Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28/05/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπήκε ο Άρης στο Σκορπιό, από χθες και το νιώσαμε κανονικά! Προσωπικά ταρακουνήθηκε όλο μου το είναι, ως γνωστών, ότι πει ο Θεός.. Δε θέλει το
παιδί;; Δε θα γίνει η δουλειά! Πάει και τελείωσε!

Σάββατο σήμερα, πανέμορφο το πρωινό, το μόνο που ακούω είναι τα πουλάκια που κελαηδούν, κάθομαι στη βεράντα και μου έρχεται έτσι μια μυρωδιά πολύ γλυκιά, πολύ καλοκαιρινή, εκείνη του πεύκου.. Θυμίζει τα παιδικά μου τα χρόνια..

Κελαηδάει το σύμπαν και μου αρέσει.. Μου γαληνεύει τη ψυχή..

Μια μυστήρια μέρα αστρολογικά, αφού ο καθένας θα κάνει ότι του αρέσει, ότι επιθυμήσει και ξαφνικά να και οι μικρές, ανούσιες αλλά τόσο πικάντικες εντάσεις..
Κάτι για άγρια ερωτικά πάθη, λέει το σύμπαν, με εκείνον τον Άρη στο Σκορπιό, κάτι σκοτεινά μυστήρια θέματα προκύπτουν.. δε ξέρω.. απολαύστε το, άλλωστε όλοι στη κόλαση θα πάμε.. χαχα..

φιλάκια..


Κριός
Προσπαθείτε μέρες τώρα να φτιάξετε διάφορα και όλο εμπόδια προκύπτουν και πάνω στη βιασύνη σας κάνετε λαθάκια. Αν σήμερα που έχετε πιο καθαρό μυαλό και που θα είστε πιο ξεκούραστοι πιάσετε την άκρη του νήματος λάου-λάου και από την αρχή, τότε κάτι καλό θα συμβεί. Δοκιμάστε το γιατί μια ευχάριστη έκπληξη κρύβεται κάπου. Ασχοληθείτε και με το σύντροφό σας αν υπάρχει, μια βόλτα, μια έξοδος θα σας κάνει καλό. Αλλιώς βγείτε έξω για νέες γνωριμίες..

Ταύρος
Μέρα μυστήρια αφού αρκετοί από εσάς θα βάλετε κάτω το σύντροφό σας και θα του τα ψάλετε ένα χεράκι. Μπορεί να είναι απλά παραπονάκια, μπορεί όμως και ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, δηλαδή μπορεί να πείτε το οριστικό το αντίο και πάει και τελείωσε! Άλλο το χρόνο σας δε θα τον χαλάσετε με θέματα που γνωρίζετε πως δεν έχουν καμία συνέχεια, κανένα μέλλον. Ξεκολλήστε επιτέλους από το παρελθόν, έρχονται νέα πράγματα στη ζωή σας, διαφορετικά και πολύ όμορφα..

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως δε μιλάτε σε άνθρωπο! Αυτό και μόνο σας φέρνει πυρετό, γιατί το πιο επικοινωνιακό ζώδιο να έχει κατεβάσει ρολά, είναι ένα θέμα σοβαρό. Σας παίρνει από κάτω για θέματα επαγγελματικά, κάτι προσμένετε, δεν έρχεται και σας καρφώνετε η ιδέα, πως φταίει ο σύντροφός σας για όλο αυτό. Το κακό το μάτι που λέμε.. Από το να φαντάζεστε διάφορα και να προκαλείστε σαματά έτσι ξαφνικά, καλύτερα να ξεκινήσετε να μιλάτε, μπας και βγάλετε άκρη. Μια ευχάριστη είδηση έρχεται!

Καρκίνος
Μια πολύ ωραία μέρα σας ξημέρωσε, να πιάσετε αγκαζέ το ταίρι σας, να του μιλήσετε γλυκά, να ερωτοτροπήσετε και να ξεχάσετε για λίγο τα βάσανά σας. Από την άλλη αν δε σας δίνει καμία σημασία, φροντίστε με τον τρόπο σας να τραβήξετε το βλέμμα του επάνω σας. Χορέψτε με σέξι εσώρουχα. Λύσεις υπάρχουν πολλές.. Οι μοναχικοί της παρέας, ασχολείστε με τον έρωτα, αφού όλο και κάποιο μαναράκι έχετε βάλει στο μάτι και σήμερα είναι καλή ημέρα για να το γοητέψετε εξολοκλήρου!

Λέων
Μέρα σχετικά ήρεμη που θα σας καθίσουν κάτω και θα σας πουν διάφορα. Σα συμβουλές, με πολύ αγάπη και θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ όμορφα. Αρκετοί αλλάζετε σελίδα στη ζωή σας, τη καθημερινότητά σας, τις συνήθειές σας, ακόμα και σύντροφο γιατί παίζει και αυτό. Κάθε αλλαγή και δύσκολη, αλλά όλα θέμα χρόνου είναι και όλα ξεπερνιούνται κανονικά! Αγάπη και θαλπωρή αυτά θα λάβετε και θα ηρεμίσει η ψυχούλα σας.. Ξεκουραστείτε το έχετε μεγάλη ανάγκη.

Παρθένος
Μέρα που θα κάνετε μεν ότι σας αρέσει, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις, γιατί ξεφεύγει λίγο το πράγμα και εκτίθεστε άνευ λόγου και αιτίας και όχι μόνο. Λεκτικές εντάσεις προκύπτουν, μέσα σε μια ομάδα που ανήκετε, ή στο σπίτι και καταλαβαίνετε. Άντε να σας μαζέψουν! Η περίοδος αυτή είναι ερωτική για εσάς, συνεπώς ή αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο ταίρι σας, ή βγείτε για σεργιάνι γιατί όλο και κάποιο μαναράκι θα πέσει στα δίχτυα σας!

Ζυγός
Σας πιάνει μια τρέλα τύπου να αλλάξετε όλο σας το σπίτι. Τα έπιπλα να τα αλλάξετε θέση, το ντεκόρ διαφορετικό, εν ολίγοις φέρνετε τα πάνω κάτω, γιατί έχετε μεγάλη ανάγκη την ανανέωση αυτή. Να όμως που θα ξεκινήσετε και θα τα αφήσετε όλα στη μέση γιατί σκάνε τα φιλαράκια και πάει ο χρόνος χάθηκε άδικα. Έχετε σχέδιο εσείς, να σας βοηθήσουν.. ως γνωστών! Οι δεσμευμένοι να αποφύγετε τις πολλές τις κουβέντες σήμερα, γιατί μπορεί να προκύψουν μικρά καβγαδάκια. Οι ελεύθεροι, ποιος σας πιάνει..!!!

Σκορπιός
Τα άστρα λένε πως πέτυχε το γλυκό και είστε με ένα χαμόγελο τόσο μεγάλο και αστραφτερό που τυφλωθήκαμε εμείς εδώ πέρα! Μπράβο, καιρός ήταν, ή καιρός είναι να νιώσετε λίγη χαρά μέσα σας, τη δικαίωση την ίδια, γιατί τόσα εμπόδια, σινάφι πια! Είστε πολύ κοντά στο να πετύχετε το στόχο σας, που σημαίνει πως σήμερα φροντίστε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να κλείσετε τους διακόπτες και να απολαύσετε τη ζωή όπως έρθει.. Σύντροφο έχετε;; Κάντε έρωτα λοιπόν..!!!

Τοξότης
Σήμερα θα θελήσετε να μείνετε μέσα, να κοιμηθείτε παραπάνω, να ξεκουραστείτε γιατί πρέπει να πάρετε δυνάμεις. Το ζητάει ο οργανισμός σας. Βέβαια, δε θα σας αφήσουν σε ησυχία και μπορεί να είχατε υποσχεθεί και μια έξοδο και ξαφνικά να έρθετε στη δυσάρεστη τη θέση, να πείτε το όχι και κάτι παραπάνω. Ένας τσακωμός με ένα φιλαράκι θα σας στεναχωρήσει πολύ. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι.. Κεφάκια όμως για σεξ.. έχετε.. Είδατε τι κάνει η Αφροδίτη στους Διδύμους;;; Σας μαγεύει..

Αιγόκερως
Να το ξέρετε σήμερα έχει έξοδο! Σας ξεσηκώνουν, να πάτε βόλτα, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε νέα πράγματα και νέους ανθρώπους. Ακόμα και με γερανό θα έρθουν στο σπίτι, δε τη γλιτώνετε με τίποτα, ας βρίσκεστε σε ετοιμότητα, μη ψάχνετε τελευταία στιγμή το τι θα φορέσετε! Από την άλλη οι δεσμευμένοι φροντίστε να αγαπήσετε με το σύντροφό σας, να ερωτοτροπήσετε, να κάνετε εκεί τα ωραία σας, γιατί χρειάζονται και αυτά πού και πού..

Υδροχόος
Είστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, τη παίρνετε την ανάσα, είναι και μεγάλη, επιτέλους! Κρατήστε το αυτό το συναίσθημα γιατί το αξίζετε πραγματικά. Πάει τα εμπόδια, έφυγαν, από σήμερα και στο εξής, όλα θα πάνε όπως εσείς θέλετε. Βέβαια να θυμάστε πως δεν είστε υπεράνθρωποι και πως πρέπει να ξεκουράζεστε όσο χρειάζεται. Να κοιμηθείτε σήμερα, ώρες πολλές, να φτιάξετε επιδερμίδα, να καθαρίσει το μυαλό γιατί από αύριο.. πρέπει να οργανωθείτε εκ νέου! Ερωτικά;;; Έρχεται κάτι πολύ δυνατό.. Μη το διώξετε..!!!

Ιχθύς
Όλα θα πάνε μια χαρά. Κακώς κλείνεστε στο εαυτό σας, κακώς κάνετε άσχημα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Κακώς επίσης κρεμιέστε από τους δικούς σας τους ανθρώπους. Η ζωή είναι δική σας και πρέπει να κάνετε ότι σας αρέσει. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα, επαναστατική, χαρωπή και ότι προκύψει. Όταν περνούν όλα από τα χέρια σας, τότε είστε και απολύτως σίγουροι για το αποτέλεσμα. Όταν περιμένετε από τους άλλους.. έχουμε και πρόβλημα και γκρίνιες! Αφήστε τις φωνές και κάντε έρωτα!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos