Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 25/05 – 31/05/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επεισοδιακά τελειώνει ο Μάης, τόσες χαρές, τόσο καιρό, απόρησα να είμαι ειλικρινής, όμως έτσι είναι το σύμπαν, τρελό και αλλοπαρμένο! Η Θεά Αφροδίτη μπορεί να μπήκε στους Διδύμους, ειλικρινά είναι ένα αστρολογικό γεγονός, που
προκαλεί μυστήρια ενέργεια. Η αλήθεια είναι πως δε της αρέσει που βρίσκεται εκεί, γιατί στο σπίτι του Διδύμου, δε ζουν ο έρωτας, η αγάπη, η θαλπωρή και η ζεστασιά, αλλά ο άνεμος και μόνο.. Μια βοριαδάκι, μια νοτιάς.. Σκέτη τρέλα! Και πού να μη σας είχα και αδυναμία;;;

Έρχεται που λέτε ο Άρης σήμερα, με απίστευτη ένταση, να φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις κυρίως τις ερωτικές! Τρεις μερούλες θα κρατήσει αυτό που σημαίνει πως όποιος μπορεί να αποφύγει ένα ερωτικό καβγαδάκι, ας το κάνει. Θα σωθεί..!!!

Και αφού αφήσει τα συντρίμμια του στο ζώδιο του Τοξότη και στους λοιπούς, θα επιστρέψει στο Σκορπιό, για να δώσει ρεσιτάλ! Φέτος έχει τη τιμητική του ο Θεός ο Άρης, είναι και ανάδρομος, προκαλεί ζημιές στο πέρασμά του και πληγώνει ψυχές! Όμως έχει το σκοπό του!

Ευτυχώς που πέρασε η πανσέληνος.. πα πα πα .. τι ήταν αυτό;;;

φιλάκια..


Κριός
Οικονομικά ζητήματα σε βασανίζουν, εντάσεις προκύπτουν στις 28! Από τις 29 και μετά θα ηρεμίσεις κάπως και θα βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ξεκουράσου περισσότερο. Συμβιβάζεσαι στις 30 και σε ενοχλεί πολύ αυτό. Λύσε ένα θέμα σου στις 31. Έχεις μεγαλύτερη εμπειρία τώρα. Επαγγελματικά απέφυγε τις βιαστικές τις κινήσεις στις 25 και 26! Εμπόδια προκύπτουν γιατί υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν. Οργανώσου καλύτερα.

Ταύρος
Κάτι θες πάρα πολύ στις 25 αλλά δε σου βγαίνει! Υπερβάλεις και πεισμώνεις στις 26. Εκρηκτική η μέρα στις 27, εντάσεις προκύπτουν, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Στο λένε το ναι στις 28 και ηρεμείς. Κυνήγησε τα όνειρά σου, σε θέματα εργασίας κάτι καλό προκύπτει. Ανέλαβέ το στις 30 και 31 και ας είναι πάλι από την αρχή. Βήμα, βήμα και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες.

Δίδυμος
Ερωτικά καβγαδάκι προκύπτουν στις 25 και 26! Είσαι έτοιμη για όλα, ακόμα και για να πεις το μεγάλο το αντίο! Πρόσεχε τι λες! Κοιμήσου από νωρίς στις 27, το έχεις μεγάλη ανάγκη. Βγες έξω στις 28, δες τους φίλους σου, πήγαινε κάπου διαφορετικά. Απέφυγε τις άγνωστες τις παρέες. Επαγγελματικά απρόβλεπτη η μέρα σου στις 30, κάτι μαθαίνεις και τρελαίνεσαι! Κάνε μια συζήτηση στις 31 με κάποιον που γνωρίζει. Ζήτα βοήθεια.

Καρκίνος
Με τα ερωτικά σου ασχολείσαι στις 27 και στις 28 και τα κάνεις μαντάρα! Απέφυγε τις νέες τις γνωριμίες και τις δύσκολες τις περιπτώσεις. Στις 30 κάνεις σκέψεις για μια παλιά σου αγάπη. Απέφυγέ το αυτό σου κάνει κακό. Ταξίδεψε αυθημερόν στις 29! Εντάσεις στη δουλειά, στις 25 και 26, για ένα θέμα που δεν είναι καν προς συζήτηση. Μην επιμένεις και μη τσακώνεσαι. Ένας καλό διάλογος στις 31 μπορεί να σε σώσει.

Λέων
Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με το σύντροφό σου στις 27! Κάνε κάτι το διαφορετικό στις 28. Αναπολείς έναν παλιό έρωτα στις 29. Και ξαφνικά στις 30 εμφανίζεται μπροστά σου. Είσαι σίγουρη για αυτό που πας να κάνεις;; Τσακώνεσαι με τους πάντες στη δουλειά, στις 25! Διαφωνείς σε όλα. Άσε τα λόγια τα μεγάλα μέχρι και τις 31 και μπες στη πράξη. Μπορεί να αποδείξεις το αντίθετο με αποδείξεις!

Παρθένος
Δύσκολο το πρόγραμμά σου στις 25 και 26. Θα πρέπει να κάνεις ότι σου λένε οι άλλοι. Πρόσεχε πώς οδηγείς στις 27! Μέχρι και τις 29 διαπιστώνεις πως δε σου πέφτει λόγος και τρελαίνεσαι. Συμβιβάσου στις 30 είναι προσωρινό αυτό που περνάς. Δούλεψε στις 28 για να καλύψεις το κενό! Θα ξεμπερδέψεις μια και καλή. Μέχρι και τις 31 λαμβάνεις τια απαντήσεις που γύρευες και φτιάχνει πολύ η διάθεσή σου!

Ζυγός
Απέφυγε τα έξοδα στις 27, κάτι δεν υπολογίζεις σωστά! Άκρως ερωτική η μέρα σου στις 28, ζεις στιγμές αχαλίνωτου πάθους. Ιδιαίτερα συναισθηματική στις 29. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, συγκρατήσου μέχρι και τις 31! Πρόσεχε πώς οδηγείς! Να είσαι τυπική στη δουλειά σου στις 25. Λύσε τα θέματά σου στις 27 και μην αφήνεις εκκρεμότητες. Ζόρικη η μέρα στις 30, ασχολήσου μόνο με τα απαραίτητα.

Σκορπιός
Μαύρα σκοτάδια μέχρι και τις 28! Απομακρύνεσαι από όλους, επιμένεις σε αυτό. Ξεκουράσου στις 29 και μη κάνεις τίποτα! Δείξε ακριβώς αυτό που θες στις 30. Μαθαίνεις μια αλήθεια στις 31 και ηρεμείς πολύ. Ένταση στη δουλειά, εκνευρισμός, λόγια πικρόχολα, δεν ικανοποιείς τα θέλω σου και μέχρι και τις 27 προκαλείς μεγάλο πανικό. Λύσε μόνη τα προβλήματά σου.

Τοξότης
Σε πιάνουν κάπως τα ψυχολογικά σου μέχρι και τις 28, δε μιλιέσαι με άνθρωπο και αποφασίζεις να αλλάξεις το σπίτι σου όλο! Πρόσεχε γιατί μπορεί να πέσεις από καμιά σκάλα και να έχεις άλλα. Μέχρι και τις 30 μη κάνεις άλματα! Πρόσεχε τι λες! Επαγγελματικά σου αλλάζουν τα σχέδια στις 25 και 26 και αναστατώνεσαι πολύ! Αναγκαστικά συμβιβάζεσαι αλλιώς μένουν όλα στάσιμα. Κάποιος σου δίνει την ευκαιρία στις 31!

Αιγόκερως
Τρώγεσαι με τα ρούχα σου όλες τις μέρες που ακολουθούν και τα βάζεις με τους φίλους σου! Μέχρι τις 27 τους τεστάρεις, ζητάς μια βοήθεια και βλέπεις ποιοι είναι πρόθυμοι και ποιοι όχι! Ξεκουράσου στις 28 και 29. Απέφυγε τις εντάσεις και ηρέμισε! Ότι δε σου αρέσει, φτιάξε το! Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου στη δουλειά στις 25. Παραφέρεσαι! Μη λες τα μυστικά σου πουθενά! Κλείσε τις εκκρεμότητες που έχεις στις 30 και 31.

Υδροχόος
Παίρνεις τα πάνω σου από τις 28 και μετά! Διώξετε την αρνητική την ενέργεια στις 29 σου κάνει κακό. Κλείσε τα αυτιά σου στα λόγια του κόσμου στις 30. Πρόσεχε τα λόγια σου στις 31. Ο Άρης ανάδρομος στο Σκορπιό, στις 27, στρέφει τη προσοχή σου σε θέματα καριέρας! Κοίταξε το συμφέρον σου και κάνε αυτό που γνωρίζεις καλύτερα! Διώξε μακριά τους κόλακες, σε αποσυντονίζουν με το πιο άσχημο τρόπο.


Ιχθύες
Εξαφανίσου από τις 27 μέχρι και τις 30, οπωσδήποτε! Να πας ένα ταξιδάκι, να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, γιατί μέχρι τότε περνάς πολύ ζόρικα! Τα κάνεις όλα ρημαδιό στη δουλειά σου στις 25 και 26 και δε κερδίζεις τίποτα! Αντιθέτως εκτίθεσαι ως συνήθως. Εμπόδια σε τρελαίνουν, είναι προσωρινά, μήπως να επιμείνεις περισσότερο; Μέχρι και τις 31 έρχεται μια βοήθεια από εκεί που δε τη περιμένεις.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos