Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ζώδια: Φλογερή & Παθιασμένη η Αφροδίτη από τον Λέοντα! by MagicF’Ariel..

11/07 – 05/08/2024

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στα πολυαγαπημένα μας τα Λιοντάρια, ω ναι, είναι επίσημα καλοκαίρι, μπήκε η σφραγίδα της κανονικά. Ο έρωτας και η αγάπη σε πρώτο πλάνο, καιρός να αγαπηθούμε, δε λέτε;

Είναι τόσο καλοδιάθετη, αισιόδοξη και χαρωπή, που ως δια μαγείας, θεραπεύει τις πληγωμένες τις καρδιές, βοηθά στο να ξεπεράσουμε παλιές αγάπες, φέρνει τη γαλήνη και τη χαρά, ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές του εαυτού μας. Μπαίνει πολύ φως, εκείνο το χρυσαφένιο, το πολύ ζεστό, λιώνουν και οι πάγοι.. Εννοώ πως και τα ψυχρά και ανέκφραστα πλασματάκια, τις μέρες αυτές, αποζητούν μια ζεστή αγκαλιά, ένα φιλί, μια γλυκιά κουβέντα! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.. αλλά κάλιο αργά, παρά ποτέ! 

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι πρωταγωνιστές των ημερών, όχι απλά επειδή η Αφροδίτη το θέλει, αλλά στο παιχνίδι είναι ο Άρης από τον Ταύρο, φέρνει το πάθος και την ένταση, ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Υδροχόο, φέρνει τις ζήλιες και την κτητικότητα και ο Ουρανός από τον Ταύρο, που φέρνει το απρόβλεπτο και τις εκπλήξεις! Δυνατό το σύμπαν, από τη μια προσφέρει τα δώρα του, από την άλλη τα παίρνει πάλι πίσω. 

Το θέμα πως έχει. Οι καλοκαιρινές οι διακοπές δεν είναι και τόσο μέσα στο πρόγραμμα, όσο είναι η ξεκούραση ή η πολύ δουλειά. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, εστιάζει στις σχέσεις μας, ο σκοπός είναι να βελτιωθούν, αλλά αν κάποιος αξίζει μια ευκαιρία, καιρός να τη λάβει και να την εκμεταλλευτεί αναλόγως. Ναι στον έρωτα, ναι στην καριέρα, ναι στη ξεκούραση, ναι σε οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι και ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας. Και επειδή η Θεά επηρεάζεται από τη ψυχοσύνθεση του Λέοντα, είναι υπερβολική στα πάντα όλα! Ακραίες οι αποφάσεις μας, οι αντιδράσεις μας, τα συναισθήματά μας, ακόμα και τα λόγια μας. Γλυκά ψεματάκια μυρίζομαι, είναι και αυτά μες στο πρόγραμμα, για καλό σκοπό όμως.
Προτείνω να αφήσουμε στην άκρη την κλάψα, την απαισιοδοξία και την κακομοιριά, γιατί τα σιχαίνεται αυτά η Αφροδίτη, όχι άλλο κάρβουνο! Είναι Ιούλιος, τέρμα καλοκαιράκι και το μόνο που έχουμε ανάγκη είναι να είμαστε χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Και τι έγινε αν το ένα και το άλλο; Ας τα αφήσουμε πίσω μας.. Το τώρα έχει σημασία και το αύριο. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε το σκηνικό της ζωής μας.. 

Η Αφροδίτη λέει το σ’αγαπώ! 💘

φιλάκια

Κριός
Να μια καλή εποχή για να στρέψετε την προσοχή σας σε θέματα ερωτικά! Η Αφροδίτη είναι στα καλύτερά της, θέλει πολύ να αγαπήσετε εκ νέου με το σύντροφό σας, θέλει να σας βρει ένα αμόρε, έστω για μια περιπέτεια καλοκαιρινή που θα σας αφήσει όμορφες αναμνήσεις! Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αλλάξετε τακτική, να τη δείτε λίγο αλλιώς τη δουλειά, να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα κάπως διαφορετικά, γιατί έτσι θα ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας κάπως έτσι θα έρθουν και οι εκπλήξεις! Κάποιοι ξαφνιάζεστε με τα συναισθήματα που έχετε για ένα πρόσωπο! Θα το δείξετε ή όχι; Εκφραστείτε ελεύθερα και δε θα χάσετε. Ανάψτε το πράσινο το φως! 

Ταύρος
Και που λέτε η Αφροδίτη σας βοηθά να ξεπεράσετε έναν έρωτα μεγάλο, που μια φορά και έναν καιρό, σας πλήγωσε, έτσι επειδή! Βέβαια με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, να τη φλερτάρουν επικίνδυνα, ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, για τα τεστ του σύμπαντος! Εμφανίσεις και εξαφανίσεις έτσι για την ταραχή! Μέρες που θα προτιμήσετε το σπιτάκι σας, τους δικούς σας τους ανθρώπους, τους πολύ καλούς σας φίλους. Γυρεύετε την αγάπη και την θαλπωρή, στα σίγουρα τα μέρη, γιατί μόνο έτσι θα διατηρηθεί η ψυχή σας ηρεμία. Η Αφροδίτη θέλει να κάνετε κάμποσα σουαρέ, να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας. Ιδανική περίοδος για να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι σας! Ένα πρόσωπο σας δίνει λεφτά και παίρνετε μεγάλη ανάσα!

Δίδυμος
Φτιάξτε βαλιτσούλα και δρόμο! Αν δεν το έχετε ήδη κάνει! Η Αφροδίτη σας διώχνει μακριά, σε άλλη γη και άλλα μέρη, προκειμένου να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας! Ότι έγινε – έγινε, το παρελθόν δεν αλλάζει, συνεπώς αφήστε το να πάει στο κομμάτια, το μέλλον σας είναι το ζητούμενο, μια νέα αρχή. Είστε βέβαια κάπως ανήσυχοι, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Ας έχετε το νου σας, γιατί όσο εσείς πλατσουρίζετε, κάποιος βρίσκει την ευκαιρία να σας προσπεράσει, να μπει ίσως και εμπόδιο στα σχέδιά σας. Μήπως έφτασε ο καιρός να φτιάξετε κάτι δικό σας; Ή να βρείτε μια καλύτερη δουλειά;

Καρκίνος
Γλυκά μου Καρκινάκια, ξεχάστε τις αγάπες και τα λουλούδια, η Αφροδίτη θέλει οπωσδήποτε να σας προσφέρει χρήματα, να γεμίσει το σακούλι! Φοβερό δωράκι, αν είναι ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός να αλλάξει νούμερο! Ιδανική περίοδος για να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, για να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας, για να δώσετε τα χέρια ακόμα και κάτω από το τραπέζι. Θαύματα πάντα συμβαίνουν, είναι οι μέρες τέτοιες που το σύμπαν θέλει να ξελασπώσετε από διάφορα χρέη, συνεπώς ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, τις οποίες καλό είναι να τις αρπάξετε, μπας και δείτε μια άσπρη ημέρα! Ναι, έχει πολύ shopping therapy, το αξίζετε και με το παραπάνω!

Λέων
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι ένα γεγονός, καιρός λοιπόν, για να κάνετε βουτιά στον έρωτα και να απογειωθείτε! Ο Πλούτωνας και ο Ουρανός, παρέα με την Αφροδίτη φέρνουν τις εκπλήξεις, για κάποιους ευχάριστες και για κάποιους όχι και τόσο.. Ζηλεύετε το σύντροφό σας, επιβάλετε τις απόψεις σας, θέλετε οπωσδήποτε να γίνει το δικό σας. Τέτοιες συμπεριφορές σίγουρα δεν αρέσουν. Το σενάριο να επιστρέψετε σε ένα παλιό σας αμόρε, από αντίδραση κυρίως, είναι τραγικό! Ωραίες ημέρες για τους ελεύθερους και τους ξένοιαστους τις παρέας, το παιχνίδι του έρωτα σας ανήκει. Βέβαια, όποιος άργησε να πει το σ’αγαπώ, δεν έχει κάποιο νόημα να το πει τώρα!

Παρθένος
Χρυσά μου κλείνεστε στο καβούκι σας τις μέρες αυτές, έχετε τόσα πολλά να σκεφτείτε, για πάρτη σας, κάτι πρέπει να ξεφορτωθείτε με κάθε τρόπο! Η Αφροδίτη βρίσκει την ευκαιρία να σας αποκαλύψει συναισθήματα θαμμένα, παράπονα, τα λάθη σας, τι φταίει για τις ερωτικές σας τις επιλογές; Κάποιοι μες στο κατακαλόκαιρο παίρνετε την απόφαση ενός χωρισμού! Ο άνθρωπος δεν αλλάζει, ούτε εσείς φυσικά, συνεπώς ποιος ο λόγος να βασανίζεστε; Μπορεί ο έρωτας στην παρούσα φάση να μη σας ενδιαφέρει και τόσο, να όμως που όλο και κάποιος πειρασμός θα προκύψει και εκεί θα πάθετε ένα σοκ! Σας γοητεύει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε κοινά ενδιαφέροντα!

Ζυγός
Ωραίες ημέρες για να ανανεώσετε την ατζέντα σας! Η Αφροδίτη θέλει να κάνετε νέες γνωριμίες, να δώσετε ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, να μπουν μέσα στη ζωή σας, με έναν άλλον αέρα, πιο φρέσκο, μπας και ανανεωθείτε ψυχολογικά. Φέτος δε θέλετε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια, αποζητάτε μια περιπέτεια, ότι και αν σημαίνει αυτό, θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να βαδίσετε λίγο στο άγνωστο, έτσι για το σασπένς. Οι καλλιτέχνες της παρέας, έχετε καταπληκτικές ιδέες για το πώς θα προωθήσετε το έργο σας, συνεπώς ζητάτε βοήθεια και σας την προσφέρουν. Νέες συνεργασίες, σας ενθουσιάζουν και σας μπλέκουν σε ερωτικές, αξέχαστες, περιπέτειες!

Σκορπιός
Ποιες διακοπές και ποια ξεκούραση; Η Αφροδίτη στρέφει όλη σας την προσοχή σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να βγάλετε λεφτά! Και επειδή είστε οι καλύτεροι στο είδος σας, να ξέρετε πως ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου, σας φορτώνουν με απίστευτες αρμοδιότητες, τα πηγαίνετε περίφημα και παίρνετε ένα μπόνους τρελό και αλλοπαρμένο. Ωραία περίοδος για δημόσιες σχέσεις, με πρόσωπα που έχουν τα φόντα να σας στηρίξουν σε θέματα καριέρας. Ότι δεν προχώρησε στο παρελθόν, πάει πέρασε. Έφτασε η εποχή να δικαιωθείτε και να λάμψετε στο χώρο σας. Να ζητάτε χάρες, όπως ζητούν και από εσάς!

Τοξότης
Δυο περιπτώσεις ισχύουν στην περίπτωση τη δική σας. Ή που θα πάτε διακοπές και θα αφήσετε τα πάντα πίσω σας. Ή που θα εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές, για να μάθετε περισσότερα πράγματα πάνω στη δουλειά σας, προκειμένου να τη βγείτε με κόκκινο, με την έναρξη της νέας σεζόν! Ένα business trip, είναι στα πλάνα του σύμπαντος, η Αφροδίτη σας στέλνει κάπου, προκειμένου να πάρετε ιδέες, για νέες τεχνικές, νέες εφαρμογές, καιρός να αναβαθμιστείτε. Φουλ ορεξάτοι για περιπέτειες, είστε θετικοί στο να κάνετε κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα και φυσικά να προστατέψετε τα συμφέροντά σας πάνω από όλα! Νέες υπάρξεις σας φλερτάρουν έντονα!

Αιγόκερως
Όπως φαίνεται όλο το χρήμα είναι δικό σας, σας ανήκει, είστε οι «πλούσιοι» της παρέας! Η Αφροδίτη φέρνει όλα τα καλά στην περίπτωση τη δική σας, ένα ξαφνικό μπόνους, πολύ μεγάλη ανάσα! Τρόποι υπάρχουν πολλοί για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, στο χέρι σας είναι, συνεπώς καλό είναι να είστε συνεργάσιμοι, να είστε θετικοί και να δείχνετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας, σε όλο τον κόσμο. Κάνετε ταμείο πολλές φορές, τσακώνεστε με όποιον το μοιράζεστε, δεν επιτρέπετε τα περιττά τα έξοδα. Φλογερό το σκηνικό σε ερωτικό επίπεδο, επιτέλους έρχονται εκείνες οι περιβόητες ορεξούλες.. καιρός λοιπόν για αγάπες και λουλούδια, κάτω από τα αστέρια!

Υδροχόος
Φουλ ερωτική περίοδος, η Αφροδίτη κάνει την καρδιά σας να φλέγεται κανονικά! Λαμπεροί, αισιόδοξοι, θετικοί, μετά από πολύ καιρό, αλλάζει προς το καλύτερο η διάθεσή σας, συνεπώς καιρός να αφήσετε τις δουλειές σας στην άκρη για λίγο αργότερα, να αγκαλιάσετε το σύντροφό σας, να του δείξετε την αγάπη σας, τον καλύτερό σας εαυτό! Ναι, τα θέλετε όλα δικά σας, το ξέρουμε αυτό, είστε τέρμα εργασιομανείς, βαστάτε την επιτυχία μόνιμα στο τσεπάκι, όμως να βαστάτε την αγάπη και τον έρωτα, γιατί όλα αυτά μαζί δίνουν νόημα στη ζωή σας. Έφτασε επίσης ο καιρός, να ζητήσετε ένα συγγνώμη από ανθρώπους που έχετε πληγώσει. Δεν είναι ντροπή!

Ιχθύες
Και που λέτε η Αφροδίτη θέλει πολύ να σας βάλει κάτω από ένα δέντρο, να αράξετε το κορμί σας, να κοιμηθείτε ώρες ατελείωτες, να κάνετε μαγουλάκι κόκκινα. Το παράξενο της υπόθεσης είναι, πως τις μέρες αυτές κόβετε τα πάντα όλα, τέρμα γλυκά, παγωτά, τηγανιτά, σάλτσες, σα να τα μπουχτίσατε όλα αυτά, καιρός για δίαιτα! Η έκπληξη του σύμπαντος, είναι να αποφασίσετε να παντρευτείτε. Κάνετε εσείς την πρόταση του γάμου; Σας την κάνουν και λέτε το ναι; Όλα παίζουν! Ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας, φτιάξτε τους χώρους σας, ας είναι εσωτερική η ανανέωση. Μια γενική καθαριότητα είναι ότι πρέπει για να φύγουν οι σκόνες του χειμώνα. Πετάξτε ότι άχρηστο υπάρχει! 

magicfariel

Φωτογραφία από Ralf Seemann από το Pixabay