Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Ζώδια: Ο Άρης από τους Διδύμους, αφήνει το στίγμα του! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λίγο-πολύ, έγραψα για τον Αύγουστο, το φινάλε του καλοκαιριού, το σύμπαν όπως φαίνεται είναι γενικώς στα παράξενά του! 
Τις ημέρες του Ιουλίου, ο Άρης από τους Διδύμους, είναι πολύ χαρούμενος, δρα ανενόχλητος, φέρνει τα δωράκια του, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, κυρίως για τα ζώδια του Αέρα, (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι)!

Κάπως έτσι χαρωπές και ξένοιαστες θα είναι οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Αυγούστου. Ναι μεν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, που σημαίνει καλό είναι να προσέχουμε το τι λέμε, το πώς το λέμε και σε ποιον. Ας σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε; 

Οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Αυγούστου, είναι ευνοϊκές για όλο τον κόσμο. Είναι ημέρες διακοπών, χαλάρωσης, ξεκούρασης, ότι ευχαριστεί τον καθένα εκεί έξω. Προτείνω εξαφανίσεις λοιπόν, κανείς δε θα γυρέψει να σας βρει, μια καλή ευκαιρία το άγχος να φύγει. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες ψυχές εκεί έξω, που έχουν την καριέρα τους πάνω από όλα. Που βρίσκουν την περίοδο αυτή, φοβερή και τρομερή και βγάζουν χρήματα. Επενδύουν στο μέλλον τους, χτίζουν γερές βάσεις. Που δεν διακοπάρουν! Καλή επιτυχία σε όλους! 

Τον Άρη από τους Διδύμους, τον στριμώχνει ο Δίας που είναι επίσης στους Διδύμους, γύρω στις 13/08! Υπερβολές και υπέρ αισιοδοξία φαντάζομαι, ίσως και τσαπατσουλιές. Βιασύνες και λάθη, από υπερβολικό ζήλο; Ο Κρόνος ανάδρομος από τους Ιχθύες, σα να συναντά αυτούς τους δυο κυρίους, σα να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά τους, έχει σκοπό να προστατέψει ότι μπορεί. Μη βρούμε βράχια στα ξαφνικά! Καλό είναι λοιπόν τις μέρες αυτές, τουλάχιστον μέχρι και τις 20/08, να αποφύγουμε να πάρουμε αποφάσεις τρελές και αλλοπαρμένες, πόσο μάλλον να τις ανακοινώσουμε στα πλήθη. 
Μια κουβέντα είναι όλα, το θέμα που τα γεγονότα συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο, τα συναισθήματά μας μια πάνω μια κάτω, κάπως έτσι προκύπτουν και τα δράματα. 

Και δε μας φτάνουν όλα αυτά, εμφανίζεται η Αφροδίτη, στην κοσμάρα της ίσως, θέλει να περιπαίξει τον Άρη, ο οποίος βγάζει φωτιές από τα μάτια. Για κάντε το εικόνα.. Τρώει πόρτα η Θεά του Έρωτα και κάπως έτσι στα τέλη του Αυγούστου, αντί να ειπωθεί το σ’αγαπώ, να ειπωθεί το χωρίζουμε! Αυτό και αν είναι από τα τραγικά της υπόθεσης.. 

Αν και ο Ερμής είναι ανάδρομος, συναντά τον Άρη και στέλνουν παρέα διάφορα μηνυματάκια. Εμφανίζονται πρώην από το παρελθόν; Κάποιος ζητά ένα συγγνώμη; Όπου υπάρχει αληθινή αγάπη, οι πράξεις εκείνες τις ημέρες θα το αποδείξουν. 

φιλάκια.. 💗


Κριός
Ο Άρης από τους Διδύμους, δε σας αφήνει να χαλαρώσετε και τόσο, σας έχει σε αναμμένα κάρβουνα όλες τις ημέρες αυτές! Είστε ετοιμόλογοι, έχετε μάτια ακόμα και στην πλάτη σας. Οι κεραίες σας είναι τεντωμένες μέχρι το διάστημα! Τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Αυγούστου, έχετε απίστευτη ενέργεια και όρεξη να κάνετε τα πάντα όλα. Να βολτάρετε, να κολυμπήσετε, να μαγειρέψετε, είστε μέσα στο mood, της καρδιάς του καλοκαιριού, είτε βρίσκεστε κάπου, είτε όχι. Ο Άρης τα βάζει με τον Δία, ο Κρόνος τα βάζει με τον Άρη, δύσκολο πολύ το 2ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Κάτι σας τρώει το σαράκι, θέλετε πολύ να γυρίσετε το χρόνο πίσω, να φτιάξετε κάμποσα πράγματα, δε γίνεται αυτό, αλλά μπορείτε να διορθώσετε το παρόν, οι πράξεις μιλούν από μόνες τους! Ο Ερμής τέλη Αυγούστου, σας βοηθάει, στο να μιλήσετε ωραία, για αυτά που νιώθετε, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Ο Άρης όμως παρέα με τον Ερμή, στέλνουν ραβασάκι που αφορά την καριέρα σας και το μέλλον σας σε αυτή.. Επιστροφή στα γνωστά!

Ταύρος
Ο Άρης από τους Διδύμους, φέρνει το χρήμα, το διώχνει όμως αμέσως! Έσοδα – έξοδα, θα πρέπει να κάνετε ταμείο κάθε μέρα, προκειμένου να μη ξεφύγετε και κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Ο Άρης θέλει πολύ να σας κάνει ένα δωράκι, ένα φάκελο γεμάτο από χρήματα. Ότι έρθει ας είναι καλοδεχούμενο, δε λέτε; Ναι, μεγάλη η χαρά σας, όμως έχετε υποχρεώσεις, που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Ξεχάστε τα λούσα, τα φρουφρού και τα αρώματα, είναι περίοδος που επενδύετε στον εαυτό σας, είτε από θέμα εκπαίδευσης, είτε από θέμα ασφάλειας, είτε το οτιδήποτε! Ο Δίας σας ξεσηκώνει για υπερβολικά έξοδα, ενώ ο Κρόνος σας πετσοκόβει τα φτερά! Φρένο στα πάντα όλα! Ο Άρης κάπου ανάμεσα, ευνοεί τις σπατάλες, κυρίως το 2ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Σα να τσακώνονται πάνω από το κεφάλι σας, στο ποιος θα υπερισχύσει! Πάντως τα φράγκα φεύγουν αέριο, το μόνο σίγουρο! Ο Ερμής παρέα με τον Άρη, θέλουν να βρείτε τη χρυσή τομή, σε θέματα οικογενειακά. Μη λέτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε.. 

Δίδυμος
Ο Άρης στο ζώδιό σας, ωραίο πεσκέσι καλοκαιριάτικο! Παράξενες οι μέρες αυτές, προλαβαίνετε να φύγετε για μερικές μερούλες και να τις απολαύσετε επίσης. Δυο εβδομάδες σας επιτρέπει το σύμπαν να χαλαρώσετε και να ξενοιάσετε. Μετά ξεκινούν τα γλέντια, μιας που ο Δίας μπαίνει στο παιχνίδι, ο οποίος σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας σε υπερβολικό βαθμό. Ο Κρόνος σκοτεινιάζει κάπως τη ψυχή σας, απαισιοδοξείτε για θέματα καριέρας, ή ακόμα και προσωπικά, αποζητάτε τις μοναξιές σας, γίνεστε δραματικοί, ίσως άνευ λόγου και αιτίας. Ο Άρης κάπου ανάμεσα, προσπαθεί να σας ξεσηκώσει, θέλει πολύ να αρπάξετε τις ευκαιρίες που παίζουν, όμως πατά επί πτωμάτων και θα πρέπει και εσείς να πράξετε το ίδιο! Αρκετοί θα χρειαστεί να διακόψετε τις διακοπές σας, να επιστρέψετε εγκαίρως στη βάση σας, να συντονιστείτε με την ομάδα σας. Ο Ερμής και ο Άρης τέλη Αυγούστου, σας τσιτώνουν, νιώθετε πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός! Αποφύγετε να δώσετε εξηγήσεις, θα τα κάνετε χειρότερα. Εσείς ξέρετε καλύτερα.. 

Καρκίνος
Ο Άρης από τους Διδύμους, είναι ο λόγος που κάνετε κάμποσα σχέδια, δίχως φυσικά να υπολογίσετε το ξενοδόχο! Συζητάτε από εδώ και από εκεί, θέματα πολύ προσωπικά, ακούτε απόψεις, παίρνετε αποφάσεις και εντάξει αν είστε μονάχοι στη ζωή αυτή, αν υπάρχουν και άλλοι δίπλα σας, τότε ζόρικο το σκηνικό! Τις πρώτες δυο εβδομάδες του Αυγούστου, ο Άρης σας έχει χαλαρούς, πολυλογάδες, κρυψίνουν επίσης, το τηλέφωνο παίρνει φωτιά! Με ανάδρομο Ερμή, αναρωτιέμαι το τι λέτε..!!! Το 2ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, ο Δίας φέρνει κάτι όνειρα, πολύ ζωντανά, τέρμα αγχωτικά, κάτι σας λέει ο ποιητής εδώ πέρα! Ο Άρης σας ψιθυρίζει στο αυτί, αν τολμάτε, αποκαλύψτε τα! Ο Κρόνος μαλώνει με τον Άρη, γιατί ο σκοπός είναι να διατηρηθούν οι ισορροπίες, κάποια πράγματα δε λέγονται! Το νου σας στις σχέσεις σας, στο ύφος σας, στα λόγια σας, κανείς δε λυπάται κανέναν τις ημέρες αυτές! Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης τέλη Αυγούστου, ξεσηκώνουν για ένα «τέλος»! Σχέσεις ζωής διαταράσσονται, enough is enough! 

Λέων
Μέσα στην τρελή τη χαρά είστε με τον Άρη από τους Διδύμους! Ότι ακριβώς χρειαζόσασταν για να μπείτε στο mood του καλοκαιριού. Οι τυχεροί του χωριού λέμε, για τόσο πολύ! Ανεξάρτητα του αν θα πάτε διακοπές, το διάστημα αυτό, ντύνεστε ωραία, ξεσπιτώνεστε, βολατάρετε ασταμάτητα, βλέπετε τους πάντες, είστε η ψυχή της παρέας! Το απολαμβάνετε αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα! Ο Δίας σας γουστάρει τρελά, οπότε γίνεστε ιδιαίτερα σπάταλοι, άλλο που δε θέλει ο Άρης, συνεπώς όλα φεύγουν για την προσωπική σας ευτυχία! Πάνε τα μαδιά να ήταν και άλλα! Εννοείται πως ο Κρόνος, πατάει τον κάλλο του Άρη, βάζει φρένο στην τρέλα του Αυγούστου, ρίχνει καβούρια στις τσέπες σας, λίγο πριν το ταμείο αδειάσει! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αν όμως υπάρχει σύντροφος, τότε ο ανάδρομος Ερμής θα φροντίσει να ρίξει λάδι στη φωτιά και να ειπωθούν πράγματα και θάματα, πάνε τα χαμόγελα και οι χαρές! Μπορεί τέλος του μήνα να πληρωθείτε και να γεμίσει η τσέπη σας, αλλά αν πληγωθείτε, πώς θα γεμίσει ξανά η καρδιά σας;

Παρθένος
Και ενώ όλοι κόβουν ταχύτητα τις ημέρες αυτές, εσείς με τη βοήθεια του Άρη από τους Διδύμους, την αυξάνετε! Δηλαδή αναλαμβάνετε νέα project και δε σας νοιάζει πότε θα τελειώσουν, αρκεί να έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι σας! Και ενώ οι μέρες προχωρούν, μπαίνουμε στον Αύγουστο, ξαφνικά η λέξη «διακοπές», δεν υφίσταται γεγονός που σίγουρα θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους ανθρώπους σας. Ο Δίας σας φορτώνει με περισσότερη δουλειά, ο Άρης φέρεται πονηρά, μπαίνει έντονα το δίλημμα καριέρα ή προσωπική ζωή!? Ο Κρόνος με τον Άρη αν και είναι θυμωμένοι μεταξύ τους, σας μεταλλάσσουν σε ένα ψυχρό πλάσμα, επιμένετε στις απόψεις σας και ας έχετε άδικο. Η καριέρα προφανώς έχει νικήσει! Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, παρέα με έναν Άρη πολύ σκανδαλιάρη, βάζουν λέξεις στο στόμα σας, που τσακίζουν κόκαλα! Ανήκετε σε εκείνους, που προκειμένου να βρείτε την ησυχία σας και τις ελευθερίες σας, ίσως και να ξεστομίσετε λόγια που θα αναγκάσουν τους άλλους να σας πουν το αντίο! Μην έχετε και την ευθύνη.. 

Ζυγός
Από τους τυχερούς της παρέας, ο Άρης από τους Διδύμους, είναι αυτό το boost που χρειάζεστε καιρό τώρα! Ένα όνειρο που κυνηγάτε, ίσως και να έφτασε η στιγμή να το κάνετε πραγματικότητα! Αφορά το από εδώ και πέρα, είναι προσωπικό και επαγγελματικό. Αισιόδοξοι και ενθουσιασμένοι, νιώθετε μετά από χρόνια ίσως, πως τούτη τη φορά θα τα καταφέρετε, είτε σκέφτεστε να ξανά παντρευτείτε, είτε γυρεύετε ένα νέο αντικείμενο εργασίας. Ποτέ δεν είναι αργά, θέληση να υπάρχει. Ο Δίας με τον Άρη, σας ξεσηκώνουν για μια επανάσταση! Εννοείται πως θα αφήσετε συντρίμμια, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Ο Κρόνος τραβάει τα λουριά και στους δυο, δηλαδή όλα μπορούν να γίνουν με όμορφο τρόπο όμως. Οι λαμογιές έχουν πολύ άγχος και εκθέτουν κιόλας, το κούτελο καθαρό πάνω από όλα! Προς τα τέλη Αυγούστου, ο Άρης, ο Ερμής και η Αφροδίτη, σας κάνουν πολύ κακομαθημένα παιδιά, τα ξέρετε όλα και θα κάνετε το δικό σας, αμέτι μουχαμέτι. Αν δεν προσέξετε, θα μείνετε μονάχοι και δε θα σας κάνει κανείς παρέα. Ότι χειρότερο για έναν Ζυγό!

Σκορπιός
Ο Άρης από τους Διδύμους, φέρνει οικονομικές ανακατωσούρες! Οτιδήποτε έχετε θάψει όλον αυτόν τον καιρό, το εμφανίζει και ξαφνικά έχετε να πληρώσετε τα απίστευτα! Προφανώς το τοπίο πρέπει να καθαρίσει από τα παλιά τα χρέη, πώς θα κάνετε μια νέα αρχή; Ο Δίας με τον Άρη, σας δίνουν το τυράκι. Δηλαδή ξαφνικά μπορεί να λάβετε ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα χρειαστεί να το δώσετε μια και έξω στις υποχρεώσεις σας. Εννοείται πως πρέπει να κάνετε το σωστό, ο Κρόνος όλα τα βλέπει και κάνει εμφάνιση τρελή, μέσα στις ημέρες του Αυγούστου. Να κινήστε με αυτά που έχετε και όχι με αυτά που θα έρθουν. Μη φαντάζεστε δράκους, θα απογοητευτείτε. Ο Ερμής αν και ανάδρομος, φέρνει τους λογαριασμούς. Πέφτουν σα βροχή ένα πράγμα και ας είναι κατακαλόκαιρο. Τέλη του μήνα, είστε σε αναμμένα κάρβουνα, θέλετε να ξέρετε την πορεία της δουλειάς σας, το τι θα βγάλετε, πόσα σπασμένα θα πληρώσετε, δε μιλιέστε! Και επειδή πρόκειται για το μέλλον σας, ανοίγετε το στοματάκι σας, επιμένετε για τις απαντήσεις που γυρεύετε!

Τοξότης
Ο Άρης από τους Διδύμους, σας δίνει την ευκαιρία και τη διάθεση, για να μονιάσετε με τους ανθρώπους σας. Να αγαπήσετε, να επικοινωνήσετε, να κατανοήσετε και να σας κατανοήσουν. Ακόμα και με ανάδρομο Ερμή, καταφέρνετε τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Αυγούστου, να περάσετε σχετικά ξένοιαστα, δίχως εντάσεις και παρεξηγήσεις για το ένα και το άλλο! Φροντίστε λοιπόν να φτιάξετε ότι έχει χαλάσει, γιατί μετά ο Δίας, ο Κρόνος και ο Άρης, σας στέλνουν κάπως αδιάβαστους! Νιώθετε αδικημένοι από τα διάφορα που συμβαίνουν γύρω σας, στη δουλειά και στο σπίτι και αντιδράτε με πολύ παράξενο τρόπο. Το να κάνετε πίσω δεν παίζει με τίποτα, συνεπώς μέχρι ο Αύγουστος να φτάσει στα τέλη του, εσείς εκτός εαυτού! Κάποιοι δηλώνετε μια παραίτηση στα ξάφνου και κάποιοι, πηγαίνετε μονάχοι κάπου προκειμένου να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Είστε μέσα στο μάτι του Κυκλώνα, κάτι πρέπει να τελειώσει προφανώς, με άγαρμπο τρόπο ίσως! Τουλάχιστον ας είστε λίγο ψύχραιμοι..

Αιγόκερως
Ο Άρης από τους Διδύμους, αν και δεν ταιριάζει καθόλου με μια προσωπικότητα σαν και εσάς, ναι μεν σας τρέχει για επαγγελματικά ζητήματα, όμως σας προσφέρει και ένα πεσκέσι στα ξαφνικά, πολύ μεγάλη η χαρά σας! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή. Φροντίστε να διακοπάρετε τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Αυγούστου, που το σύμπαν έχει τις καλές του, ανεξάρτητα αν ο Ερμής είναι ανάδρομος. Μετά επιστροφή στη βάση, στα γνωστά, πρέπει να καλύψετε το κενό και δυστυχώς, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Άρης, βιάζονται τόσο πολύ, που το άγχος θα χτυπήσει κόκκινο, πάνε οι ημέρες της ξεκούρασης, να ήταν και άλλες! Μήπως να θέσετε τα όριά σας εκ νέου; Μήπως να το πάρετε αλλιώς, γιατί κακομαθαίνετε τους άλλους σε κάποιες περιπτώσεις; Και επειδή ο Άρης είναι σκανδαλιάρης, προς τα τέλη του Αυγούστου, εκεί που τρέχετε και δε φτάνετε, ίσως εμφανιστεί μια ύπαρξη στα ξαφνικά, που θα σας ζαλίσει το μυαλό! Κάτι καλό κινείται στο χώρο σας, κάτι αξιόλογο. Ένα φλερτ που σίγουρα θα αφήσει το αποτύπωμά του! Μα.. τώρα εσείς; 

Υδροχόος
Τι καλύτερο για εσάς καλοκαιριάτικο, με τον Άρη στους Διδύμους! Είναι μια τέλεια περίοδος, για να ανοίξετε τα φτερά σας, για να μοιραστείτε τις ιδέες σας, για να φτιάξετε κάτι πολύ ωραίο. Επαγγελματικό κυρίως, προετοιμάζεστε για σπουδαία πράγματα, όπως φαίνεται! Μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο προλαβαίνετε να παίξετε μπάλα, μην είστε ξεροκέφαλοι και αλαζόνες, συνεργαστείτε ομαλά με τους ανθρώπους τριγύρω, ας έχουν όλοι μερίδιο ευθύνης, στο τέλος! Ενώ ο Δίας σας ξεσηκώνει για μεγαλεία, ο Κρόνος μπαίνει μπροστά και πετσοκόβει τέτοια όνειρα. Ο Άρης ενώ θέλει, ξαφνικά δε θέλει, είναι τέρμα θυμωμένος, που του αλλάζουν τα πλάνα, συνεπώς κάπως έτσι και εσείς θα στραβώσετε και θα εκραγείτε σαν Υδροχόοι! Ζόρικες οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, κάνετε ταμείο και δε σας αρέσει το νούμερο που βλέπετε. Ξεφεύγετε η αλήθεια είναι και κλείνεστε στο καβούκι σας, ενθουσιασμός τέλος. Καλά, απομακρυνθείτε με τρόπο από τα κοινά, βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά, δε χρειάζεται να γνωρίζουν το πώς νιώθετε ακριβώς! 

Ιχθύες
Ο Άρης από τους Διδύμους, σας υπενθυμίζει πως δεν είστε μονάχοι στη γη αυτή και πως καλό είναι να αφιερώσετε το χρόνο σας, στους ανθρώπους που σας αγαπούν και βρίσκονται δίπλα σας και στις καλές ημέρες και στις κακές! Είναι μια καλή ευκαιρία, για να πείτε περασμένα – ξεχασμένα και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας και των άλλων φυσικά! Μέχρι και τις 15/08, έχετε μπόλικο χρόνο για να πράξετε κάπως έτσι. Μετά ξεκινούν τα πρωτοβρόχια, μιας που ο Δίας, σας ξεσηκώνει για πράγματα που δεν είστε απολύτως σίγουροι. Τύπου να παντρευτείτε, να φτιάξετε οικογένεια, όμως έχετε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο; Αξίζει ένα τέτοιο ρίσκο;; Αυτό μόνο η καρδούλα σας μπορεί να το απαντήσει. Και εκεί που ο Άρης είναι έτοιμος να σας πάει στην εκκλησία, εμφανίζεται ο Κρόνος! Η τετράγωνη η λογική. Η ορθή η σκέψη. Δε θα φάμε κουφέτα φέτος από εσάς.. Ο Άρης σας παίρνει και φεύγετε μακριά, εξαφανίζεστε, μπας και βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Ζόρικες οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, από συναισθηματικής άποψης. 

magicfariel

Φωτογραφία από Pete Linforth από το Pixabay