Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η Αφροδίτη τσακώνεται με τον Άρη! Ερωτικά καβγαδάκια προσεχώς.. by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε ξέρω αν έχετε ένα μυστήριο συναίσθημα, τύπου να τα τινάξετε όλα στον αέρα, πάντως από τις 25/05 – 28/05, ο πανικός ο ίδιος! Λίγο πριν
φύγει ο Άρης από το Τοξότη, αφήνει τη πινελιά του, με το πιο άκομψο τρόπο! Συνεπώς οι ερωτικές οι σχέσεις, στα κόκκινα, φασαρίες, λόγια, καβγάδες, σε κατάσταση αμόκ μπορώ να πω..
Κυρίως πιάνει τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες, αλλά και όλους τους υπόλοιπους ως ένα βαθμό!

φιλάκια..










Κριός
Να αποφύγετε τα ταξίδια και τα έξοδα! Μην υποσχεθείτε κάτι, μη δώσετε τα χέρια, μην επιμείνετε σε οτιδήποτε δε σας αρέσει και δε σας κάθεται και τόσο εύκολα! Μέσα στα νεύρα, θα τσακωθείτε ναι και με το σύντροφό σας και παίζει να πείτε κουβέντες πολύ πικρόχολες! Όχι στις νέες γνωριμίες! Ναι στο φλερτ, όχι σε one night stand, αλλιώς άλλα προσμένετε και άλλα θα έρθουν..

Ταύρος
Το σύμπαν λέει πως ένα παλιός έρωτας επιστρέφει! Επιμένει σε αυτό, οπότε, ακόμα υπάρχουν ελπίδες για μερικούς! Το θέμα είναι ο τρόπος που θα εμφανιστεί μέσα στη ζωή σας! Σας θέλει, υπάρχει έρωτας μεγάλος και θα πρέπει να σας κατακτήσει! Προσοχή και στη προσωπική σας τη ζωή, γιατί γίνεται άνω-κάτω, αλλά και στο πορτοφόλι σας!

Δίδυμος
Όλα ξανά πέφτουν στο τραπέζι, τα ερωτικά σας εννοώ και τα προβλήματα τελικά έχουν παραμείνει για πολύ καιρό. Εσείς θέλετε τον αέρα σας, το χρόνο σας, την ελευθερία σας και φυσικά ο σύντροφός σας δε δέχεται κάτι τέτοιο. Αν επιμείνετε να ξέρετε πως ένας χωρισμός παίζει πολύ και με άσχημο τρόπο! Σας τα έχουν μαζεμένα καιρό τώρα.. αλλά δε σας νοιάζει και τόσο..

Καρκίνος
Φρόνιμα δε κάθεστε με τίποτα! Κάποιος σας βλέπει ερωτικά μέσα από τη δουλειά και εννοείται δια ροπάλου πως δε πρέπει να μπλέξετε. Τουλάχιστον όχι αυτές τις μέρες γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Θολωμένο το τοπίο σας, δε θα σκέφτεστε και τόσο καθαρά, καλό είναι να συγκεντρωθείτε και να οργανωθείτε γιατί το ένα λάθος θα ακολουθεί το άλλο..

Λέων
Μιλάμε για πολύ τρέλα! Μια ύπαρξη από το παρελθόν επιστρέφει και σας παίρνει τα μυαλά! Είτε έχετε σχέση, είτε όχι μπαίνετε στο πειρασμό και μπορεί ακόμα εσείς να πείτε το μεγάλο το αντίο! Βαστάτε τα άλογα, γιατί μετά μπορεί να το μετανιώσετε και να μείνετε σα τη καλαμιά στο κάμπο! Αγανακτισμένοι ενδίδετε σε ένα πάθος, που όμως μπορεί να έχει μικρή διάρκεια.

Παρθένος
Όλοι έχουν ερωτικά βάσανα εσείς, επαγγελματικά και οικογενειακά! Μα τίποτα δε σας πιάνει;;; Μπορεί να τσακωθείτε, μπορεί να ζητήσετε να αλλάξετε τμήμα, μπορεί να δηλώσετε μια ωραία παραίτηση! Σε έξαλλη κατάσταση σας βρίσκω! Τρεις μέρες δε μπορείτε να κάνετε υπομονή;;; Μη χαλάτε ότι έχετε φτιάξει τόσα χρόνια.. Μη κάνετε ούτε βήμα γιατί δε θα σας βγει..

Ζυγός
Καταρχήν τις μέρες αυτές μη πάτε πουθενά. Μπορεί να χαλάσει κάτι και να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία. Δεν αξίζει το κόπο! Από την άλλη οι σχέσεις σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους θα γίνουν λίγο ζόρικες γιατί άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν και εντάσεις έτσι ξαφνικά! Προφανώς οι μέρες αυτές δε θα είναι καθόλου ερωτικές. Εντάξει για τρεις μέρες συγκρατήστε τα νεύρα σας και απομακρυνθείτε!

Σκορπιός
Κάτι κοινό έχετε με τους Ζυγούς, δεν εξηγείται αλλιώς! Τα ίδια βάσανα ακριβώς! Ποιοι έρωτες και κουραφέξαλα, εδώ το χρήμα πρέπει να κινείται και δε το βλέπετε πουθενά και παθαίνετε ένα μικρό εγκεφαλικό! Ξεσπάτε ως συνήθως στους δικούς σας τους ανθρώπους και γίνεστε αφόρητοι και τυραννικοί για να λάβετε τις απαντήσεις που θέλετε! Μα είναι κατάσταση αυτή;; Γιατί το κάνετε αυτό;;;

Τοξότης
Πανικός στα σίγουρα! Καταρχήν λέτε το μεγάλο το αντίο σε μια σχέση που καιρό σας βασάνιζε! Μπορεί να δείξατε αδύναμοι μια φορά και ένα καιρό όμως τώρα αλλάζουν τα πράγματα ο Άρης σας κάνει να ξεπεράσετε τα όριά σας! Ψυχραιμία, υπομονή, βαθιές ανάσες, δε ξέρω πώς θα αντιμετωπίσετε το τσουνάμι που θα νιώσετε μέσα σας! Έρωτας;;;; Ποιος έρωτας;;; Ακόμα και το φλερτ εξαφανίζεται!

Αιγόκερως
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Δε σας πιάνει καν η φάση, ποια Θεά Αφροδίτη και ποιοι έρωτες;; Εξαφανίζεστε από τους πάντες, δε θέλετε να βλέπετε άνθρωπο μπροστά σας και ξεκουράζεστε! Από την άλλη το ρίχνετε στη δουλειά, εργασιοθεραπεία δηλαδή και όλα πάνε μια χαρά. Κάνετε νέα για το μέλλον και οργανώνεστε καλύτερα. Βέβαια βρήκατε την ευκαιρία που οι άλλοι ασχολούνται με τους έρωτες..

Υδροχόος
Ξέρω το μυαλό σας είναι στα επαγγελματικά τα ζητήματα, να όμως που ο έρωτας δε ρωτά! Κάτι από το παρελθόν επιστρέφει και αναστατώνεστε πολύ όμορφα. Δε θα ξέρετε τι να κάνετε και το πώς.. Όμως έχετε στόχους εσείς, συνεπώς θα ρίξετε λίγη στάχτη στα μάτια έστω για λίγο. Ένα γνώριμο πρόσωπο θα σας βοηθήσει πολύ.. Ξεχάστε τους εγωισμούς για λίγο!

Ιχθύς
Τσακώνεστε από τη μια για θέματα δουλειάς και χρημάτων και από την άλλη αποζητάτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας! Λίγο στη τρέλα σας βρίσκω αφού από τη μια κάνετε κάτι απίστευτες εξαφανίσεις, από την άλλη θέλετε να είστε παντού παρών! Δε γίνεται αυτό, αποφασίστε! Μη βιάζεστε και κάποια στιγμή οι υποθέσεις σας θα ξεμπλοκάρουν! Ποιος έρωτας;;; Με τα χόμπι σας έχετε τρελαθεί..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos