Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ζώδια: Υπερβολικός και Φαντασμένος ο Ερμής από τον Λέοντα! by MagicF’Ariel..

02/07 – 25/07/2024 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα επίσημα και με καθυστέρηση, η ζωή τα φέρνει πολύ παράξενα μερικές φορές.. Καλοκαίριασε και το σύμπαν αλλάζει. Όταν ξεκινούν οι επισκέψεις στο ζώδιο του Λέοντα, το μόνο σίγουρο, είναι ο ήλιος, η θάλασσα, το ουζάκι, οι μάσες και οι ξάπλες! Και τα τζιτζίκια μη ξεχάσω.. 

Ο Ερμής είναι πια στον Λέοντα, ακολουθεί η Αφροδίτη στις 11/07 και ο Ήλιος στις 22/07! Μέχρι τότε πολλά υπερβολικά συναισθήματα θα εκδηλωθούν, είτε με όμορφο τρόπο, είτε με άσχημο! 

Προς το παρόν, ας φανταστούμε ένα Λιοντάρι, στην ύπαιθρο, ο Βασιλιάς των Ζώων, πόσο υπερήφανο είναι, πόσο σίγουρο για τον εαυτό του είναι, πόσο καλός κυνηγός είναι! Ότι θέλει μπορεί να το κατακτήσει, παιχνιδάκι για μια τέτοια προσωπικότητα. 


Φωτογραφία από Sandy Flowers από το Pixabay 

Κάτι τέτοιο λοιπόν θα πάθουμε, βέβαια οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι βάλλονται από παντού, από έναν Άρη και από έναν Πλούτωνα, φαντάζομαι πως βρίσκονται στην κορυφή της λίστας τους Ερμή! 

Ο Δίας από τους Διδύμους, σώνει κάπως την κατάσταση, τρομάζει και αυτός από τις υπερβολές του Ερμή, καμαρώνει κιόλας, πολύ γνώριμη η φάση, συνεπώς εκεί που πάει να ξεφύγει το πράγμα, κάπως το μαζεύει ο φίλτατος Δίας και όλα μέλι γάλα!
Ύπουλο το σκηνικό του σύμπαντος, η ύπαρξη του Άρη στον Ταύρο, ανάβει φωτιές, προκαλεί απίστευτο εκνευρισμό, πολύ ένταση και οι συμπεριφορές είναι κτητικές, προκλητικές, φλογερές και παθιασμένες! Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, επιμένει στις αλλαγές, τις ριζικές μάλιστα, ραγίζει πολύ γερές βάσεις, ετών ίσως, σίγουρα για καλό σκοπό! 

Ο Ερμής λοιπόν, δέχεται τέτοιες επιρροές, ο λόγος του έχει πολύ ένταση, πάθος, ζωντάνια, είναι αυθόρμητος, λέει λόγια σταράτα. Όλοι έχουμε τα δίκια μας τις μέρες αυτές, πίσω δεν κάνουμε, έχω μεγάλη περιέργεια για την εξέλιξη του έργου! Κάποιος θα χάσει και κάποιος θα κερδίσει. Όποιος έχει τα καλύτερα επιχειρήματα, όποιος χρησιμοποιεί όμορφα τις λέξεις, ο τέλειος ο διπλωμάτης, θα είναι σίγουρα ο νικητής! Έχει την εύνοια ενός Λιονταριού, καθόλου άσχημα, λέω! 

φιλάκια 💗

Κριός 
Ο Ερμής από τον Λέοντα, είναι ο λόγος που τις ημέρες του Ιούλη, θα ανοίξετε το στοματάκι σας λίγο παραπάνω, θα ξεστομίσετε λόγια που στάζουν φαρμάκι και λίγα λέω! Υπερβολικοί και με μπόλικο συναίσθημα, εκφράζετε τα πάντα όλα, κάποιοι χαμογελούν, κάποιοι όχι και τόσο! Ωραίες ημέρες για ταξιδάκια, μικρής διάρκειας, οι «σύντομες» περιπτώσεις, είναι πάντα συναρπαστικές, ίσως και αξέχαστες! Προς τα τέλη του μήνα, ο Ερμής σας στέλνει το λογαριασμό και δε σας αρέσει και τόσο. Πολλά τα έξοδα, πονοκέφαλος μεγάλος. Αν φταίει κάποιος άλλος, ας ψάξει λαγούμι να κρυφτεί! 

Ταύρος
Ξεκινάμε από το γεγονός, πώς μόνο που έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας, είναι αρκετό! Νευράκια, πολλά νευράκια, με το παραμικρό γίνεστε μπουρλότο, συνεπώς, με τον Ερμή από τον Λέοντα, όλα αυτά επί 100! Χρήμα και οικογένεια σε πρώτο πλάνο, αμέτρητες οι συζητήσεις, αμέτρητες και οι κόντρες! Αρκετοί Ταύροι, φροντίζετε καιρό τώρα για το μέλλον σας, ότι σας ανήκει, είναι δικό σας, επίσημα και με το νόμο, δεν υπάρχει μα και μου. Ο Ερμής φέρνει μαντάτα που αφορούν τις «επενδύσεις» σας, βάζετε το χέρι στην τσέπη, πρέπει να το βάλουν και οι άλλοι. Αν δε, όντως μπουρλότο! 

Δίδυμος
Ο Ερμής από τον Λέοντα, είναι γεμάτος από προσκλήσεις! Να πάτε από δω, να πάτε από κει, βρίσκεστε παντού και πουθενά! Φίλοι και γνωστοί, σας αποζητούν, είναι και καλοκαιράκι, ποιος τη χάρη σας!? Όλη η τύχη βρίσκει τους Διδύμους του 2ου 10ημέρου, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά. Άρα όλο και κάποιος εκτός λίστας θα πάρει το δωράκι του. Πολλά τα μαντάτα, αμέτρητες οι πληροφορίες, καιρός να ανανεώσετε τη βάση δεδομένων σας. Υπερβολικά χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ξεφεύγετε κάπως από τα κανακέματα και εκφράζετε απόψεις που σοκάρουν. Φρόνιμα!

Καρκίνος
Μέχρι και τα τέλη του Ιούλη, θα τσακώνεστε για θέματα οικονομικά, non-stop, είτε με την οικογένειά σας, είτε με το σύντροφό σας. Ακόμα και ένα φιλαράκι αν σας χρωστά χρήματα, θα τα ζητήσετε με υπερβολικά άγαρμπο τρόπο, διαγράψτε το από την ατζέντα σας! Ο Ερμής από τον Λέοντα, βασικά σας βάζει τις ιδέες, σας φυτιλιάζει στα καλά τα καθούμενα, γίνεστε κάπως προκλητικοί, σε ότι έχει να κάνει με το χρήμα. Το θέλετε όλο δικό σας, να το ξοδεύετε όπως επιθυμείτε, δίχως δελτίο αναφοράς. Να αποφύγετε τις αντιδράσεις, που οδηγούν σε σπατάλες, που ουσία δεν έχουν. Ψυχραιμία! 

Λέων
Μεταξύ μας το πλανητικό σκηνικό των ημερών, μυρίζει μπαρούτι, υπάρχει λόγος που βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Άρης από τον Ταύρο και ο Πλούτωνας ανάδρομος από τον Υδροχόο, κόκκινο και μαύρο το φόντο της ζωής σας. Βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιό σας, φουντώνει τη χαίτη σας, εσείς είστε και κανείς άλλος! Κάτι ύποπτο συμβαίνει στην ερωτική σας τη ζωή, η μοναξιά, δεν υφίσταται! Κάποιοι κάπως εκδικητικοί, κάποιοι για θέμα γοήτρου, κάπως πρέπει να τραφεί το «Εγώ» σας, κυρίως αν νιώθετε πως είστε τα πληγωμένα παιδιά της παρέας. Μια τέλεια θεατρική παράσταση..!

Παρθένος
«Συννεφιασμένα» τα μαντάτα με τον Ερμή στον Λέοντα! Κατακαλόκαιρο, κρύβεστε από το κοινό σας, δεν έχετε και πολύ όρεξη για πολλά-πολλά! Το μυαλό σας είναι στην καριέρα σας, όλο και κάποια ευκαιρία σας περιτριγυρίζει, όλο και κάτι θα σας προτείνουν, μέχρι όμως να δώσετε τα χέρια, το απόλυτο μυστικό! Μη σας ματιάσουν στα ξαφνικά. Από τη μια θέλετε να βγάλετε τα εσώψυχά σας, από την άλλη δεν πρέπει, τρώγεστε κάπως με τα ρούχα σας, όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Προς τα τέλη του Ιούλη, παίζει να σας πλησιάσουν διάφοροι, μπας και αποκαλύψετε κανά μυστικό. Σσσσσς..

Ζυγός
Καλοκαιράκι φουλ για εσάς, με τις ευχές του σύμπαντος! Ο Ερμής από τον Λέοντα, βαστά μπόλικες προσκλήσεις, για ταξιδάκια, για επισκέψεις σε μυστήριες υπάρξεις, για νυχτοπερπατήματα, το σπιτάκι σας δε σας βλέπει καθόλου τις ημέρες του Ιούλη! Οτιδήποτε γυρεύετε εκεί έξω, θα το βρείτε! Μια συναρπαστική ερωτική «φωλιά»; Ένα νέο επαγγελματικό μονοπάτι; Είναι τέλεια η εποχή για δημόσιες σχέσεις, με υψηλούς στόχους, με όνειρα κάπως άπιαστα, μα όχι ακατόρθωτα; Καβαλάτε λίγο την καλάμα και προς τα τέλη του μήνα, κάποιος δε σας κάνει τη χάρη, αστράφτει το ματάκι σας. Ηρεμία λέει;;; 

Σκορπιός
Και που λέτε ο Ερμής από τον Λέοντα, φέρνει νέα φοβερά και τρομερά που αφορούν την καριέρα σας! Προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι σας, κάτι το διαφορετικό, δελεαστικό, είστε έτοιμοι για όλα; Η χαρά σας απερίγραπτη, όχι όμως των άλλων! Αν σκέφτεστε να ξενιτευτείτε, τότε λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις. Ίσως μια ψυχή, να σας δώσει την ευκαιρία, να αλλάξετε πόστο και να πάρετε περισσότερα λεφτά. Να δικαιωθείτε για τους κόπους σας. Όχι μαγικά βέβαια, μιας που τις ημέρες του Ιούλη, διεκδικείτε πράγματα και θάματα, γιατί απλά σας αξίζουν. Κρατήστε τη χαρά σας μυστική, γιατί υπάρχει πολύ ζήλια και κακό μάτι.

Τοξότης
Ο Ερμής από τον Λέοντα σας μεταμορφώνει σε υπέροχους ακροατές! Έχετε ανάγκη να ακούσετε τις ιστορίες των άλλων, τα γεγονότα που τους στιγμάτισαν, το πώς έλυσαν τα θέματά τους. Κατά βάση δηλαδή, να πάρετε ιδέες, εκείνες τις εναλλακτικές, που θα διευκολύνουν το δικό σας το μονοπάτι. Κάπως φευγάτο ακούγεται, κάπως έτσι είναι.. Να κρατάτε μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις, τις ημέρες του Ιούλη. Ο τρόπος που μιλάτε, που κουνάτε τα χέρια σας, εκπέμπουν απίστευτη γοητεία, μη ξαφνιαστείτε, αν κάποιο πρόσωπο σας θαυμάζει και είναι κρυφά ερωτευμένο μαζί σας. Έκπληξη!

Αιγόκερως
Το χρήμα το αγαπάτε πολύ, το ξέρουμε αυτό, θα κάνετε τα πάντα για να το αποκτήσετε, είτε ζητώντας μια αύξηση, είτε ένα μπόνους! Εννοείται πως το αξίζετε και με το παραπάνω, αποζητάτε την επιβράβευση, την έχετε ανάγκη όσο ποτέ! Ο Ερμής από τον Λέοντα, σας βοηθά στο να μπείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης, να απαιτήσετε με ευγενικό τρόπο, την εκτίμηση και το χρήμα φυσικά! Ζητήστε για να λάβετε, ή ακόμα καλύτερα για να μάθουν πως έχετε και εσείς μερίδιο στην πίτα. Προς τα τέλη του Ιούλη, θα τις τραβήξετε τις κοτσίδες σας, πρόκειται να αναστατωθείτε και ερωτικά και επαγγελματικά!

Υδροχόος
Ο Ερμής από τον Λέοντα σας θέλει υπερβολικούς με το κάθε τι, ακόμα και αλαζόνες! Εσείς γνωρίζετε καλύτερα, η δική σας άποψη περνάει, έχετε την τελευταία κουβέντα. Όσοι δε ξέρουν τι εστί Υδροχόος, θα πληγωθούν πολύ! Από την άλλη βέβαια, έχετε πολύ όρεξη για μπλα-μπλα, κόσμος να υπάρχει τριγύρω, χαρωπή η ατμόσφαιρα και τι στον κόσμο όλο; Όσο πιο ευγενικοί είστε, άλλο τόσο μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να επικοινωνήσετε σε άλλο επίπεδο. Ο Ουρανός τέλος του Ιούλη, φέρνει το χάος που τόσο το λατρεύετε. Κρατήστε τις ισορροπίες!

Ιχθύες
Καλά εσείς έχετε τον Κρόνο ανάδρομο, όλα τα άλλα είναι ψίχουλα! Ο Ερμής από τον Λέοντα, είναι μια ευγενική, αστρολογική επιρροή, που κρύβει τις φουρτούνες που έρχονται! Μπλεγμένοι με τα βάσανα της καθημερινότητας, δε βρίσκετε χρόνο για εσάς, γκρινιάζετε λιγάκι, όμως έχετε όρεξη για κουβεντούλες πάνω στα πάντα όλα! Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν όρια, ο Ερμής είναι κάπως υπερβολικός και φαντασμένος, σας παρασύρει σε παράξενες συμπεριφορές. Φροντίστε να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες πριν τις διακοπές και αποφύγετε τις πάσες και ότι θέλει ας προκύψει!

magicfariel

Φωτογραφία από Chil Vera από το Pixabay