Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Ποια Ζώδια θα πουν εύκολα το Σ’Αγαπώ! Λένε αλήθεια όμως;;; by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βραδιάζει και όσο να είναι σκανδαλίζομαι, γιατί χαλαρώνουν οι αισθήσεις, έχουμε και άνοιξη, αναπολώ
στιγμές παλιές και αγαπημένες.. κάθε παρα πρόπερσι και ακόμα πιο πίσω και καλύτερα!

Σε τέτοιες γιορτινές μέρες, είναι που συναντάμε το παρελθόν μας, έρχεται αντιμέτωπο με το παρόν και αναρωτιόμαστε τι έγινε;





Αν τότε της έλεγε το Σ’Αγαπώ, σήμερα θα ήταν διαφορετικά. Μήπως; Αν του έλεγε το Σ’Αγαπώ, θα την είχε προσέξει! Και αν το είπαν και οι δυο και δεν έγινε τίποτα απολύτως, δε πειράζει.. Κάποιος δε το εννοούσε! 

Κάποιοι λένε το Σ’Αγαπώ πολύ εύκολα! Οι συναισθηματικά αυθόρμητοι της παρέας. Αν το λένε αληθινά; Εκείνη τη στιγμή ναι! Όμως ο ενθουσιασμός είναι και τίποτα άλλο! Υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν το χρόνο τους, να το νιώσουν πρώτα, να είναι σίγουροι απολύτως και μετά η έκπληξη! Και φυσικά είναι και εκείνοι που όχι μόνο δε το λένε, γίνονται ακόμα και μπουχός στο άκουσμα των λέξεων αυτών.. Πνίγονται, τους κόβεται ο αέρας!

Να συνεχίσω;;;



Κριός
Ο Κριός δε το λέει το Σ’Αγαπώ ο κόσμος να γυρίσει τούμπα! Και να το νιώθει, θα το δείξει με πράξεις, λίγο-λίγο και σε χρόνο που κανείς δε θα τον πάρει χαμπάρι. Δε του αρέσει ούτε να το ακούει! Χάνετε το σασπένς, το κυνήγι της περιπέτειας, ισοπεδώνονται όλα και ή βαριέται ή τρομάζει και φεύγει! Αν το ακούσετε ξαφνικά, ιδιαίτερα από άντρα Κριό, έτσι στα καλά τα καθούμενα, να είστε σίγουρες πως κάτι βρομάει εδώ πέρα! Ύποπτο πολύ!

Ταύρος
Δε το λέει και τόσο εύκολα, γιατί όταν νιώθει αγάπη για έναν άλλον άνθρωπο, ξαφνιάζεται και πρέπει πρώτα να το πιστέψει ίδιος και μετά το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο. Ο Ταύρος αγαπάει με όλο του το είναι! Όμως είναι αργός. Θέλει το χρόνο του. Να εξετάσει το ένα. Να εξερευνήσει το άλλο. Πρέπει να είναι απολύτως σίγουρος για τα αισθήματά του και μετά ναι, θα το πει το Σ’Αγαπώ και θα το εννοεί για πάντα!

Δίδυμος
Όχι απλά δε το λέει το Σ’Αγαπώ ένας Δίδυμος, απλά δεν υπάρχει καν στο λεξικό του! Τι είναι αυτό; Μανιτάρι μαγικό απαντώ! Ως το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, ναι θα ξεστομίσει σχεδόν τα πάντα, αλλά λόγια αγάπης και έρωτα, σπάνιο πολύ ή μόνο αν είναι μεθυσμένος! Τώρα υπάρχει και εκείνη η ψυχή που μια το λέει και μια το ξε λέει! Δηλαδή θα είναι της στιγμής και μόνο! Λυπάμαι που σας το λέω.. αλλά ούτε εύκολα το λέτε, ούτε το εννοείτε τις περισσότερες τις φορές!

Καρκίνος
Έχει γεννηθεί για αυτό! Για να λέει Σ’αγαπώ και να το εννοεί με όλο του το είναι! Είναι οι αγαπησιάρηδες της παρέας, όταν το αισθανθούν και αφού εμπιστευτούν απόλυτα το πρόσωπο τότε θα το πουν και θα ίσως να είναι και για πάντα! Καρκίνος, ένα ρομαντικό και πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Όλη του τη ζωή ονειρεύεται να ζήσει το παραμύθι. Να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Το λέει εύκολα το Σ’Αγαπώ.. αλλά γίνεται και μίσος.. στο άψε σβήσε..

Λέων
Το αγαπημένο μας το Λιοντάρι, ζει για να του λένε το Σ’Αγαπώ! Θέλει να το θαυμάζουν, τέλος! Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος, που θυμίζει λίγο έναν ονειροπόλο, ρομαντικό ποιητή, που για να νιώσει όμορφα θα ξεστομίσει τα πάντα! Ναι θα το πει εύκολα το Σ’Αγαπώ, αλλά καμία σχέση ο τρόπος, με τη πραγματικότητα! Ο ενθουσιασμός κυριαρχεί σε όλο του το μεγαλείο. Μήπως είναι λίγο πονηρούλης, ή πολύ αφελής;;; Του ταιριάζει το τραγούδι, «θέλω να σε ακούω, να σε ακούω, να το λες..»

Παρθένος
Δε το λέει το Σ’Αγαπώ με τίποτα στο κόσμο όλον! Αδιανόητο αυτό, αλλά δε μπορεί, έχει θέμα εκφραστικότητας! Θα το δείξει με κάθε τρόπο, όμως οι λεξούλες αυτές οι μαγικές απλά δεν υπάρχουν για ένα Παρθένο! Ούτε εύκολα το λέει, ούτε θέλει να το ακούει φυσικά, γιατί πιέζεται.. Μπορεί να μιλήσει για όλα τα θέματα, αλλά όταν φτάνει στο σημείο αυτό.. τότε υψώνει τείχη, αλλά η όψη του και σοβαρεύει πολύ! Και άμα έχει καεί η γούνα του; Τότε γίνεται και delete.. Τι είναι η Αγάπη;;;

Ζυγός
Ο αυθόρμητος και πολύ ρομαντικός Ζυγός, εννοείται πως το λέει πολύ εύκολα το Σ’Αγαπώ, το εννοεί εκείνη τη στιγμή και μετά μόλις ικανοποιήσει το ψυχικό του τον κόσμο, μπορεί να το ξεχάσει. Δε το κάνει κακοπροαίρετα, το πιστεύει όταν το λέει, απλά είναι ο άνεμος ο ίδιος.. Ενθουσιάζεται με το παραμικρό, ξεσηκώνεται και ακολουθεί πάντα τη καρδιά του! Του αρέσει να το λέει, του αρέσει να το ακούει, γενικά αγάπη να υπάρχει στην ατμόσφαιρα και τίποτα άλλο! Ένας γλυκός ψεύτης..

Σκορπιός
Ένας παθιασμένος Σκορπιός αν θα πει το Σ’ Αγαπώ; Ναι όταν το νιώσει αληθινά και μετά από πολλά χρόνια και φυσικά θα το εννοεί με όλο του το είναι! Βέβαια, ανήκει σε εκείνους που δε το λένε καθόλου εύκολα, αφού έχει ένα θέμα εκφραστικότητας! Είναι μυστήριος, είναι σκοτεινός, είναι δύστροπος, όμως κρύβει μέσα του ευαισθησίες πολύ μοναδικές.. Τις πολεμάει, γιατί ούτε ο ίδιος δε θέλει να τις γνωρίζει, όμως δε πάει έτσι. Δε το λέει εύκολα, όμως όταν το πει.. θα είναι για πάντα!

Τοξότης
Δεν υπάρχει καν στο σύμπαν του! Δε το λέει καθόλου το Σ’Αγαπώ ένας Τοξότης. Το θεωρεί μεγάλη αδυναμία, προκαλεί αιώνιες δεσμεύσεις, πνίγεται ένα πράγμα! Ούτε τα γλυκανάλατα φυσικά του αρέσουν. Το δείχνει με πράξεις, μικρές καθημερινές, σχεδόν αόρατες πράξεις, είναι περισσότερο της άποψης, αφού είμαστε μαζί.. όλα μια χαρά! Όταν όμως κάνει να ανοίξει η πόρτα, τότε μπορεί κάτι να ξεστομίσει, έτσι δειλά-δειλά.. μπας και σώσει τίποτα τη τελευταία τη στιγμή!

Αιγόκερως
Δύσκολο το Σ’Αγαπώ για έναν Αιγόκερω. Ούτε το λέει, σπάνια το νιώθει, μόνο το δείχνει και αυτό σε μικρές δόσεις! Είναι ψυχρός πολύ, έχει άμυνες προφανώς, δε θέλει να πληγωθεί, βλέπει τους γύρω και κρίνει, τρέμει στην ιδέα της αγάπης. Δε πιστεύει και εύκολα, τα test drive που κάνει είναι αμέτρητα και πολύ σκληρά. Θα το πει μια φορά στη ζωή του το Σ’Αγαπώ, θα το νιώθει στο απόλυτο και μετά το τέλος! Όποιος ο τυχερός που το άκουσε, ας το κρατήσει για πάντα..

Υδροχόος
Να και μια παράξενη περίπτωση. Ο Υδροχόος είναι του all together. Ελάτε να αγαπηθούμε όλοι μαζί.. Καταρχήν του αρέσουν τα φιλικά. Για αυτό θα το πει το Σ’Αγαπώ και σε εσένα και σε εμένα και στην άλλη. Υπάρχει όμως η περίπτωση να μη το πει ποτέ, γιατί είναι απρόβλεπτος πολύ και πνίγεται εύκολα. Ακόμα μια ύπαρξη που του κόβεται ο αέρας! Ναι θα το πει εύκολα, θα το εννοεί πολύ διαφορετικά, θα το πάρει πίσω και θα το δώσει αλλού! Δε θέλει ζόρια το πουλάκι μου.. ούτε αιώνιες δεσμεύσεις.. Είναι Υδροχόος.. remember?

Ιχθύς
Πόσο πολύ του αρέσει να λέει το Σ’Αγαπώ! Ζει για αυτό! Από τη πρώτη τη στιγμή. Το ένιωσε; Έφυγε! Είναι μια ρομαντική ύπαρξη.. Ζει για να είναι ερωτευμένος, για να αναστατώνεται γλυκά, για να ξεφεύγει η φαντασία του! Το λέει πολύ εύκολα, το εννοεί όμως και αν βρει και τη τρελή την ανταπόκριση; Τότε ο χαμός! Έχει όμως πολλά κοινά σημεία με τα Καρκινάκια μας. Θέλει να ξέρει πως τον αγαπούν, να του το λένε και να του το δείχνουν.. Σοροπιαστή η κατάσταση πολύ..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos