Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 13/05 – 15/05/2016, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή και 13 σήμερα, με συναρπάζουν και με μαγεύουν και τα δυο πολύ! Δε ξέρω τι μπορεί να συμβεί, ούτε θα το ψάξω και πολύ, γιατί
μου αρέσουν τα απρόβλεπτα περισσότερο. Ανεβάζουν αδρεναλίνη στο λεπτό!

Ακολουθεί ένα υπέροχο τριήμερο για όλα τα ζώδια, ακόμα και για τα πιο δύστροπα της παρέας. Η αλήθεια είναι πως όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, όλο και κάτι θα χαλάει σε θέματα επικοινωνίας, ή τεχνολογίας, ήδη έχουν συμβεί αρκετά, προσμένουμε με αγωνία να έρθει στα ίσα του, μπας και δούμε άσπρη μέρα..

Σας εύχομαι να έχετε όντως ένα καταπληκτικό τριήμερο..!!!

φιλάκια..


Κριός
Καλό είναι σήμερα 13 να προσέξετε πολύ στο πού και πώς θα χαλάσετε τα χρήματά σας! Μέρα που θα παρασυρθείτε από τις επιθυμίες σας και όχι μόνο! Πολύ ποτό, πολύ φαγητό, ξεφεύγετε κανονικά! Χαρούμενοι πολύ στις 14, ξέρετε τι θέλετε, το πώς και το γιατί και δε χαλάτε χατίρι στον εαυτό σας. Ζόρικη η μέρα στις 15, τη φασίνα δε θα την αποφύγετε. Συνεργαστείτε!

Ταύρος
Πεσμένα τα κέφια στις 13, μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις αν δεν είστε απολύτως σίγουροι! Γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει. Ακολουθεί ένα υπέροχο διήμερο, φτιάχνουν οι σχέσεις σας με τον κόσμο, με το σύντροφό σας και οι προτάσεις για έξω, θα πέσουν βροχή! Έχετε ανάγκη και για ξεκούραση, που σημαίνει πως καλύτερα στις 14 να το ρίξετε στον ύπνο, όμως μια βόλτα μακρινή στις 15, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα!

Δίδυμος
Παρασκευή και 13 και να το περιμένετε το κουλό! Αν έχετε μυστικά, κάτι γίνεται και βγαίνουν όλα στη φόρα και γίνεται ο πανικός ο ίδιος. Τα ερωτικά σας μπορεί κάποτε να ήταν άτακτα, όμως το παρελθόν δε ρωτά. Χτυπά και όποιον πάρει ο χάρος! Κάποιος σας συμπαραστέκεται στις 14, θα το βγάλει το φίδι από τη τρύπα. Προτιμήστε να μείνετε μόνοι στις 15 για να ηρεμίσετε!

Καρκίνος
Ακολουθεί ένα υπέροχο τριήμερο για εσάς! Κάθε μέρα και καλύτερα, μπορείτε να χαμογελάσετε! Σήμερα 13 θα βρεθεί ένα άτομο που θα σας βοηθήσει σε ένα θέμα που σας απασχολεί. Φροντίστε αύριο 14, να είστε με φίλους, να βολτάρετε, να ξενοιάσετε! Ένα μικρό ταξιδάκι στις 15, σας ανανεώνει πολύ. Μόνο κοιτάξτε πριν φύγετε, να μην φορτώσετε τις δουλειές σας σε άλλους!

Λέων
Θα ακούσετε κάμποσα μπράβο στη δουλειά σας σήμερα 13, που θα κάνετε αρκετούς να ζηλέψουν και να σας κουτσομπολέψουν φυσικά με το χειρότερο τον τρόπο. Κάντε το χαζό δεν αξίζει το κόπο. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε στις 14. Να το κάνετε, γιατί κάτι κρύβεται πίσω από αυτό. Σας τεστάρουν! Ούτε τη Κυριακή στις 15 δε χαλαρώνετε. Τρέχετε να κάνετε καλές πράξεις, ότι και αν σημαίνει αυτό..

Παρθένος
Καταπληκτικές οι μέρες σας, φανταστικό το τριήμερο που ακολουθεί. Σήμερα 13, ξαφνικά θα ξεμπλοκάρει μια υπόθεση που σας βασάνιζε καιρό τώρα. Μπορεί να είναι ερωτική, μπορεί και επαγγελματική. Πάντως η χαρά που θα πάρετε θα είναι μεγάλη. Πεισμώνετε στις 14, ασχολείστε με κάτι και πρέπει να πετύχει οπωσδήποτε! Ξεκουράζεστε στις 15, μένετε σπίτι, ασχολείστε με το σώμα σας, την ομορφιά σας, πρέπει να είστε λαμπεροί..

Ζυγός
Έχω την εντύπωση πως ασχολείστε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα και άκρη δε βγάζετε με τίποτα! Σήμερα 13, θα κάνετε τη προσπάθεια να ανοίξετε έναν ωραίο διάλογο, αλλά μη περιμένετε και πολλά! Κάτι θα σας συμβεί στις 14 και θα αλλάξει πολύ το σκηνικό της καρδιάς σας. Θα χαρείτε πολύ μυστήρια, γιατί ως δια μαγείας θα σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε περισσότερο. Θυμάστε τις υποχρεώσεις σας στις 15, σας παίρνει λίγο από κάτω, όμως γίνεστε και μπόσικοι συγχρόνως..

Σκορπιός
Ζόρικη η μέρα σας σήμερα 13, κάτι σας ανακοινώνουν, μια αλλαγή στα σχέδια και νευριάζετε πάρα πολύ. Υπομονή, λίγες μέρες να φύγει ο ανάδρομος Ερμής και πάλι το δικό σας θα γίνει στο τέλος. Πιο γλυκοί και πιο συναισθηματικοί στις 14, θα αποζητήσετε τη παρέα ενός προσώπου έντονα. Να ξέρετε εκεί βρίσκεται και η καρδιά σας. Με φίλους στις 15, ακολουθήστε τη παρέα και μη φέρνετε αντιρρήσεις!

Τοξότης
Αν θέλετε σήμερα 13 να βάλετε μια τελεία στις εκκρεμότητες που έχετε, να το ξέρετε θα πρέπει να ασχοληθείτε εσείς προσωπικά και να μη περιμένετε τίποτα από τους άλλους. Μια ξαφνική επίσκεψη στις 14, σας κάνει πολύ ευτυχισμένους, γιατί έχει κάτι να σας προσφέρει, που το θέλετε πολύ. Βγαίνετε έξω στις 15, πηγαίνετε κάπου καλά, που σημαίνει ας έχετε περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας. Ψυχραιμία σε όσα θα ακούσετε!!

Αιγόκερως
Πολύ αισιόδοξο και ελπιδοφόρο το τριήμερο που ακολουθεί. Σήμερα 13 σας ταράζουν λίγο τα νερά, μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα, που κατά βάθος θα σας αρέσουν.. Μην αντιστέκεστε. Μια πρόταση για μια δουλειά προκύπτει στις 14, έχετε όλα τα φόντα για να την αναλάβετε, μη βιαστείτε να δώσετε κάποια απάντηση. Τα έχετε σκεφτεί όλα, ναι μέσα σε μια μέρα και στις 15 νιώθετε πιο έτοιμοι από ποτέ. Βαστάτε τα άλογα..

Υδροχόος
Μέσα στη γκρίνια και τα σκοτάδια σήμερα 13! Προσμένετε κάτι από κάποιον και δεν έρχεται και τρελαίνεστε. Μήπως αυτό ο κάποιος δεν έχει ιδέα;;;; Είστε και μπερδεμένη προσωπικότητα, μη νομίζετε πως σας καταλαβαίνουν και τόσο.. Ένα σημάδι;; Ένα φως;;; Να είστε καλοί με όλους στις 14, να δείξετε κατανόηση σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει και εντάξει δεν είναι όλοι σαΐνια σαν εσάς! Μυστήρια η μέρα σας στις 15, οι επιθυμίες σας στα κόκκινα και ναι.. ξεπαραδιάζεστε κανονικά!

Ιχθύς
Ωραίες οι μέρες σας, μυστήριες όμως πολύ! Κάτι παθαίνετε με εκείνο το παρελθόν σας και μπαίνετε σε διαδικασίες τρελές. Σήμερα 13 κάπου θα πάτε και θα έρθουν τόσες εικόνες στο μυαλό σας, τόσα συναισθήματα, κάτι ψάχνετε και θα το βρείτε. Επικοινωνείτε σε βάθος στις 14 και σας αρέσει, γιατί ουσιαστικά μαθαίνετε τις απόψεις των άλλων. Μη ρίχνετε στάχτη στα μάτια σας στις 15, πλέον το βλέπουν και οι άλλοι αυτό. Να είστε ο εαυτός σας!

magicfariel



πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos