Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Ζώδια: Άρης και Ουρανός υποστηρίζουν θερμά τη λέξη «Ανεξαρτησία»! by MagicF’Ariel..

15/07 – 18/07/2024

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η νέα εβδομάδα που ξεκινά, είναι κάπως παράξενη, το σύμπαν έχει ακεφιές και πολλά νευράκια!

Ο Άρης και ο Ουρανός, από το ζώδιο του Ταύρου, είναι ένας συνδυασμός που «σκοτώνει»! Τυχεροί όσοι διακοπάρουν, άτυχοι όσοι έχουν μείνει πίσω και παλεύουν για να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει, μέχρι να φτάσει η άγια ημέρα της καλοκαιρινής τους άδειας. 

Τι εστί Άρης στον Ταύρο;

Σκληρή δουλειά, κυνήγι της επιτυχίας, επίτευξη στόχων, με απώτερο σκοπό, το χρήμα και το γόητρο. Όπως τα μυρμήγκια εργάζονται όλο το καλοκαίρι για να περάσουν έναν άνετο χειμώνα, κάπως έτσι και εμείς, θα κάνουμε το ίδιο, είτε υπάρχει διάθεση, είτε όχι. Ο επιμένων σίγουρα νικά, ανεξάρτητα αν η κούραση είναι πολύ μεγάλη. Όταν κάτι δε βγαίνει, όταν υπάρχουν εμπόδια, τότε εμφανίζεται ο θυμός, η επιθετικότητα, το πείσμα και η ξεροκεφαλιά. Η αποτυχία δεν είναι αποδεκτή σε καμία περίπτωση. 

Τα ζώδια που θα πάθουν ένα λαλά τις μέρες αυτές, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Μιλάμε για πολύ γκρίνια, σε σημείο ανυπόφορο. 

Εμφανίζεται ο Ουρανός, αυτός ο απρόβλεπτος ο χαρακτήρας, που φέρνει τα πάνω-κάτω, ακόμα και στις πιο σίγουρες τις περιπτώσεις. Κάτι που έφτανε στο τέλος του, ίσως να χρειαστεί να το πάρουμε από την αρχή. Σε μια συμφωνία, εκεί που είναι να μπει η τζίφρα η τελική, ίσως κάποιος να αλλάξει γνώμη. Αλλάζουν ακόμα και οι ημέρες αδείας, για κάποιους εκεί έξω. Δε βγαίνει το πρόγραμμα. Οι κλασικές ανατροπές, που φέρνουν απίστευτη δυσαρέσκεια, όμως είναι απαραίτητες, για να υπάρξει ένα plan b, για να εμφανιστούν και άλλες λύσεις σε ένα πρόβλημα. 

Άρα ο Άρης με τον Ουρανό, πρόκειται να φέρουν μεγάλη αναστάτωση, στις σχέσεις των ανθρώπων, στα σπίτια, στις δουλειές, στις φιλίες, ακόμα στις ερωτικά μας. Κάποιος μπορεί να ξεφουρνίσει τη λέξη «χωρίζουμε», γεγονός καθόλου ευχάριστο! «Πνίγεται» όποιος έχει δίκιο, επαναστατεί, δεν υποχωρεί με τίποτα, η λέξη Ανεξαρτησία σε πρώτο πλάνο! Το παράξενο της υπόθεσης είναι όταν όλοι νιώθουμε το ίδιο πράγμα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ποιος θα πάρει τα βουνά; Ποιος θα μείνει παραπίσω; 
Η αλήθεια είναι πως είμαστε δέσμιοι των επιλογών μας, συνεπώς ας βάλουμε προτεραιότητες, ας δούμε τις αληθινές μας τις ανάγκες, ας κάνουμε πίσω, όταν και εφόσον αγαπάμε το σύντροφό μας, αγαπάμε τη δουλειά μας, αγαπάμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Τρεις ημέρες πολύ δύσκολες, σίγουρα το σύμπαν τεστάρει τις αντοχές μας, αλλά ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να ειπωθούν κάποια πράγματα έξω από τα δόντια, να πέσουν οι μάσκες, να φανεί ο καλός και ο κακός ο παίχτης!

Ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια! 😘

φιλάκια


Κριός
Το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις! Ο Άρης και ο Ουρανός στις 15/07 ή που θα σας φέρουν ένα απρόβλεπτο μπόνους, ή ένα λογαριασμό και πολύ ξεχασμένο! Ανεξάρτητα από τα έσοδα και τα έξοδα, ότι σας απομείνει θα το «επενδύσετε» στα μαγαζιά, ένα shopping therapy, είναι απαραίτητο, ο κόσμος να χαλάσει! Φτιάξτε μια λίστα με τα απολύτως απαραίτητα, για να αποφύγετε την κατσάδα!

Ταύρος
Θυμώνετε πολύ, με πολλά και διάφορα, το δείχνετε, είστε κάπως ασυμμάζευτοι μέχρι και τις 18/07! Δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, εγωιστές και πεισματάρηδες, αντιδράτε έτσι όπως θέλουν ο Άρης και ο Ουρανός. Χάνετε το δίκιο σας όταν φωνάζετε, είναι μέρες που δε σας θέλουν στην παρέα τους. Όσο πιο ψύχραιμοι, τόσο το καλύτερο. Τάσεις φυγής σίγουρα θα υπάρξουν, ίσως και να συμβούν!

Δίδυμος
Έτσι ξαφνικά προκύπτουν επιθυμίες, τις οποίες θέλετε να τις εκπληρώσετε όχι άμεσα, αλλά χθες! Δύσκολο να σας ακολουθήσει κανείς, μια θέλετε το ένα και μια το άλλο, απάντηση σίγουρη δεν υπάρχει. Ερωτικά τα ζητήματά σας, αναρωτιέστε αν η συντροφικότητα σας ταιριάζει. Σκέψεις για χωριστά μονοπάτια γίνονται έντονες πολύ! Ο εγωισμός είναι κακό πράγμα, προτιμήστε για λίγο τις μοναξιές σας.

Καρκίνος
Άρης και Ουρανός σας φέρνουν ένα πεσκέσι πολύ τρελό και ονειρεμένο! Κάτι που καιρό προσμένετε, έρχεται, είναι ένα γράμμα; Μια απόφαση; Το σύμπαν είναι υπέρ σας, ξεμπλοκάρει μια πολύ σοβαρή υπόθεση που άμεσα σας αφορά. Επιτρέπεται να το ρίξετε στους χορούς και στα πανηγύρια, έστω για λίγο. Τολμηροί και έτοιμοι για όλα! Μην είστε ανταγωνιστικοί, ένας συμβιβασμός ίσως να είναι η καλύτερη λύση!

Λέων
Ζόρικες ημέρες, σας χτυπάει στο δόξα πατρί η ένταση του σύμπαντος, όλα στα κόκκινα, όχι με την καλή την έννοια! Επιθετικοί, ανταγωνιστικοί, οξύθυμοι, τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Το νου σας στην οδήγηση, ακόμα και στο πώς περπατάτε. Σας πιάνει λίγο η μούρλια να τακτοποιήσετε τα πάντα όλα πριν τις διακοπές. Μήπως να εστιάσετε σε αυτό που αληθινά σας ενοχλεί; Ψαχτείτε..

Παρθένος
Ξαφνικά με τη βοήθεια του Άρη και του Ουρανού, διαγράφετε οτιδήποτε έχει κανονίσει για το επόμενο το διάστημα, αλλάζετε ρότα, στάση, συμπεριφορά, απόψεις. Προκειμένου να πετύχετε διάφορους στόχους, λειτουργείτε κάπως ανορθόδοξα, το by the book, δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη. Παίζει να ακυρώσετε ακόμα και τις καλοκαιρινές σας τις διακοπές, οι προτεραιότητές σας αλλάζουν!

Ζυγός
Για ακόμη μια φορά το σύμπαν σας υπενθυμίζει το πόσο σπάταλοι είστε στη ζωή αυτή! Ο Άρης και ο Ουρανός, ανατρέπουν τα πλάνα σας, μιας που πρέπει να πληρωθούν διάφοροι λογαριασμοί τις ημέρες αυτές. Η λέξη αναβολή δεν υφίσταται! Το νου σας στο πορτοφόλι σας, στο web banking, ένα λάθος σίγουρα θα σας χαλάσει τη διάθεση. Όταν οδηγάμε δεν μιλάμε στο κινητό. Συγκεντρωθείτε!

Σκορπιός
Και ξαφνικά σας ενοχλούν οι πάντες! Ο Άρης και ο Ουρανός, σας προκαλούν μια αναστάτωση, τύπου δε θέλετε να βλέπετε άνθρωπο τις μέρες αυτές! Αποζητάτε την ελευθερία σας, την ανεξαρτησία σας, θέλετε πολύ να πάρετε τα βουνά! Η σκέψη ενός χωρισμού γίνεται πολύ έντονη. Σας υπενθυμίζει το σύμπαν πως σχέσεις που έχουν βαλτώσει και δεν έχουν μέλλον, πρέπει να τελειώσουν άμεσα! Χαμούλης..

Τοξότης
Μέρες που θα καταπιαστείτε με διάφορες δουλειές, τίποτα δε θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε, όλα στη μέση και στον αέρα! Ο Άρης και ο Ουρανός, είναι ένας χαοτικός συνδυασμός, φέρνουν απίστευτο εκνευρισμό και πολύ θυμό. Καλό είναι να αποφύγετε την οδήγηση, γιατί πάνω στη μούρλια σας, μπορεί να βρεθείτε στο συνεργείο και δίχως αμάξι. Ζητήστε βοήθεια στη δουλειά σας, όχι όλα μόνοι!

Αιγόκερως
Είστε λίγο στην τσίτα, μες στα νευράκια, ευτυχώς που ξεσπάτε δημιουργικά και αντιμετωπίζετε διάφορες καταστάσεις με τέτοιον τρόπο, που θα ακούσετε κάμποσα μπράβο, κυρίως στη δουλειά σας. Ο Άρης και ο Ουρανός φέρνουν τη σβελτάδα, πιάνετε πουλιά στον αέρα, δίνετε λύσεις στο άψε σβήσε! Μην είστε εγωιστές, ούτε ανταγωνιστικοί, σίγουρα ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, με όμορφο τρόπο όμως!

Υδροχόος
Στέλνετε τους ανθρώπους σας διακοπές, προκειμένου να μείνετε λιγάκι μονάχοι, μπας και ηρεμήσει το μυαλό σας; Ο Άρης και ο Ουρανός, σας φουντώνουν, είστε επιθετικοί, άγαρμποι και στάζει το στόμα σας φαρμάκι. Δεν επιτρέπετε να ανακατεύονται στα πόδια σας άσχετοι, να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σας, πόσο μάλλον στις δουλειές σας. Είστε ικανοί να πάτε να μείνετε σε ξενοδοχείο!

Ιχθύες
Παράξενες οι μέρες αυτές, μιας που μπορεί ακόμα να πέσετε τέζα στο κρεβάτι! Ο Άρης και ο Ουρανός, σας κάνουν κάπως απερίσκεπτους, ξεχνάτε να κλείσετε το a/c, τα παράθυρα που κάνουν ρεύμα, μια ψύξη ίσως να είναι μέσα στο πρόγραμμα! Το να αθετήσουν κάποιες υποσχέσεις προς τα εσάς, είναι ότι χειρότερο, όμως ίσως κάθε εμπόδιο για καλό. Γκρινιάζετε και αντιδράτε, θυμώνετε, επαναστατείτε!

magicfariel

Φωτογραφία από Anna από το Pixabay