Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ζώδια: Η Αφροδίτη του Νοέμβρη 2021, στον Αιγόκερω! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο του Αιγόκερου, για 4 μήνες παρακαλώ πολύ! Μεγάλο το διάστημα για ένα τέτοιο αστρολογικό γεγονός, ο σκοπός της;
Η Αγάπη να εμφανιστεί ξανά, να επιμείνει και να παραμείνει στις καρδιές μας, γιατί πόσο πια θα βασανιζόμαστε ακόμα και για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα;



Μεταξύ μας τώρα, ο Αιγόκερως, δεν ανήκει στους ερωτιάρηδες της παρέας, συνήθως λειτουργεί με τη τετράγωνη λογική και αν αξίζει αληθινά τον κόπο, τότε μόνο θα προκύψουν συναισθήματα και εκείνη η συνέχεια που εκφράζεται ως μέλλον! Κάποιες σχέσεις σοβαρεύουν και κάποιες τελειώνουν, γιατί το μέτριο και οι συμβιβασμοί, το γνωστό «βόλεμα» δεν κάνουν και τόσο καλό στην υγεία μας..! Όλοι μας το γνωρίζουμε αυτό, ποιοι όμως θα τολμήσουν να κάνουν παρέα στα ξαφνικά με τη μοναξιά τους;

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Οι πιο τυχεροί; Οι Ταύροι και οι Παρθένοι!

Όπως φαίνεται ο μισός Νοέμβρης είναι σχετικά «άγριος» για τα συναισθηματικά μας τα ζητήματα, είναι οι μέρες τέτοιες, που παρέα με το σύμπαν, επιβάλλεται να κάνουμε ένα καλό ξεκαθάρισμα! Στις σκέψεις μας; Στη ψυχή μας; Να ρωτήσουμε τον εαυτό μας εκατό φορές, αν είμαστε ευτυχισμένοι με τις σχέσεις μας, αν μας καλύπτει ο σύντροφός μας, αν τα φιλαράκια μας είναι άξια να βρίσκονται μέσα στη ζωή μας! Ακόμα βέβαια, αν η δουλειά που κάνουμε, μας εκφράζει ή μήπως όχι; 

Το παρελθόν εμφανίζεται ξανά, κυρίως από τις 19/12 και μετά, που η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη! Το απίστευτο βέβαια, είναι πως θα παραμείνει έτσι, μέχρι και τα τέλη του Γενάρη, συνεπώς για δυο μήνες, φαντάζομαι έχουμε να βιώσουμε τα απίστευτα! Ακόμα και παιδικοί έρωτες μπορεί να εμφανιστούν και να ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία! Θεωρώ, πως η Αφροδίτη ανάδρομη, έχει σκοπό να βοηθήσει κάποιες ψυχές εκεί έξω, να ζήσουν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους, να ανταμώσουν οι καρδιές που αληθινά αγαπιούνται αιώνες τώρα, να δώσει εκείνες τις απαντήσεις που τις προσμένουμε με αγωνία αμέτρητα χρόνια, όχι τίποτα άλλο, για να μπει εκείνη η ρημάδα η τελεία! 

Επιστρέφουμε στο Νοέμβρη και συγκεκριμένα στις 19/11, όπου η Αφροδίτη με τη βοήθεια του Ουρανού, σα να ανοίγουν παρέα τους ασκούς του Αιόλου! Απρόβλεπτα μηνύματα, τηλεφωνήματα, όλο και κάποιο πρόσωπο θα εμφανιστεί μαγικά, έτσι για ένα απλό “hello”! Κάποιοι απολαμβάνουν τον έρωτα και κάποιοι γεμίζουν το πορτοφόλι τους από έξτρα λεφτά! Καλοδεχούμενα και τα δυο!

Το φινάλε του Νοέμβρη φουλ ρομαντικό, απίστευτα αισθησιακό, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, κάνουν τις σκέψεις μας, πολύ φανταστικές και ονειρεμένες!

Με λίγα λόγια, όσο ξινός είναι ο Αιγόκερως από τη φύση του, άλλο τόσο η Αφροδίτη θα τον γλυκάνει.. 

💘Ποιος είπε πως η Αγάπη και ο Έρωτας δεν είναι μια ζόρικη υπόθεση;

φιλάκια..


Κριός
Η Αφροδίτη, στρέφει την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Πού χρόνος για έρωτες, αγάπες και λουλούδια; Σας κάνει λίγο σκληρούς συναισθηματικά, αφού το διάστημα αυτό, ανακαλύπτετε τις αδυναμίες των άλλων και χτυπάτε στο ψαχνό! Σίγουρα νιώθετε απίστευτη ικανοποίηση, ιδιαίτερα όταν προκαλείτε αναστάτωση, σα να ανταποδίδετε για ότι σας έκαναν στο παρελθόν! Πολλά μάτια είναι στραμμένα επάνω σας, τους τρομάζετε κατά βάθος με την αποφασιστικότητά σας και τον παρορμητισμό σας! Μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, λεφτά σας δίνει η Θεά, για να ξελασπώσετε και να πάρετε μια ανάσα! Η έκπληξη θα είναι μια πρόταση γάμου! Ατσα..

Ταύρος
Η Αφροδίτη, χαϊδεύει την καρδούλα σας, της δίνει και ένα φιλάκι, γιατί έφτασε ο καιρός να γαληνέψει, ίσως ακόμα και να ερωτευθεί! Η αλήθεια είναι πως σας θέλει έξω καρδιά μετά από τόση «κλεισούρα»! Βρίσκετε το κέφι σας, οπότε σιγά-σιγά θα ξεκινήσετε τις βόλτες και τις μυστήριες τις συναντήσεις, με εκείνα τα πρόσωπα που ίσως και να έχετε πολύ καιρό να δείτε! Πόσο της αρέσουν της Αφροδίτης οι μοιραίες οι συναντήσεις, πόσο; Φροντίστε τις ημέρες του Νοέμβρη, να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Αποζητήστε την ανανέωση, μέσα από παρέες, εικόνες, ακόμα και τη μουσική! Ο απρόβλεπτος Ουρανός, σας επιφυλάσσει μια έκπληξη! Κεραυνοβόλος έρωτας ή νέος στόχος επαγγελματικός;

Δίδυμος
Η Αφροδίτη, για να είμαι απολύτως ειλικρινής, σας κάνει τέρμα συμφεροντολόγους! Καιρός να κοιτάξετε την πάρτη σας και την τσέπη σας φυσικά! Είναι μια καλή ευκαιρία, να αποκτήσετε ένα σύντροφο, που θα είναι δίπλα σας από όλες τις απόψεις! Ασφάλεια πάνω από όλα και η τσέπη γεμάτη! Αν η Αφροδίτη, σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, φροντίστε να πληρώσετε κανά λογαριασμό, γιατί όπως γνωρίζετε τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη, θέλει αμέτι μουχαμέτι να αγαπήσετε με το σύντροφό σας αν υπάρχει! Καθόλου εύκολο αυτό, αλλά όχι και ακατόρθωτο! Συνεπώς τις μέρες του Νοέμβρη βρίσκετε τον εαυτό σας να αναρωτιέται πολύ συχνά, για θέματα αγάπης και συντροφικότητας! Οι δεσμευμένοι δε θέλετε με τίποτα να αποχωριστείτε το ταίρι σας και οι ελεύθεροι επιθυμείτε κάποιον στο πλάι σας, το συντομότερο! Καλά, δεν υπάρχουν χρονόμετρα σε τέτοια ζητήματα, ο καιρός θα δείξει σε κάθε περίπτωση! Ως δια μαγείας θα λυθούν τα ερωτικά σας τα βάσανα το διάστημα αυτό! Προσπαθήστε λοιπόν, να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, δίχως να είστε καταπιεστικοί, γιατί ξέρετε, δράση – αντίδραση!

Λέων
Η Αφροδίτη, σας φτιάχνει πλάνο καθημερινό, μη πω, πως βάζει τη ζωή σας σε καλούπια, σας φορά και παρωπίδες! Όλη σας η προσοχή στρέφεται στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, εργασία και χαρά και υπερωρίες παρακαλώ πολύ! Η δημιουργικότητά σας στα ύψη! Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας, παίζει να φτιάξετε ένα μηνιαίο πλάνο, τι ώρα θα πάτε δουλειά, τι ώρα γυμναστήριο, τι ώρα στο supermarket, τι ώρα από εδώ και από εκεί, μέχρι να τρελαθείτε και να το πετάξετε στα σκουπίδια! Στο σχεδιάγραμμα που οι ίδιοι φτιάχνετε, δεν υπάρχει πουθενά ο έρωτας! Σα να μη σας νοιάζει! Οπότε ερωτικά καβγαδάκια είναι στο μενού και πολύ τετράγωνη λογική!

Παρθένος
Η Αφροδίτη, σας θέλει φουλ ερωτευμένους τις ημέρες του Νοέμβρη! Το ευχάριστο είναι πως εσείς οι ίδιοι θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να κουνήσετε και την ουρά σας, προκειμένου να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, ή με μια νέα ύπαρξη! Η έκπληξη των ημερών, είναι ένα πρόσωπο, το οποίο γνωρίζετε καιρό τώρα, που ξαφνικά μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε κάπως διαφορετικά! Καιρός να κάνετε ένα shopping therapy, να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας! Αλλάξτε χρώμα μαλλιών, στυλ και ύφος, καιρός να σας προσέξουν, να γοητεύσετε, τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας! Πάθος, έρωτας και ξερό ψωμί!

Ζυγός
Η Αφροδίτη, σας συμμαζεύει στο σπιτάκι σας! Καιρός να αλλάξετε ντεκόρ, να φτιάξετε οτιδήποτε είναι χαλασμένο, να ανανεώσετε το χώρο σας για το χειμώνα που έρχεται! Αυτό σημαίνει πως βρίσκετε χρόνο και για τους ανθρώπους σας και κυρίως για το σύντροφό σας! Για να προσελκύσετε θετική ενέργεια, καλό είναι να διώξετε μακριά αντικείμενα από το παρελθόν, πράγματα που σέρνουν μαζί τους, ιστορίες για αγρίους! Ξεπεράστε τους συναισθηματισμούς σας γιατί το μέλλον είναι το ζητούμενο τώρα πια! Οι πιο τολμηροί της παρέας, ίσως και να μετακομίσετε σε ένα άλλο σπιτάκι, ίσως να πείτε το ναι σε ένα γάμο, ίσως να ξεπεράσετε εντελώς την εργένικη ζωή! Μόνο λεφτά μη γυρέψετε!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη, από μόνη της, σας θέλει τέρμα συναισθηματικούς και πολύ γλυκούληδες, να ειπώ την αλήθεια μου! Φέρνει πολύ κόσμο στο διάβα σας, πρόθυμους να ακούσουν τις απόψεις σας, να τις κατανοήσουν και να σας βοηθήσουν, όπου έχετε κάποιο πρόβλημα! Από τη φύση σας καχύποπτοι, δεν είναι όλοι εχθροί εκεί έξω, υπάρχουν και κάποιοι που σας αγαπούν! Η Θεά του Έρωτα, πλημμυρίζει την καρδιά σας, με απίστευτα συναισθήματα, γεγονός που σας ξεσηκώνει για νέες περιπέτειες! Κάποιοι γυρεύετε μια νέα εργασία και αρκετοί ένα σύντροφο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Ζητήστε για να λάβετε, γιατί κατά βάθος σας αξίζουν τα καλύτερα! Δυο δώρα σας περιμένουν!

Τοξότης
Η Αφροδίτη, φέρνει το χρήμα στη ζωή σας! Σα να ξεμπλοκάρουν τα θέματά σας, σα να σας επιστρέφουν λεφτά από εκεί που δε το περιμένετε! Ίσως να πουλήσετε κάποιο οικοπεδάκι, ίσως να σας δώσουν και την προίκα σας, πάντως ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός, μέχρι να τελειώσει ο Νοέμβρης, σίγουρα θα είναι φουσκωμένος! Μεγαλύτερη χαρά από αυτή δεν υπάρχει, οπότε μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας άφοβα! Και κάπως έτσι σας έρχονται ορεξούλες ερωτικές, τυχερός ο σύντροφός σας, τυχερό και το φλερτ που θα δει τη σέξι πλευρά σας! Μη βιαστείτε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε κάτι νέο, αντιθέτως κλείστε τρύπες για να καθαρίσει το τοπίο!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη, σας θέλει φουλ ερωτευμένους, ευτυχισμένους και χαμογελαστούς! Σπάνιο αυτό για την περίπτωσή σας, όμως να που το σύμπαν έχει σκοπό να σας μεταλλάξει! Οπότε τις μέρες του Νοέμβρη, ή που αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας, ή που βρίσκετε ταίρι μετά από πολύ καιρό! Ωραίες μέρες για βόλτες, ταξιδάκια και αμέτρητα σουαρέ! Η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη δε θέλει προχειράτζες, δηλαδή ή που θα επιλέξετε τον κατάλληλο σύντροφο, ή καλύτερα να παραμείνετε μονάχοι! Ακόμα και αν αγαπάτε κρυφά, φροντίστε να δείξετε τα σημάδια σας και να αφήσετε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του! Λέτε να ερωτοχτυπηθείτε στα ξάφνου;;;

Υδροχόος
Η Αφροδίτη, σας φέρνει αντιμέτωπους με το ερωτικό σας το παρελθόν! Αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες εκεί έξω, αναπάντητα μηνύματα, αν κάποιος ξεροσταλιάζει για πάρτη σας, πρέπει να μάθει την αλήθεια κάποια στιγμή! Θετική η απάντησή σας ή αρνητική; Πολλά τα πρόσωπα που περνούν από το μυαλό σας, ένα όμως παραμένει σε μόνιμη βάση! Η Θεά του Έρωτα επιμένει πως η αγάπη είναι πολύ σπουδαία, οπότε πολλά τα ταξίδια που θα κάνετε, μπρος και πίσω, καιρός να κατανοήσετε τις αληθινές επιθυμίες της καρδιάς σας! Συναισθηματικά μπλοκάρετε, όμως βρίσκετε διέξοδο σε διάφορες δραστηριότητες, πιο δημιουργικές, προφανώς για να ξεχνιέστε! Το φινάλε του Νοέμβρη όμως.. κρύβει μια πρόκληση που δύσκολα θα αντισταθείτε! Λέτε η αγάπη να νικήσει;;;

Ιχθύες
Η Αφροδίτη, έχει σκοπό να σας δείξει κατά πόσο τα φιλαράκια σας, αξίζουν να βρίσκονται μέσα στη ζωή σας ή όχι! Καλά φιλίες ετών δε μπορούν να διαλυθούν μέσα σε μια ημέρα, όμως αν βλέπετε πως σας κάνουν κακό, μπορείτε να αποτραβηχτείτε διακριτικά, δίχως φυσικά να μαλώσετε! Μέσα από τα social media, επιτρέπεται να «εκτεθείτε» λίγο περισσότερο, γιατί αρέσει στον κόσμο αυτό, γίνεστε πιο αγαπητοί και δε ξέρετε ποτέ τι πρόσκληση μπορεί να έρθει και από ποιον! Φροντίστε να αποκτήσετε νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, να πειραματιστείτε με νέες υπάρξεις, γιατί η εποχή σας θέλει μέσα σε όλα και να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές!

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay