Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Η Αισιοδοξία χτυπά κόκκινο για τα Ζώδια της Φωτιάς, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από καιρό οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά αισιόδοξες από άποψη αστρολογική! 

Ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη, επιτέλους νιώθουν απελευθερωμένοι από τα σκοτάδια του Σκορπιού, έχουν τόση όρεξη να μοιράσουν επιτέλους λαμπερά, ελπιδοφόρα μηνύματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο! 



Οπότε το τέλος του Νοέμβρη και οι πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη, μας επιτρέπουν να πάρουμε μια ανάσα, να κόψουμε για λίγο ταχύτητα, γιατί η ένταση του Σκορπιού πρέπει να φεύγει σιγά-σιγά! Ο Άρης ξώμεινε πίσω αλλά πού θα πάει; Θα ακολουθήσει και αυτός, αλλά μέχρι τότε relax!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν παραπάνω, είναι οι Κριοί, τα Λιοντάρια και οι Τοξότες! Ας πούμε ένα μικρό δωράκι του σύμπαντος! Φοβάμαι για τη συνέχεια, κάτι έχει πάρει το αυτί μου, αλλά ας μη βιαζόμαστε, δε λέτε; 
Και ξαφνικά σα να φεύγουν μακριά τα μαύρα τα σύννεφα, ξεμπλοκάρει το μυαλό, κατεβάζει ιδέες οι κούτρα μας, βρίσκονται λύσεις τόσο εύκολες, φεύγει μεγάλο άγχος! Και μιας που γεμίζει το πορτοφόλι, οι βόλτες στα μαγαζιά είναι ότι πρέπει για να φτιάξει το ψυχολογικό και να μπούμε στο Christmas spirit!

 ✨Οι θετικές σκέψεις, προκαλούν θετική ενέργεια και να πως προκύπτουν τα θαύματα.. στα ξαφνικά! 

Τα παρακάτω ζώδια λοιπόν, έχουν έναν λόγο παραπάνω, οπότε βουαλά! 

φιλάκια.. 


Κριός 
Οι τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη και οι τρεις πρώτες του Δεκέμβρη είναι πολύ χαρωπές κατά βάθος! Ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη, σας δίνουν ιδέες για το πώς θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να σκαρφιστείτε λύσεις για να ξεμπλοκάρουν κάποια θέματα στη δουλειά σας! Το να διαλέξετε ένα νέο μονοπάτι, είναι μια καλή ιδέα, όλοι μαζί να μάθετε το ίδιο πράγμα, όχι τίποτα άλλο να μιλάτε στην ίδια γλώσσα! Αρχές του Δεκέμβρη ο Κρόνος έχει και τις πολύ γλυκές του, οπότε κάνει τα στραβά τα μάτια στα πάντα όλα! Ένα φλερτ ίσως και να προκύψει από το πουθενά, μια αταξία μυρίζομαι, που θα σας φτιάξει πολύ τη διάθεση! Μεταξύ μας όσα κέφια και να έχει ο Κρόνος, πάντα βλέπει και τιμωρεί αργότερα! Οπότε φρόνιμα! Μέρες που όπως έρχεται το χρήμα, έτσι και φεύγει, υποπτεύομαι λοιπόν, πως πρώτα θα ακολουθήσει ένα μικρό shopping therapy και ένας λογαριασμός, ας πάει για τον άλλο μήνα! Μια ζωή την έχουμε άλλωστε..

Λέων
Σα να μπαίνετε σιγά-σιγά σε Χριστουγεννιάτικο mood, που σημαίνει πως το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας, θα εμφανιστεί ξανά και εσείς άλλοι άνθρωποι έτσι για το καλό του μήνα! Σα να ξυπνάτε από ένα λήθαργο μηνών, αισιόδοξοι όσο ποτέ, θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα παρέα με τους αγαπημένους σας, που νιώθετε πως ο χρόνος δε σας φτάνει! Καλά ο Αϊ Βασίλης δεν έχει ανέβει καν στο έκληθρό του.. βαστάτε τους ταράνδους! Και με το που φτάνει pay day, ξελογιάζεστε και αποζητάτε εκδρομούλες, βόλτες από δω και εκεί, δωράκια, τα σκορπάτε σα να είναι πασατέμπο! Οι ελεύθεροι και ωραίοι έχετε την τιμητική σας, αφού όσο να’ναι μπορείτε άφοβα να φλερτάρετε με τη ψυχή σας, όπως πάνε και όπως έρθουν και τι έγινε; Και οι δεσμευμένοι κλέβετε λίγη από την αίγλη του σύμπαντος και χαμόγελα από εδώ και εκεί, τσούπ αρέσετε! Το νου σας στη δουλειά, γιατί δεν έχουν όλοι το δικό σας το spirit! Ίσως να σας φορτώσουν με το κάτι της παραπάνω..

Τοξότης 
Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σας, απογειώνουν τη διάθεσή σας κανονικά! Ξαφνικά ξεπορτίζετε και επιστρέφετε στα λημέρια σας, μέρες που θα συναντήσετε πολύ κόσμο και θα ανταλλάξετε αμέτρητες απόψεις! Και μέσα στη τρελή τη χαρά που είστε σας ξεφεύγουν κουβέντες, κάποιοι μαθαίνουν τα μυστικά σας, αλλά μαθαίνετε και εσείς των άλλων και τα βρίσκετε συγκλονιστικά! Μη ξεγυμνώσετε τη ψυχή σας, γιατί ανάμεσα από τους καλούς, πάντα υπάρχει και ένας κακός, που ζηλεύει! Βέβαια, τώρα που απελευθερώθηκε ο Ερμής από τον Σκορπιό, έχει τρελά κέφια, κάνει party, για αυτό ετοιμαστείτε για βόλτες, σουαρέ, ακόμα και μικρές αποδράσεις κάπου τριγύρω! Φουλ στη θετική ενέργεια, στην αισιοδοξία και στη δημιουργικότητα! Οι καλλιτέχνες της παρέας, δείτε το ως μια καλή ευκαιρία, να συλλέξτε νέα στοιχεία, από εικόνες που σας βγάζουν χρώμα και συναίσθημα! Μη ξεχάσετε να πληρώσετε τα χρέη σας όμως.. γιατί ο Κρόνος βλέπει πάντα τις αταξίες!

magicfariel

Φωτογραφία από Linh Lưu από το Pixabay