Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Τα Ζώδια του μήνα Μάιος 2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό μήνα! Τι ομορφιά υπάρχει εκεί έξω.. Όλα είναι καταπράσινα, τα λουλουδάκια πολύχρωμα, ανθισμένο το τοπίο, λατρεύω τη κάθε τη στιγμή! Το καλύτερο
καθημερινό δώρο. Να ανοίγει κανείς τα μάτια του και να αντικρίζει ακόμα και το πιο μικρό γλαστράκι ανθισμένο.. Αυτό λέγεται Ζωή!





Και επιστρέφουμε από τον κόσμο της φαντασίας.. εδώ στη πραγματικότητα, που δε μας τα λέει καθόλου καλά! Μάης, έφτασε, τι ωραία, τι καλά! Ο Ερμής είναι ανάδρομος, ο Άρης το ίδιο, ο Κρόνος επίσης και για λίγο ακόμα και ο Δίας! Πείτε μου τώρα εσείς, τι εννοεί ο ποιητής;;; Ζόρια, εμπόδια, απρόβλεπτα και το άγνωστο! Συνεπώς, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ψύχραιμοι, συζητήσιμοι και φυσικά να πατάμε και με τα δυο μας τα πόδια.. πάνω στο πλανήτη αυτόν!

Δίδυμοι και Τοξότες.. μακριά ο ένας από τον άλλον και ετοιμαστείτε για να βιώσετε μυστήριες καταστάσεις.. Αιγόκεροι.. είστε σίγουρα εσείς;;; Απαντώ λοιπόν στο σύμπαν, πρωί-πρωί.. πως συνηθισμένα τα χιόνια στα βουνά.. θα λιώσουν όμως πού θα πάει.. καλοκαιράκι έρχεται ολοταχώς..

φιλάκια..


Κριός
Κριαράκια μου θα σας το πω στα ίσα, όσο ο Άρης και ο Κρόνος είναι ανάδρομοι στο Τοξότη, μη περιμένετε να περάσετε και πολύ καλά! Μέσα στην ένταση και τον εκνευρισμό, θα είστε όλες τις ημέρες, το θέμα σχέσεις σε πρώτο πλάνο αφού και πάλι θα συμβούν τα απίστευτα! Αποκτάτε εχθρούς, ή εκδηλώνονται και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε και αυτούς! Με το σύντροφό σας τα βάζετε για ακόμα μια φορά, αφού απρόβλεπτα γεγονότα, σας πληγώνουν και σας σπρώχνουν στο να πάρετε τις αποφάσεις σας. Υπάρχει τελικά αύριο ή όχι; Καλό είναι να έχετε δίπλα σας το καλύτερό σας φίλο, εκείνο το αποκούμπι και να συζητάτε συνεχώς τα θέματά σας. Η βοήθεια που θα λάβετε θα είναι μεγάλη.

Ταύρος
Αν και ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, η Αφροδίτη θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, για να μη σας πειράξει και τόσο.. Είναι πιο δυνατή η Θεά, συνεπώς μόλις πηγαίνει να έρθει το κουλό το μαντάτο, μπαίνει μπροστά και το επιστρέφει πάλι πίσω! Δίνετε μεγάλη βάση στις σχέσεις σας, κάτι αλλάζει πάλι, που κατά πάσα πιθανότητα να έρθουν τα πάνω-κάτω, ξανά στη προσωπική σας τη ζωή. Οτιδήποτε και αν πράξετε, θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, να είστε αθόρυβοι και να αποφύγετε τις εξάρσεις! Θα τα καταφέρετε; Μάχιμο το πεδίο, αφού μπορεί να μη βρείτε ανταπόκριση και να χρειαστεί να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Επιχειρήματα να έχετε και ψυχραιμία..

Δίδυμος
Ζόρικος ο Μάης για εσάς, αφού και εσάς, σας επηρεάζουν πολύ, ο Άρης και ο Κρόνος, που βρίσκονται ανάδρομοι στο Τοξότη! Είναι μαγικές ενέργειες, που θέλετε, δε θέλετε, θα τις δεχτείτε, θα τις υποστείτε, θα πρέπει να τις αγκαλιάσετε και να προχωρήσετε παραπέρα! Αλλάζει η ζωή σας, για ακόμα μια φορά, αφού θα συμβούν διάφορα που θα σας ενοχλήσουν, δε θα αντέξετε ούτε εσείς, ούτε οι άλλοι, ακόμα και ο σύντροφός σας και οι χωριστοί οι δρόμοι θα είναι η μόνη λύση! Κάποιος φύγει, κάποιος έρχεται, πάντως ακολουθήστε τα σημάδια και όπου σας βγάλουν. Δε θέλετε να κάνετε εσείς εκείνο το ξεκαθάρισμα; Θα το κάνει το σύμπαν για εσάς! Η Αφροδίτη στο Ταύρο.. μόνο έρωτα δε σας δίνει..

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια Μάιος από σήμερα, ένας όμορφος μήνας, που θα φέρει εντάσεις και πολύ μοναξιά στη ζωή σας! Το σύμπαν, δεν είναι στα καλά του. Τόσοι ανάδρομοι πλανήτες, μοιράζουν συναισθήματα, παράξενα, εγωιστικά και εσείς κλείνεστε στο καβούκι σας, πεισμώνετε και θα φωνάζετε, «Εμένα με αγαπάει κανείς;;;» Οι σχέσεις σας στα κόκκινα, αφού και οι άλλοι βασανίζονται, συνεπώς δε θα βρείτε την ανταπόκριση που θα αποζητήσετε και αυτό θα σας κάνει πολύ ιδιόρρυθμους. Καλά θα κάνετε λοιπόν, να το ξεπεράσετε όλο αυτό και να πάτε όπου λέει η καρδιά σας. Πείτε πρώτα εσείς το Σ’Αγαπώ.. πιάστε το σύντροφό σας από το χέρι.. και θα έρθουν σίγουρα καλύτερες ημέρες!

Λέων
Λιονταράκια μου, τι μήνας είναι ο Μάης για εσάς; Μυστήρια μας τα λέει το σύμπαν, γιατί επιτέλους δίνετε βάση στην ερωτική σας τη ζωή και θα προκύψει και ένα πρόσωπο – κλειδί που θα σας ανοίξει τα μάτια! Τι εννοώ; Ένας γλυκός πειρασμός, μια νέα γνωριμία, ή ένα παλιό φλερτ. Κάτι εμφανίζεται τέλος πάντων, που θα σας βάλει σε διαδικασία να συγκρίνετε τη παρούσα φάση, με αυτά που πραγματικά θέλετε στη ζωή σας. Αγάπη, έρωτα, θαυμασμό και πολύ ενδιαφέρον! Που σημαίνει πως ή θα τα δώσετε όλα για να βελτιώσετε τη σχέση σας, ή θα πάρετε μια απόφαση τύπου να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας! Αποφάσεις των άκρων, μόνο εσείς γνωρίζετε πόσο το έχετε παλέψει.. Τίμια πράγματα έτσι;;;; Πρώτα το αντίο και μετά το νέο..!

Παρθένος
Ευχάριστα μυστήριος ο Μάης για εσάς, αφού όλοι οι πλανήτες που βρίσκονται στο Ταύρο, ουσιαστικά σας ταιριάζουν και σας κάνουν καλό! Δόξα να έχει, να και ένα ωραίο νέο! Πιο ήρεμοι από ποτέ, θα ανατρέξετε στο παρελθόν σας και θα ψάξετε να βρείτε τι ήταν εκείνο που σας άρεσε πολύ και το παρατήσατε επειδή το timing δεν ήταν σωστό; Μήπως να ασχοληθείτε εκ νέου; Μπορεί να είναι ένα χόμπι, μπορεί όμως και ένας παλιός έρωτας. Συνήθως οι σύντροφοί σας, μετά από σας το χάος.. Συνήθως..! Είστε και αξεπέραστες υπάρξεις, πού το πάμε αυτό; Αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και δεχθείτε τις προκλήσεις, να ξέρετε το μενού για σας έχει από όλα τα καλά! Μπορεί ακόμα να σας κάνουν ένα δώρο ακριβό!

Ζυγός
Παράξενα μας τα λένε τα άστρα.. προσπαθώ να δω πώς θα σας πω.. τα μαντάτα! Καταρχήν καλό μήνα.. ας ξεκινήσω από εκεί! Τι θα πάθετε τώρα; Θα κάνετε βουτιά στο σκοτάδι της ψυχής σας και θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τις αιτίες που σας έχουν φέρει στο σημερινό το σημείο! Ανήσυχοι πολύ γιατί θα θελήσετε να δώσετε απαντήσεις στον εαυτό σας που καιρό τώρα αποφεύγατε! Το ευχάριστο είναι πως θα έχετε ορεξούλες ερωτικές και σεξουαλικές και κάπως έτσι θα ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, πιο έντονα όμως θα δώσετε μόνο εκεί που θα πάρετε κάτι πίσω! Βρείτε τα πρώτα με τον εαυτό σας και μετά παίρνετε αποφάσεις για το οτιδήποτε άλλο! Προετοιμάστε το έδαφος για ένα hot summer!!!

Σκορπιός
Ωχ.. πάρτε βαθιές ανάσες, δεθείτε καλά γιατί το ταξίδι θα είναι ολίγον ανώμαλο! Μη χαμογελάτε πονηρά, γιατί πραγματικά το σύμπαν σας επιφυλάσσει κάτι εκπλήξεις πολύ παράξενες. Εσείς που είστε βράχος στα κουτσομπολιά και στα κακοπροαίρετα σχόλια, θα ανακατευθείτε και θα γίνετε οι χειρότεροι από όλους. Άλλα θα σας λένε, άλλα θα καταλαβαίνετε, άλλα θα λέτε από εδώ και εκεί και ξαφνικά μπορεί και να σας βάλουν τιμωρία στο ένα πόδι! Μαντάτα που αναστατώνουν, έρχονται στον έρωτα, θα σας πέσουν τα μαλλιά! Αποκαλύπτονται μυστικά, που σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Φλερτάρετε και με κάποιο άτομο από το παρελθόν! Το ταίρι σας μπορεί να είναι άπιστο! Ένας σωστός αχταρμάς! Να μιλήσω για αντίο;; Ή να προσμένουμε το αποτέλεσμα;;; Ένας ανοιξιάτικος πανικός!

Τοξότης
Βάλλεστε από παντού! Ο Άρης και ο Κρόνος, δε σας αφήνουν σε ησυχία. Και δε φτάνει αυτό, επηρεάζετε και τους λοιπούς, που δε φταίνε σε τίποτα! Ζόρικος ο Μάης για εσάς από όλες τις απόψεις, η αλήθεια είναι πως όλο απρόβλεπτα γεγονότα θα συμβαίνουν, θα κάνετε ένα ζιγκ ζαγκ, όμως ο σκοπός είναι να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο! Υπάρχει! Καταρχήν μακριά από Τοξότες ή Διδύμους! Γιατί νιώθουν σα και εσάς! Ότι ανάγκες έχει ο ένας, έχει και ο άλλος! Γκρίνια, πολύ γκρίνια και στο σπίτι και στον έρωτα και στη δουλειά. Το καλό είναι πως θα πάψετε να αντιδράτε και να επαναστατείτε. Το παίρνετε απόφαση, πως όσα πάνε και όσα έρθουν. Το σύμπαν σας περνάει από test drive! Τόσο καιρό ο Κρόνος σας χάιδευε στα αυτιά.. εμ έπρεπε να το περιμένετε..

Αιγόκερως
Μυστήριος ο Μάης για εσάς πολύ! Κατά βάθος είναι ένας ευχάριστος μήνας, που θα σας γεμίσει από ζωντάνια, ενέργεια και δημιουργικότητα! Παίρνετε πολύ τα πάνω σας, εσείς που ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά και όχι μόνο.. Μια χαρά ως εδώ! Πάμε παρακάτω.. Το σύμπαν όπως φωνάζω δεν είναι στα καλά του. Δυνατοί πλανήτες είναι ανάδρομοι, φέρνουν το απρόβλεπτο στο κόσμο, γιατί όχι και σε εσάς! Μπαίνετε σε σκέψεις τρελές, τύπου αν δεν είστε ευτυχισμένοι με το σύντροφό σας, τότε πρέπει να χωρίσετε! Δηλαδή, το παλέψατε από εδώ, συμβιβαστήκατε από εκεί, σκέψεις πολλές, δε τραβάει άλλο, ε δεν υπάρχει άλλη λύση! Ποιοι εσείς;;; Από την άλλη μπορεί να παντρευτείτε οι ελεύθεροι έτσι ξαφνικά..! Δεν έχω λόγια..

Υδροχόος
Ήρθε και η σειρά σας.. Όσο και αν σας αρέσει η άνοιξη και τα ταξιδάκια, ο κόσμος και το χαζολόι.. άλλο τόσο θα πρέπει να τα αποφύγετε αυτά μέσα στο Μάη! Τραγικό;;; Θα μάθετε πολλά πράγματα, θα ακούσετε άλλα τόσα, θα πρέπει να μείνετε αμερόληπτοι, βράχος που λέμε και να μην εκφράζετε τις απόψεις σας, που σίγουρα θα είναι ακραίες! Αντλήστε τις πληροφορίες, κάντε την έρευνά σας, σκεφτείτε καλά τι εννοεί ο ποιητής και γιατί συμβαίνουν διάφορα τέτοια και μετά δράστε αναλόγως! Συνεπώς οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι μυστικές πολύ. Ερωτικά;;; Δεν έχετε ούτε το χρόνο, ούτε την όρεξη να ασχοληθείτε! Οι προτεραιότητες είναι άλλες και αυτό μπορεί να σας κοστίσει ακριβά! Μπαίνετε σε σκέψεις τύπου μόνοι ή με παρέα;;; Το ρωτάτε;;;;

Ιχθύς
Μπορεί να λατρεύετε τα λουλούδια, τις λίμνες και τους αγρούς, να όμως που το σύμπαν δε θα σας αφήσει να τα απολαύσετε και τόσο. Ένας πολύ δύσκολος μήνας ο Μάης για εσάς, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο! Χαοτική η κατάσταση, προσπαθώ ώρα να βγάλω άκρη και δε μπορώ! Διάφορα θα συμβούν και στη δουλειά και στο σπίτι και με το σύντροφό σας, που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Όποιος σας φόρτωσε τα δικά του τα βάσανα το προηγούμενο τον καιρό, να τα επιστρέψετε πάλι πίσω. Ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του. Ξεκινήστε από εκεί για να πάρετε μια ανάσα και μετά με καλές και ήρεμες συζητήσεις, βρείτε την άκρη του νήματος! Πάντως.. τη πεταλουδίτσα τη χαρωπή.. τη πάτησε το τρένο!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos