Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ζώδια: Ο Έρωτας μεταμορφώνεται σε έναν Απρόβλεπτο Κυνηγό! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χιονισμένο και πολύ κρύο το σκηνικό της ημέρας, όμως ο Έρωτας είναι τόσο φλογερός, που μας κρατάει στα ζεστά και λίγα λέω!

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και ο Ουρανός από τον Ταύρο, μέρες τώρα έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι πολύ πονηρό! Η Αφροδίτη ανάβει σίγουρα φωτιές, κυρίως στους Ταύρους, στα Λιοντάρια, στους Σκορπιούς και στους Υδροχόους! 



Ξυπνά συναισθήματα πολύ ξεχασμένα, ξυπνά τα καρδιοχτύπια, ξυπνά τα γλυκόλογα, ξυπνά επιθυμίες που φουντώνουν τα πάθη! Όμως όλα αυτά στα κρυφά. Μπορεί να είναι αμοιβαία, όμως δε γνωρίζει ο ένας για τον άλλον! Υπάρχουν τόσα μαγικά, αθόρυβα σημάδια, που μερικές φορές, φανερώνουν εκείνες τις αλήθειες, που και πάλι, σε κάνουν να αναρωτιέσαι, είναι έτσι; Ή βρίσκονται όλα στη φαντασία μας;
Όπως φαίνεται ο Ουρανός από τον Ταύρο, έχει παράξενα κεφάκια, βλέπει τους έρωτες να εξελίσσονται στο μουγκό, στο κρυφό, σε ένα μοναχικό τοπίο και της το χαλάει το όνειρο, της Αφροδίτης! Ο Ουρανός, απρόβλεπτα αποκαλύπτει συναισθήματα, μας βάζει σε διαδικασία να τρέξουμε, να κάνουμε το εμπόδιο χίλια κομμάτια, να αποδείξουμε, το μέγεθος της επιθυμίας, της αγάπης, του έρωτα! Από τη μια μας κάνει επιθετικούς, διεκδικητικούς, τολμηρούς, αντιδραστικούς, σε υπερβολικό βαθμό και ότι προκύψει..

..από την άλλη όμως.. 

💘Οι μεγάλοι Έρωτες.. ποτέ δε σβήνουν..!

💕Οι αιώνιες Αγάπες.. ποτέ δε ξεθωριάζουν..!

φιλάκια..


Ταύρος
Ταυράκια μου γλυκά, οι μέρες αυτές είναι πολύ μυστήριες θα έλεγα, δε νομίζετε;;; Ο Ουρανός από το ζώδιό σας, δίνει ρέστα! Επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου, αλλά ας μη ξεγελιόμαστε, το απρόβλεπτο ισχύει για όλους! Η Αφροδίτη δε μας τα λέει καλά, κάτι έχει πάθει εκεί δα πέρα στους Υδροχόους! Άλλα νιώθει, άλλα λέει, άλλα κάνει, ο έρωτας τη βρήκε στον ύπνο! Και κάπως έτσι οι μέρες αυτές είναι φουλ ερωτικές, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, έτσι για μια στιγμή! Ο Ουρανός, σα να βλέπει τις φλόγες της, βρίσκει τον τρόπο να τις φουντώσει, γιατί ο έρωτας θέλει δράση, θέλει πολύ τρέλα, λέμε! Αυτό είναι το χαρωπό το σενάριο! Τα εμπόδια που φέρνει ο Ουρανός, είναι απίστευτα, οπότε θα χρειαστεί για ακόμα μια φορά να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, που σημαίνει πως φάτε καλό πρωινό, θα το χρειαστείτε! Οτιδήποτε και αν συμβεί, να το πάρετε χαλαρά! Το αναφέρω, γιατί έχετε πολλά νευράκια τις μέρες αυτές, με το παραμικρό σαν ηφαίστειο εκρήγνυστε! Μεταξύ μας γίνεστε πολύ απρόβλεπτοι και αυτό γοητεύει τους άλλους! Ενώ οι επιθυμίες σας είναι βατές, ο Ουρανός το κάνει πιο δύσκολο το θέμα, έτσι για να τεστάρει ίσως και τα συναισθήματά σας.. Ένταση και πάθος μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού; Σίγουρα ξεβολεύεστε από τα γνωστά για τα καλά! Η ζωή είναι μια περιπέτεια! 

Λέων
Έχω την εντύπωση πως αν σας κλείσουμε τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Μπορεί να το έχετε ήδη κάνει ή είναι να είστε στο τσακ, πάντως μέσα στα νευράκια είστε, σας ενοχλούν οι πάντες, υπάρχει πολύ ένταση στην ατμόσφαιρα! Ως συνήθως από τη μια γίνεστε μελοδραματικοί, από την άλλη καυστικοί, κουράζουν τέτοιες συμπεριφορές, οπότε ένα ερωτικό καβγαδάκι είναι στο πρόγραμμα. Παίζει να θυμηθείτε πράγματα και θάματα από το παρελθόν, έτσι για να έχει θέμα η θεατρική παράσταση που θα δώσετε! Μυρίζομαι πως έχετε κάνει παράξενες γνωριμίες και έχετε ξεσηκωθεί για κάτι! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν υπάρχει σύντροφος στο προσκήνιο, κάποια Λιοντάρια ίσως και να σκαρφιστείτε την ιδέα του χωρισμού! Σα να έχετε φτάσει στα όριά σας και ο Ουρανός, δίνει μια έτσι για να δει το τι εννοείτε και τι όχι! Σα να έχετε μια επαναστατική διάθεση, σα να θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας από την αρχή! Η Αφροδίτη στην περίπτωση τη δική σας, βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, μιας που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στις σχέσεις σας! Οι πράξεις σας όμως την μπερδεύουν πολύ.. Τι θέλετε επιτέλους; Νέο σύντροφο; Νέα δουλειά; Νέο σπίτι; Μόνο μη χάσετε τα λίγα για τα πολλά.. Το νου σας!

Σκορπιός
Θα το έχετε καταλάβει μέχρι σήμερα, πως η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας έχει μαγκώσει συναισθηματικά! Δηλαδή ανεξάρτητα του τι νιώθετε, δε το δείχνετε με τίποτα και κανείς δε γνωρίζει, το αν εσείς βράζετε στο ζουμί σας και είστε έτοιμοι για μπουμ! Ε λοιπόν, οι μέρες αυτές, είναι ζόρικες, μόλις κάτι συμβεί, αντιδράτε με απίστευτο τρόπο που δείχνει κατά βάθος, πολύ δυσάρεστα σημάδια, κυρίως στο σύντροφό σας και τα πρόσωπα που ζείτε μαζί! Ο Ουρανός από τον Ταύρο, σας πατά στον κάλλο και ξαφνικά εκφράζετε τις επιθυμίες σας, μέσα από παράπονα και πολύ γκρίνια! Απρόβλεπτοι, σε κάθε περίπτωση, αδικαιολόγητοι να είστε σίγουροι! Μέρες ιδιαίτερα μυστήριες, ακόμα και για τους ελεύθερους Σκορπιούς! Μπορεί στα ξαφνικά να βρείτε τη θαλπωρή που αποζητάτε τόσο καιρό, στην πιο παράξενη αγκαλιά! Δέχεστε μια μαγική επιρροή από την Αφροδίτη, δοκιμάζετε κάτι το διαφορετικό τούτη τη φορά! Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, ή που θα σας βοηθήσουν να ερωτευτείτε παράφορα ένα πρόσωπο που ποτέ δε το φανταζόσασταν, ή που θα σας φτιάξουν βαλιτσούλα και δρόμο! Ξαφνικά είστε έτοιμοι για όλα! Σας τσιγκλάει το σύμπαν, να ακολουθήσετε ένα άλλο μονοπάτι, που άγνωστο αν θα σας οδηγήσει κάπου καλά ή όχι. Η εμπειρία είναι το ζητούμενο, οπότε αφήστε το σύμπαν να κάνει τα μαγικά του!

Υδροχόος
Μισό, να σας τα γράψω με προσοχή, μη μου πάθετε τίποτα στα ξαφνικά! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας και ο Ουρανός από τον Ταύρο, τις μέρες αυτές ανάβουν φωτιές στα μπατζάκια σας! Ο έρωτας είναι από τη φύση του απρόβλεπτος, οπότε ας φανταστούμε πως στην περίπτωση τη δική σας, όλο αυτό που θα συμβεί είναι επί δυο, μη πω επί χίλια! Σας έρχεται από το πουθενά, σας πιάνει στην κυριολεξία στον ύπνο, σας δίνει μια στο στομάχι και ξαφνικά πεταλουδίτσες! Τέτοιες μέρες είναι, οπότε δείξτε το ρημάδι το συναίσθημα, με πάθος και δίχως ντροπή! Ενώ η Αφροδίτη προτιμά τις μέρες αυτές να σας βλέπει να σιγοκαίγεστε, σας βοηθά να κρύψετε τα αληθινά σας τα συναισθήματα, ο Ουρανός, σα να λύνει τα λουριά, σα να σας θέλει απίστευτα αυθόρμητους για τα δικά σας τα δεδομένα! Ελπίζω να μη χαλάσετε το ιδανικό σκηνικό, από το πείσμα σας και τον εγωισμό σας! Ακολουθήστε την καρδιά σας και όπου σας βγάλει! Αφήστε την να αλλάξει χρώμα, να γίνει ροζ και μετά ροδοκόκκινη! Εννοείται πως δε λέτε σε κανέναν τίποτα, γιατί προφανώς οι δικοί σας, σας προορίζουν για κάποιο άλλο πρόσωπο! Αντιδράτε στα προξενιά.. Αντιδράτε σε οτιδήποτε σας πλασάρουν, για πονηρό σκοπό! Αντιδράστε για το καλό το δικό σας! 

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay