Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ζώδια: Ο Άρης από τον Ταύρο, φανερώνει αλήθειες που καίνε! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες τώρα αναρωτιέμαι τι έχω η Ταυρίνα, γιατί είμαι σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί τόση υπερένταση, τόσο άγχος; Δεν έχει πέσει ακόμα κάποιο καράβι μου σε ξέρα, το έχω under construction, χρόνια τώρα 😅! 

Ο Άρης στον Ταύρο, είναι ο λόγος που όλα στα κόκκινα, για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους! 🔥

Με τα λίγα και τα πολλά, κατέληξα, πως τις ημέρες του Ιούνη, τα ζώδια αυτά, θα επαναστατήσουν με όλο τους το είναι! Μπορεί να θεωρηθεί χαζομάρα, γιατί ο καθένας από εμάς, έχει κάνει τις επιλογές του. Κάποιος που έχει έρωτα με την καριέρα του, θα πρέπει να δώσει μάχη, για να ανήκει στους καλύτερους, top of the top! Κάποιος που έχει ένα γάμο, μια οικογένεια, πάλι θα πρέπει να δώσει μάχη, για να την κρατήσει. Η ισορροπία είναι το παν σε κάθε περίπτωση, που προέρχεται όταν κάποιος είναι δοτικός και συνεργάσιμος. Think about it!

Ο Άρης με το που πάτησε το πόδι του στον Ταύρο, φρόντισε να σηκώσει τα χαλιά, να ξεσκεπάσει, εκκρεμότητες, αθώα ψεματάκια, παραλήψεις, λεπτομέρειες, αλήθειες και γεγονότα που καλό είναι να αντιμετωπιστούν. Άμεσα κιόλας! Η λέξη «χαραμίζομαι» θα ειπωθεί πολλές φορές, ανεξάρτητα του τι αφορά, γιατί ο Άρης είναι εγωιστής και παρτάκιας. Δε μοιράζεται έπαθλα, τα θέλει όλα δικά του. Είναι και στο πιο κτητικό ζώδιο, τον Ταύρου, που θέλει να του ανήκουν, δίκαια όσα άξια του ανήκουν, οπότε κάποιες επιθυμίες θα ικανοποιηθούν, έχει να πέσει πολύ shopping therapy! 

Από τις 20/06 και μετά ο Άρης κόβει λίγο ταχύτητα, να είναι καλά η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Καρκίνο, που τον βάζουν σε καλοκαιρινό mood! Ξεκινούν επίσημα τα ταξιδάκια, οι διακοπές, όσες μέρες μπορεί ο καθένας. Κάποιοι παίρνουν λεφτά ως δώρο, κάποιοι ένα φοβερό φλερτ! Καλοδεχούμενα τα ευχάριστα, τελικά η μάχη απέδωσε! Κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος.

φιλάκια 💗


Κριός
Ο Άρης από τον Ταύρο, μέρες τώρα σας ξεσηκώνει για τρελό shopping therapy! Ότι έχετε στερηθεί, ξαφνικά γίνεται η υπέρτατη επιθυμία και είναι αναγκαίο κακό ή καλό, να ξεδώσετε προκειμένου να νιώσετε και εσείς λίγη χαρά. Όσο λέτε μην πάρω αυτό και μην εκείνο, άλλο τόσο ξοδεύετε τα χρήματά σας, σε άλλα πράγματα και φρικάρετε εντελώς. Μέχρι τα τέλη του Ιούνη, ο Άρης «δυσκολεύει» το έργο του Ερμή, από το ζώδιο του Καρκίνου, μια επιρροή που σας πιάνει μπαμ καρά μπαμ! Επιθετικός ο λόγος σας, αστράφτει το ματάκι σας, στάζετε πολύ φαρμάκι. Ακούγεται η φωνούλα σας, βγαίνετε έξω από τα ρούχα σας, πολλές φορές, είστε ασυγκράτητοι, όταν θυμώνετε. Ευτυχώς που επεμβαίνει η Αφροδίτη, επίσης από το ζώδιο του Καρκίνου, η οποία σας γλυκαίνει, σας ηρεμεί, σας δίνει ένα μπόνους! Παίζει να λάβετε περισσότερα χρήματα, ως επιβράβευση! Στάχτη στα μάτια; Γιατί όχι;

Ταύρος 
Με το που πάτησε το πόδι του ο Άρης στον Ταύρο, άλλαξαν πολλά στη διάθεση των Ταύρων! Μέρες τώρα, υπάρχει μια ανησυχία, μια υπερένταση, ένα συναίσθημα πολύ δυνατό, ίσως και ακαταλαβίστικο, όλα στα κόκκινα, είτε υπάρχει αιτία, είτε όχι! Πνίγεστε ξαφνικά με το κάθε τι, ακόμα και με πράγματα που σας αρέσουν! Αρνείστε να πάτε από το γνωστό το μονοπάτι, βαριέστε όπως λέει και η διαφήμιση, 😅.. η επανάληψη της καθημερινότητας σας κουράζει απίστευτα πολύ! Δε θέλετε άλλο, πώς να το πω.. ;;; Από τις 20/06 και μετά στρώνει κάπως η κατάσταση, μια πρόσκληση για κάπου μακριά, είναι αρκετή για να σας φτιάξει πολύ τη διάθεση. Ο Άρης και η Αφροδίτη στα τέλη του Ιούνη, φτιάχνουν φινάλε πολύ δυνατό, μιας που παίζει να προκύψει ένας έρωτας μεγάλος και τρανός, με άτομο που ήδη γνωρίζετε! Κυκλοφορεί ανάμεσά μας.. 😮Όταν το timing είναι σωστό, θαύματα συμβαίνουν!

Δίδυμος
Οτιδήποτε συμβαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, δε σας ταιριάζει καθόλου! Ο Άρης λοιπόν, σας πονοκεφαλιάζει, σας πιέζει, σας στρεσάρει απίστευτα για θέματα που πιο πριν τα προσπερνούσατε, δίχως τύψεις και ενοχές. Είστε λίγο επικίνδυνοι τις ημέρες αυτές, προσοχή στο τιμόνι, προσοχή όταν μαγειρεύετε με το ζόρι, προσοχή όταν φτιάχνετε ατμόσφαιρα με κεριά, γιατί είστε τόσο πολύ αφηρημένοι, που μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε στα ξάφνου.. και δεν το θέλουμε αυτό! Οι επόμενες ημέρες του Ιούνη, όχι και πολύ καλύτερες, νιώθετε πως πρέπει να λύσετε ένα γρίφο, ενώ κάποιοι άλλοι πρέπει να το κάνουν αυτό. Μερικές φορές ξεχνιόμαστε και κάνουμε πάσα ευθύνες που στο τέλους μας πετούν εκτός φάσης, δεν έχουμε ιδέα! Κάτι τέτοιο προκύπτει, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι. Μια που θα μπει ο μισθός στην τράπεζα και μια που θα γίνει φτερά και πούπουλα. Αρώματα, ενδύματα, απολαύσεις!

Καρκίνος
Μια αναστάτωση με την παρουσία του Άρη στον Ταύρο, τη νιώσατε, μέρες τώρα! Συνήθως ο Άρης μας τσιτώνει και ξεσκεπάζει οτιδήποτε κρύβουμε κάτω από το χαλί. Συνεπώς, αθώα ψεματάκια βγαίνουν στη φόρα και σας κάνουν άνω – κάτω, κυρίως με το σύντροφό σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους. Τι κρύβετε λεφτά κάπου και δε λέτε κουβέντα; Θυμώνετε και επαναστατείτε προκειμένου να προστατέψετε τον εαυτό σας. Μπορεί να έχετε τα δίκια σας, όμως με τη βοήθεια του Άρη, φουντώνετε και πάει το δίκιο σας, παίζει και να το χάσετε. Οι τελευταίες ημέρες του Ιούνη, είναι ιδανικές για να πάτε κάπου, να αράξετε το κορμί σας, να πλατσουρίσετε, μπας και ηρεμήσετε. Μοναχικό το σκηνικό, ή παρέα με τα φιλαράκια σας, μέχρι εκεί. Ξεπορτίζετε πιο συχνά, ασυνόδευτοι, θέλετε πολύ να ξεσκάσετε. Η Αφροδίτη και ο Άρης, έχουν μια ερωτική έκπληξη για εσάς.. Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει..

Λέων
Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου, δεν είναι και ότι ευχάριστο για εσάς, στην παρούσα φάση. Μέρες τώρα τσακώνεστε με όλο τον κόσμο, πίσω δεν κάνετε με τίποτα, είστε τέρμα αναστατωμένοι. Νιώθετε θυμωμένοι και αδικημένοι, από τις σχέσεις σας, είτε είναι φιλικές, είτε επαγγελματικές, είτε ακόμα ερωτικές. Μέρες που σηκώνετε τα χέρια ψηλά και θα το πείτε το γνωστό let it flow, όπως πάνε και όπως έρθουν τα πράγματα. Ένας χωρισμός παίζει πολύ, από κάπου φεύγετε, δεν αντέχετε άλλο! Προφανώς ο Άρης ξεσκέπασε τα αληθινά τα συναισθήματα, που έχετε ή που λαμβάνετε. Ζόρικο γιατί επιβάλλεται να τα αντιμετωπίσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Δε χαρίζεστε σε κανέναν βέβαια, θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και ότι θέλει ας προκύψει! Από την άλλη βέβαια, στα τέλη του Ιούνη, η Αφροδίτη και ο Άρης, σας μπλέκουν σε ερωτικές περιπέτειες. Χαρά ή επόμενο δραματικό επεισόδιο;

Παρθένος
Η καριέρα σας πάνω από όλα με τον Άρη από τον Ταύρο! Όλος ο Ιούνης είναι ένας πολύ δυνατός μήνας, μπορείτε να καταφέρετε τα απίστευτα, αρκεί να το προσπαθήσετε. Ήδη έχετε μπει στο χορό και χορεύετε, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός εκεί έξω, σας αρέσει κιόλας αυτό, συνεπώς αφιερώνετε πολύ χρόνο στη δουλειά σας. Ίσως να σας προτείνουν να λάβετε μέρος σε ένα project, όπου κάποιος θα πρέπει να βγει νικητής, οπότε δεν είναι άσχημη ιδέα να λάβετε μέρος και να αποκτήσετε περισσότερα ενδιαφέροντα. Οι συναναστροφές που θα κάνετε, οι συζητήσεις που θα γίνουν, οι πληροφορίες που θα αντλήσετε, σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Θα σας ανανεώσουν και θα σας δώσουν ιδέες για το αύριο. Εντάξει η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, μήπως να φροντίσετε να βολτάρετε πιο συχνά; Να κάνετε μίνι ταξιδάκια, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Ιούνη. Αξίζετε λίγο relax!

Ζυγός
Μπάχαλο σας τα κάνει ο Άρης από τον Ταύρο! Μέρες τώρα, σας ενοχλούν για κάτι ξεχασμένα χρέη; Μια που το χαλί σηκώθηκε στον αέρα, μια που βγήκαν δράκοι από εκεί μέσα! Ξεχασμένες οφειλές; Μήπως κάποιος σας είπε κάποτε ένα ψεματάκι, τύπου πως όλα είναι τακτοποιημένα και ξαφνικά δεν είναι; Αποκαλύψεις που σας χαλούν πολύ την καλοκαιρινή σας τη διάθεση. Εννοείται πως θα τρέξετε οι ίδιοι προσωπικά για να λύσετε το κουβάρι. Να γνωρίζετε. Να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Πόσο ψυχοφθόρο; Όποιος ψάχνεται για μια νέα εργασία, παίζει και να τη βρει τις μέρες αυτές και να πει ένα φανταχτερό αντίο, μετά από πολλά χρόνια! Ο Άρης και η Αφροδίτη σας ξεμυαλίζουν κάπως, ίσως τα κριτήρια που έχετε τις μέρες αυτές, να είναι πιο ερωτικά, πιο ανέμελα, πιο προσωπικά. Κάποιες σχέσεις είναι απαγορευτικές. Το νου σας μην μπλέξετε σε περιπέτειες που θα σας εκθέσουν!

Σκορπιός
Ο Άρης από τον Ταύρο, σας εκνευρίζει απίστευτα πολύ, γιατί σας δείχνει επίμονα εκείνες τις λεπτομέρειες, που ίσως να εξηγούν κάποια ανεξήγητα, κυρίως στη δουλειά σας. Οι άνθρωποι που συνεργάζεστε, σας θεωρούν δεδομένους. Η καλοσύνη σας και η πρόθεσή σας να βοηθήσετε όπου χρειαστεί, είναι ο λόγος που τις μέρες αυτές σας φορτώνουν με τα απίστευτα, δίχως να υπολογίζουν την κούραση που έχετε. Εννοείται πως θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, κάποιοι θα πειραχτούν και θα παρεξηγηθούν, ίσως να μη σας φερθούν και πολύ ωραία! Όρια επιβάλλεται να υπάρχουν σε όλες τις σχέσεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης στα τέλη του μήνα, σας στέλνουν διακοπές, στα ξάφνου και τους παρατάτε όλους σύξυλους! Η τιμωρία πολύ μεγάλη για όλους εκείνους που σας βασανίζουν καιρό τώρα! Το θέμα είναι να μην αφήσετε συντρίμμια πίσω σας, άσχετα με τα συναισθήματα του κόσμου.

Τοξότης
Πολύ ζόρικος ο Άρης από τον Ταύρο για εσάς, είστε ήδη έτοιμοι να κάνετε ένα μπουμ! Ο Άρης που λέτε σας κάνει μάχιμους, θέλετε δε θέλετε κυρίως στη δουλειά σας. Ξαφνικά έχουν αλλάξει τα δεδομένα τριγύρω, πολλές φορές θα νιώσετε ένα συναίσθημα τύπου πάνε να σε ξεφορτωθούνε, σας δείχνουν κάποιοι φανερά τις προθέσεις τους. Αν όντως ενδιαφέρεστε και πονάτε για κάτι που είναι «δικό» σας, τότε να τη δώσετε τη μάχη σας! Αν όμως είστε ήδη φευγάτοι, αποδράστε με όμορφο τρόπο, δίχως ίντριγκες, λόγια, ιστορίες βάσανα. Εσείς και μόνο εσείς γνωρίζετε, για το τι πρέπει να μείνει και τι να φύγει μέσα από τη ζωή σας. Ας πούμε πως το σύμπαν, με πολύ άγαρμπο τρόπο, σας ζητά να πάρετε τις αποφάσεις σας. Ποτέ δεν μπλέκουμε τα επαγγελματικά μας με τα προσωπικά μας, γιατί χάνονται τα όρια, εκείνες οι αόρατες οι γραμμές και μετά προκύπτουν παρεξηγήσεις και ψυχρότητα.

Αιγόκερως
Σας ήρθε κάπως βαριά η επίσκεψη του Άρη στον Ταύρο, μεταξύ μας τώρα, τι σας τρώει το σαράκι; Το χρήμα ως συνήθως είναι ο λόγος της ύπαρξής σας, συνεπώς όταν σας λείπει, όταν το νούμερο στο τραπεζικό σας το λογαριασμό, δεν είναι «ωραίο», τότε σκοτεινιάζει το σύμπαν σας, ανεξάρτητα από το τι και το πώς! Μπαίνετε σε ένα τρυπάκι, τύπου τι έχει ο ένας και ο άλλος και γιατί όχι και εσείς. Μα όταν φτιάχνετε σπίτι, ή αγοράζετε αυτοκίνητο, ή επενδύετε τέλος πάντων για την πάρτη σας, λογικό είναι να ζορίζεστε. Όλα αυτά λοιπόν, μέσα στο μυαλό σας, κάθε μέρα όλη μέρα, μεγάλος ο πονοκέφαλος. Τρώγεστε και με τα ρούχα σας, μην τολμήσει κάποιος δικός σας άνθρωπος να κάνει έξοδα, ο χαμός! Του λωλού.. 😅! Να είναι καλά η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, που σας φτιάχνει ρομαντική ατμόσφαιρα παρέα με τον Άρη. Ιδανικές ημέρες για να ερωτοτροπήσετε στο φουλ! Φωτιά λέμε..

Υδροχόος
Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, σας πνίγει η αλήθεια είναι, σας στρεσάρει απίστευτα και ξεσκεπάζει θέματα οικογενειακά που καλό είναι να λυθούν άμεσα! Καλοκαιράκι, πού μυαλό για τις προσωπικές σας τις υποχρεώσεις; Δύσκολες οι ημέρες του Ιούνη, σας ζητούν να λάβετε μέρος σε δουλειές που αφορούν το σπίτι σας, κάτι που έχει χαλάσει πρέπει να φτιάξει! Απαιτούν την παρουσία σας και εσείς οξυγόνο μηδέν! 😵.. Ευτυχώς που ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, φέρνουν κάπως την ισορροπία στις σχέσεις σας. Όταν είστε δοτικοί είναι και οι άλλοι. Όλοι γνωρίζουν το χαρακτήρα σας, αλλά κάποιες φορές, ξεφεύγετε και ισοπεδώνετε σχέσεις ζωής. Οι τελευταίες ημέρες του Ιούνη, σας πιάνουν τα ρομαντικά σας, οι ευαισθησίες σας, είστε πιο καλοί με τους ανθρώπους σας. Ένα μπόνους θέλει να σας δώσει η Αφροδίτη! Τι λέει θα το κερδίσετε με την αξία σας;

Ιχθύες
Έτοιμοι για όλα με τον Άρη από τον Ταύρο! Εντάξει μπήκε λίγο στραβά, γιατί ξαφνικά ένα βάρος έχει πέσει στην πλάτη σας, είναι οικογενειακό το θέμα, γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, αλλά δε βρίσκετε ανταπόκριση από το μέτωπο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, ένα πράγμα. Βασανίζεστε όλες αυτές τις ημέρες, όμως με τη βοήθεια του Άρη, θα μπείτε μπροστά, θα κάνετε τις ανακοινώσεις σας, θα πράξετε έτσι όπως πρέπει! Ζόρικο αλλά τέρμα αποτελεσματικό. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σας ξεσηκώνουν για διακοπές! Το μυαλό σας κάθε μέρα που περνάει, βρίσκεται σε μια παραλία, με ένα κοκτέιλ στα χέρια. Έχετε ήδη φύγει και δεν το ξέρετε! 😎 Τέρμα ερωτική η διάθεσή σας, αποζητάτε καλοκαιρινές περιπέτειες, φλερτ και φιλάκια.. πώς να το εξηγήσω απλά; Επιλέξτε την καλύτερη παρέα και την πιο ευχάριστη!

magicfariel

Φωτογραφία από Ivana Tomášková από το Pixabay