Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Ζώδια: Επιθυμίες εκπληρώνονται με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα! by MagicF’Ariel..

04/08 – 18/08/2024 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα επίσημα σας λέω, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, είναι ότι πρέπει, για να μοιράσω ευχές, όμορφες, γλυκές και αγαπησιάρες!

Μετά από πολύ καιρό, επιτέλους προκύπτει ένα χαρωπό αστρολογικό γεγονός, για όλο τον κόσμο εκεί έξω. Πρωταγωνιστές των ημερών, είναι κυρίως οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Τι ονειρεύεστε κάθε βράδυ στο κρεβατάκι σας; Κάτι μπορεί να βγει αληθινό και να απογειωθείτε από χαρά και αισιοδοξία! 

Επειδή στο σύμπαν παίζουν μπάλα ο Άρης και ο Δίας από τους Διδύμους, τα ζώδια του Αέρα, έχουν και αυτά την τιμητική τους. Οι φιλοδοξίες τους, η καριέρα τους, το χρήμα. Ναι, οι επόμενες δυο εβδομάδες, είναι φοβερές και τρομερές, γεμάτες από ευκαιρίες, από νέες γνωριμίες, όποιος ψάχνετε όλο και κάτι βρίσκει. 

Η Αφροδίτη στις 05/08 μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου. Τα ζώδια της Γης έχουν απίστευτη εύνοια κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Ναι, μπορεί να υπάρξουν και ερωτικές επιστροφές, τόσοι πλανήτες είναι ανάδρομοι, όμως μπορεί να προκύψουν και νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Ο καθένας ότι γυρεύει στη ζωή αυτή.. Τι και αν είναι Αύγουστος; Όλα θέλουν το χρόνο τους.. και ω ναι το timing είναι πια σωστό! 

Νέα Σελήνη στον Λέοντα, φλογερή επιρροή, γεμάτη από ενθουσιασμό, είναι αυτό το boost που χρειαζόμαστε, για να μην παραιτηθούμε από όνειρα και επιθυμίες ετών! 

Ναι, στις 05/08 ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου. Κανείς δεν είπε πως ο δρόμος θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, όμως ο επιμένων νικά και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τον πεισματάρη και μάχιμο «μαθητή»! Όσο ζούμε μαθαίνουμε, τα πάντα αλλάζουν, προκύπτουν νέα δεδομένα, ποτέ δε σηκωνόμαστε από το θρανίο της ζωής.. δε λέτε; 

Αυτές οι δυο εβδομάδες, είναι ιδανικές για να βελτιωθούν οι σχέσεις των ανθρώπων. Φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, οικογενειακές. Υπάρχει ο χρόνος, υπάρχει η διάθεση, ας ειπωθούν μερικά σε αγαπώ, σε εκτιμώ, σε θαυμάζω, σε χρειάζομαι, σε θέλω. Είναι πολύ όμορφο να γνωρίζουμε τα συναισθήματα του άλλου. Είναι πιο εύκολο όταν ξέρουμε πού βαδίζουμε και με ποιον. Ντροπές δεν υπάρχουν, ούτε εγωισμοί, σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε.. 

φιλάκια.. 💖


Κριός
Το σύμπαν σας εύχεται καλές διακοπές! Για δυο εβδομάδες, έχετε το ελεύθερο, να ταξιδέψετε, να πλατσουρίσετε στα καταγάλανα νερά, να φάτε τις λιχουδιές σας, να ρίξετε ατελείωτους ύπνους, να νυχτοπερπατήσετε επίσης, να φλερτάρετε με τη ψυχή σας! Μια καλή ευκαιρία να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας, με τους ανθρώπους σας, να συναντήσετε φίλους και γνωστούς, να ξενοιάσετε μέχρι εκεί που δεν πάει. Τυχεροί όσοι γυρεύετε μια καλοκαιρινή ερωτική περιπέτεια! Super hot φάση..! 

Ταύρος
Και εκεί που το έχετε πάρει απόφαση πως φέτος θα τη βγάλετε στο σπιτάκι σας, τσουπ η Νέα Σελήνη σας ντύνει με τα καλά σας τα ρούχα και σας κυκλοφορεί από εδώ και από εκεί. Επειδή όμως έχετε βάλει στόχους ζωής, οι επόμενες δυο εβδομάδες, είναι ιδανικές, για να εκπληρώσετε κάποιο όνειρο, που αφορά το σπιτάκι σας. Ή που φέρνετε μαστόρια και φτιάχνετε ότι έχει χαλάσει, ή που θα πέσουν οι υπογραφές, είναι πια δικό σας, ή που θα αγοράσετε επιτέλους ένα ακίνητο!

Δίδυμος
Έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν, για δυο εβδομάδες, να το ρίξετε στις δημόσιες τις σχέσεις! Επιτέλους χαμογελάτε, είστε τέρμα αισιόδοξοι και νιώθετε πως είστε πολύ κοντά στο να πετύχετε κάτι σημαντικό, που αφορά κυρίως την καριέρα σας! Ωραίες ημέρες για να πάτε διακοπές, για να αράξετε το κορμί σας σε μια παραλία, ή καλύτερα σε μια πισίνα; Κάνετε εντύπωση με την παρουσία σας, είστε η ψυχή της παρέας, ας έχετε κατά νου, πως ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να τις ψάξετε!

Καρκίνος
Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει, μέσα σε δυο εβδομάδες, θα γνωρίζετε περισσότερες λεπτομέρειες. Ένα θέμα που σας καίει, ως δια μαγείας λύνεται και ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε με χρήματα στην τσέπη, πολλά περισσότερα από όσα περιμένετε! Όσοι γυρεύετε για μια νέα θέση εργασίας, είναι όλη δική σας και ας είναι Αύγουστος. Εκμεταλλεύεστε ένα ακίνητο και παίρνετε μεγάλη ανάσα. Και κάπως έτσι φεύγουν τα γκρίζα τα σύννεφα από επάνω σας και η αγάπη επιστρέφει μαγικά!

Λέων
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, με την εύνοια του Άρη και του Δία από τους Διδύμους! Καιρός λοιπόν, να κάνετε ότι σας αρέσει, ότι σας ευχαριστεί, να διώξετε μακριά τις σκοτούρες, έστω για δυο εβδομάδες. Τα ερωτικά σας, είναι ένα μπάχαλο, δε ξέρετε τι θέλετε. Πίσω δε γυρνάτε, μπροστά δεν πάτε, κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό! Καλύτερα λοιπόν, να βρείτε τις παρέες σας, τα φιλαράκια σας, να κάνετε τις τρέλες σας, να ξεδώσετε, γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να πάρετε τις αποφάσεις σας!

Παρθένος
Και που λέτε η Νέα Σελήνη, προκύπτει σε περίοδο που ο Ερμής ξεκινά ανάδρομος στο ζώδιό σας! Τι σημαίνει αυτό; Ερωτικές επιστροφές! Κάποια ψυχή από τα παλιά θα σας γυρέψει, θα θελήσει να σας συναντήσει, οι επόμενες δυο εβδομάδες, ίσως να είναι και οι πιο ερωτικές του μήνα! Επιστρέφουν τα χαμόγελα, ίσως να πάρετε και το αίμα σας πίσω, να δικαιωθείτε στα ξάφνου από το σύμπαν. Εννοείται πως δε λέτε σε κανέναν τίποτα, κρατήστε την ευτυχία που νιώθετε για πάρτη σας. Είναι μυστικό!

Ζυγός
Φοβερές και πολύ τυχερές οι επόμενες δεκαπέντε ημέρες! Ναι, να πάτε διακοπές, να ταξιδέψετε, να κάνετε πράγματα για πρώτη φορά, να δοκιμάσετε ακόμα και ένα extreme sport! Το σύμπαν σας ξεσηκώνει για τρέλες, για χαμόγελα, οι επιθυμίες σας σε πρώτο πλάνο. Και κάπως έτσι προκύπτουν οι νέες γνωριμίες, οι νέοι έρωτες, τα φλερτ δίχως τέλος. Δημόσιες σχέσεις, είναι απαραίτητες και αυτές, πολλά καλά μπορούν να προκύψουν, σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να έχετε το νου σας!

Σκορπιός
Ξεχωρίζετε από τα πλήθη, άλλοι πάνε διακοπές, εσείς επενδύετε στο μέλλον σας! Είναι ιδανική περίοδος, για να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες, για να ανοίξουν οι δουλειές σας, για να βγάλετε περισσότερα λεφτά! Μια πρόταση πέφτει στο τραπέζι, ένα νέο project θέλουν να το αναλάβετε εσείς, δε ξέρω κατά πόσο θα υπάρξει χρόνος για ξεκούραση και relax. Η επιλογή δική σας, να αξίζει όμως τον κόπο, γιατί κάτι κερδίζετε από αυτό και κάτι χάνετε. Καριέρα ή σπίτι; Ιδού η απορία!

Τοξότης
Μέσα στην αισιοδοξία και την τρελή τη χαρά θα είστε τουλάχιστον για δυο εβδομάδες! Ιδανικές ημέρες για να ταξιδέψετε, για να πάτε κάπου μακριά, για να ονειρευτείτε το μέλλον σας, σε άλλη γη και άλλα μέρη. Η Νέα Σελήνη σας ξεσηκώνει μπας και μάθετε μια νέα τέχνη, ή να γίνετε καλύτεροι στο αντικείμενό σας, ή να ασχοληθείτε με κάτι το διαφορετικό. Τι χαρίσματα έχετε; Ίσως να έφτασε ο καιρός να τα εκμεταλλευτείτε και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Ένα ρίσκο στα σκαριά..

Αιγόκερως
Το σύμπαν ξέρει τι θέλετε πιο πολύ, το χρήμα φυσικά, για αυτό και θα σας το στείλει με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο! Το αξίζετε και με το παραπάνω, οπότε τις επόμενες δυο εβδομάδες, σα να ανοίγουν οι ουρανοί, σα να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας, κάποιος σας βοηθά σε απίστευτο βαθμό! Η Νέα Σελήνη παρέα με τον Δία, καταθέτουν χρήματα στο λογαριασμό σας, είναι μέρες που το νούμερο θα αλλάξει προς τα επάνω και θα μπορέσετε να φτιάξετε όσα αληθινά επιθυμείτε!

Υδροχόος
Και ξαφνικά σας έρχεται η όρεξη να διορθώσετε τα λάθη σας! Μπορεί να μην τα παραδεχτείτε ποτέ δημοσίως, όμως γνωρίζετε αν έχετε πληγώσει κάποιες ψυχές εκεί έξω, αν έχετε αδικήσει κάποιους άλλους, έφτασε ο καιρός να ζητήσετε ένα συγγνώμη με τον τρόπο σας φυσικά. Ναι μεν τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα έχουν ύψιστη προτεραιότητα, όμως και τα ερωτικά σας, καλό είναι να φτιάξουν. Ωραίο το χρήμα, ωραία και η αγάπη. Εκπλήσσετε ευχάριστα τους ανθρώπους σας. Μην το σκέφτεστε!

Ιχθύες
Μπορεί να ονειρεύεστε καλοκαιρινές διακοπές, όμως οι δουλειές σας, δε σας αφήνουν να ξενοιάσετε. Αρκετοί παίρνετε τη δουλειά σας όπου και αν πάτε μαζί, παρέα, κάποιοι ίσως να μην πάτε και πουθενά! Ανοίγουν οι ουρανοί, αναλαμβάνετε ένα νέο project, η τσέπη σας να γεμίσει και τι στον κόσμο όλο; Για δυο εβδομάδες κοιτάζετε την πάρτη σας, το σώμα σας, την υγεία σας, μήπως θα ξεκινήσετε και δίαιτα; Ένα χάρισμα που έχετε, μπορεί να σας φέρει λεφτά. Θα το εκμεταλλευτείτε;

magicfariel

Φωτογραφία από Anne από το Pixabay