Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Ζώδια: Ανοιξιάτικα.. τα μηνύματα του Ερμή από τους Ιχθύες! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και που λέτε τα νέα είναι πως ο Ερμής σεινάμενος και κουνάμενος, έκανε έκπληξη στους Ιχθύες, ήρθε λέει για να φέρει την άνοιξη! Ελαφρά ντυμένος, με μια όρεξη τύπου, όλα είναι υπέροχα! Ας ευθυμήσουμε λοιπόν, δε μας έχει απομείνει και κάτι άλλο, όμως ας έχουμε και στην άκρη του μυαλού μας, πως ο τελευταίος γελάει καλύτερα! 

Και επειδή στους Ιχθύες, βρίσκεται κατσικωμένος ο Ποσειδώνας, οτιδήποτε συμβαίνει στο ζώδιο αυτό, ας υποθέσουμε πως περνάει πρώτα από την έγκριση τη δική του! Ο Ερμής από τους Ιχθύες, έχει σκοπό να συναναστραφεί με κάμποσους «Θεούς», μέχρι και τις 26/03/2022

Ο Ουρανός, ο Δίας και ο Πλούτωνας, είναι σύμμαχοι στο έργο που θα ζήσουμε! Απρόβλεπτα μηνύματα, παράξενες συναντήσεις! Επαγγελματικά, σα να ανοίγουν οι ουρανοί, για αρκετό κόσμο εκεί έξω! Ευκαιρίες προκύπτουν, για νέα project, για νέες ιδέες, για στόχους που αν επιτευχθούν, θα φέρουν την αναγνώριση και όχι μόνο! Υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει ελπίδα, πως το αύριο θα μπορούσε να είναι καλύτερο από κάθε άποψη! Ο Πλούτωνας φυσικά, είναι εκείνος που θα αποφασίσει για αυτό! Επαναλαμβάνομαι, όμως για να έρθει η πρόοδος, θέλει σκληρή δουλειά, πίστη και καθαρή ψυχή! Όταν δεν υπάρχουν αυτά, ο Πλούτωνας ρίχνει την πιο σκληρή πόρτα ever! 

Από την άλλη ο Ποσειδώνας έχει απίστευτα καλή διάθεση, τον έχει βρει η άνοιξη.. 😅.. θέλει ζαβολιές, ψεματάκια και η φαντασία να καλπάζει! Συνεπώς, είναι καλλιτεχνική η φάση, υπάρχει το συναίσθημα της δημιουργικότητας, εκείνου του «φεύγα», όμως δεν είμαστε όλοι ζωγράφοι στη ζωή αυτή! Συνεπώς η απογείωση του καλλιτέχνη αποτυπώνεται σε έναν καμβά, η απογείωση η δική μου και η δική σου, ίσως να είναι απλά μια όμορφη, ψευδαίσθηση! Ας ταξιδέψουμε λοιπόν, πάνω στο ροζ το συννεφάκι του Ερμή και του Ποσειδώνα, ας σουλατσάρουμε ρομαντικά, όμως ας μη πάρουμε κάποια σοβαρή απόφαση ακόμα..

Όταν το συννεφάκι κάνει πουφ.. ας πέσουμε στα μαλακά.. σε ένα γρασίδι, σε μια λίμνη, σε ένα στρώμα.. 😏.. μη ξανοιχτούμε λοιπόν, στις άγριες θάλασσες.. ακόμα και τα κύματα φτάνουν στον Ουρανό!

φιλάκια.. 💗


Κριός
Πολύ κουτσομπόληδες γίνεστε τις μέρες αυτές! Ο Ερμής από τους Ιχθύες, σας μπλέκει σε ιστορίες για αγρίους! Βρήκατε και εσείς τον καιρό, να εκφράσετε τις επαγγελματικές σας τις ανησυχίες και να «θάψετε» και δυο, τρεις! Κάποιες απαντήσεις θα λάβετε από τα συμφραζόμενα, τίποτα το ξεκάθαρο όμως! Μέρες που κάνετε όνειρα! Αφορούν κυρίως την καριέρα σας, δε φοβάστε να τα μοιραστείτε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, όμως σε κάθε περίπτωση να κρατήσετε μικρό καλάθι! Ο Ερμής λέει αθώα, γλυκά, ψεματάκια! Στείλτε τα μηνύματά σας, δίχως να εκτεθείτε! 

Ταύρος
Γαληνεύει το ύφος σας, μεταμορφώνεστε σε πολύ ρομαντικές γατούλες και αυτό αρέσει στον κόσμο! Τις πρώτες μέρες γίνεστε χαλί να σας πατήσουν, με μέτρο όμως και όπου αληθινά αξίζει, έτσι απλά σας το λέω! Ο Ερμής είναι ατιμούλης, του αρέσει να στέλνει συγχυσμένα μηνύματα, έτσι για τη ζαβολιά! Συνεπώς, ένα μήνυμα, μια αντάμωση μοιραία κάπου εκεί έξω, ίσως και να προκύψουν και ξαφνικά η καρδιά σας, να χτυπά σα τρελή! Λογικά, ο έρωτας, είδε φως και μπήκε! Ψυχραιμία, ότι και αν συμβεί να το απολαύσετε και μη φαντάζεστε δράκους! Ένα αθώο φλερτ, έτσι για να περνά η ώρα χαρωπά! 

Δίδυμος 
Και που λέτε ο Ερμής από τους Ιχθύες, φέρνει μια παραζάλη στο μυαλό, είναι όλα υπέροχα, είστε έτοιμοι για όλα! Τις επόμενες δυο εβδομάδες, θα ταξιδέψετε πάνω σε ένα σύννεφο, θα μιλάτε ακατάπαυστα, θα ακούσετε τα απίστευτα, πολλά τα μαντάτα, συνεπώς επιβάλλεται με ψυχραιμία να τα φιλτράρετε και να μη βιαστείτε να πείτε το ναι ή το όχι! Επαγγελματικό το θέμα, ή που μένετε στα σίγουρα, ή που γυρεύετε τα πολλά και ίσως να χάσετε και τα λίγα! Μην αποκαλύπτετε τις αποφάσεις σας, κάντε το κουτσομπολιό σας, ψαχτείτε με το πάσο σας, ο Ποσειδώνας, σας ρίχνει σε λάθη!

Καρκίνος 
Να και ένας πλανήτης που σας αγαπάει πολύ τις μέρες αυτές! Ο Ερμής από τους Ιχθύες, σα να σας γαληνεύει τη ψυχή, ηρεμούν οι σκέψεις σας, η φαντασία σας καλπάζει και ονειρεύεστε ένα πιο όμορφο αύριο! Πολλά μπορείτε να καταφέρετε το διάστημα αυτό, να εντυπωσιάσετε τους πάντες, με τις αποφάσεις που παίρνετε και τον τρόπο που χειρίζεστε τις υποθέσεις σας! Οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες γίνονται πιο έντονες, γοητεύετε τα πλήθη, σας αποδέχονται, κάνετε εντύπωση, όπου βρεθείτε και σταθείτε! Ένα όμορφο φλερτ, φέρνει το πιο όμορφο χαμόγελο στα χείλη σας. Αρέσετε χρυσά μου! 

Λέων
Ο Ερμής από τους Ιχθύες, σας φέρνει λίγο πονοκέφαλο, όσον αφορά την τσέπη σας! Μετράτε τα λεφτουδάκια σας, σαν να είναι στραγάλια, γιατί μια το ένα και μια το άλλο, δε φτάνουν για να τελειώσει ο Μάρτης ευχάριστα! Ο Ερμής βέβαια, έχει να σας προσφέρει ιδέες, πολύ φοβερές και τρομερές, προκειμένου να βγάλετε ένα εξτραδάκι! Ή που θα φτιάξετε κάτι με τα χεράκια σας, ή που θα κάνετε ανασκαφή στην αποθήκη και ότι δε το χρειάζεστε πια, στον πάγκο προς πώληση! Παίζει να ανακαλύψετε κάτι πολύτιμο και να τη βγάλετε λάδι! Όπως και να έχει η γκρίνια σας για τα λεφτά είναι μόνιμη! 

Παρθένος
Αν τις μέρες αυτές, νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά, να ξέρετε πως ο Ερμής από τους Ιχθύες, σας άναψε τη φιτιλιά! Σας ενοχλούν και διάφορες συμπεριφορές, οπότε έχετε την πιο τέλεια αφορμή, για να ζητήσετε μια άδεια για μερικές μερούλες από τη δουλειά σας. Ανεξάρτητα του τι και του πως, φτιάχνετε βαλιτσούλα και ένα ταξιδάκι θα το κάνετε, να αλλάξετε παραστάσεις, να ξεφύγει το μυαλό! Το θέμα είναι, θα προτιμήσετε τις μοναξιές σας, ή παρέα με το αμόρε σας; Ιδού η απορία! Ο Ερμής από ότι κατάλαβα, σας προτιμά ελεύθερους και ωραίους, έτοιμους για νέες ερωτικές προκλήσεις! 

Ζυγός 
Πω πω mail, πώς χτυπά το τηλέφωνο, έτσι καλέ; Ο Ερμής από τους Ιχθύες, είναι σας τα στέλνει μαζεμένα τα χαρμόσυνα! Σα να φεύγουν τα μαύρα σύννεφα από πάνω σας, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά! Κάθε τι που έχετε συζητήσει, έχετε επιθυμήσει, έχετε προσπαθήσει να το εκμεταλλευτείτε πριν καιρό και ήταν μπλοκαρισμένο, τώρα δεν είναι πια! Είχατε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα, οπότε να υποθέσω, γνωρίζετε προς τα πού θα κατευθυνθείτε! Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, σας απογειώνουν και σας ανανεώνουν σε όλα τα επίπεδα! Φτου-φτου!

Σκορπιός
Αν ξυπνήσατε με μια γλύκα στο στόμα, είναι το ζαχαρένιο κέρασμα του Ερμή από τους Ιχθύες! Σας θέλει πιο ρομαντικούς, πιο ευγενικούς, πιο ήρεμους, διπλωμάτες, εύκολο, αν ο δείκτης της ψυχραιμίας σας είναι στο μηδέν! Τις μέρες αυτές, ίσως να σας κάνουν μια πρόταση, για ένα ταξιδάκι. Κάπου εδώ τριγύρω, ή κάπου μακριά, τι σημασία έχει; Να είστε θετικοί, γιατί όχι, το αξίζετε άλλωστε, δε συμφωνάτε; Σας ξεσηκώνουν, είτε οι φίλοι σας, είτε ο σύντροφός σας, οι άνθρωποι που σας αγαπούν θέλουν όμορφα να σας εκπλήξουν! Ιδανικές ημέρες για να περάσει το δικό σας, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά!

Τοξότης 
Και στα πολύ ξαφνικά εκεί που ήσασταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, σας κάνουν το λευκό και σας προσφέρουν και απίστευτες αβάντες, οι δικοί σας οι άνθρωποι! Συναρπαστικό από τη μια, μήπως όμως too good to be true? Ο Ερμής από τους Ιχθύες, είναι η αιτία που θα ξεσηκωθείτε χαρωπά για πολλά και διάφορα! Τύπου να αλλάξετε σπίτι, ή να ανανεώσετε τους χώρους που χρησιμοποιείτε καθημερινά, ακόμα και να αλλάξετε γειτονιά! Το πιο όμορφο τοπίο για να κάνετε όνειρα! Βέβαια, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας στα τέλη του μήνα, θα σας πονηρέψουν! Φαντάζεστε δράκους, ψυχραιμία!

Αιγόκερως
Να μου το δείτε πως θα βγείτε πάλι οι ευνοημένοι του σύμπαντος! Σας έχουν αγαπήσει «οι Θεοί», εκμεταλλευτείτε το χρυσά μου! Όπως λέει και το τραγούδι, «.. είναι σα να μπαίνει η άνοιξη..», κάτι τέτοιο θα σας βρει με τον Ερμή από τους Ιχθύες! Έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με διαφορετικές δραστηριότητες, να ξεφύγετε από τα γνωστά, να ανανεωθείτε ψυχολογικά! Αυτή σας η περιέργεια, μπορεί να σας οδηγήσει σε περιπέτειες. Γιατί ναι μεν είστε σοβαροί, αλλά τη λαμογιά την έχετε στο αίμα σας! Νέες γνωριμίες, φέρνει ο Ερμής, κάποια ζαβολιά σας ετοιμάζει, ένα φλερτ παράξενο!

Υδροχόος 
Και επειδή όλα είναι θέμα ενέργειας, ποια άλλη είδηση θα μπορούσε να φέρει ο Ερμής από τους Ιχθύες, από τα λεφτά! Το μόνο πράγμα που σας νοιάζει, είναι το πώς θα τα μαζέψετε και το πώς θα τα ξοδέψετε! Κάτι σας έχει βρει, ίσως η διαπίστωση τύπου, η ζωή είναι μικρή και τα σχετικά, να σας έχει βάλει σε μια διαδικασία καλοπέρασης! Και πολύ καλά κάνετε, εφόσον μπορείτε! Αν όμως όχι, τότε να το κοιτάξετε! Είστε και άτακτα παιδιά, όλο και κάποια ζαβολιά θα σκαρφιστείτε, όμως πόσο πια; Ευχάριστα τα μαντάτα, καιρός να υλοποιήσετε νέα όνειρα, με νέους συνεργάτες! Να κρατάτε μικρό καλάθι!

Ιχθύες
Όπως φαίνεται ξαφνικά θα σας έρθει η επιθυμία για σουρτούκα. Αλλάζει η διάθεσή σας, αποζητάτε τις παρέες σας, βόλτες από δω και από κει, δημόσιες σχέσεις για κάποιους, ξέσκασμα για κάποιους άλλους! Ένα ταξιδάκι είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε διαλέξτε έναν προορισμό και αντίο! Ο Ερμής είναι πια στο ζώδιό σας και έχει σκοπό να σας ξεσηκώσει και να σας ανάψει φωτιές! Φέρνει στο διάβα σας, διάφορες υπάρξεις, για να σας αναστατώσουν και να σας μπουρδουκλώσουν και να γίνετε άτακτα παιδιά! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, ραντεβουδάκια, μμμ κάτι καλό υπάρχει εκεί έξω για εσάς!

magicfariel

Φωτογραφία από zizwix από το Pixabay