Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Ζώδια: Φουλ Συναισθηματική η Πανσέληνος στον Ταύρο! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πρωί Σαββάτου, είμαστε ακόμα μαγεμένοι από το Φεγγάρι, έχουμε πει τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, νιώθουμε τα πάντα όλα στο απόλυτο! 

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έχετε την τιμητική σας, το σύμπαν έχει στρέψει την προσοχή του εξολοκλήρου επάνω σας! 



Τις μέρες αυτές, σας πιέζουν αφόρητα, ο Άρης, ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού και υπάρχει και ένας ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο, που φέρνει τούμπα τα δεδομένα στο λεπτό! Η Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι το κερασάκι στην τούρτα, γιατί δίνει μια στην καρδιά και ότι ήταν καλά θαμμένο βγαίνει στην επιφάνεια και ρωτά επίμονα εκείνο το «γιατί»!

Η Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι αποκαλυπτική από συναισθηματικής άποψης! Σα να αποζητά ένα ξεκαθάρισμα ψυχής! Το παρελθόν είναι μια ιστορία πολύ ζόρικη! Οτιδήποτε είναι τακτοποιημένο ξεχνιέται και οτιδήποτε έχει μείνει στη μέση εμφανίζεται διαρκώς, γιατί, κάτι μας λέει ο ποιητής εδώ πέρα! Και έρχεται το Φεγγάρι αυτό, να μας ταξιδέψει από όλα τα μέρη που έχουμε περάσει, να μας δώσει χαρά, ανακούφιση, λύπη, νοσταλγία, να μας θυμώσει κιόλας, να μας αγχώσει επίσης, για κάτι που κάποτε μας ξέφυγε, το προσπεράσαμε, αδιαφορήσαμε, γιατί απλά το timing δεν ήταν σωστό! Ποιος αναστέναξε εκεί έξω;;;

Σημαδιακή ημέρα η χθεσινή 19/11/21, τα αστρολογικά γεγονότα συμπεριλαμβάνουν μια Έκλειψη Σελήνης, την Αφροδίτη να γλυκοκοιτάζει τον Ουρανό και έναν Πλούτωνα να παρακολουθεί τους χτύπους της καρδιάς, όλου του κόσμου! Κυρίως όμως των Ταύρων και των Σκορπιών! Το σκοτάδι ανακατεύεται με το φως, μυστήριες οι ενέργειες του σύμπαντος, ακόμα και εκείνα τα ένοχα καλά θαμμένα ερωτικά μυστικά, εγκαταλείπουν για λίγο τα μπουντρούμια της καρδιάς, αποζητούν λίγο φως, λίγη ζεστασιά, μια απάντηση! Για πόσο ακόμα θα κρύβονται στο κρύο και στα σκοτάδια;

Η αγάπη και ο έρωτας ξαφνικά βρίσκονται σε ύψιστη προτεραιότητα ακόμα και για τους πιο σκληρούς χαρακτήρες! Το Φεγγάρι αυτό, βρήκε τον τρόπο να διεισδύσει στα άδυτα της καρδιάς τους! Και ερωτώ; Θα κάνετε κάτι για αυτό, ή θα κάνετε τα στραβά τα μάτια για ακόμα μια φορά; Θα σβήσει ποτέ η φλόγα ή θα καρβουνιάσει η καρδιά σας for ever?

Φεγγάρι, φεγγαράκι μου, θα διώξω τα σύννεφα μακριά, εσύ θα ρίξεις το φως σου στην καρδιά εκείνου που αγαπώ; 💘

φιλάκια..


Κριός
Το Φεγγάρι αυτό επηρεάζει την τσέπη σας θετικά και αρνητικά! Τις μέρες αυτές αρκετοί από εσάς εκεί έξω, όπως φαίνεται παίζει να πάρετε μια αύξηση! Ίσως ένα μπόνους παραγωγικότητας! Μεγάλη η έκπληξη στα σίγουρα, αφού οι συμπεριφορές του κόσμου άλλα σας δείχνουν τόσο καιρό, να όμως που τα φαινόμενα απατούν και τα μαντάτα είναι πολύ ευχάριστα! Μέχρι να εξασθενίσει η μαγική επιρροή του Φεγγαριού, πολλά Κριαράκια ξεσπάτε στα κλάματα, είτε αυτά είναι χαράς, είτε όχι! Ένα καλό shopping therapy χρειάζεστε και όλα θα πάνε καλά! Βέβαια, καλύτερα να γράψετε τις αληθινές σας τις ανάγκες σε μια κόλα χαρτί, γιατί αλλιώς τινάζετε τη μπάνκα στον αέρα και ο Νοέμβρης ακόμα έχει μέλλον! Συγκρατήστε τις επιθυμίες σας λοιπόν!

Ταύρος
Το Φεγγάρι αυτό είναι αφιερωμένο εξολοκλήρου στο ζώδιό σας! Και επειδή ο Ουρανός έχει τρελές ορεξούλες τις μέρες αυτές, φοβάμαι πως το απρόβλεπτο ζει και βασιλεύει, από κάθε άποψη! Εντάξει μια ένταση τη νιώθετε, τα συναισθήματά σας, από τη μια είναι υπερβολικά αισιόδοξα και από την άλλη απαισιόδοξα, προσπαθήστε να μην εκδηλώνεστε φανερά και εκτίθεστε άνευ λόγου και αιτίας! Σα να θέλει το σύμπαν να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας, οπότε το νου σας τι εύχεστε, πολλά απίστευτα πράγματα μπορεί να συμβούν, έτσι ξαφνικά! Μια νέα επαγγελματική πρόταση σας απογειώνει! Λεφτά σας προσφέρουν! Σας θέλουν στην παρέα τους, όπως και να έχει! Το Φεγγάρι, παρέα με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, σας στέλνουν έναν μαγικό, φοβερό, φανταστικό, κεραυνοβόλο Έρωτα!

Δίδυμος
Το Φεγγάρι αυτό, φαντάζομαι έχει κάνει το ματάκι σας να γυαλίζει κάπως επικίνδυνα! Πολλά τα νευράκια που έχετε, ξεσπάτε τις μέρες αυτές, από εδώ και από εκεί, σα να μη ξέρετε τι θέλετε! Καλό είναι μιας που ακολουθεί ΣΚ, να μείνετε στο σπιτάκι σας, να ηρεμήσετε, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και στην τελική τι πειράζει αν οι δουλειές σας γίνουν από εβδομάδα; Μην επιμένετε σε κάτι που δε σας βγαίνει με τίποτα, μεθαύριο θα είναι ευκολάκι! Το σύμπαν έχει σκοπό να σας τεστάρει σε ερωτικό επίπεδο! Μπορεί να φέρει ένα πρόσωπο στο διάβα σας, που θα σας ενθουσιάσει, θα σας ξεσηκώσει για περιπέτειες, το θέμα είναι επιτρέπεται να μπλέξετε; Ναι ή όχι; Χρησιμοποιήστε τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα για να ξεδιπλώσετε αλήθειες συγκλονιστικές!

Καρκίνος
Το Φεγγάρι αυτό, σας καθησυχάζει από μια άποψη, αφού σας δείχνει πως τελικά δεν είστε μόνοι στον κόσμο αυτό! Τα προβλήματα που σας βασανίζουν, είναι κοινά, οπότε μπορείτε άνετα να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, αφού βρίσκετε απίστευτη συμπαράσταση και κατανόηση κυρίως από τα φιλαράκια σας! Όσοι βρίσκονται σε άλλη φάση, ανοίγουν την πόρτα και φεύγουν από μόνοι τους! Σας το κάνουν πιο εύκολο, τούτη τη φορά! Μη ξεχνάτε πως στη ζωή αυτή, είναι όλα ένα μεγάλο «πάρε – δώσε»! Οπότε φροντίστε να είναι αμοιβαίες οι σχέσεις από εδώ και στο εξής! Τα μονόπλευρα αδειάζουν πολύ τη ψυχή! Να είστε πονηροί, γιατί σας βρίσκουν στις καλές σας και μπορεί να σας ζητήσουν τίποτα φράγκα ως εξυπηρέτηση! Μη κάνετε το λάθος..!!!

Λέων
Κακό το Φεγγάρι αυτό για την περίπτωση τη δική σας! Ξαφνικά τις μέρες αυτές εμφανίζονται μπροστά σας πρόσωπα που αποσκοπούν στο να σας αναστατώσουν και να σας δημιουργήσουν προβλήματα! Σε πρώτη φάση η Πανσέληνος σας επηρεάζει σε θέματα εργασίας! Σας αλλάζουν πόστο, αρμοδιότητες, σας ρίχνουν στα βαθιά, για να δουν κατά πόσο ξέρετε να κολυμπάτε! Ως γεγονός σας κάνει απίστευτα γκρινιάρηδες, γιατί όσο σίγουροι και αν είστε για τον εαυτό σας, όλο και κάποιες αμφιβολίες έχετε! Εννοείται πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλάι σας, θα χρειαστεί να σας ηρεμήσουν, να σας κανακέψουν, να τονώσουν με αγάπη το Εγώ σας! Δύσκολο το έργο, αφού έχετε ανάγκη από ξεσπάσματα! Γυμναστική λοιπόν!

Παρθένος
Σας ανάβει φωτιές το Φεγγάρι αυτό κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Εκεί που τα έχετε όλα μια χαρά δρομολογημένα, ξαφνικά μπορεί να έρθουν τούμπα και να πρέπει να έχετε ένα plan b στο τσεπάκι, για να σώσετε την κατάσταση! Ένα επαγγελματικό ταξίδι, είναι μια πολύ καλή ιδέα και για να ανανεωθείτε ψυχολογικά, αλλά και για να ξεγλιστρήσετε από τις παγίδες του σύμπαντος! Το σενάριο να σας στείλει η δουλειά σας κάπου, για να δείτε και να μάθετε νέες τεχνικές είναι πιθανό! Πάντως τη βαλιτσούλα σας τη φτιάχνετε τις μέρες αυτές! Πάντως φροντίστε να είστε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, για καλό δικό σας! Και κάπου μέσα σε όλο αυτό που βιώνετε, να εμφανιστεί ένα πρόσωπο και να σας ανάψει όντως φωτιές, φουλ ερωτικές!

Ζυγός
Το Φεγγάρι αυτό ρίχνει φως στο ταμείο σας και όπως φαίνεται ή είναι άδειο ή ξεκινά να αδειάζει, με γοργούς ρυθμούς όμως! Το θέμα εδώ πέρα είναι πως μπορεί να μην αφορά άμεσα εσάς, αλλά το σύντροφό σας, ή ακόμα και τα μέλη της οικογένειάς σας! Δηλαδή, κάποιος να ξέφυγε οικονομικά και εσείς να χρειαστεί να βγάλετε το φίδι από την τρύπα! Βέβαια, συνήθως εσείς είστε οι ασυμμάζευτοι και οι σπάταλοι της παρέας, αλλά δε θέλει και πολύ να ζηλέψουν τις κακές σας τις συνήθειες και οι δικοί σας οι άνθρωποι! Τούτη τη φορά αποφύγετε να ξελασπώσετε ζητώντας δανεικά και αγύριστα! Ένα συγκλονιστικό νέο που θα φτάσει στα αυτιά σας, ίσως να αλλάξει ριζικά τη προσωπική σας ζωή από εδώ και πέρα! Χαμογελάστε αλλάζετε level!

Σκορπιός
Σε αναμμένα κάρβουνα σας θέλει το Φεγγάρι αυτό! Οι σχέσεις σας περνούν από κόσκινο για ακόμα μια φορά! Όμως έχετε απίστευτη ανάγκη να ξεφύγετε από εκείνες που σας μαυρίζουν τη ψυχή! Οπότε το αντίο είναι ίσως η μοναδική λέξη που τριγυρνά στο μυαλό σας, είτε αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα, είτε τα επαγγελματικά! Όπως φαίνεται γίνεστε μπουχός τις μέρες αυτές, εξαφανίζεστε από το σπίτι, ακόμα και από τη δουλειά, προκειμένου να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Βέβαια, αρκετοί μένετε σταθεροί και απόλυτοι στη θέση σας και όποιος έχει πρόβλημα ας έρθει να το λύσει! Η αλήθεια είναι πως αρκετοί Σκορπιοί θέλετε να δηλώσετε μια φαντασμαγορική παραίτηση, για να πάτε κάπου καλύτερα! Βαστάτε τα άλογα, όχι ακόμα! Παίρνετε το αίμα σας πίσω, σε μια ερωτική σας υπόθεση!

Τοξότης
Το Φεγγάρι αυτό, σας θέλει τέζα στο κρεβάτι, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες! Οπότε φροντίστε να ντύνεστε και να τρώτε καλά, να κοιμάστε τις ώρες που χρειάζεται, για να είστε γεροί και δυνατοί! Σας πιέζει το Φεγγάρι αυτό, έχετε να πάρετε αποφάσεις, μεγάλες και τρανές, που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας θέματα! Οπότε άγχος και αγωνία για το μέλλον, είναι στοιχεία που σας προκαλούν ακόμα και πυρετό! Το σύμπαν έχει βγάλει πρόγραμμα για εσάς, έχει σκοπό να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας, οπότε σας ανοίγει ένα νέο μονοπάτι που θα το ακολουθήσετε, θέλετε, δε θέλετε! Ένα όνειρο παλιό, εμφανίζεται ξανά και σας βοηθά να φτιάξετε εκ νέου ένα πλάνο, βελτιωμένο με περισσότερες διαφορετικές πινελιές! Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας!

Αιγόκερως
Έξω καρδιά σας θέλει το Φεγγάρι αυτό και φουλ στις δημόσιες σχέσεις! Ξεχνάτε τα πάντα όλα και παίρνετε τους δρόμους, γιατί κατά βάθος έχετε και εσείς πολύ όρεξη για τα γνωστά σούρτα φέρτα! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι δίχως υποχρεώσεις, αλλά αν υπάρχει σύντροφος και οικογένεια, τότε σας βλέπω κάποια στιγμή να πέφτει παντόφλα! Εννοείται πως μόνο εσείς επιτρέπεται να φέρεστε έτσι, να όμως που οι καιροί αλλάζουν! Το ρίχνετε τις μέρες αυτές στο shopping therapy, δίχως να υπολογίσετε τις ανάγκες των άλλων! Άκρως εγωιστικό και πόσο σας ταιριάζει! Μια γνωριμία ίσως να προκύψει και θαυματουργή, αφού έχει όλα τα φόντα και να σας βοηθήσει επαγγελματικά, αλλά και να σας αποδείξει τι εστί έρωτας, μεγάλος και τρανός!

Υδροχόος
Το Φεγγάρι αυτό σας πατά τον κάλο και βλέπω να σκούζετε όλες τις μέρες αυτές, σα τα μικρά τα κακομαθημένα παιδιά! Θέματα επαγγελματικά, οικονομικά και καρδιάς στο τραπέζι σας, ζητούν για ακόμα μια φορά, λύσεις φανταστικές, γιατί ο σκοπός είναι να βελτιωθεί η ζωή σας σε όλα τα επίπεδα! Ξεσπάτε στους πολύ δικούς σας ανθρώπους, σα να φταίνε οι άλλοι για τις επιλογές σας! Φροντίστε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας, γιατί γίνεστε άδικοι πολύ! Το παρελθόν σας, είναι ένα ζήτημα που καίει τα σωθικά σας, γιατί υπάρχουν ακόμα αμέτρητα μέτωπα ανοιχτά, που πρέπει να κλείσουν! Τι φοβάστε; Να’ναι καλά ο Δίας, που μόλις ετοιμάζεστε να κάνετε βουτιά στο σκοτάδι, σας σώζει μαγικά με διάφορες ευκαιρίες που έχουν άρωμα «ελπίδας»!

Ιχθύες
Σας αποσυντονίζει λίγο το Φεγγάρι αυτό, από τη μια κάνετε όνειρα τρελά και αλλοπαρμένα και από την άλλη σας τα χαλάνε οι δικοί σας οι άνθρωποι! Το ζητούμενο είναι το τι θέλετε πραγματικά εσείς, για τον εαυτό σας και τη ζωή σας! Αν κάτι πρέπει να αλλάξει είναι θέμα δικό σας και όχι των άλλων! Δε χρειάζεται όμως να φαντάζεστε δράκους, αφού κατά βάθος γνωρίζετε την αλήθεια και από πού μπάζει η βάρκα με νερά! Τις μέρες αυτές από τη μια θέλετε να είστε έξω, να βολτάρετε, να αλλάζετε συνεχώς παραστάσεις και από την άλλη προτιμάτε να το κάνετε αυτό ασυνόδευτοι, γιατί δεν έχετε καμία όρεξη για κουβέντες! Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο τύπου, πιο καλή η μοναξιά, γιατί πώς αλλιώς θα έρθει εκείνος ο έρωτας ο κεραυνοβόλος;

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay