Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 20/07 – 21/07/2024 by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα υπέροχο ΣΚ, έχει ξεκινήσει εδώ και κάτι ώρες, το σύμπαν έχει τα κέφια του, το μόνο που απομένει είναι απλά να αφεθούμε στη μαγεία του και ότι θέλει ας προκύψει! 

Πανσέληνος στον Αιγόκερω για 2η φορά, κάποιο κρυμμένο μήνυμα υπάρχει στο σύμπαν, καλό είναι να το αποκωδικοποιήσουμε, υπάρχει κάπου ένα δώρο, μια έκπληξη, κάτι χαρωπό για τον καθένα ξεχωριστά εκεί έξω! 

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ο Ποσειδώνας, ο οποίος αν και ανάδρομος στους Ιχθύες, έχει τρελά κέφια, οι καταγάλανες θάλασσές του, μαγεύουν το Φεγγάρι, συνεπώς είναι ένα από τα πιο ρομαντικά και ερωτικά ΣΚ! Κυρίως για τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες)! Η φαντασία καλπάζει, υπάρχει όρεξη για δημιουργικότητα, οι πένες και τα πινέλα παίρνουν φωτιά! Και οι καρδιές επίσης. Υπάρχει διάθεση για λόγια αγάπης, θαυμασμούς, για αγκαλιές και φιλιά. 

Ο Άρης από τους Διδύμους, φορά τις βερμούδες του, πιάνει το κοκτέιλ του και αράζει σε μια παραλία! Ε ναι, επιτέλους, γιατί μας τρέλανε εκεί στον Ταύρο! Μόνο ξιφομαχία που δεν παίξαμε.. λέω η Ταυρίνα! Ο Άρης βαστά πολλά δώρα, θέλει να μοιράσει το χρήμα σε μερικές ψυχές εκεί έξω, θέλει κάποιος να το ξοδέψει επίσης για καλό σκοπό! 
Καλά μέσα στο ΣΚ, το μόνο που αποζητά, είναι την καλή παρέα, το φλερτ δίχως αύριο, θέλει να τα τσούξει το παλικάρι! Για αυτό και εμείς, μπαίνουμε στην παρέα του και απολαμβάνουμε όμορφες στιγμές.. Και από βδομάδα βλέπουμε.. για εκείνα τα δωράκια.. 

Καλό ΣΚ και όχι στα βαθιά! 

φιλάκια.. 💕


Κριός
Επιτέλους έφτασε ένα χαρωπό ΣΚ, η τσέπη σας είναι γεμάτη, αυτό είναι αρκετό για να έχετε πολύ καλή διάθεση. Ο Άρης από τους Διδύμους, θέλει να πάτε μια εκδρομή, μια βόλτα στη θάλασσα, να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από την σκληρή καθημερινότητα. Προτιμάτε την παρέα των φίλων σας, της οικογένειάς σας, λίγοι και καλοί και το πιο τέλειο είναι, πως το κινητό είναι κλειστό, δεν είστε διαθέσιμοι για τον έναν και τον άλλον. Βέβαια οι βόλτες κοστίζουν σε χρήμα, μια σκέψη που σας προβληματίζει, μιας που το Φεγγάρι σας θέλει σφιχτούς, πολύ μετρημένους. Πριν ξεκινήσετε τις εξορμήσεις, κάντε έναν καλό προγραμματισμό, ξεχάστε τα κεράσματα, ρίξτε καβούρια στις τσέπες! 

Ταύρος
Ένα πολύ όμορφο ΣΚ, για να εκτονωθείτε δημιουργικά, γιατί έτσι θα φτιάξει πολύ η διάθεσή σας. Ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας, με τον κήπο σας, τη βεράντα σας, αλλάξτε το ντεκόρ, βάλτε χρώμα στη ζωή σας. Επιτρέπονται οι αγορές, ριχτάρια, κουρτίνες, γλάστρες, λουλούδια, προσθέστε μπόλικες νότες πολύχρωμες που θα σας ανανεώσουν στα σίγουρα. Ο Ποσειδώνας και η Πανσέληνος της Κυριακής, προσφέρουν φουλ μαγική ενέργεια, προκειμένου να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ο Άρης από τους Διδύμους τώρα πια, έχει ένα δωράκι για εσάς. Ότι ξοδέψετε, παίζει να σας επιστραφεί και με το παραπάνω! Για αυτό οτιδήποτε πράξετε ας είναι από αγάπη και πολύ ενθουσιασμό. Όλα «γυρίζουν»..! 

Δίδυμος
Ένα καταπληκτικό ΣΚ μόλις ξεκίνησε, τυχεροί με τον Άρη στους Διδύμους, όπως φαίνεται! Προτείνω να τσεκάρετε τον τραπεζικό σας το λογαριασμό, γιατί μπορεί ξαφνικά να δείτε άλλο νούμερο και να απογειωθείτε από χαρά! Ο Ποσειδώνας και το Φεγγάρι σας ξεσηκώνουν για ευχάριστες περιπέτειες, μήπως έφτασε ο καιρός να κάνετε κάτι δικό σας, σε επαγγελματικό επίπεδο; Να φτιάξετε το μαγαζάκι σας ας πούμε; Κάποιος σας φουσκώνει τα μυαλά, είστε και ανήσυχα παιδιά, δε θέλετε και πολύ, για να ξεφύγετε εγκεφαλικά, είστε ήδη μέσα και το δουλεύετε το θέμα. Ωραίες ημέρες για να κάνετε όνειρα, για να μπείτε σε διαδικασία να πραγματοποιήσετε ένα από αυτά! Μη βιάζεστε όμως..!

Καρκίνος
Ένα από τα πιο ερωτικά ΣΚ του μήνα! Να ξέρετε ο Ποσειδώνας, με τη βοήθεια του Φεγγαριού, είναι ο λόγος που αποζητάτε αγκαλίτσες και φιλάκια και πολύ αγάπη και προδέρμ. Για αυτό και εσείς εκμεταλλευτείτε το κάθε λεπτό που περνάει, προκειμένου να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας, να επιστρέψουν τα χαμόγελα ξανά. Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως γίνεστε πολύ κουτσομπόληδες με τον Άρη από τους Διδύμους, συνεπώς παίζει να τη βγάλετε με ένα κινητό στο χέρι και να μιλάτε ασταμάτητα για τα πάντα όλα! Κάποιοι ετοιμάζετε ένα σχέδιο, κάτι «υποχθόνιο» θα έλεγα, συνεπώς είναι από εκείνα τα ΣΚ, που γνωρίζετε ακριβώς το τι θα πείτε και στο πώς θα δράσετε! Ωχ αμάν..

Λέων
Τέλειο ΣΚ, καιρός να φορέσετε τα ωραία σας, να αρωματιστείτε, να κυκλοφορήσετε στα μέρη τα γνωστά, να εντυπωσιάσετε τα πλήθη! Ο Άρης στους Διδύμους, είναι ο λόγος που αποκτάτε φουλ καλοκαιρινή και ανέμελη διάθεση. Το Φεγγάρι σας υπενθυμίζει, το πόσο γλυκιά και συναρπαστική ήταν η ζωή σας κάποτε, όχι για να επιστρέψετε στο παρελθόν, ίσως όμως για να βελτιώσετε το σήμερα και το μέλλον σας! Αποφύγετε τις γκρίνιες και τις απαισιόδοξες συζητήσεις, καλύτερα να φτιάξετε το κέφι της παρέας και της οικογένειάς σας, παρά να τους παρασύρετε στο βούρκο.. Μες στο κατακαλόκαιρο, θυμάστε πως υπάρχουν γιατροί και πως γίνονται προληπτικά τσεκ απ. Όρεξη που την έχετε..!

Παρθένος
Μυστήριο από όλες τις απόψεις το ΣΚ αυτό! Χτυπάνε τα τηλέφωνα ασταμάτητα, οι προτάσεις για βολτούλες είναι μπόλικες, ξεσηκώνεστε για όμορφες, χαλαρές στιγμές. Τα νέα τρέχουν και όπως φαίνεται ο Άρης από τους Διδύμους, παρέα με το Φεγγάρι, σας φέρνουν μια πρόταση πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα! Ένα νέο project? Μια νέα θέση εργασίας; Εννοείται πως δε λέτε τίποτα σε κανέναν, μη σας χαλάσουν το όνειρο στα ξαφνικά. Να πάτε μια θάλασσα, να προτιμήσετε ένα ταβερνάκι, πάντα με καλή παρέα, ακολουθήστε για μια φορά, δίχως αντιρρήσεις.. απολαύστε τη φροντίδα των άλλων. Το νου σας την Κυριακή, γιατί από τα χαζά τα πράγματα ξεκινούν μπόρες και φουρτούνες!

Ζυγός
Είναι από εκείνα τα ΣΚ που έχετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα, δε ξέρετε από πού να ξεκινήσετε! Από τη μια θέλετε να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο ταίρι σας, στο σπιτάκι σας, να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους σας. Από την άλλη βέβαια, οι δουλειές σας τρέχουν, έχετε αμέτρητες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, τι θα τα αφήσετε να γίνουν βουνό; Ο Άρης από τους Διδύμους, σας ενθουσιάζει για πολλά και διάφορα, για οτιδήποτε αφορά δραστηριότητες εκτός σπιτιού! Το Φεγγάρι όμως κάτι κάνει στην καρδιά σας, που σας κάνει να αναρωτιέστε αν αξίζει που γίνεστε χίλια κομμάτια για τον έναν και τον άλλον. Κάποιος σας κάνει πάσα το μπαλάκι, μήπως να το αποτρέψετε; Το νου σας!

Σκορπιός
Στάζει το στόμα σας φαρμάκι τις ημέρες αυτές, η Πανσέληνος φταίει να είστε σίγουροι για αυτό! Είστε φουλ στρεσαρισμένοι, ο Άρης από τους Διδύμους, είναι αυτός που σας δείχνει το τι έξοδα έχετε να τακτοποιήσετε, δε σας αφήνει σε χλωρό κλαρί. Και ενώ θα προτιμήσετε την παρέα των φίλων σας, θα κάνετε και τις συζητήσεις σας, δε θα δεχτείτε με την καμία να σας κρίνουν, ή να σας κάνουν υποδείξεις, όταν μόνο εσείς γνωρίζετε το τι τραβάτε αληθινά! Σε κάθε περίπτωση προτιμήστε τις βόλτες, να είστε θετικοί σε διάφορες προσκλήσεις, κάντε κάτι το διαφορετικό, μπας και ξεκολλήσει ο εγκέφαλός σας από τις σκοτούρες! Εννοείται πως με την κάθε παρέα, συζητάτε διαφορετικά πράγματα. Όχι τα ίδια και τα ίδια!

Τοξότης
Παράξενο ΣΚ, φλογερό θα έλεγα, θα μπορούσε να είναι τέρμα ερωτικό! Ο Άρης από τους Διδύμους, σίγουρα βάζει το χεράκι του, είστε πειραχτήρια, όταν έχετε καλή διάθεση, φλερτάρετε δίχως αύριο, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Βέβαια η Πανσέληνος, δε σας αφήνει να εκτροχιαστείτε, βαστά τα μπόσικα, συνεπώς τις μέρες αυτές, θα προσπαθήσετε να κάνετε λίγο από όλα, προκειμένου να υπάρξει ισορροπία, στις σχέσεις σας και στις δουλειές σας. Δεν είναι άσχημη ιδέα, να μοιραστείτε κάποια από τα άγχη σας, ή ακόμα καλύτερα να συνεργαστείτε, με κάποιους ανθρώπους, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Να κάνετε ταμείο, αλλά να είστε έτοιμοι για όλα! Λύσεις πάντα υπάρχουν και οι ευθύνες είναι μοιρασμένες!

Αιγόκερως
Όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας, είναι ίσως το καλύτερο ΣΚ, του μήνα! Πανσέληνος για 2η φορά στο ζώδιό σας, κάτι θέλει να μας πει ο ποιητής εδώ πέρα. Ο Άρης από τους Διδύμους, φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις που αφορούν τη δουλειά σας και την τσέπη σας! Μπαίνουν λεφτά στον τραπεζικό σας το λογαριασμό και απογειώνεστε από χαρά! Φροντίστε τις ημέρες αυτές, να ξεκουραστείτε πολύ, να φορτώσετε τις μπαταρίες σας, γιατί ακόμα έχετε να δώσετε μερικές μάχες. Τις τελευταίες της σεζόν! Και επειδή ο Ποσειδώνας έχει τρελά κέφια, η φαντασία σας καλπάζει, η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη, φτιάξτε οτιδήποτε σας αρέσει, η επιτυχία είναι όλη δική σας. Σας στηρίζουν φουλ!

Υδροχόος
Ο Δίας και ο Άρης από τους Διδύμους, είναι αυτό που αληθινά χρειάζεστε για να είστε μέσα στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό! Σας φτιάχνουν τη διάθεση, σε όλα τα επίπεδα. Νιώθετε ατρόμητοι, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, προφανώς γίνεστε δέκα κομμάτια, προφανώς το σώμα σας δεν ακολουθεί κάποιες φορές. Είτε διακοπάρετε, είτε δουλεύετε, το νου σας, γιατί άλλο 20, άλλο 30, άλλο 40 καλά για πιο μετά πολύ άλλο!!! Η Πανσέληνος της Κυριακής, σας «φωνάζει» δυνατά, πως δεν είστε ο superman, πως πρέπει να κοιμάστε καλά και να τρώτε επίσης σωστά. Παίζει λοιπόν να πέσετε τέζα στο κρεβάτι, γιατί απλά δεν αντέχετε άλλο! Εξαφανιστείτε για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας. Και τι έγινε;

Ιχθύες
Οι υπέρ τυχεροί του ΣΚ αυτού! Ο Ποσειδώνας αν και ανάδρομος στο ζώδιό σας, σας ανεβάζει πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι και σας ταξιδεύει στον κόσμο της φαντασίας και λίγα λέω! Από τα πιο ερωτικά ΣΚ, προσφέρετε απλόχερα τα συναισθήματά σας, αποζητάτε τα φιλιά και τις αγκαλιές. Ο Άρης από τους Διδύμους, είναι μια καλή επιρροή, σας βοηθά ως δια μαγείας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, τις πολύ στενές και να λάβετε κάποιες απαντήσεις που καιρό γυρεύετε. Η Πανσέληνος της Κυριακής, σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, ευαίσθητους επίσης, για αυτό να προτιμήσετε την παρέα εκείνων που αληθινά σας αγαπούν! Σας ξεσηκώνουν για βόλτες, η επιλογή πάντα είναι δική σας.

magicfariel

Φωτογραφία από Leo από το Pixabay