Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Ζώδια: Ένα «Ανάδρομο» Καλοκαίρι με αμέτρητα σημάδια! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες τώρα, γράφω αυτό το κείμενο και διαπιστώνω από τις λίγες τις φορές, πως βιώνω όντως, ένα ανάδρομο καλοκαίρι! Και έχουμε μέλλον ακόμα, όμως μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, θα είμαστε άλλοι άνθρωποι! Με την καλή την έννοια.. 

Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομοι στους Ιχθύες! Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, πολύ αντίθετες ενέργειες, άλλη διάθεση σκορπά ο ένας και άλλη ο άλλος! 

Ο Κρόνος βαστά λουριά στα χέρια του, δεν αφήνει τον κόσμο να πάρει ανάσα! Η ανεμελιά δεν υφίσταται όταν υπάρχουν υποχρεώσεις. Οι σπατάλες απαγορεύονται όταν υπάρχουν οφειλές απλήρωτες. Όποιος αληθινά γυρεύει για μια εργασία, θα πάει σε συνέντευξη ακόμα και τον Αύγουστο! Κάποιος θα θυσιάσει τις καλοκαιρινές του τις διακοπές, προκειμένου να είναι καλά στην εργασία του. Ο Κρόνος θέλει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να τα φτιάξουμε.! Ω ναι, καλοκαιριάτικο! 

Ο Ποσειδώνας βέβαια, αν και ανάδρομος, είναι σε πολύ καλή διάθεση, είναι αυτός που μας χαϊδεύει τα αυτιά, ακόμα και τα μαλλιά, λέει μια γλυκιά κουβέντα, μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε πάνω στο ροζ το συννεφάκι. Επιτρέπει στη φαντασία να καλπάσει, η δημιουργικότητα εμφανίζεται στους καλλιτέχνες της παρέας. Αθώα φλερτ προκύπτουν, ρομαντικές καταστάσεις, υπάρχει μια γλύκα πού και πού στις μέρες του καλοκαιριού. 

Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, η αλήθεια είναι πως έχει σκοτεινή διάθεση, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Αιγόκερω για τελευταία φορά, πολύ πέρα – δώθε, με αιτία όμως! Εμφανίζει και υπενθυμίζει ο Πλούτωνας, τα περιβόητα φαντάσματα από ένα παρελθόν που δε λέει να εξαφανιστεί. Τίποτα δε διαγράφεται, απλά διορθώνεται. Προκειμένου να έρθουν οι περιβόητες αλλαγές, ο καθένας από εμάς εκεί έξω, πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, τα λάθη του, τις εκκρεμότητες ή ακόμα και το ανεκπλήρωτο. Κάπως πρέπει να γίνει ένα φιξάρισμα, δε ξέρω τι λέξη να χρησιμοποιήσω. Όσο είναι στον Υδροχόο, θα έχουμε μπόλικα σημάδια για το τι και το πώς. Όταν όμως πάει στον Αιγόκερω.. εκεί θα κλάψουμε.. είμαι σίγουρη! 

Ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει ανάδρομος στις 05/08, είναι τέρμα στραβωμένος, επικοινωνιακά το χάνουμε το παιχνίδι. Ο Ερμής στα μέσα του Αυγούστου επιστρέφει στα Λιοντάρια, ανάδρομος, συνεπώς τα λόγια μας ας προσέξουμε, ας μην είμαστε πικρόχολοι, ας μην προκαλούμε εντάσεις και καβγάδες και παρεξηγήσεις. Μεταξύ μας τώρα, θα γίνει χαμούλης, γιατί έχουμε και ένα ταπεραμέντο, το περιβόητο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ»; Θα ειπωθεί πολλές φορές. Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως τις μέρες του Αυγούστου θα ακυρωθούν ή θα καθυστερήσουν προγραμματισμένα ταξίδια, από διάφορες αιτίες, κάποιος θα χάσει το καράβι, κάποιος την πτήση του, κάποιος τη μίζα του.. δεν παίρνει μπροστά το αμάξι. Κάθε εμπόδιο για καλό, μόνο αυτό λέω! 

Εν ολίγοις, είναι μια μεταβατική περίοδος, που απαιτεί συνεργασία, κατανόηση, θετική σκέψη. Οι ανάδρομοι πλανήτες, μας βοηθούν να κάνουμε μια αυτογνωσία, να επεξεργαστούμε τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας. Να φτιάξουμε νέα όνειρα και νέες επιθυμίες. Όταν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, μπορούμε να τα έχουμε καλά και με τους άλλους. Ναι, το φετινό καλοκαίρι είναι «Ανάδρομο» από όλες τις απόψεις, γιατί είναι από τις λίγες τις φορές, που οι προτεραιότητες αλλάζουν, που η ανεμελιά ανήκει εξολοκλήρου στα παιδιά, εκείνα χτίζουν παλάτια στις αμμουδιές, εμείς όμως όχι! Η λέξη θυσία, ας υπάρχει κατά νου.. πώς θα έρθει ένα καλύτερο αύριο; 

φιλάκια.. 


Κριός
Χαμούλης σε επικοινωνιακό επίπεδο, το σύμπαν σας έχει ανάψει φωτιές για τα καλά! Ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Υδροχόο, είναι ο λόγος που υπάρχουν εντάσεις στη δουλειά σας. Είναι όλα θέμα εντυπωσιασμού και δύναμης! Ποιος θα έχει την τελευταία την κουβέντα. Και εννοείται πως δεν κάνετε πίσω με τίποτα! Ο ανάδρομος Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, φέρνει τα όνειρα, ίσως να είναι και λίγο παράξενα, έχουν όμως τη σημασία τους. Λέω, να τα σημειώνετε κάπου, σε ένα χαρτί. Ο ανάδρομος Κρόνος από τους Ιχθύες, όλο φανερώνει ένα «λάθος» που κάνατε μια φορά και έναν καιρό, γεγονός που σας αναστατώνει πολύ! Μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, αμέτρητα τα σημάδια, επιβάλλεται ένα closer, να είστε σίγουροι για αυτό. Ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο και στον Λέοντα, έχω την εντύπωση πως θα χτυπήσετε μια αναρρωτική άδεια, προκειμένου να ταράξετε λίγο τα νερά! Γυρεύετε να εκπληρώσετε το ανεκπλήρωτο.. επικίνδυνα μονοπάτια!

Ταύρος
Ζόρικο το φετινό καλοκαίρι για όλα τα Ταυράκια του κόσμου! Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες, σας ταλαιπωρεί αφάνταστα, η αλήθεια είναι! Από τη μια σας κάνει τέρμα αντικοινωνικούς, προτιμάτε τις μοναξιές σας, καμία όρεξη για βόλτες, από δω και από κει. Ο Κρόνος που λέτε, μπαίνει εμπόδιο σε οικονομικά ζητήματα. Δε σας επιτρέπει να προχωρήσετε στα μελλοντικά σας τα σχέδια. Δηλαδή ούτε αμάξι θα πάρετε, ούτε θα τελειώσετε το σπίτι σας. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Υδροχόο, φέρνει τις εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο! Σιγά-σιγά αρκετοί Ταύροι εκεί έξω, θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, να μου το δείτε! Όσοι είστε θετικοί στις αλλαγές, να ξέρετε πως όντως θα ξημερώσει μια υπέρλαμπρη ημέρα! Θα αργήσει λίγο, αλλά τα σημάδια έχουν ήδη φανεί. Ο Ποσειδώνας ανάδρομος από τους Ιχθύες, αφήνει τη φαντασία σας να καλπάσει, απλά ωραιοποιεί τις καταστάσεις.. μην πιστέψετε σε δράκους! Ο Ερμής ανάδρομος, δε σας αφήνει να ταξιδέψετε! Φρόνιμα και στη βάση σας.. 

Δίδυμος
Μπορώ να ομολογήσω, πως βάλλεστε από παντού, το σύμπαν επιμένει, όχι δεν είναι ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι για τα Διδυμάκια ή μήπως είναι; Κάνετε ότι θέλετε, όπως το θέλετε και δε ρωτάτε κανέναν! Ο Πλούτωνας ανάδρομος από τον Υδροχόο, παρέα με τον Κρόνο από τους Ιχθύες, θέλουν να εστιάσετε κυρίως σε θέματα καριέρας. Τις μέρες του καλοκαιριού, αντί να πλατσουρίζετε, καλό είναι να ψάχνεστε για μια νέα θέση εργασίας, επιμένει το σύμπαν για μια ευκαιρία που μπορεί να προκύψει στο άσχετο. Ακόμα και σε δοκιμαστικό να σας καλέσουν, μέσα στον Αύγουστο, θα πρέπει να πάτε! Πάντα να κρατάτε μικρό καλάθι, αλλά να ρισκάρετε για ένα καλύτερο αύριο. Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες, φέρνει τον έρωτα! Ένα πρόσωπο από τα παλιά; Ένα άτομο βγαλμένο μέσα από παραμύθι; Έναν ιππότη; Και ενώ παλεύετε με τα θηρία καλοκαιριάτικο, ένα φλερτ μπορεί να σας φτιάξει πολύ τη διάθεση. Ο Ερμής ανάδρομος, σε ζώδια που δε σας ταιριάζουν καθόλου, είναι ότι χειρότερο για τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα. Αποφύγετε τις συζητήσεις με όλους, μέχρι τα τέλη του Αυγούστου! 

Καρκίνος
Πιο σίγουροι από ποτέ, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει, ως δια μαγείας ο Κρόνος ανάδρομος από τους Ιχθύες, σας προστατεύει, αν και νιώθετε πως σας μπλοκάρει πολλές φορές! Από το να πέφτετε σε γκάφες, πολύ καλύτερα! Κάτι σας πιάνει όμως καλοκαιριάτικο, μεγαλοπιάνεστε, τύπου έχετε φράγκα, έχετε το ένα, έχετε και το άλλο, φέρνετε σε δύσκολη θέση, εκείνους που δεν έχουν. Κακό σπυρί ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Υδροχόο! Ποιος σας πείραξε; Τι συνέβη; Οι μέρες του Αυγούστου, είναι κάπως μυστήριες. Το σύμπαν σας πετσοκόβει την όρεξη, για την υλοποίηση των αποφάσεών σας, κάνετε μερικά βήματα πίσω, ποιος ασχολείται τώρα; Εννοείται πως θα τα βρείτε όλα μπροστά σας, ίσως όμως μέχρι τότε να είστε ακόμα πιο έτοιμοι! Ο Ερμής ανάδρομος, είναι ότι πρέπει για εκείνες τις δεύτερες τις σκέψεις. Μην μπείτε καν σε συζητήσεις για φλέγοντα θέματα, θα καείτε στο δευτερόλεπτο! Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες, φέρνει έναν πειρασμό. Φρόνιμα! 

Λέων
Και που λέτε όλη τη ζημιά την κάνει ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Υδροχόο! Λιονταράκια μου, όλο το καλοκαίρι προσπαθείτε να αποδείξετε πως είστε καλύτεροι από το ταίρι σας, πως δε φταίτε πουθενά, πως είστε το απόλυτο θύμα, ενώ έχετε μερίδιο ευθύνης! Το ποιος είναι ο καλύτερος, δε βγάζει πουθενά, το ζητούμενο είναι το αν είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι; Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο ανάδρομος Κρόνος από τους Ιχθύες, ο οποίος σας κάνει σχετικά τσιγκούνηδες λίγο πριν τις διακοπές. Οι σκέψεις σας θα ταξιδέψουν πολλές φορές στο παρελθόν, τύπου αν τότε κάνατε εκείνο, τώρα θα είχατε αυτό. Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήταν καρούλι. Ο Κρόνος ανάβει φωτιές σε όσους έχουν κοινό ταμείο. Να ξέρετε όσο θέλετε να είστε μετρημένοι, άλλο τόσο φεύγει το χρήμα «αέριο»! Ο ανάδρομος Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, είναι η ελπίδα που πεθαίνει πάντα τελευταία. Αποφύγετε συζητήσεις με θέμα τη διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί ο Ερμής ανάδρομος από αρχές Αυγούστου, φέρνει μπόρες και κακοτοπιές..!

Παρθένος
Μυστήριο το φετινό καλοκαίρι για εσάς! Αρκετοί Παρθένοι ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πάνω σε ένα project, συναρπαστικό για εσάς, όχι τόσο και για τους άλλους. Διακοπές χώρια; Μήπως πουθενά; Ο Κρόνος ανάδρομος από τους Ιχθύες, φέρνει μεν εμπόδια, μήπως φέρνει και κάποια ευκαιρία; Προσπαθήστε να ζυγιάσετε τα πράγματα, αν και οι απαιτήσεις της ζωής δεν κάνουν εκπτώσεις. Ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Υδροχόο, θέλει να κάνετε λίγο τον κατάσκοπο. Να ψαχτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μπας και αλλάξετε θέση εργασίας. Οι μέρες του Αυγούστου είναι ιδανικές, λείπουν οι πάντες, οι πληροφορίες διαρρέουν πιο εύκολα. Ο Ποσειδώνας ανάδρομος από τους Ιχθύες, ωραιοποιεί τις καταστάσεις, ίσως για να πάρετε πιο ανάλαφρες αποφάσεις, να μη διστάσετε σε ένα ρίσκο. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο Ερμής, ανάδρομος στο ζώδιό σας, είναι εκείνος που θα αποκαλύψει τις κινήσεις σας και δεν το θέλουμε αυτό. Τίμιοι και ηθικοί πάνω από όλα! 

Ζυγός
Σχετικά ευνοημένοι από το σύμπαν, ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Υδροχόο κάνει κουμάντο και αρκετούς από εσάς εκεί έξω, σας μπλέκει σε περιπέτειες ερωτικές και πολύ τρελές! Θέλετε να είστε οι καλύτεροι στη δουλειά σας, να σας θαυμάζουν, να σας κολακεύουν. Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες, επιτρέπει στη φαντασία σας να καλπάσει, μέρες που σκαρφίζεστε απίστευτα πράγματα. Ας έχετε το νου σας, τις ημέρες του Αυγούστου, γιατί αλλάζει κάπως το σκηνικό, δεν είστε ο superman, χρειάζεστε ξεκούραση, καλό είναι να κόψετε ταχύτητα, θα το κάνει έτσι και αλλιώς ο ανάδρομος Κρόνος από τους Ιχθύες, για εσάς. Πάνω στα ταξίδια σας, ίσως να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει ιδιαίτερα. Το θέμα είναι ο Ερμής ανάδρομος, ο οποίος είναι τέρμα κακοδιάθετος και κάνει ποδαρικό στον Αύγουστο, που σημαίνει πως επικοινωνιακά παίζει να εκτεθείτε στα ξάφνου! Το νου σας πού αφήνετε το τηλέφωνό σας, κυρίως εσείς που έχετε ένοχα μυστικά! Κάποιες συνεργασίες «σκοτεινιάζουν»!

Σκορπιός
Γλυκά μου πλασματάκια, ο Πλούτωνας ανάδρομος από τον Υδροχόο, σας ξεσπιτώνει για τα καλά! Αλλάζετε σπίτι, γειτονιά, θέλετε, δε θέλετε! Καιρός λοιπόν να κοιτάξετε τα συμφέροντά σας, οτιδήποτε σας ανήκει να το διεκδικήσετε, να έρθετε αντιμέτωποι με ένα πολύ ζόρικο παρελθόν, γιατί θυσίες δε θα κάνετε μόνο εσείς, αλλά και οι άλλοι! Every end, is a new beginning! Σας ταιριάζει στο απόλυτο! Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες, φέρνει και διατηρεί την καλή σας τη διάθεση, τη δημιουργικότητα, θα φτιάξετε κάτι εκ νέου, μόνο για πάρτη σας! Ο Κρόνος ανάδρομος από τους Ιχθύες, βαστά τα μπόσικα, δε σας αφήνει να ξεφύγετε, σε σπατάλες, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν, μέχρι και τα τέλη Αυγούστου. Καλοκαιρινές διακοπές δεν έχει, αλλά έχει ένα καλύτερο αύριο! Ο Ερμής ανάδρομος σχεδόν όλες τις ημέρες του Αυγούστου, θα το ρίξετε το φαρμάκι σας, θα πείτε δυνατά την άποψή σας, εντυπωσιακό το φινάλε! 

Τοξότης
Και που λέτε, ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες, σας επηρεάζει τέρμα όλες τις ημέρες του καλοκαιριού, φτιάχνει η διάθεσή σας, είστε πιο ρομαντικοί από ποτέ. Να μια καλή ευκαιρία, για να αγαπήσετε με το ταίρι σας, για να φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις, για να νιώσετε έστω για λίγο επιθυμητοί. Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες, για κάποιο λόγο σας χαλά το πρόγραμμα, τις διακοπές, είναι προτιμότερο να μείνετε στη βάση σας. Ή κάπου τριγύρω, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα. Ο Κρόνος σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, δε σας παίρνει να αδιαφορήσετε. Μόνο λύσεις πρέπει να δώσετε, μπας και ηρεμήσετε από διάφορες σκοτούρες. Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, θέλει να σας μπλέξει σε περιπέτειες ερωτικές. Κάποιος ίσως να σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση και να πάθετε σοκ! Ανάδρομος Ερμής λέει hello August! Τσακώνεστε με όλο τον κόσμο, φουρτουνιάζει το σύμπαν σας.. 

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως δε σας ακουμπάει τίποτα, πλην του ανάδρομου Ερμή, από αρχές Αυγούστου! Ο Κρόνος ανάδρομος από τους Ιχθύες, σας αγαπά τόσο πολύ, για αυτό σας προστατεύει από τις κακοτοπιές. Εντάξει είστε σκληροί και αυστηροί με τους ανθρώπους σας, αλλά σας έχουν συνηθίσει κάπως έτσι. Καλά μη φέρετε τα χιόνια, καλοκαιριάτικο! Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες, σας βοηθά σε συναισθηματικό επίπεδο. Να είστε γλυκομίλητοι, σχετικά ρομαντικοί, θετικοί στα παραμύθια. Οι καλλιτέχνες της παρέας, μήπως να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό; Να αποτυπωθεί η καρδιά σας κάπου. Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, να ξέρετε πλησιάζουν οι μέρες που θα επιστρέψει στο ζώδιό σας, για τελευταία φορά! Συνεπώς, κάτι το συγκλονιστικό θα συμβεί, που θα σας ανανεώσει σε απίστευτο βαθμό! Ένας γάμος; Μια νέα δουλειά; Θα κερδίσετε το joker? Ο Ερμής σας μπλέκει σε λογομαχίες δίχως αύριο. Αφήστε να πέσει και τίποτα κάτω.. Μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας..

Υδροχόος
Ποτέ κανείς δε ξεφεύγει από το παρελθόν του, συνεπώς με τόσους ανάδρομους πλανήτες να είστε σίγουροι πως θα εμφανιστούν φαντάσματα, που επιβάλλεται να τα εξαφανίσετε, μια και καλή! Ο Κρόνος ανάδρομος από τους Ιχθύες, εμφανίζει χρέη ξεχασμένα ίσως; Που κάποτε αδιαφορήσατε; Κάποια αποτυχημένη επένδυση; Μόνο αν τα αντιμετωπίσετε θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Ο Πλούτωνας ανάδρομος στο ζώδιό σας, όλο αυτόν τον καιρό, σας έχει στείλει απίστευτα σημάδια για το τι πρόκειται να συμβεί. Συνεπώς καλό είναι να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας, να το κλειδαμπαρώσετε σε ένα ξεχασμένο ντουλάπι, να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, να αγκαλιάσετε και να αποδεχτείτε τα νέα δεδομένα, η εποχή σας ανήκει! Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες σας βοηθά να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Όχι για να τα σπαταλήσετε από δω και από εκεί, αλλά για να αντιμετωπίσετε .. τα φαντάσματα. Να είστε μετρημένοι όλα είναι ένα πάρε – δώσε στη ζωή αυτή. Ο Ερμής ανάδρομος, φέρνει εμπόδια στα πλάνα σας, σας βγάζει εκτός εαυτού.. Μπόρα είναι θα περάσει.. 

Ιχθύες 
Γλυκά μου πλασματάκια, μόνο που έχετε τον Κρόνο στο ζώδιό σας, είναι αρκετό, δε λέτε; Δυο πλανήτες ανάδρομους κατισκωμένους στο σβέρκο σας, είναι και ο Ποσειδώνας. Ποιος τη χάρη σας; Και που λέτε ο Κρόνος, σας βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι καλοκαιριάτικο. Οι σπατάλες δεν επιτρέπονται, όλα πάνε για το σπίτι, την οικογένεια, σε υποχρεώσεις που αφορούν την ομαλή καθημερινότητά σας. Φέτος θα πρέπει να είστε πιο σφιχτοί, να κόψετε και κάποιες συνήθειες γιατί απλά δε σας παίρνει. Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στο ζώδιό σας, φέρνει μια απίστευτη δημιουργικότητα. Ζωγραφίζετε περισσότερο, φτιάχνετε κοσμήματα, μπορεί ακόμα να βάψετε και το σπίτι σας. Τις ημέρες του Αυγούστου, μπορεί να γνωρίσετε μια ύπαρξη στα ξάφνου, ένα αθώο φλερτ, μπορεί να σας φτιάξει πολύ το ψυχολογικό. Ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Υδροχόο, φέρνει μαύρα σύννεφα στις σκέψεις σας. Θέλει να αποδεχτείτε τα λάθη σας, να νιώσετε τύψεις για τις πράξεις σας, να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι. Ερμής ανάδρομος, αποφύγετε τους καβγάδες!

magicfariel

Φωτογραφία από Nanne Tiggelman από το Pixabay