Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ζώδια: Η Αφροδίτη και ο Άρης μας λένε “I love U” by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τριήμερο αφιερωμένο σε εσάς, καιρό είχα να αράξω στο σπιτάκι μου, με το απόλυτο τίποτα στην ατζέντα μου! Είναι πολύ τέλειο να μην έχεις να κάνεις τίποτα το υποχρεωτικό, να αφιερώνεις το χρόνο σου σε αυτά που σου φτιάχνουν το ψυχολογικό και σου αρέσουν. 
Πουρνό-πουρνό λοιπόν, ξεκίνησα να γράφω, το φινάλε του Ιούνη, που είναι εντυπωσιακό και γεμάτο από ερωτικές εκπλήξεις! 

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και ο Άρης από τον Ταύρο, έχουν καυτό ραντεβουδάκι, θέλουν πολύ αγαπηθούν, να ερωτοτροπήσουν, κάτω από ένα δέντρο; Σε μια παραλία; 

Είναι από εκείνες τις ημέρες που τα ζώδια της Γης και του Νερού, μπορούν να ελπίζουν σε μια πολύ χαρούμενη έκπληξη! Ένα μήνυμα από το πρόσωπο. Μια συνάντηση εντελώς τυχαία με το πρόσωπο. Κάμποσα γλυκόλογα από χείλη που ποτέ δε λένε το σ’αγαπώ; 

Ο Ερμής που βρίσκεται επίσης στον Καρκίνο, είναι πανέτοιμος, έχει φτιάξει τα πιο ωραία μηνύματα αγάπης. Ο φάκελος έχει καρδούλα επάνω. Μπορεί να έχει και το ευρώ. Ποιος ξέρει; Όλα τα καλά παίζουν τις ημέρες αυτές! 

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως ο Κρόνος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος, κάνει τα στραβά τα μάτια και επιτρέπει να συμβούν μερικά θαύματα σε κάποιες ψυχές εκεί έξω. Από τις 29/06 και μετά, ότι έχουμε πράξει, ότι επιλογές και αποφάσεις έχουμε πάρει, θα υποστούμε τις συνέπειες. Είτε σε ερωτικά ζητήματα, είτε σε οικονομικά. 

Για αυτό η εβδομάδα που ξεκινά έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για τρέλες και περιπέτειες! 

Ο Ουρανός από τον Ταύρο, είναι η έκπληξη του καλοκαιριού! Απρόβλεπτα κινεί τα νήματα, στέλνει μηνύματα, φροντίζει για την αναστάτωση, ότι έχει μείνει στο «προσμένει», αλλάζει status. Υλοποιείται! Το timing είναι σωστό. 

💖Ζούμε για έναν έρωτα μεγάλο και τρανό! 💘

φιλάκια.. 


Κριός 
Οι τελευταίες ημέρες του Ιούνη, είναι ιδανικές για να πραγματοποιήσετε τις μικρές σας τις επιθυμίες. Ακόμα και τις μεγάλες, όπου μπορεί να φτάσει ο καθένας, είναι πολύ καλό. Κάποιοι αποζητάτε την οικογενειακή τη θαλπωρή, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, γίνεστε γατούλες ένα πράγμα, βρίσκεστε σε ρομαντική διάθεση. Οι καριερίστες της παρέας, θα κάνετε τα ραντεβού σας, θα δώσετε τα χέρια, είστε μέσα στο παιχνίδι για τη νέα σεζόν που έρχεται. Η έκπληξη που είναι το δωράκι της Αφροδίτης και του Άρη, είναι να πάρετε ένα μπόνους στα ξαφνικά. Να πέσει ένα εξτραδάκι, έτσι επειδή το αξίζετε. Εννοείται πως ένα shopping therapy, είναι ο στόχος! Ή όχι;

Ταύρος
Όπως φαίνεται οι τελευταίες ημέρες του Ιούνη, είναι τέρμα ερωτικές για εσάς, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι! Γοητευτικότατοι και πολύ όμορφοι, σαγηνεύετε τα πλήθη, είστε και σε πολύ καλή διάθεση, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ιδανικές ημέρες για ταξιδάκια, βόλτες, κάπου εδώ κοντά, να ξεφύγει το μάτι, να αλλάξετε παραστάσεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης, με τη βοήθεια του Ερμή, τις μέρες αυτές, έχουν ένα μήνυμα για εσάς, που θα έρθει, από το πουθενά!? Κάποιο πρόσωπο θα σας θυμηθεί και θα επιδιώξει να σας συναντήσει. Μεγάλη η έκπληξη! Συγκίνηση, εγωισμοί και πείσματα δεν υπάρχουν άλλο πια! “I love U”.. και ω ναι, είναι αμοιβαίο τούτη τη φορά!

Δίδυμος
Το χρήμα ως σκέψη κατοικεί μόνιμα στο μυαλό σας, τις ημέρες αυτές, οπότε όλο και κάτι μαγικό θα σας συμβεί. Ενώ η Αφροδίτη και ο Ερμής σας επιτρέπουν τα φλερτ και τα χαμόγελα, ο Κρόνος σας τα κλέβει μια και έξω! Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες του Ιούνη, αλλάζει το σκηνικό, γίνεται τέρμα ερωτικό και πολύ μυστήριο. Όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, τραβάτε τα βλέμματα. Ας είναι για καλό σκοπό, όχι για πονηρό όμως! Η Αφροδίτη και ο Άρης προτιμούν να σας δώσουν ένα μπόνους, να πάτε να το ξοδέψετε με τη ψυχή σας, να κάνετε το απόλυτο shopping therapy, να έρθετε στα ίσα σας. Μεταξύ μας έρθει δεν έρθει το εξτραδάκι, θα ξεπαραδιαστείτε!

Καρκίνος
Τέρμα ερωτικές οι τελευταίες ημέρες του Ιούνη, κυρίως για τους Καρκίνους του 2ου και 3ου 10ημέρου! Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σας, παίζουν παράξενα παιχνίδια με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο, συνεπώς, να προσμένετε ξαφνικά μηνύματα και μοιραίες συναντήσεις, με πρόσωπα μοναδικά και αξεπέραστα. Βέβαια, ίσως φίλοι από μακριά να σας επισκεφτούν και να θυμηθείτε λίγο τα παλιά. Όμορφα σας αποχαιρετά ο Ιούνης, με ένα χαμόγελο μέχρι την άλλη άκρη της γης, νιώθετε απίστευτη αυτοπεποίθηση, σας αγαπούν και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Αν κάποιοι αφήσετε τις γκρίνιες και τα χωρίσματα, ίσως να φτιάξουν και οι δικές σας οι ημέρες!

Λέων
Μυστήριες οι τελευταίες ημέρες του Ιούνη για εσάς. Η Αφροδίτη και ο Άρης, βρίσκουν φως και μπαίνουν, σας κάνουν λίγο άνω – κάτω σε ερωτικό επίπεδο. Μέρες που θα αποζητήσετε επιβεβαίωση από άγνωστες υπάρξεις, είτε συνοδεύεστε, είτε όχι. Αρέσετε; Περνάει η μπογιά σας; Και εντάξει αν το φλερτ είναι αθώο, αλλά άμα κρύβει χημεία και πάθος, τότε φωτιά στα μπατζάκια μας! Άτακτα παιδιά, αντιδραστικά, ίσως και να θελήσετε να προκαλέσετε την τύχη σας, να είστε σίγουροι πως το σύμπαν σας το έχει έτοιμο το πεσκέσι. Ο Ερμής φέρνει μαντάτα στενάχωρα. Αλήθειες που πονούν. Ένα τέλος είναι πολύ κοντά, επαγγελματικό; Ερωτικό; Θα δείξει!

Παρθένος
Φτιάξτε ένα σακίδιο και εξαφανιστείτε από το σπίτι, είτε παρέα με φίλους, είτε με το σύντροφό σας. Καλοκαιράκι, ότι χρόνος σας περισσεύει, ας είναι για ξεκούραση, όμορφα συναισθήματα και ψυχαγωγία. Το τέλος του Ιούνη, σας θέλει ήρεμους, χαμογελαστούς και κάπως ξένοιαστους. Ο Άρης και η Αφροδίτη, θέλουν να γίνετε η ψυχή της παρέας, έστω για λίγες ημέρες. Τηλεφωνήματα, μηνύματα, ραντεβουδάκια, βόλτες από δω και από κει, είναι ότι πρέπει για να δείτε τη φάση λίγο πιο ανάλαφρα. Να διώξετε το άγχος μακριά. Να είστε δοτικοί, είναι αμοιβαίο και άκρως απολαυστικό! Σειρά σας να πείτε το “I love U”!

Ζυγός
Ανοίγουν οι δουλειές σας, το μόνο σίγουρο! Ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε τις τελευταίες ημέρες του Ιούνη, για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και ψυχαγωγικούς. Η Αφροδίτη και ο Άρης σας ξεσηκώνουν για φλερτ και ιστορίες για αγρίους, με κάποιο άτομο που συναναστρέφεστε συχνά-πυκνά, συνεπώς όλο και κάποια αταξία θα κάνετε, το ζητούμενο είναι να μην εκτεθείτε! Και κάπως έτσι, μέσα από τον έρωτα, σας έρχεται η έμπνευση, η δημιουργικότητα και αποδίδετε πολύ καλύτερα στη δουλειά σας! Εσείς φέρνετε τα μαντάτα, εσείς δείχνετε τον τρόπο, εσείς εντυπωσιάζετε τον κόσμο τριγύρω! Να κάνετε follow από θαυμασμό και όχι από συμφέρον. Με πιάνετε τι σας λέω;

Σκορπιός
Μετά από πολύ καιρό, όπως φαίνεται θα κάνετε καλοκαιρινές διακοπές, τέτοιες ημέρες! Η Αφροδίτη και ο Άρης για τις τελευταίες ημέρες του Ιούνη, σας στέλνουν ένα εισιτήριο, ακτοπλοϊκό; Αεροπορικό; Όπου φύγει-φύγει! Μια καλή ευκαιρία να πάρετε το αμόρε σας αγκαζέ και να εξαφανιστείτε έστω για λίγες ημέρες. Μπορεί να πάρετε τα φιλαράκια σας, μπορεί και μόνοι. Όλα παίζουν η απόδραση είναι ο σκοπός! Δωράκι το ταξίδι, άλλος ψάχνει, άλλος πληρώνει, άλλος σας ξεσηκώνει. Συνεπώς δεν έχει μα και μου. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, ας περιμένουν! Το τέλειο σενάριο είναι να ερωτευτείτε μια άγνωστη ύπαρξη σε μια παραλία στο πουθενά! Μια ταξιδιάρικη ψυχή!

Τοξότης
Συνήθως λένε, το πρόσωπο που μας δυσκολεύει πιο πολύ, είναι εκείνο που μας αγαπά πιο πολύ, συνεπώς κάτι τέτοιο θα ζήσετε τις ημέρες αυτές. Ναι μεν πάνω από όλα η δουλειά, αλλά μη ξαφνιαστείτε αν ένας κακός συνεργάτης ξαφνικά γίνει ο καλύτερος! Η Αφροδίτη και ο Άρης φροντίζουν για μια έκπληξη τέτοιου τύπου, δηλαδή η αντιπάθεια που νιώθατε, να γίνει συμπάθεια και θαυμασμός! Η αδρεναλίνη σας στα ύψη, πολύ πάθος στη φάση, τυχερός ο σύντροφό σας, από μια άποψη. Κάπως πρέπει να ξεδώσετε και εσείς καλοκαιριάτικο. Αν και το χρήμα είναι ένας μόνιμος βραχνάς, θα τη βρείτε την άκρη σας, αν πάρετε δραστικά μέτρα. Let it flow! Όσα πάνε και όσα έρθουν!

Αιγόκερως
Ανήκετε στους τυχερούς των ημερών, από κάθε άποψη! Η Αφροδίτη και ο Άρης και σχεδόν όλο το σύμπαν, βοηθούν σε ερωτικά ζητήματα, λύνουν ακόμα και το πιο δύσκολο κουβάρι! Ο Ερμής είναι στο κόλπο, ίσως να σας κάνουν μια πρόταση γάμου τις τελευταίες ημέρες του Ιούνη. Ίσως και μια νέα επαγγελματική πρόταση! Όλα παίζουν. Το πιο τέλειο σενάριο, είναι να σας κάνουν μια ερωτική εξομολόγηση και να νιώσετε απίστευτη ανακούφιση. Επιτέλους να σας έρθει εκείνο το μήνυμα που τόσο καιρό προσμένετε! Αρκετοί Αιγόκεροι γυρεύετε για σύντροφο ζωής. Ιδανικό το διάστημα αυτό, για γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από τις φιλικές σας τις παρέες.

Υδροχόος
Ωραίες ημέρες οι τελευταίες του Ιούνη, όλα πηγαίνουν κατ’Ευχήν, δεν έχετε λόγο να γκρινιάζετε άλλο πια. Ο Άρης και η Αφροδίτη σας κάνουν γλυκούληδες και αγαπησιάρηδες και μπορεί ο κόσμος να σας πλησιάσει πιο εύκολα! Και επειδή ως γνωστών εργάζεστε φουλ την περίοδο αυτή, τα φλερτ πάνε και έρχονται εντός της εργασίας σας, ανεβαίνουν οι μετοχές σας, αρέσετε, αυτό είναι αρκετό για μια προσωπικότητα σαν και τη δική σας! Επειδή όμως ο Άρης είναι στον Ταύρο, θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα. Όσο πιο δοτικοί είστε, άλλο τόσο σας εκτιμούν και σας υπολογίζουν στα πλάνα τους. Το χρήμα είναι όλο δικό σας!

Ιχθύες
Πού μυαλό για δουλειές και νέα project; Θέλετε οπωσδήποτε να αράξετε σε μια παραλία, ήταν δύσκολος ο χειμώνας, τα έχετε παίξει και χρειάζεστε ξεκούραση και ανεμελιά! Ο Άρης και η Αφροδίτη σας θέλουν μέσα στο φλερτ και στις νέες γνωριμίες, όχι τίποτα σπουδαίο, κυρίως για το ψυχολογικό. Κυρίως το σύμπαν σας ξεσηκώνει για ταξιδάκια, από εδώ και από εκεί, όπου γης και πατρίς και άμα παίξει και κάτι ερωτικό, γιατί όχι; Όποιος έχει μια συναισθηματικά αμοιβαία σχέση, καλό είναι να την απολαύσει! Όποιος κοιμάται με ερωτηματικά, ας βάλει μια τελεία και ας προχωρήσει παραπέρα. Είναι ωραία η συντροφικότητα, οι βραδινές αγκαλιές και τα φιλάκια..

magicfariel

Φωτογραφία από Jan Jakubowski από το Pixabay