Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 04/05 – 10/05/2016, by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά.. Μπορεί να πλησιάζει Νέα Σελήνη στο Ταύρο, όμως πάνε τα πολλά τα κέφια και πάλι έχει σκληρή δουλειά! Νέα ξεκινήματα θα
προκύψουν, σε όσους το κυνηγούν, το ψάχνουν και το παλεύουν καθημερινά και να θυμάστε ο τολμών νικά!
Καλό είναι να είμαστε συνεργάσιμοι, συζητήσιμοι, επικοινωνιακοί και πολύ ξεκάθαροι, γιατί όση καλή ενέργεια μπορεί να έχει το φεγγάρι, ο Ερμής βρίσκεται ακόμα ανάδρομος, που μπορεί να σημαίνει ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω.. Η υπομονή είναι αρετή, το πείσμα δείχνει θέληση για αυτό δε το βάζουμε κάτω.. Σωστά;;

Καλή εβδομάδα να έχουμε..!


Κριός
Ζόρικες οι μέρες σου από τις 7 και μετά βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου! Συζήτησε κάτι που σε απασχολεί στις 8 και μετά αποφασίζεις. Να πας στο γιατρό στις 9 για τις τυπικές τις εξετάσεις που κάνεις κάθε τόσο. Επαγγελματικά από τις 4 ως και τις 6, ασχολείσαι με οικονομικά ζητήματα. Ζητάς να λάβεις αυτά που σου χρωστούν, να τακτοποιήσεις λογαριασμούς, να δεις τι περισσεύει! Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ταύρος
Ανασφάλεια σε πιάνει για τα πάντα στις 4 και 5. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6, σου αλλάζει τη διάθεση, η αισιοδοξία επιστρέφει και νιώθεις πολύ καλύτερα. Κάτι μαθαίνεις στις 7 και θα είναι η αιτία να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου. Ο έρωτας επιστρέφει στις 9. Ουδέτερες οι μέρες για τα επαγγελματικά σου τα ζητήματα, όμως μην είσαι και τόσο σίγουρη.. Στις 6 δραστηριοποιείσαι και πάλι και μπαίνεις στο παιχνίδι δυναμικά. Με καλή διάθεση προσφέρεσαι απλόχερα μέχρι και τις 10.

Δίδυμος
Πολύ παράξενες οι μέρες σου! Συμβιβάσου και μη ζητάς πολλά από τους άλλους! Μέχρι και τις 7 βασανίζεσαι στο χώρο της δουλειά σου. Χαλαρώνεις για λίγο και σου έρχεται η ιδέα, να φτιάξεις το σπίτι σου ή να βρεις ένα νέο! Ξεσηκώνεσαι, όμως είσαι σίγουρη; Προσοχή σε αποφάσεις ζωής ως τις 10! Τα βάζεις με τους συναδέλφους σου, δε βρίσκεις καμία ανταπόκριση, ούτε συμπαράσταση στις 5 και 6 και καλά θα κάνεις να μη πάρεις καμία απόφαση εν βρασμώ! Οτιδήποτε συμβαίνει στο Ταύρο, σε ταρακουνά άσχημα!

Καρκίνος
Από τις 6 και μετά ηρεμείς, κανονίζεις διάφορα με φίλους, χαμογελάς ξανά. Κανόνισε ένα ταξιδάκι από τις 9 και μετά, εκείνο που καιρό ονειρεύεσαι. Πρέπει να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ζόρικες οι μέρες στον επαγγελματικό το τομέα. Στις 4 και 5, κάνεις λάθη, σου κάνουν παρατηρήσεις διάφορες και προκύπτουν εντάσεις. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις παραπάνω. Φρόντισε μέχρι τις 10 κάνε οικονομία για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αργότερα!

Λέων
Μέρες που θα ρίξεις όλο το βάρος σου στα επαγγελματικά σου! Χρόνος για κάτι άλλο δε θα υπάρχει και το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να κοιμάσαι καλά, να ξεκουράζεσαι και να είσαι ήρεμη! Ακόμα και στις 8, κάτι θα συμβεί που θα νιώσεις άβολα, με τους δικούς σου τους ανθρώπους. Κάνεις λάθη στη δουλειά στις 4 και σε μαλώνουν. Μέχρι και τις 7 βρίσκεις τις λύσεις, σε βοηθούν, έχεις τα φόντα να εντυπωσιάσεις. Στις 9 μπορείς να θίξεις ένας οικονομικό ζήτημα. Ψάξου καλύτερα στις 10.

Παρθένος
Αν και δεν έχεις και τόσο τα κέφια σου το σύμπαν από τις 7 και μετά σου επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! Να βγεις έξω με τους φίλους σου, να φλερτάρεις, να τους ακολουθήσεις στις 8, μια γνωριμία προκύπτει και πού ξέρεις; ο Έρωτας σου χτυπά ξανά τη πόρτα. Κάποιος σε ξεσηκώνει και μέχρι και τις 10, αποφασίζεις και ένα μικρό ταξιδάκι. Ζόρικες οι μέρες σου στις 4 και 5 στη δουλειά. Προσπάθησε να βάλεις μπροστά τη τετράγωνη τη λογική, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Οι επιθυμίες σας θα ικανοποιηθούν από τις 9 και μετά!

Ζυγός
Μουτράκια όλες τις ημέρες και ναι μια στεναχώρια θα της νιώσεις. Σε ζορίζουν στις 4, σε στριμώχνουν, πρέπει να κάνεις ότι έχεις υποσχεθεί. Ούτε ένα ευχαριστώ δεν ακούς στις 5 και απογοητεύεσαι περισσότερο. Παίρνεις τις αποφάσεις σου στις 6 και κάνεις κάτι το διαφορετικό. Από τις 8 και μετά φτιάχνει έτσι για λίγο η διάθεσή σου. Φεύγουν τα εμπόδια στις 9 στη δουλειά! Προχώρα ακάθεκτα στα σχέδιά σου και κράτα ακόμα τους Άσους στο μανίκι σου.

Σκορπιός
Τις μέρες αυτές θα καταφέρεις να φτιάξεις τις σχέσεις σου με τον κόσμο. Ακόμα και με το σύντροφό σου. Από τις 6 και μετά, φρόντισε να είσαι ειλικρινής, όμως δε χρειάζεται να τα πείτε όλα. Τα μυστικά σας, να τα φυλάξετε καλά. Έρωτας μυρίζει στις 10, όμως είσαι σίγουρη; Συμβιβάσου στον επαγγελματικό το τομέα, συνεργάσου και φρόντισε να είσαι έτοιμη για τα πάντα στις 4 και 5! Πολύ τυχερή ημέρα στη δουλειά, στις 9. Εντυπωσιάζεις και σε πλησιάζουν διάφοροι.

Τοξότης
Πάλι ξεκινάς διατροφή και γυμναστική! Πόσες φορές το χρόνο το κάνεις αυτό; Κάτι προκύπτει, που σε ξυπνάει, σε ανανεώνει και ο στόχος πλέον είναι να φτιάξεις κορμί! Μέρες που θα ασχοληθείς περισσότερο με τα επαγγελματικά σου τα ζητήματα. Μια νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να προκύψει στις 6 και να απογειωθείς! Κάποιοι θα ζηλέψουν να είσαι σίγουρη, όμως εσύ το σκοπό σου! Μέχρι και τις 10 αναλαμβάνεις κάτι νέο, αλλάζεις επίπεδο και το χρήμα έρχεται!

Αιγόκερως
Και το κακό συνεχίζεται! Τσακώνεσαι στις 4 και 5 με έναν άνθρωπο που σημαίνει πολλά για σένα. Προσπάθησε να ηρεμίσεις και να συμβιβαστείς. Κάποιος από τα παλιά σε θυμάται στις 6 και ναι έχεις μήνυμα! Ένα ταξίδι θα σου κάνει καλό, από τις 9 και μετά ανοιχτοί οι δρόμοι και τα σκυλιά δεμένα! Κάτι ετοιμάζεις στη δουλειά, δικό σου και είσαι πολύ ενθουσιασμένη. Ασχολείσαι στις 7, το ολοκληρώνεις και το παρουσιάζεις μέχρι και τις 10! Απογειώνεσαι από χαρά, γιατί είναι αυτό ακριβώς που έψαχνες!

Υδροχόος
Μια χαρά, επιτέλους! Βρίσκεις χρόνο στις 6 για τους δικούς σου τους ανθρώπους. Φρόντισε να είσαι με εκείνους που σε αγαπούν περισσότερο. Μέρες τυχερές, σε όλα τα επίπεδα όμως το μυαλό σου είναι αλλού! Δουλειά και πάλι δουλειά! Στις 4 και 5 κάνε καλές δημόσιες σχέσεις. Μη φέρνεις αντιρρήσεις. Άκουσε πρώτα! Πολύ τυχερές ημέρες στις 9 και 10. Μπαίνεις στο παιχνίδι δυναμικά, τελικά κάθε εμπόδιο για καλό!

Ιχθύες
Μέσα στη γκρίνια θα είσαι γιατί είναι μέρες που θα προκύπτουν διάφορα, συνεχώς! Στις 6 και 7 να βγεις έξω, να κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις, μπορείς αν θέλεις να θυμηθείς λίγο τα παλιά. Στις 8 στο χαλούν το κέφι, σε κλείνουν μέσα. Πολύ βαβούρα, εκνευρίζεσαι απίστευτα πολύ. Απέφυγε τις εντάσεις στις 4 και 5 στη δουλειά! Ζόρικες μέρες που φέρνουν το κακό! Μην είσαι αυστηρή με τους άλλους στις 9, όλοι έχουν τα ελαττώματά τους. Θετική ημέρα στις 10! Μπορεί να γίνει και ένα μικρό θαύμα!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos