Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 18/05 – 24/05/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε έρχονται ζόρικες μέρες για όλους, γιατί το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, κατά πολύ! Το μόνο ευχάριστο είναι πως
ο Ερμής έρχεται στα ίσα του στις 22/5 που σημαίνει πως η επικοινωνία θα επανέλθει, τα εμπόδια θα γίνουν πιο λογικά και αντιμετωπίσιμα, λίγες μερούλες ακόμα και όλα μια χαρά.









Το θέμα όμως είναι οι άλλοι οι πλανήτες οι οποίοι κάνουν τέτοιους συνδυασμούς, που προκαλούν πολύ εμάς εδώ κάτω.. Ο Δίας δηλαδή με το Κρόνο, μέχρι να πούμε αντίο στο Μάη, θα μας περάσουν από κόσκινο, θα μας εξετάσουν και αν ήμασταν καλά παιδιά, θα προχωρήσουμε στο επόμενο το στάδιο, αν όχι, τότε έφτασε η ώρα να πληρώσει ο καθένας το τίμημα ξεχωριστά! Και φυσικά όλο αυτό, δεν αφορά το σήμερα αλλά εκείνο το περιβόητο το χθες!
Το κερασάκι είναι η Πανσέληνος στο Τοξότη! Γίνεται ξημερώματα 22/05, μέσα στα άγρια τα μεσάνυχτα και η επιρροή για τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες θα είναι έντονη και όχι μόνο..!

Μπόρα είναι και θα περάσει.. όπως πάντα!

καλό απόγευμα..


Κριός
Δείξε προσοχή στις 18 και 19, στη συμπεριφορά των ανθρώπων σου. Κάτι δε σου αρέσει, δε χρειάζεται να πεις περισσότερα από όσα πρέπει. Στις 20 να βγεις έξω να διασκεδάσεις. Στρέφεις τη προσοχή σου αλλού. Ένα ταξίδι πιο πιθανό να συμβεί από τις 24 και μετά. Επαγγελματικά με πολύ καλή διάθεση, ξεκινάς κάτι από την αρχή. Και η πανσέληνος στο Τοξότη στις 21 και ο Ερμής ορθόδρομος στις 22, ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου. Δυναμική και αποφασιστική!

Ταύρος
Κάνεις shopping therapyστις 20. Προσπάθησε να είσαι μετρημένη. Γιατί σου βγαίνει ξινό στις 21! Στείλε ένα μήνυμα εκεί που θες στις 23 και ίσως να λάβεις μια απάντηση τούτη τη φορά. Έφυγε ο ανάδρομος Ερμής. Επαγγελματικά σε στριμώχνουν στις 18 και 19. Συμβιβάσου και ασε τη μπόρα να περάσει. Από τις 22 και μετά θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις σε βάθος. Μια νέα πρόταση σε απογειώνει οικονομικά.

Δίδυμος
Από τις 22 και μετά θα βρεις το χρόνο για να ασχοληθείς με τη προσωπική σου τη ζωή. Στις 23 βρίσκεις τις σωστές τις λέξεις, τη κατάλληλη τη στιγμή και ηρεμούν πολύ τα πνεύματα. Ρίχνεις όλο το βάρος σου στη δουλειά. Απέφυγε τις εντάσεις στις 19. Η πανσέληνος στο Τοξότη στις 21, σε φουντώνει και δε βλέπεις καθαρά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στις 24 σε κάνει και νιώθεις πολύ καλύτερα.

Καρκίνος
Κάνε τη καρδιά σου πέτρα στις 18 και κάνε το χατίρι των άλλων. Μια πρόσκληση στις 19 για μια βόλτα, θα φτιάξει πολύ τη καθημερινότητά σου. Στις 20 πας κομμωτήριο και κάνεις μια μεγάλη αλλαγή! Εντυπωσίασε διαφορετικά. Κάτι προκύπτει και δουλεύεις στις 21. Μη τσινάς, συνεργάσου και μέχρι και τις 23 θα έχεις φέρει τη κατάσταση υπερ σου. Ότι μαθαίνεις να το κρατάς για τον εαυτό σου ως και τις 24!

Λέων
Πεσμένα τα κέφια στις 18 και 19. Ακούς διάφορα που δε σου αρέσουν και τόσο. Μείνε λίγο σπίτι και ξεκουράσου περισσότερο. Βγαίνεις έξω διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες στις 20 και 21. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στις δικές σου τις επιθυμίες. Φτιάχνει η διάθεσή σου στις 22. Και στις 23 έρχεται ένα χαρμόσυνο μαντάτο πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα! Επιτέλους ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου. Φλερτάρεις μέσα στη δουλειά;

Παρθένος
Δε νιώθεις καλά στις 18, σου τα λένε μπερδεμένα και συγχύζεσαι. Πιο σίγουρη από ποτέ στις 19 θα κάνεις ότι σου αρέσει. Μέχρι και τις 21 διαπιστώνεις πως δεν έχεις καθόλου προσωπικό χρόνο. Η πανσέληνος στο Τοξότη σε ζαλίζει πολύ! Μια νέα δουλειά, ένα νέο project, σε βάζουν στο παιχνίδι ξανά στις 20! Τα εμπόδια φεύγουν ως και τις 22! Κάτι μαθαίνεις στις 23 και απογειώνεσαι.

Ζυγός
Κοίτα να πάρεις μια άδεια από τη δουλειά σου από τις 18 ως και τις 22! Οι επιθυμίες σου σε πρώτο πλάνο. Βολτάρεις, ταξιδεύεις, κάνεις νέες γνωριμίες. Επιλέγεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν. Βέβαια ξεπαραδιάζεσαι, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο! Ένας έρωτας στις 24.. Δεν έχεις και τόσο μυαλό για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου τα ζητήματα. Ή θα βρεις ένα διαφορετικό τρόπο, άλλωστε η τεχνολογία μας φέρνει κοντά! Μια λύση βρίσκεις στις 23.

Σκορπιός
Μέχρι και τις 21 απομακρύνεσαι γενικώς! Έχεις τις μαύρες σου, ο Ήλιος στο Δίδυμο, μόνο φως δε φέρνει στη ζωή σου και το κερασάκι στη τούρτα η πανσέληνος στο Τοξότη στις 21, που κυριολεκτικά σε ξεπαραδιάζει. Διώξε τα σκοτάδια και αγάπησε το σύντροφό σου. Επαγγελματικά παίρνεις τη κατάσταση στα χέρια σου στις 19 και μόλις φύγει και ο ανάδρομος Ερμής στις 22, στρώνει ως δια μαγείας το πράγμα. Από τις 23 και μετά τα μεγάλα τα βήματα!

Τοξότης
Σου αλλάζουν τα σχέδια στις 18 και 19, όμως το περιμένεις κατά κάποιο τρόπο και είσαι ήρεμη πολύ. Βέβαια στις 21 με τη Πανσέληνο στο ζώδιό σου, έχεις έναν εκνευρισμό απίστευτο και δε συγκρατείσαι με τίποτα. Μια πρόταση στις 24 σε ξεσηκώνει ευχάριστα! Από τις 22 και μετά ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου στη δουλειά. Μια κουβέντα στις 23 σε ηρεμεί πολύ και νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Φτιάξε τις σχέσεις σου.

Αιγόκερως
Μέρες που θα ρίξεις όλο το βάρος στη δουλειά. Καθόλου χρόνος για τη προσωπική σου τη ζωή. Ναι κάποια παραπονάκια θα τα ακούσεις. Μέχρι και τις 20 δε σηκώνεις κεφάλι. Μπορεί να πάρεις και δουλειά στο σπίτι. Νιώθεις δυνατή, σίγουρη και πολύ αποφασισμένη για τα επόμενα βήματά σου. Στις 24 μια νέα πρόταση μπορεί να σου φέρει όσα επιθυμείς.

Υδροχόος
Από τις 24 και μετά μπαίνεις ξανά στο παιχνίδι του έρωτα. Σε φλερτάρουν, σε προκαλούν, σε πειράζουν παιχνιδιάρικα και εσύ ενδίδεις! Να είσαι τυπική στις 18, να δουλέψεις περισσότερο στις 19 και στις 20 θα ακούσεις εκείνο το ναι που τόσο περιμένεις. Πάνω από όλα να είσαι τίμια! Πέτα ότι δε σου κάνει, γιατί από τις 22 και μετά όλα φτιάχνουν. Θα πρέπει να επιλέξεις ή το ένα ή το άλλο!

Ιχθύες
Πας στην αγορά και ψωνίζεις τα πάντα για τον εαυτό σου στις 18. Η αλήθεια είναι πως έχεις ήδη πολλά έξοδα και μια τέτοια κίνηση θα προκαλέσει αντιδράσεις στο περιβάλλον σου. Συγκρατήσου όσο μπορείς! Η πανσέληνος στο Τοξότη στις 21 σε τρελαίνει και ξαφνικά θες να ασχοληθείς περισσότερο με ένα ζήτημα που αφορά τη δουλειά σου. Παραδέξου τα λάθη σου στις 23 και συνεργάσου καλύτερα με τον κόσμο.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos