Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Ζώδια: Ας θυμηθούμε τι εστί Κρόνος στον Υδροχόο, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό ήθελα να γράψω για τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι ένα απίστευτα μυστήριο αστρολογικό γεγονός, κρύβει αμέτρητες απρόβλεπτες εκπλήξεις για όλους εμάς, νιώθω πως μας εκπαιδεύει για το μέλλον! Κάτι έρχεται το οποίο είναι πέρα κάθε φαντασίας! 





Από τις 17/12/2020 μέχρι τις 08/03/2023 ο Κρόνος φιλοξενείται από τον μαγευτικό Υδροχόο! Συνδυασμός απίστευτα ταιριαστός, ψυχρός ο ένας, ψυχρός και ο άλλος, έδεσε το γλυκό! 

Ο Κρόνος είναι όπως όλοι γνωρίζετε ένας πολύ σκληρός χαρακτήρας! Δεν αστειεύεται με τίποτα και δε συγχωρεί τα λάθη! Είναι πολύ δίκαιος, τα ψέματα δε του αρέσουν και κανείς μα κανείς δε μπορεί να τον δωροδοκήσει, προκειμένου να κάνει τα στραβά τα μάτια! Είναι ίσως ο τελικός κριτής της ζωής μου και της ζωής σου και ή που θα βραβεύσει τον καλύτερο με τα πιο απίστευτα δώρα ή που θα φέρει την καταστροφή, γιατί το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα! Δεύτερες ευκαιρίες δε δίνει, γιατί γνωρίζει πως η πρώτη αντίδραση στο κάθε τι είναι και η πιο αληθινή!

Έχω διαβάσει αρκετά κείμενα για την εποχή του Υδροχόου και πραγματικά έχω συγκλονιστεί, γιατί δε ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι! Όλα αυτά τα χρόνια, είχαμε απίστευτες ευκαιρίες να δράσουμε ελεύθερα, να αποφασίσουμε, να ονειρευτούμε, να χτίσουμε, να γκρεμίσουμε, να φτιάξουμε νόμους, όρια, θεσμούς, να βελτιωθούμε και να προοδεύσουμε σαν άνθρωποι! Και φτάνει ο Κρόνος στον Υδροχόο, για να ρίξει μια ματιά σε τούτη την πρόοδο και να ρίξει το τσεκούρι του, γιατί αυτό συμβαίνει ήδη, πολλά τελειώνουν, πολλά θα εξαφανιστούν, άλλα τόσα θα διαγραφούν, γιατί όπως αντιλαμβάνεται το φτωχό το μυαλό μου.. αποτύχαμε παταγωδώς! Τυχεροί όσοι είχαν την ευκαιρία να δράσουν σε τέτοιες εποχές, άτυχοι όσοι δε θα μάθουν ποτέ το τι σημαίνει «είμαι της παλιάς σχολής»!

Το τοπίο θα καθαρίσει όπως και να έχει, γιατί ο Κρόνος αποζητά την αλήθεια σε όλες τις σχέσεις! Είτε είναι αγάπης, είτε είναι επαγγελματικές, το σκάρτο φεύγει και μένει εκείνο που αξίζει να υπάρχει, γιατί ένα όραμα πάντα θέλει τους υποστηρικτές του! Αποζητά θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Το μέλλον φτιάχνεται από εκείνους που έχουν όνειρα! Θα δώσουμε πολλές μάχες ακόμα μέχρι να δούμε ένα λαμπερό φως στην άκρη του τούνελ! Τότε όμως θα έχουμε πετύχει.. σωστά; 

Μη ξεχνάμε τους λοιπούς πλανήτες, που μπαίνουν σφήνα σε όλα αυτά και έρχονται τα πάνω-κάτω! Πάντως θερμός υποστηρικτής του Κρόνου είναι ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου! Δίπλα-δίπλα, παρεούλα μας πλέκουν το εγκώμιο! Κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει.. και ω ναι θα ξημερώσει μια μέρα πολύ special! Έρχεται.. 

φιλάκια..


Κριός
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου μέσα σε ένα χρόνο περίπου, σας άνοιξε τα μάτια, πάνω σε θέματα σχέσεων! Κάποιοι φίλοι, δεν είναι και τόσο φίλοι και κάποιοι συνεργάτες, δεν αξίζουν να είναι στην ομάδα σας! Σκληρό να διαπιστώνετε πως οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε καθημερινά και χρόνια τώρα, πως είναι κάποιοι σκάρτοι και πρέπει να φύγουν μακριά, μπας και δείτε και εσείς μια άσπρη μέρα! Ο Κρόνος θέλει να κάνετε χώρο, για εκείνους που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν, κυρίως στα επαγγελματικά σας τα σχέδια, έχετε καριέρα να φτιάξετε! Δώσατε μάχες με θηρία και πρέπει κάποια στιγμή να δικαιωθείτε! Περάσατε δύσκολο καλοκαιράκι, αφού προτιμήσατε την εξαφάνιση από τα κοινά, τις παρέες και τα σουαρέ, γιατί προφανώς η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη! Στα δύσκολα βρεθήκατε μόνοι, μιας που κανείς δεν είχε την όρεξη να σας σταθεί και να σας βοηθήσει! Σκληρός ο Κρόνος, όμως απίστευτα δίκαιος στην πορεία! Το επόμενο διάστημα λοιπόν, θα σας δοθεί η ευκαιρία, να ανανεώσετε την ομάδα σας, να αποκτήσετε αξιόλογους συνεργάτες και κάπως έτσι ένα όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα! Ξεχάστε τις ευαισθησίες σας, όποιος έφυγε – έφυγε, τις ευκαιρίες σας τις δώσατε και μην περιμένετε ευχαριστώ από κανέναν! 

Ταύρος
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει στις σκέψεις σας, όλα τα όνειρα που έχετε, χρόνια τώρα! Σας παρουσιάζει με τη σειρά, τις επιθυμίες σας, τους στόχους σας, σας θυμίζει τις αποτυχημένες σας προσπάθειες, πόσες πληγές είναι ακόμα ανοιχτές, που πρέπει να γιατρευτούν, για να προχωρήσετε παραπέρα; Και επειδή η δουλειά σας είναι πάνω από όλα, έχει την ύψιστη προτεραιότητα για εσάς, καταλήγουμε πως θέματα καριέρας έχουν τον πρώτο λόγο και μετά όλα τα άλλα! Ένα πρόσωπο σας τη δίνει την ευκαιρία, εφόσον έχετε αποδείξει την αξία σας, μια προαγωγή, μια αύξηση, όμως οι απαιτήσεις αμέτρητες τώρα πια! Ο Κρόνος σας κάνει σκληρούς, ανταγωνιστικούς και απαιτητικούς, οπότε όποιος βρίσκεται δίπλα σας, δε περνάει και τόσο ωραία! Όμως οι στόχοι είναι στόχοι και επιβάλλεται να επιτευχθούν, άμεσα κιόλας! Το διάστημα αυτό, ανακαλύπτετε ως δια μαγείας, απίστευτους τρόπους, για να γίνεται η δουλειά σας καλύτερα, το αν θα κοπιάσετε λίγο παραπάνω, είναι κάτι που δε σας ενοχλεί καθόλου, αντιθέτως κατανοείτε σε βάθος τις απαιτήσεις της εποχής και κανείς και τίποτα δε σας σταματά! Μετά από καιρό κατανοούν την αγωνία σας, όμως και πάλι θα δώσετε τις μάχες σας, γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλα σκαλοπάτια για να ανεβείτε! 

Δίδυμος
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, επιτέλους σας ανοίγει τα μάτια, πρέπει να δείτε το μέλλον σας, για να δράσετε αναλόγως! Σας αρέσει αυτό που βλέπετε, ή μήπως πρέπει να το πάρετε αλλιώς το πράγμα; Κόσμος έρχεται στη ζωή σας και κόσμος φεύγει, όμως αυτό που μένει είναι πως έφτασε ο καιρός να επενδύσετε στον εαυτό σας, να μάθετε μια τέχνη, ή να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναβαθμιστείτε, να γίνετε καλύτεροι στο αντικείμενό σας! Αρκετοί ονειρεύεστε ένα ταξιδάκι κάπου μακριά, που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε γνώση και εμπειρία, να όμως που ο Κρόνος δε το θέλει και τόσο αυτό! Τεστάρει το μέγεθος της επιθυμίας σας, μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε, όμως με τα λιγοστά πολεμοφόδια που έχετε! Το διάστημα που ήταν ανάδρομος, σας έδωσε την ευκαιρία να αλλάξετε γνώμη! Σας αρέσει η δουλειά που κάνετε; Μήπως να στραφείτε σε άλλο αντικείμενο; Ή μήπως πρέπει να πεισμώσετε για να έρθουν τα καλύτερα; Από δω και πέρα λοιπόν, ο Κρόνος αφού έλαβε τις απαντήσεις του, σας κάνει τέρμα φιλόδοξους, δε το βάζετε κάτω με τίποτα, φίλοι και γνωστοί σας βοηθούν, οπότε εκείνο το ταξιδάκι παίζει πολύ, είτε μπείτε στο αεροπλάνο, είτε επιλέξετε μέσω διαδικτύου να αποκτήσετε το μαγικό κλειδί που θα σας ανοίξει εκείνη την πολυπόθητη πόρτα! 

Καρκίνος
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι μεγάλη πληγή για εσάς! Τα λεφτά είναι μια πονεμένη ιστορία, δηλαδή μια φορά και έναν καιρό κάνατε πολύ μεγάλη ζωή, όμως αφήσατε χρέη απίστευτα, αφού οι εποχές άλλαξαν, στέρεψε το χρήμα, οι λογαριασμοί έμειναν απλήρωτοι, τα όνειρα έγιναν εφιάλτες! Ο Κρόνος λοιπόν, δε θα σας αφήσει σε ησυχία, σας πιέζει να βρείτε λύσεις, τον τρόπο, να βάλετε το νερό στο αυλάκι! Από κάπου πρέπει να το πιάσετε, να κάνετε μια αρχή και να παραμείνετε πιστοί στο σκοπό σας! Όλο αυτό το μαύρο σύννεφο, καταλήγει στο να ρίξετε μια εξονυχιστική ματιά στο «είναι» σας, δηλαδή πώς επιτρέψατε να συμβεί όλο αυτό; Τι απωθημένα είχατε, που σας ξεγέλασαν και σας παρέσυραν στο ρέμα; Βγήκε κάτι καλό, ή τσάμπα ο κόπος; Πρώτα θα αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε το χρήμα και μετά θα δείτε κάποιο φως! Δεν είναι τόσο εύκολο, όμως αξίζει την προσπάθεια! Το επόμενο διάστημα ο Κρόνος σας στέλνει για ψυχοθεραπεία από κάποιον ειδικό! Ναι μεν βρίσκετε λύσεις για τα οικονομικά σας τα ζητήματα, όμως πρέπει να βρείτε απαντήσεις και για τα ερωτικά σας! Κατασκοπευτικός ο ρόλος σας σε προσωπικό επίπεδο, γυρεύετε αλήθειες που ίσως σας πονέσουν! Αρκετοί αναρωτιέστε αν αξίζει να είστε με τον σύντροφό σας, ή μήπως μονάχοι είστε καλύτερα; 

Λέων
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, σας έδειξε τα δόντια του, από την πρώτη κιόλας μέρα! Φανέρωσε εκείνα τα πρόσωπα που θέλουν το κακό σας, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό! Επιλογές σας είναι σε κάθε περίπτωση, οπότε φταίτε, πάρτε το χαμπάρι! Πολλές πόρτες θα κλείσουν, είτε από εσάς, είτε από τους άλλους, γιατί ο Κρόνος δε συμπαθεί τις πρόχειρες τις σχέσεις, αλλά μόνο όσες έχουν ουσία! Η ερωτική σας ζωή περνά από κόσκινο, το παρελθόν σας ανακατεύεται με το παρών και σας μπερδεύει το μέλλον! Ξηρασία λοιπόν, επειδή προφανώς το πάθημα δεν έγινε ποτέ μάθημα! Ότι κουκουλώσατε στα κρυφά, το βρίσκετε μπροστά σας και τώρα πια είναι ακόμα πιο σκληρό ως συναίσθημα, ως ιδέα! Το ζητούμενο πάντως δεν είναι ποιος έχει την πρώτη και την τελευταία κουβέντα στις σχέσεις σας! Σε αυτό θα σας δοκιμάσει πολύ ο Κρόνος! Ήδη βρίσκεστε σε αυτή τη διαδικασία! Μέσα στους επόμενες μήνες, θα ακούσετε πολλές πικρές αλήθειες, θα μοιράσετε και εσείς μερικές, οπότε μέσα από όλο αυτό, ή που θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο δυνατές, ή που θα το τερματίσετε ως Λιοντάρια που είστε και φτου πάλι από την αρχή! Να θυμίσω πως ο Κρόνος δεύτερες ευκαιρίες δε δίνει! Ούτε δωροδοκείται! 

Παρθένος
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, σας χτυπά το καμπανάκι σε θέματα υγείας! Η καθημερινότητα είναι ζόρικη πολλές φορές, είστε και από τη φύση σας αγχώδεις, λίγο το ένα και λίγο το άλλο, δε θέλει και πολύ! Και αν σας αρέσουν το ποτό, το κάπνισμα και οι λιχουδιές, τότε ζόρικα τα πράγματα, όλο και κάποια ενόχληση μπορεί να έχετε! Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε έναν Παρθένο, που τα έχει όλα στην εντέλεια, προσέχει τα πάντα όλα και δεν έχει τόσο κακές συνήθειες! Το άγχος της τελειομανίας να σας στείλει αδιάβαστους! Το κλου της υπόθεσης είναι πως θα αλλάξετε πολλές συνήθειες, ο Κρόνος δεν αστειεύεται σε αυτό, αργά ή γρήγορα θα βρείτε τις ισορροπίες σας! Μέτρο χρειάζεται και όχι πείσμα! Η άσκηση μπαίνει στη ζωή σας για τα καλά και αν δεν έχει συμβεί ακόμα, πάρτε το απόφαση, θα συμβεί θέλετε, δε θέλετε! Μια πετάτε στα σύννεφα, μια προσγειώνεστε ανώμαλα, ο Κρόνος θέλει να δείτε τη ζωή σας πιο σοβαρά! Αν και προέχει η ψυχική σας υγεία και η καλή φυσική κατάσταση, πρέπει να εστιάσετε και στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, γιατί τον καιρό αυτό, σας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξετε το πόσο σημαντικοί και απαραίτητοι είστε! Όσο πιο όμορφα νιώθετε για τον εαυτό σας, άλλο τόσο ο Κρόνος θα σας ανταμείψει με μια πολύ καλή παρέα! Συντροφικότητα λέγεται.. 

Ζυγός
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, σα να βάζει τη ζωή σας σε μια τάξη! Μου φαίνεται πως τούτη τη φορά σας έχει ιδιαίτερη αδυναμία, οπότε γλυκό το μάθημά του και πολύ δίκαιο.. όπως φαίνεται! Ε λοιπόν, ο Κρόνος στην περίπτωση τη δική σας βγήκε ερωτιάρης! Θέλει αμέτι μουχαμέτι να αγαπήσετε, να ερωτευτείτε, να νιώσετε το πώς είναι οι πεταλουδίτσες στο στομάχι, τα γόνατα να κόβονται και τα σχετικά! Κάποιοι το ευχηθήκατε αυτό, αφού αρκετοί εκεί έξω έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας, κάποιοι όμως μέχρι χθες αμφισβητούσατε τέτοιου είδους συναισθήματα! Οπότε, η αγάπη σας χτυπά την πόρτα! Η συντροφικότητα επίσης και τα καλύτερα έρχονται! Επειδή όμως ο Κρόνος είναι πονηρός, έχει κατά νου να φέρει ένα πρόσωπο πίσω, από τα παλιά, έτσι για να δει, το πού αληθινά βρίσκεται η καρδιά σας! Είναι αυτό που συνήθως συμβαίνει, όταν αποφασίζετε να αράξετε, επιτέλους μέσα σε μια αγκαλιά! Είναι η σωστή ή απλά τον χρόνο σας περνάτε ευχάριστα; Αφού αντιμετωπίστε τέτοιου είδους προκλήσεις, ο τρόπος που θα χειριστείτε τα ερωτικά σας τα ζητήματα, θα δείξουν το αποτέλεσμα και ο Κρόνος θα αποφασίσει! Παντρεύεστε ή όχι; Επαγγελματικά ένα χάρισμα που έχετε, μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους που θα βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητά σας!

Σκορπιός
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, σας στέλνει για ακόμα μια φορά αδιάβαστους! Σκαλίζει το παρελθόν σας με απίστευτη αδιακρισία και ξαφνικά εσείς έχετε να αντιμετωπίσετε συναισθήματα που δε σας ξετρελαίνουν κιόλας! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή, δηλαδή ο Κρόνος θέλει να φτάσει στη ρίζα του προβλήματος, για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το τώρα, το ποιοι είστε και τελικά προς τα πού πάτε; Ξαπλώνετε πολλές φορές στο στενόμακρο, δερμάτινο, μαύρο καναπέ του σύμπαντος και τα λέτε πολύ με τον εαυτό σας, όμως χρειάζεστε και κάποιον να σας απαντά! Αλήθειες πάνω από όλα που σίγουρα πονούν! Κάποιοι Σκορπιοί είστε ακόμα ελεύθεροι και ρίχνετε τις ευθύνες στην οικογένειά σας! Αρκετοί αρνείστε να μπείτε σε διαδικασία να φτιάξετε μια οικογένεια, είναι εποχές για τέτοια; Κάποιοι άλλοι θέλετε απεγνωσμένα να αποδράσετε από τα οικογενειακά δεσμά, να όμως που οι συνθήκες είναι τέτοιες που δε μπορείτε να κουνήσετε ρούπι! Ο Κρόνος τραβά την προσωπική σας ζωή από τα μαλλιά, θέλει να δει τις αντιδράσεις σας, θέλει να ξεσκεπάσει τις αληθινές επιθυμίες σας! Αντιστέκεστε εσείς, πεισμώνει εκείνος, ζόρικα τα πράγματα για τους επόμενους μήνες! Βέβαια, κάπου στη μέση, θα τη βρείτε την άκρη σας, αφού αντιμετωπίσετε τις προσωπικές σας ανησυχίες με όμορφο τρόπο! 

Τοξότης 
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, θέλει οπωσδήποτε να προκύψει ένα “to know us better”, με τους γονείς σας, τα αδέρφια σας, το σοι σας ολόκληρο! Τα γεγονότα είναι τέτοια, που και να έχετε χαθεί, θα ξανά βρεθείτε, γιατί πρώτων σας συνδέει ένα παρελθόν και δεύτερον υπάρχει και ένα μέλλον που το φτιάχνετε εσείς τώρα, τη γνωστή συνέχεια! Ο Κρόνος το διάστημα αυτό σας προκαλεί, θέλει να ακολουθήσετε την εποχή, που σημαίνει πως αρκετοί Τοξότες, θα χρειαστεί να μάθετε τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα, να μάθετε να χειρίζεστε έναν υπολογιστή, να αποκτήσετε οικειότητα με το διαδίκτυο, γιατί τέρμα οι παραδοσιακοί ετεροχρονισμένοι τρόποι! Ξεχάστε τις ουρές στις τράπεζες και στις δημόσιες υπηρεσίες! Όλα μέσω web! Μεγάλος πονοκέφαλος, έτσι; Ο Κρόνος κατά βάθος σας ανοίγει τα φτερά, σας απελευθερώνει, γιατί σας θέλει ενεργούς στη ζωή αυτή και όχι ανενεργούς! Όπως φαίνεται, τους επόμενους μήνες, θα χρειαστεί να ταξιδέψετε πολλές φορές, προκειμένου να είστε κοντά στους δικούς σας τους ανθρώπους! Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχετε εσείς, κυρίως σε οικογενειακά θέματα. Η παρουσία σας έντονη, απαραίτητη και μόλις τακτοποιήστε τα ζητήματα που έχουν προκύψει, θα δείτε και λεφτά στην τσέπη σας! Το δώρο του Κρόνου, για τον σαματά που έκαμε! 

Αιγόκερως
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, σας κάνει ταμείο! Σας βοηθά να φτιάξετε ένα πλάνο, τέτοιο που να τα βγάζετε από εδώ και πέρα μια χαρά! Ανεξάρτητα από την κυρίως εργασία σας, ανακαλύπτετε και κάτι το δημιουργικό, μπορεί να είναι ένα χάρισμα, ίσως και μια νέα τέχνη, κάτι τέλος πάντων που θα σας φέρει τα όμορφα, ανεκτίμητα εξτραδάκια! Τη δουλειά δε τη φοβάστε και πάντα τα χόμπι σας είναι τέτοια που συνήθως φέρνουν επιπλέον χρήμα! Κάνω τα στραβά τα μάτια γιατί είστε οι τζογαδόροι της παρέας, όμως τούτη τη φορά ο Κρόνος δε σας επιτρέπει ανούσιες σπατάλες, αντιθέτως παρέα φτιάχνετε το θησαυροφυλάκιο του Σκρούτζ! Ο Κρόνος όμως είναι πονηρός και σας εμφανίζει έξοδα ουρανοκατέβατα γιατί από τη μια θέλει να σας ζορίσει, από την άλλη να εκτιμήσετε τον κόπο σας και να μην είστε πολυέξοδοι επειδή κάθε λίγο και λιγάκι θέλετε να φτιάξετε το ψυχολογικό! Αποταμίευση είναι η μοναδική σωστή λέξη! Μέχρι και το τέλος της άνοιξης που έρχεται, αρκετοί Αιγόκεροι θα καταφέρετε να μαζέψετε αρκετά χρήματα! Τα έχετε δουλέψει και με το παραπάνω, είναι δικά σας, που σημαίνει πως βρίσκετε τη χαμένη σας την αίγλη και δε φοβάστε τίποτα πια! Ψαχτείτε ακόμα πιο πολύ, στην περίπτωση τη δική σας, ισχύει κατά πολύ, το μάθε τέχνη και άστηνε! Σιγά μη την αφήσετε!

Υδροχόος
Ο Κρόνος στο ζώδιό σας! Έχει μέλλον ακόμα οπότε κάποια στιγμή το πάθημα θα γίνει μάθημα και θα κάνετε μεγάλες διαπιστώσεις για τη ζωή σας, κυρίως την προσωπική! Τα υπαρξιακά σας σίγουρα σας πιάνουν, γιατί η αλήθεια είναι πως συνέπεσε η κλεισούρα στο σπίτι παρέα με τον Κρόνο και ξαφνικά αρκετοί Υδροχόοι εκεί έξω, γνωρίσατε τη μοναξιά από μια άλλη όψη! Αφήνετε τη μάσκα σας στο κομοδίνο και κοιτάζεστε πολλές φορές στον καθρέπτη, γιατί ο Κρόνος αυτό θέλει από εσάς! Τελικά πιο σημαντικό είναι να είστε εσείς καλά, ή όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς; Και οι αγώνες που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια, πόσο σημαντικοί είναι για το από εδώ και πέρα; Σας βλέπω να τσακώνεστε μπροστά από τον καθρέπτη για πολύ καιρό ακόμα, γιατί ναι μεν η δουλειά πάνω από όλα, αλλά με ένα σπίτι αδειανό; Με ένα κρύο κρεβάτι; Ο Κρόνος έχει σκοπό να τσακίσει το «Εγώ» σας, γιατί παρά είστε σκληροί με την πάρτη σας! Βάζει στα πλάνα σας θέματα συντροφικότητας! Θέλει να ξεπεράσετε ότι σας εμποδίζει και να βρείτε την αληθινή αγάπη! Είστε πολύ καιρό μέσα στην τσαντίλα, σωστά; Προκειμένου να είστε εσείς καλά, φροντίστε τους επόμενους μήνες, να πείτε την αλήθεια, όπου και σε όποιον χρειάζεται, διώξτε εκείνους που σας μπλοκάρουν αρνητικά και κλείστε κάθε εκκρεμότητα με το παρελθόν σας που είναι άκρως βασανιστικό!

Ιχθύες
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, σας τα κάνει λίγο μαντάρα, σας στέλνει στο γιατρό για τα καλά! Εκεί που νομίζατε πως είχατε βρει την άκρη του νήματος, εκεί τη χάνετε ξανά και μόνο εύκολο δε σας το κάνει! Εκεί που ήσασταν η ψυχή της παρέας, ξαφνικά εξαφανίζεστε από τα κοινά, προτιμάτε τις μοναξιές σας, έναν καλό φίλο, παρά τα νυχτοπερπατήματα και τις περιπέτειες που μόνο σε μπελάδες σας βάζουν! Βέβαια, ο Κρόνος ίσως φέρει ένα πρόσωπο μέσα στη ζωή σας, που θα σας ξεσηκώσει, θα σας ξεμυαλίσει και θα φέρει σίγουρα τα πάνω-κάτω στη ψυχή και στο σώμα σας! Και όπως φαίνεται δε θα είναι μια ρόδινη σχέση! Θα είναι ένα ακόμα πάθημα που θα γίνει το υπέρτατο μάθημα! Ο Κρόνος έχει σκοπό να σας δείξει τα αληθινά πρόσωπα των φίλων σας και των συνεργατών σας, οπότε να βρίσκεστε σε ετοιμότητα γιατί οι πισώπλατες μαχαιριές πάνε και έρχονται! Εκεί που είστε καλά και νιώθετε τέλεια, εκεί πέφτετε στα πατώματα και νιώθετε πως τίποτα δεν είναι υπό έλεγχο! Πολλές φορές θα πάρετε τα βουνά, βάλτε την άσκηση στη ζωή σας, κόψτε τις κακές τις συνήθειες και προστατέψτε τον εαυτό σας από τις κακοτοπιές! Ο Κρόνος σας συμμαζεύει κατά μια έννοια, ρίχνει την επαναστατική σας τη διάθεση, βάζει τη λογική μέσα στο νου! Και έχει μέλλον το θέμα..! 

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Yann Aubry από το Pixabay