μάρτη, θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει ως άκρως επεισοδιακό! 

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, έχουν πιάσει δουλειά, τσεκάρουν τα ερωτικά των Ταύρων, των Λιονταριών, των Σκορπιών και των Υδροχόων άκρως εξονυχιστικά! Μελετούν ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια, εκείνη που ποτέ κανείς δε προσέχει, που όμως είναι πολύ σημαντική!

Οι μέρες αυτές, είναι ναι μεν από τις πιο μαγικές, ίσως και από τις πιο ψυχρές, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο!


Από τη μια υπάρχει έντονα η επιθυμία, του έρωτα, της αγάπης, του πάθους, από την άλλη όμως κάποιος πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα, κάποιος πρέπει να ποδοπατήσει τον εγωισμό του, κάποιος πρέπει να δείξει ένα ρημάδι σημάδι! Ο ένας ζητά επιβεβαίωση από τον άλλον, αλλά πάντα υπάρχει ο φόβος της δέσμευσης, ή ακόμα και ενός χωρισμού! Καμία σχέση δε θεωρείται δεδομένη τούτη τη στιγμή! Τα αληθινά συναισθήματα είναι αυτά που θα καθορίσουν τη συνέχεια! Τα αγνά συναισθήματα επίσης! Το ζητούμενο σε μια σχέση, δεν είναι να ικανοποιεί ο καθένας τον εγωισμό του, αλλά ο ένας να ικανοποιεί τον εγωισμό του άλλου! Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο!

Η Αφροδίτη βέβαια, δε φλέγεται και τόσο από έρωτα, ή τουλάχιστον έτσι δείχνει! Την έπιασαν τα χιόνια του Υδροχόου! Για να ζεσταθεί λοιπόν το κοκαλάκι της, μπαίνει μπροστά ο Κρόνος και παίρνει δραστικά μέτρα! Φαντάζομαι πως την ερωτά, τύπου, θες να λάμψεις μέσα από την αληθινή αγάπη, ή συμβιβάζεσαι και με τα μέτρια; Και εκείνη φυσικά, διάλεξε την πρώτη την περίπτωση, την πιο δύσκολη από όλες!
Μεγάλο το ξεσκαρτάρισμα, ξαφνικό στα σίγουρα, όμως η αγκαλιά που θα παραμείνει πιο ζεστή από ποτέ, ή το αντίο που θα ειπωθεί, πιο σκληρό και ψυχρό από ποτέ! Διαλέξτε και πάρτε!

Από τις 28/03 μέχρι και τις 31/03 θα το έχουμε λάβει το μήνυμα!

φιλάκια.. 💋


Ταύρος
Ταυράκια μου, ο Μάρτης τελειώνει και σας επιφυλάσσει ακόμη μια έκπληξη! Τα δάκρυα είναι μέσα στο πρόγραμμα, δε ξέρω αν θα είναι χαράς ή λύπης! Η Αφροδίτη και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, κάνουν μια μυστική συμφωνία, έχουν σκοπό να σας ζορίσουν συναισθηματικά, μέχρι να πείτε ήμαρτον! Οτιδήποτε σας συμβαίνει, περνά από τον εξονυχιστικό έλεγχο του Κρόνου, που σημαίνει πως τέρμα τα μυστικά! Τέρμα και τα πείσματα επίσης, κυρίως σε θέματα ερωτικά! Αν είστε έτοιμοι να δώσετε και να λάβετε την αληθινή αγάπη, τότε ένας έρωτας κεραυνοβόλος είναι το δώρο του! Αν για κάποιο λόγο δεν είστε και τόσο σίγουροι και οι πράξεις σας είναι αντίθετες από τα λόγια σας, τότε πιο καλή η μοναξιά! Δεν είστε έτοιμοι για λάβετε, το υπέρτατο δώρο! Ή αμοιβαία τα συναισθήματα, ή τίποτα! Ζόρικο το αποτέλεσμα! Επαγγελματικά είναι μυστήρια τα πράγματα! Σας αμφισβητούν και δε σηκώνετε τέτοια πράγματα! Συνεπώς, από τη μια τα ερωτικά σας, από την άλλη τα επαγγελματικά σας, η Αφροδίτη και ο Κρόνος, ή που θα σας τα δώσουν όλα, ή τίποτα! Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι λοιπόν..

Λέων
Παίρνω βαθιές ανάσες και ξεκινώ! Η Αφροδίτη και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, φέρνουν την απόλυτη χιονοθύελλα στην προσωπική σας τη ζωή! Τις μέρες αυτές, θα αποζητήσετε επιβεβαίωση από τη σχέση σας, από τους ανθρώπους σας, θέλετε οπωσδήποτε να ακούσετε πως σας αγαπούν και σας θαυμάζουν και πως είστε αυτό που λέμε, the one and only! Το θέμα είναι γιατί έχετε τέτοιες επιθυμίες; Τι συμβαίνει; Και αν σας το επιβεβαιώσουν, εσείς πώς θα πράξετε; Είναι αμοιβαίο; Ή καθαρά εγωιστικό; Λιονταράκια μου, ο Κρόνος δεν αστειεύεται καθόλου και έχει και την απόλυτη συγκατάθεση της Αφροδίτης, οπότε θα έχουμε δράματα όπως φαίνεται! Το φτάνετε στα άκρα τούτη τη φορά και παίζει πολύ το σενάριο του «παίρνω τα μπογαλάκια μου και τσάου μπαμπίνο»! Σα σενάριο από ταινία, θα περιμένετε να δείτε αν θα τρέξει κανείς από πίσω σας ή όχι! Γίνεστε υπερβολικοί, μελοδραματικοί, το τερματίζετε το θέμα και ίσως να σας ανοίξουν και την πόρτα! Οπότε κάποιος μένει και κάποιος φεύγει! Κάτι δένει και κάτι σκορπίζεται στον άνεμο! Αποφύγετε ατάκες που εκθέτουν τις προθέσεις σας.. !

Σκορπιός 
Είναι από εκείνες τις ημέρες που πέφτουν όλα μαζί και ξαφνικά έχετε να σκεφτείτε και να αντιμετωπίσετε τόσα πράγματα! Από τη μια τα πρόσωπα που έχουν λόγο στη ζωή σας και από την άλλη τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας! Αν και η Αφροδίτη δε φλέγεται και τόσο, στο ζώδιο του Υδροχόου, εσάς, μια σας ανεβάζει τη θερμοκρασία και μια σας την κατεβάζει! Και επειδή ανήκετε στα άτομα που έχετε φτιάξει ένα φρούριο προστασίας γύρω από εσάς, θέλετε απεγνωσμένα τούτη τη φορά, να βρεθεί κάποιο πρόσωπο, που θα σας αγαπήσει τόσο πολύ, που θα γκρεμιστεί το φρούριο, μονομιάς! Φοβερό όνειρο, θυμίζει τα γνωστά τα παραμύθια, να όμως που αν τα συναισθήματά σας είναι όντως αληθινά, όλο και κάτι μαγικό θα προκύψει! Σίγουρα προσμένετε με αγωνία να κάνει το πρόσωπο το πρώτο βήμα, όμως σκάστε και εσείς κανά χαμόγελο, δείξτε κανά θετικό σημάδι, το χάρισμα της μαντικής δε το έχουν όλοι! Και χρόνο να μην έχετε, να βρείτε, γιατί ο Κρόνος θέλει να καταγράψει την αλήθεια! Αξίζει το φρούριο να πέσει, ή όχι ακόμα; Έχετε και την εύνοια του Δία, οπότε φτιάξτε κάτι όμορφο εκεί δα πέρα!

Υδροχόος
Χρυσά μου είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών! Η Αφροδίτη και ο Κρόνος από το ζώδιό σας, κάνουν τα μαγικά τους και εσείς έχετε χάσει το μυαλό! Φαντάζομαι πως εκεί που το τοπίο ήταν γκρίζο, ξαφνικά σκάνε χρώματα από παντού, εμφανίζονται συναισθήματα απαγορευμένα, δεν είστε εσείς, κάτι σας έχει βρει. Μήπως μια ανοιξιάτικη ίωση; Μήπως λέγεται έρωτας; Ας πάω λίγο πιο πίσω, ο Ουρανός τις προηγούμενες ημέρες, έφερε μια αναστάτωση. Ένα απρόβλεπτο γεγονός, άνοιξε μαγικά το σεντούκι της καρδιάς σας και σας αποκάλυψε συναισθήματα πολύ καλά θαμμένα. Συναισθήματα, που διψούν για αγάπη, για έρωτα, για φιλιά και αμέτρητα χάδια! Πιο πρόσωπο σας τα προκάλεσε όλα αυτά; Εκεί να τρέξετε! Είστε ελεύθεροι να τεστάρετε με κάθε τρόπο, το πρόσωπο που αγαπάτε! Δώστε λίγο και αν λάβετε πολύ, μη τρέξετε στη θάλασσα να σωθείτε, αλλά μέσα στην αγκαλιά του! Ο Κρόνος, πλέον έχει γίνει το φιλαράκι σας, συνεννοείστε μια χαρά! Η αλήθεια είναι φανερή, είναι λαμπερή, είναι μια και μοναδική και δε θέλει κόπο.. θέλει τρόπο! Βέβαια υπάρχει και το σενάριο να πάτε στο βουνό για σκι! Εξαφάνιση λέγεται!

magicfariel

Φωτογραφία από Prettysleepy από το Pixabay