Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Ζώδια: Οι αταξίες της Αφροδίτης, του Ουρανού και του Ποσειδώνα! by MagicF’Ariel..

27/08 – 28/08/2024

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το καλύτερο το κράτησε για το τέλος το σύμπαν, με την Αφροδίτη από την Παρθένο, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο αυτό.

Και ενώ ετοιμάζει τα μπαγάζια της, την επισκέπτονται ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Ποσειδώνας ανάδρομος από τους Ιχθύες και την ξεσηκώνουν για ένα τελευταίο “party”! Μια τελευταία ανάμνηση, για το φετινό το καλοκαίρι. 

Η Αφροδίτη από την Παρθένο, είναι συγκρατημένη συναισθηματικά, δεν εκδηλώνεται όπου να’ναι, ούτε σε όποιον να’ναι. Πρέπει να είναι σίγουρη για το έδαφος. 

Αποφεύγει τις κακοτοπιές, δεν πέφτει εύκολα στα βράχια. Βέβαια φέτος, μιας που το παρεάκι της ήταν στα κάγκελα, αποφάσισε να είναι πιο χαλαρή, μας κάνει τη χάρη δηλαδή. Λίγοι οι τυχεροί στον έρωτα, πολύ λίγοι, συνεπώς στις 27/08 και 28/08 παίζει να γίνουν θαύματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο! Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, πρώτοι στη λίστα της. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες οι ακριβώς επόμενοι. Και μετά το χάος! Μια συναισθηματική αναμπουμπούλα θα προκύψει στις σχέσεις, ευτυχώς θα είναι υπέρμετρης αγάπης, απρόβλεπτου έρωτα, ο φτερωτός άγγελος, έχει πολύ δουλειά λέμε! Μη ξαφνιαστείτε λοιπόν, αν λάβετε ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο που έχετε πολύ καιρό να δείτε και να μιλήσετε.! 

Το θέμα είναι πως ο Ποσειδώνας μπορεί να είναι ανάδρομος στους Ιχθύες, όμως έχει φουλ ρομαντική διάθεση, ρίχνει μπόλικη χρυσόσκονη, φτιάχνει υπέροχες αναμνήσεις. Είναι όμως και πονηρός. Τεστάρει θέματα εμπιστοσύνης, ξεχωρίζει τους πιστούς από τους άπιστους! Σίγουρα θα υπάρξουν συνέπειες, αφού όμως γίνει η ζημιά.! 

Καταλήγω λοιπόν, πως ας μην είμαστε ευκολόπιστοι, ότι έρχεται σαν κομήτης, φεύγει κάπως έτσι, όμως αφήνει συντρίμμια ανεπανάληπτα! Ωραίες οι ερωτικές επιστροφές, γιατρεύουν την καρδιά, όμως της προκαλούν νέες πληγές και ερωτώ για πόσο ακόμα; Προσφέρουμε ότι μας προσφέρουν, πάντα με μια επιφύλαξη, γιατί πάντα κάποιος δίνει περισσότερα, συνήθως αυτός που αγαπά πιο πολύ. Ας μην έχουμε δράματα λοιπόν, επειδή ο Ποσειδώνας έχει ορεξούλες.. 

φιλάκια.. 


Κριός
Η Αφροδίτη στα τέλη του Αυγούστου, έχει ένα δωράκι για εσάς, έτσι για το σασπένς, να έχετε κάτι να θυμόσαστε για πάντα ίσως! Η επιστροφή στο σπιτάκι σας, στη δουλειά σας, στην καθημερινότητά σας, είναι ένα θέμα, όμως άμα ξαφνικά αρχίσει να σας φλερτάρει επίμονα ένας γείτονας ή ένας συνεργάτης, τότε μήπως το θέμα σας προκύψει πικάντικο, γεμάτο από γλυκούς μπελάδες; Να είστε πονηροί, γιατί ίσως να είναι τυχαίο το γεγονός, ίσως όμως και όχι. Ωραίο το φλερτ, ας μείνει σε αυτό το επίπεδο, γιατί όλα τα άλλα απλά μπορεί να σας εκθέσουν και να έχουν λένε για τη γούνα σας μέχρι το έτος να αλλάξει και βάλε!

Ταύρος
Η Αφροδίτη στις 27/08 και 28/08, γίνεται τέρμα απρόβλεπτη χάρη στον Ουρανό και πολύ αγαπησιάρα χάρη στον Ποσειδώνα. Η εξήγηση είναι μια, δηλαδή εμφανίζεται ένας έρωτας κομήτης, μπορεί να είναι από τα παλιά, μπορεί και κάτι φρέσκο, παίζει να σας κάνουν μια ερωτική εξομολόγηση και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Κατά πάσα πιθανότητα κάποιος να ζητά επιβεβαίωση, τύπου ακόμα χτυπά η καρδιά σας δυνατά, ή πως είστε διαθέσιμοι, κάτι εγωιστικό κρύβεται από πίσω. Συνεπώς, να πάρετε τις αποφάσεις σας, ή που το ζείτε στο έπακρο και ότι θέλει ας προκύψει, ή που τρέχετε μακριά να σωθείτε! Η επιλογή δική σας! 

Δίδυμος
Η Αφροδίτη σας μπλέκει σε μπελάδες! Να πάτε στο χωριό, να πάτε στα πανηγύρια, να πάτε όπου θέλετε, αλλά να ξέρετε πως θα σας την πέσουν οι πάντες, τύπου γιατί δεν παντρεύεστε; Και πότε με το καλό; Παιδάκια πότε θα κάνετε; Μιλάμε για την τρελή την καταπίεση! Οι τριγύρω όσο δεν παίρνουν τις απαντήσεις που αποζητούν, άλλο τόσο σας κάνουν προξενιά, σας φέρνουν νύφες και γαμπρούς, πρέπει να φύγετε με βέρα στο χέρι ένα πράγμα! Η Αφροδίτη προκαλεί τις περιβόητες συγκρίσεις. Ο ένας έχει αυτό, ο άλλος εκείνο, μα τι θέλω εγώ από τη ζωή μου και τέτοια! Μοιραίες συναντήσεις προκύπτουν, λάδι στη φωτιά να πω;

Καρκίνος
Η Αφροδίτη τέλη του Αυγούστου, κάνει αταξίες, ίσως να είναι και λίγο ύπουλη, δε θα γλυτώσετε τόσο εύκολα. Και επειδή τις ημέρες του καλοκαιριού, ήσασταν μες στην γκρίνια, βγάζατε χολή σε αρκετές περιπτώσεις, ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι της παρέας, παίζει στα ξάφνου να εμφανιστεί ένα μαναράκι, μια ύπαρξη ιδιαίτερα γοητευτική, η οποία ίσως και να είναι βαλτή! Κάποιος θέλει να τεστάρει την πίστη σας ίσως; Ας έχετε το νου σας λοιπόν σε απρόβλεπτες αφίξεις! Υπάρχει και plan b! Να γίνετε γατούλες, αθόρυβες και πολύ γλυκές προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας. Να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, ακόμα και μέσα στην κουζίνα!

Λέων
Όχι, η Αφροδίτη δε φέρνει πάντα έρωτες, αγάπες και λουλούδια, φέρνει και το χρήμα, που πάντα σας λείπει! Τέλη του Αυγούστου, ίσως να λάβετε κάτι χρωστούμενα, ή ακόμα και να κερδίσετε λεφτά σε ένα τυχερό παιχνίδι! Αντί να κλείσετε διάφορες τρύπες, ή να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους ανθρώπους σας, θα προβείτε σε ένα τρελό shopping therapy, για πάρτη σας μόνο! Τι είχατε, τι χάσατε, ως συνήθως! Εννοείται πως δε θα κρύψετε τίποτα, εννοείται πως θα υποστείτε τις συνέπειες, μιας που όλο κλαίγεστε πως δεν σας περισσεύουν και τα σχετικά. Μου φαίνεται πως θα κοιμηθείτε αγκαλιά με τις σακούλες ή με 1 κιλό παγωτό;

Παρθένος
Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες της ημέρες στο ζώδιό σας και έχει τρελό πεσκέσι για εσάς! Ή που θα χωρίσετε ή που θα αγαπηθείτε ακόμα περισσότερο. Των άκρων τα συναισθήματά σας, των άκρων και οι πράξεις σας. Ο Ουρανός φέρνει το απρόβλεπτο, συνεπώς μπορεί να απαιτήσετε ξαφνικά πράγματα από τον σύντροφό σας, που να τον φέρετε σε πολύ δύσκολη θέση. Αν σας κάνει το χατίρι τότε όλα μέλι γάλα. Άμα δε σας το κάνει, τότε πολλά τα μουτράκια, ψυχρά τα λόγια σας, προκαλείτε μεγάλη αναστάτωση. Ο Ποσειδώνας σας βάζει ιδέες, σας θολώνει το μυαλό, μια μίνι κρίση είναι μες στο πρόγραμμα.

Ζυγός
Υπομονή λίγο έμεινε και έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Βέβαια, μέχρι τότε θα σας κάνει λίγο άνω-κάτω στα ερωτικά σας, αλλού αγαπάτε, αλλού κοιμάστε ένα πράγμα. Άλλα έχετε κανονίσει και άλλα θα συμβούν και εσείς δε θα χάσετε την ευκαιρία να αντιδράσετε άμεσα, δίχως να υπολογίσετε τα συναισθήματα των άλλων. Το σενάριο το πρόσωπο που αγαπάτε, να μην μπορεί να ακολουθήσει σε μια εξόρμηση, σε ένα ταξιδάκι αναψυχής είναι στα πλάνα του σύμπαντος. Εσείς όμως θα πάτε, γιατί η παρέα πάνω από όλα! Ο πονηρός ο Ποσειδώνας, έχει σκοπό να σας ξεμυαλίσει με διάφορες υπάρξεις. Εσείς παιδιά των λουλουδιών..!

Σκορπιός
Έχω την εντύπωση πως κάποιο πρόσωπο θα σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ναι, θα σας πέσει το σαγόνι, γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που εξαφανίστηκε μέσα από τη ζωή σας. Εδώ σας θέλω! Η Αφροδίτη είναι απρόβλεπτη, πονηρή και παραπλανεί με τη βοήθεια του Ποσειδώνα. Κάποιοι επιστρέφετε σε ένα παλιό σας αμόρε. Κάποιοι γοητεύεστε από μια νέα ύπαρξη. Ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του, σας υπενθυμίζει το πώς χτυπά η καρδιά ενός ερωτευμένου, το πόσο γλυκά είναι τα φιλιά του. Το πιο ευχάριστο γεγονός, είναι να σας κάνουν ένα δώρο, κάτι που καιρό γυρεύετε και να σας κάνουν χίλια κομμάτια. Τι όχι;

Τοξότης
Η Αφροδίτη από την Παρθένο, σας τα έχει κάνει λίγο μούτι τις ημέρες του Αυγούστου, από τη μια σκέφτεστε τη λέξη «χωρίζουμε» και από την άλλη, ούτε κατά διάνοια! Πώς θα ζήσετε δίχως τον σύντροφό σας; Με τη βοήθεια του Ποσειδώνα ρίχνετε μπόλικη στάχτη στα μάτια σας, είναι όλα τέλεια, love is in the air και τα σχετικά. Μέρες λοιπόν, που παίζει να ανταλλάξετε δωράκια, λόγια αγάπης, να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό, να διώξετε μακριά όλα τα μαύρα τα σύννεφα. Προσωρινό αυτό, επιφανειακό ίσως, γιατί απλά προσπαθείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα, γιατί ποιος μετακομίζει καλοκαιριάτικο; Σκεφτείτε το διπλά!

Αιγόκερως
Μηνύματα ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά σας, από κάποιο πρόσωπο και παθαίνετε ένα γλυκό σοκ! Κάποια ψυχή θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, η Αφροδίτη σας στέλνει το πιο ρομαντικό ραβασάκι. Οι μέρες 27/08 και 28/08 είναι τέλειες, βγαλμένες από παραμύθι, ότι και αν προκύψει ζήστε το δίχως πολλές εξηγήσεις. Τίποτα δεν κρατά για πάντα, συνεπώς με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, ξεπερνάτε την τετράγωνη λογική και κάνετε βουτιά στο όνειρο. Το θέμα των ημερών είναι το χρήμα, που λιγοστεύει κάθε μέρα και πιο πολύ. Αυτό δε σας αφήνει μυαλό για αγάπες και λουλούδια. Όμως το σύμπαν δεν σας επιτρέπει καβγαδάκια, μόνο έρωτα!

Υδροχόος
Αρκετοί μαζεύετε τα κομμάτια σας, μετά από την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, κάνατε ένα overload, ακόμα να συνέλθετε. Η Αφροδίτη είναι απρόβλεπτη παρέα με τον Ουρανό που τόσο σας λατρεύει, συνεπώς, τις μέρες αυτές, αποφασίζετε να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα, δηλαδή τα θέλετε όλα δικά σας! Επιβάλλεται να φτιάξετε το ψυχολογικό, θέλετε να σας αγαπούν, να σας το δείχνουν, να λιώνουν για πάρτη σας. Απρόβλεπτοι, κυνηγάτε τις δύσκολες τις περιπτώσεις, γοητεύεστε από το ακατόρθωτο. Ή που θα κάνετε την έκπληξη σε ένα πρόσωπο, ή που θα μπλέξετε με πρόχειρες καταστάσεις. Ο Ποσειδώνας σας «αδειάζει»!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στο φινάλε της, βαστά μια έκπληξη! Ναι μεν μπορεί να είστε αλλού, ή να μην ασχολείστε καν με θέματα ερωτικά, να όμως που το σύμπαν έχει σκοπό να σας «γαργαλίσει» λίγο το μυαλό και τη ψυχή. Συνήθως μια μεγάλη αγάπη βρίσκεται μπροστά μας, ή τριγύρω μας και λίγο το ένα, λίγο το άλλο, προκύπτουν απρόβλεπτες αποκαλύψεις, που σίγουρα θα σας αναστατώσουν! Καιρός να επιτρέψετε στον εαυτό σας την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στο ζώδιό σας, είναι τέρμα ρομαντικός, σας σπρώχνει σε μια αγκαλιά ολίγον απίστευτη!

magicfariel

Φωτογραφία από Ralf Seemann από το Pixabay