Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 10/05/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαθήκαμε για λίγο, όμως πάντα υπάρχει λόγος όταν εξαφανίζομαι.. Σημαίνει πως ζω! Σήμερα που λέτε,
έχω τα γενέθλιά μου! Δε ξέρω να χαρώ που κλείνω τα 40 ή να βάλω τα κλάματα;;;; Μέρες τώρα σκέφτομαι να μπω στο ψυγείο, στη συντήρηση.. αλλά μπα.. θα κρυώσω και τίποτα άλλο! Τραγικό;;;
Μα πώς περνούν τα χρόνια;;; Πότε ήμουν 20, πότε 30 και τώρα 40;;;; Νομίζω θα πέσω σε κατάθλιψη.. χαχα! Και μιας που είναι η μέρα τέτοια, θα παραλογιστώ λίγο παραπάνω! Και τώρα τι κάνουμε; Το ρολόι το δικό μου έχει σταματήσει στα 25! Έχει κολλήσει σε αυτή την ηλικία, έχει πεισμώσει και δε λέει, να αλλάξει με τίποτα!

Ωραία, νιώθω ακόμα σα κοριτσάκι, χαίρομαι με τα ίδια πράγματα, λατρεύω τα party και τις τεκίλες.. και ας σέρνομαι μετά για τρεις μέρες.. Σημασία έχει τι έκανα και έφτασα σε αυτό το σημείο.. Σωστά; Γλυκό μου βάσανο αιώνιο.. Ωραία ως εδώ..

Και ρωτώ ξανά; Το ρολόι τύπου πότε θα γίνω μάνα; Γιατί δεν έχει χτυπήσει ακόμα; Να ανησυχήσω ή να το πάρω απόφαση, πως δεν είμαι εγώ για τέτοια.. Δεν είμαι φυσιολογικό κορίτσι.. Ποτέ δεν ήμουν.. Και ούτε θα γίνω..

είμαι ένα ξωτικό.. τρελό και αλλοπαρμένο..

φιλάκια..


Κριός
Ευχάριστη η μέρα σας, κρύβει κάτι εκπλήξεις τύπου, κάτι που είναι να το πληρώσετε, τελικά δε θα χρειαστεί και θα σας μείνουν τα λεφτά στη τσέπη. Τέλειο το βρίσκω, μη τα επενδύσετε σε παπούτσια.. Συγκρατηθείτε! Ένα βάσανο που είχατε στη δουλειά, ως δια μαγείας εξαφανίζεται, αφού οι λύσεις θα πέσουν βροχή. Εκμεταλλευτείτε τη κάθε ευκαιρία προς όφελός σας!

Ταύρος
Υπάρχει ένα πρόσωπο που χρειάζεται τη βοήθεια σας. Το ξέρετε καιρό τώρα, όμως προσμένετε να σας τη ζητήσει ή τέλος πάντων να σας ανάψει το πράσινο το φως για να προσφερθείτε. Κάτι μαγικό θα συμβεί σήμερα, μπορεί να προκύψει το θέμα αυτό, να χαρείτε φυσικά πολύ, όμως θα προβληματιστείτε στη πορεία, γιατί αλλιώς βλέπετε εσείς μερικές καταστάσεις και αλλιώς αυτός ο κάποιος άλλος. Μήπως πάτε ολοταχώς να φάτε τα μούτρα σας;

Δίδυμος
Τι έχετε πάθει εσείς; Δεν είστε καθόλου στα καλά σας. Μαύρα σκοτάδια. Κάποιος νομίζω σας στρίμωξε και σας ζήτησε να πάρετε τις αποφάσεις σας; Μήπως ή γάμος ή χωρισμός; Κάτι δε πάει καλά εδώ πέρα. Πάντως δε χρειάζεται να δώσετε καμία απάντηση, αφήστε τους άλλους να βράζουν με το ζουμί τους, γιατί οι αποφάσεις ζωής δεν είναι παίξε γέλασε. Να αποφύγετε να δώσετε τα χέρια ακόμα για μια νέα δουλειά. Ψάξτε το λίγο ακόμα..

Καρκίνος
Μέρα που θα πιάσετε χαρτί και μολύβι, θα τα βάλετε κάτω τα λεφτουδάκια σας και θα κάνετε λίγο κάτι σα τους λογιστές! Ευχάριστη θα είναι, γιατί λεφτά έρχονται, επιστρέφουν στη τσεπούλα σας και δε θα κάνετε τίποτα για αυτό. Εάν κάνατε καλές πράξεις στο παρελθόν, έφτασε η στιγμή να ανταμειφτείτε. Ακόμα και το τηλέφωνο να χτυπήσει, να το σηκώσετε και ας είναι άγνωστη η κλήση. Κάτι ευχάριστο ακούτε!

Λέων
Κάτι σας βρομάει. Κάτι δε σας αρέσει. Δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως σας τα παρουσιάζουν. Έχετε μύτη εσείς και μεγάλη φαντασία φυσικά και κάπως έτσι θα κάνετε μια μικρή έρευνα, θα επιμείνετε στις απόψεις σας και αν το πιέσετε λίγο παραπάνω το θέμα, θα βγάλετε λαυράκι. Ή ψάχνεστε για καυγά ή για μια αλήθεια που μπορεί να σας πληγώσει στο τέλος!

Παρθένος
Ε λοιπόν πώς να σας το πω.. Σήμερα θα νιώσετε πολύ τέλεια με τον εαυτό σας, γεμάτοι από αυτοπεποίθηση, γοητευτικοί και θα είστε και πολύ σέξι! Όλα ωραία ως εδώ, πάμε παραπέρα.. Σας αρέσει κάποιο πρόσωπο πολύ. Θα κάνετε εσείς το πρώτο το βήμα. Θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Ναι παραμιλάτε τώρα, όμως κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, μια σπίθα θα είναι αρκετή, για να προκαλέσει μεγάλη πυρκαγιά.. έτσι ξαφνικά.. Άτακτα πλασματάκια..

Ζυγός
Σας τα παρουσιάζουν όλα τέλεια και είστε έτοιμοι να βάλετε το χέρι στη τσέπη, για να επενδύσετε για τον εαυτό σας. Όχι να μη το κάνετε ακόμα αυτό, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι, γιατί μετά θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Μην είστε ανοιχτοχέρηδες, συγκρατήστε λίγο τη καλοσύνη σας, γιατί υπάρχουν κάποιες ψυχές που το εκμεταλλεύονται αυτό. Πεσμένα τα κέφια.. αυτή είναι η αλήθεια!

Σκορπιός
Έχει μπει ένας άνθρωπος μέσα στη ζωή σας και διαπιστώνετε πως κάθε μέρα σας γίνεται όλο και πιο απαραίτητος. Μην είστε εγωιστές, η καρδιά δε λέει ποτέ ψέματα, για αυτό εκδηλωθείτε, τώρα που είναι ζεστό ακόμα το θέμα. Ο χρόνος φεύγει και δε ξανά γυρνά. Δώστε κάτι και εσείς από μεριά σας, ναι καλά κάνετε που είστε συγκρατημένοι, όμως το μονόπλευρο κουράζει και αδειάζει ψυχές. Να το θυμάστε αυτό!

Τοξότης
Ορεξάτοι και κεφάτοι, πώς να σας το πω αλλιώς, εργασία και χαρά! Σήμερα που θα νιώθετε έτσι τόσο δυνατοί, θα αναλάβετε διάφορα καθήκοντα και θα οργανωθείτε ακόμα καλύτερα. Εσείς που ψάχνετε για μια εργασία να κινηθείτε πιο άμεσα, γιατί μπορεί να είναι η τυχερή σας ημέρα. Κάτι πολύ καλό συμβαίνει, έρχεται κιόλας, για αυτό δραστηριοποιηθείτε αναλόγως!

Αιγόκερως
Κάτι πολύ ευχάριστο έρχεται για εσάς, που θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να ονειρεύεστε ξανά. Δε ξέρω, πολύ μαγικές ημέρες είναι αυτές για εσάς και στον έρωτα και στη δουλειά. Αλλαγές μεγάλες και τρανές, προς όφελός σας, είστε έτοιμοι για όλα καιρό τώρα, τι να πω, προσμένουμε με αγωνία! Απογειώνεστε μεγάλη αλήθεια αυτό και λάμπετε ολόκληροι. Σας το εύχομαι ολόψυχα..!!!

Υδροχόος
Καλά είστε ψυχολογικά μέρες τώρα, για αυτό και τόσο δημιουργικοί. Μπράβο σας, καιρός ήταν να κουνηθείτε λίγο διαφορετικά, μπας και αλλάξει λίγο το κλίμα. Πάντως η μέρα σήμερα φέρνει απρόσμενα εμπόδια, μη τρελαθείτε και μη πεισμώσετε, γιατί ισχύει το κάθε εμπόδιο για καλό. Μέχρι να βραδιάσει θα το διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι. Να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας αληθινά! Ωραία τα αστεράκια και οι χρυσόσκονες.. It was about time!

Ιχθύς
Όλα μια χαρά θα πάνε, δε χρειάζεστε να αγχώνεστε και τόσο πολύ. Ότι σχεδιάζετε θα σας βγει αρκεί να έχετε υπομονή. Μη βιάζεστε, δώστε λίγο χρόνο. Θα συναντήσετε πολύ κόσμο, θα κάνετε νέες γνωριμίες, φροντίστε να μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί και πριν κατασταλάξετε, κάντε μερικά test drive! Έχουμε ξανά πει, δεν είναι όλοι αθώοι εκεί έξω.. Υπάρχουν και τα κακά τα μάτια..

magicfariel



πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos