Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ζώδια: Πλουτώνιες ημέρες υπό το φως του Ηλίου, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Οι μέρες αυτές του Νοέμβρη, είναι απίστευτες από αστρολογικής άποψης! Μια κυριαρχεί το σκοτάδι και μια το φως, ένα μυστήριο παιχνίδι του σύμπαντος!
Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου εδώ και 13 χρόνια, έχει ορεξούλες! Γιατί ξαφνικά ο Ήλιος από τον Σκορπιό του ρίχνει φως και φανερώνεται έτσι η ομορφιά του! Νιώθει και μια ζεστασιά! 
Όχι δε νιώθει κάτι όμορφο, η καρδιά του είναι μαύρη, λειτουργεί πάντα με τη τετράγωνη λογική και συνήθως το σκοτάδι του είναι τόσο βαθύ, σαν εκείνο των ανεξερεύνητων ωκεανών! Ψυχρό τοπίο, τρομαχτικό, πόσα πλάσματα, άγνωστα, φαρμακερά! Ναι, είναι τέτοιος, για αυτό σε κάθε του πέρασμα, μαραίνονται τα λουλούδια, ξανά γεννιούνται όμως και πάλι από την αρχή!

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό, έχει άγριες διαθέσεις, είναι επιθετικός, ανταγωνιστικός, υπερβολικός, ακραία τα συναισθήματα, κυρίως των παρακάτω ζωδίων! Μας κάνει παρορμητικούς, τσακμάκι θα έλεγα, αφού όλοι έχουμε δίκιο, ο καθένας από την πλευρά του, κάποιος να κάνει τον διαιτητή, γιατί Εγώ στο Εγώ, μηδέν το αποτέλεσμα! 

Μεταξύ τους ο Πλούτωνας και ο Ήλιος, σα να φτιάχνουν ένα μαγικό φίλτρο 🎇, που θα βοηθήσει τα παρακάτω ζώδια, να ξεσπάσουν αλλά και να ξελασπώσουν κιόλας! Ένα μπουρίνι και ένα ουράνιο τόξο! Φανταστικό από όλες τις απόψεις! Το μαγικό τους το φίλτρο, αποτελείται από τα συστατικά που μόλις ανέφερα πιο πάνω! 
Συνεπώς μυρίζομαι, πάθος, φιλοδοξίες, ερωτισμός, επιθυμίες, ένοχα μυστικά και αποκαλύψεις φυσικά! 

το φινάλε..; γλυκόξινο.. 🍹

φιλάκια..


Ταύρος
Το Ταυρίσιο ταπεραμέντο σας δίνει ρέστα τις μέρες αυτές! Δράση – αντίδραση και πολύ πείσμα, σας χαρακτηρίζουν έντονα, παντού βλέπετε το γνωστό «κόκκινο» πανί και γυαλίζει το ματάκι σας κανονικά και με το νόμο! Χαοτικές οι σκέψεις σας, να έφταιγε μόνο ο Πλούτωνας για αυτό, καλά θα ήταν! Άλλα σχεδιάζετε, άλλα αποφασίζετε και άλλα κάνετε! Το τι είναι σωστό και τι λάθος, θα δείξει στην πορεία! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό, σας κάνει τελειομανείς, απόλυτους και στάχτη στα μάτια δε θα ρίξετε τούτη τη φορά, για κανέναν λόγο! Ο Πλούτωνας από την άλλη κάνει τη συμπεριφορά σας ακραία και ακαταλαβίστικη για πολλούς! Και κάπως έτσι προκύπτουν εντάσεις, κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας, όπου ο ανταγωνισμός πηγαίνει σύννεφο, ίσως και άνευ λόγου και αιτίας! Ωραίες μέρες όμως για να ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή και γυμναστική φυσικά!Ο Πλούτωνας σας θέλει κουκλάκι!

Καρκίνος
Ο Πλούτωνας σας διχάζει συναισθηματικά και σας κάνει με το παραμικρό γκρινιάρηδες! Οι σκέψεις σας ταξιδεύουν, στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον και πολύ συχνά θα αναρωτιέστε για το ποια ήταν η καλύτερη εποχή για εσάς και πότε ο έρωτας ήταν πιο ωραίος! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σας δημιουργεί υπαρξιακά θεματάκια, σας βάζει σε διαδικασία να ψαχτείτε λίγο μέσα σας, τελικά τι θα σας ευχαριστούσε πιο πολύ; Τι θα σας έκανε ευτυχισμένους; Ερωτικό; Επαγγελματικό; Και τα δυο σίγουρα θα βασανίσουν το μυαλουδάκι σας και τις επόμενες ημέρες. Να αποφύγετε τα ερωτικά καβγαδάκια και οι μοναχικοί Καρκίνοι μη κάνετε καν τον κόπο να αποζητήσετε μια παλιά σας αγάπη, μόνο και μόνο για να φτιάξετε το ψυχολογικό! Προφανώς ο Πλούτωνας θέλει να ικανοποιήσετε τις σαρκικές σας τις επιθυμίες, γιατί ίσως έτσι να ανακαλύψετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας!

Παρθένος
Ο Πλούτωνας σας κάνει θεατές σε ένα έργο πολύ παράξενο, ίσως να βρεθείτε τις μέρες αυτές τη λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο και ξαφνικά να αποκαλύψετε ένοχα μυστικά δικών σας ανθρώπων και να σοκαριστείτε! Αν κάτι δε σας αφορά άμεσα να βρείτε τον τρόπο να ξεφύγετε από όλο αυτό, γιατί να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας, για ζαβολιές άλλων; Ο Ήλιος από τον Σκορπιό, προφανώς φέρνει τις αποκαλύψεις, όμως σας κάνει τολμηρούς, βιαστικούς, απόλυτους, σε ζητήματα που καλό θα ήταν να τα συζητούσατε πιο πριν με τα πρόσωπα που πρέπει! Ωραίες μέρες για να πληρώσετε κανά λογαριασμό, να κάνετε κανά διακανονισμό, να ζητήσετε ακόμα και λεφτά, να οργανωθείτε, χειμώνας έρχεται δε λέτε; Να είστε πονηροί, γιατί κάποιες ίντριγκες που θα διαδραματιστούν μπροστά σας, μπορεί να κρύβουν έναν απώτερο σκοπό! Ή να κάνετε τον αγγελιοφόρο, ή να λάβετε το μήνυμα! 

Σκορπιός
Το μαύρο πέπλο του Πλούτωνα έχει πέσει πάνω από τη δουλειά σας! Ίσως να βλέπετε την απαισιόδοξη πλευρά, πιο πολύ τις μέρες αυτές, τα κακά που υπάρχουν, κάνετε πολύ δυσάρεστες σκέψεις ακόμα και για τους συνεργάτες σας! Η υπερένταση που έχετε και η αρνητική ενέργεια επίσης, να ξέρετε πως εξωτερικεύεται και μεταδίδεται στους άλλους! Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, το φώς σίγουρα δε φέρνει, απλά σας κάνει να ανοίγετε το στοματάκι σας και όποιον πάρει ο Χάρος! Κάποιοι αξίζουν τη πικρόχολη κριτική σας, κάποιοι όχι και τόσο! Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, όμως είστε ασυγκράτητοι και δε σας νοιάζει καθόλου! Σκοτεινές ημέρες, που φέρνουν εντάσεις με τους συνεργάτες σας, όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο! Κάποιες προσωπικότητες θα φανερώσουν τις προθέσεις τους, ίσως και να σας προδώσουν! Εννοείται πως ο κλήρος πέφτει σε εσάς, για να βγάλετε το μαύρο φίδι από τη τρύπα! Ο Πλούτωνας σας μπλέκει σε μυστήριες ερωτικές περιπέτειες!

Αιγόκερως
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, βασικά σας έχει κατσικωθεί στο σβέρκο, αλλά δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό! Σα να καλπάζει η φαντασία σας τις μέρες αυτές, σα να θέλετε περισσότερα για τον εαυτό σας, σα να είστε έτοιμοι να κάνετε τη μεγάλη τη ζωή, να όμως που τα όνειρα είναι ωραία, τελεία και παύλα! Ο Πλούτωνας σας βάζει σε μια μυστήρια διάθεση, από τη μια γουστάρετε, από την άλλη όχι και τόσο, συνεπώς βασανίζετε τον κόσμο που βρίσκεται τριγύρω! Κάθε τι που σας λένε το παίρνετε πολύ στραβά, γιατί σα να σας ξυπνούν από το όνειρο και για πιο λόγο; Είστε όμως πολύ ερωτικοί, αποζητάτε περισσότερες προσωπικές στιγμές με το σύντροφό σας, είστε φουλ στο πάθος και εκπλήσσετε ευχάριστα με τις ιδέες σας! Δυο άνθρωποι σε ένα σώμα! Έτσι είναι ένας Αιγόκερως! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό, σας κάνει πολύ συναισθηματικούς και αλλοπρόσαλλους επίσης! Τι θέλετε επιτέλους;

Ιχθύες
Ο Πλούτωνας σας κάνει πολύ καχύποπτους, νομίζετε πως θέλουν το κακό σας και πως κάποια άτομα μιλούν πίσω από την πλάτη σας, κυρίως στο χώρο της δουλειάς! Τις μέρες αυτές, περνάτε από έλεγχο και δε το ξέρετε! Το γνωστό test drive! Οπότε ανεξάρτητα από τα νευράκια που έχετε, φροντίστε να πείστε με ακράδαντα επιχειρήματα, πως όλα βαίνουν καλώς, πως το κατέχετε, πως ανεξάρτητα από τη πίεση των ημερών, όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, ανεβάζει τον πήχη ψηλά και μετά έχει τρεχάτε ποδαράκια μου! Συνήθως έτσι αποκτιούνται οι εμπειρίες και οι γνώσεις! Να πιστεύετε στη διαίσθησή σας, αλλά να μη φαντάζεστε και δράκους! Οι μέρες είναι τέτοιες που ο ένας κατασκοπεύει τον άλλον! Ιδανικές μέρες όμως για να ξεκινήσετε δίαιτα και γυμναστική! Ξεσπάστε κάνοντας καλό στο σώμα σας! Ξεχάστε τις λιχουδιές!

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Ольга Мезина από το Pixabay