Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 06/11/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με πολύ μυστήρια διάθεση ξύπνησα, προφανώς η ομίχλη σκέπασε ακόμα και τις σκέψεις μου, πολλά τα εμπόδια μέχρι τούτη την στιγμή, πρέπει να το πάρω απόφαση πως τα πρωινά Σαββάτου, είναι αυθόρμητα, απρόβλεπτα και καλοδεχούμενα! 

Η Αφροδίτη πλέον στον Αιγόκερω, μοιράζει πολύ αγάπη, όμορφες συμπεριφορές, γλυκές, ρομαντικές στιγμές και παρέα με τον Ερμή από τον Σκορπιό, φτάνουν και φλογερά μηνύματα στο inbox της καρδιάς μας!
Ένα υπέροχο Σάββατο από όλες τις απόψεις, ζεστό, ηλιόλουστο, το σύμπαν έχει τα κέφια του, οπότε γιατί όχι και εμείς; 

Το μυστήριο της υπόθεσης είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος καιροφυλακτεί, του αρέσει πολύ η επίσκεψη της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και κάπως έτσι οι ημέρες αυτές, είναι ιδανικές, για κάποιες ψυχές εκεί έξω, να φτιάξουν ένοχα μυστικά, να μάθουν χρήσιμες, πολύτιμες, απόρρητες πληροφορίες, να θυμηθούν τον κατασκοπευτικό το χαρακτήρα τους! Είναι χάρισμα και αυτό! Ο έρωτας πάντα υπάρχει σε ένα επεισόδιο τέτοιου τύπου, το χρήμα επίσης και οι μπίζνες! Τις νύχτας τα καμώματα, ναι μεν τα βλέπει η μέρα και γελά, όμως είναι τόσο «γλυκά», που κάθε φορά τα αγαπάς, σα την πρώτη τη φορά! 

Ιστορίες του Σαββάτου! Ας τις φτιάξουμε λοιπόν!

φιλάκια.. 💋


Κριός
Είναι από εκείνα τα Σάββατα που δεν έχετε και πολύ όρεξη για κουβέντες! Κλείνεστε στον εαυτό σας, δείχνετε απίστευτα ήρεμοι, όμως το μυαλό σας έχει πάρει φωτιά! Αμέτρητες οι σκέψεις που κάνετε! Στις προκλήσεις της ημέρας, έχετε την απάντηση στο τσεπάκι, οπότε δίχως πολλά-πολλά, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας κάνει απίστευτα ερωτικά συμφεροντολόγους! Η αδυναμία των άλλων, η δύναμη η δική σας! Αν σας δωρίσουν χρήματα, ίσως και να γίνετε για λίγο γατούλες..! Νιάου..

Ταύρος
Ο Έρωτας κρύβεται έξω από το σπίτι σας και με το που ανοίγετε τα παράθυρα, τσουπ όλα τα βελάκια επάνω σας! Ένα μαγικό Σάββατο, μηνυματάκια λαμβάνετε ερωτικά, σας φλερτάρουν, κάποιος εμφανίζεται και σας αναστατώνει στα ξαφνικά! Ωραία ημέρα, για να ντυθείτε ωραία, να βολτάρετε, γιατί όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, όλο και κάποια ύπαρξη θα γοητεύσετε με την παρουσία σας! Η Αφροδίτη και ο Ερμής, έχουν τρελά κέφια και θέλουν οπωσδήποτε να φτιάξουν και τα δικά σας! Τα απρόβλεπτα και τα πιο ωραία!

Δίδυμος
Ένα Σάββατου γεμάτο από ευχάριστες εκπλήξεις! Κάτι σας χαρίζουν, γίνεται όλο δικό σας, έχει και κάποια αξία, οπότε στα ξάφνου μπορεί να βρεθείτε είτε με επιπλέον χρήματα στα χέρια, είτε με προίκα! Δίνετε τα χέρια, ακόμα και για μια νέα δουλειά! Και εκεί που είστε αμέριμνοι, χαλαροί και ωραίοι, μπορεί να εμφανιστεί ένας έρωτας από τα παλιά! Θα σας τηλεφωνήσει; Θα τον συναντήσετε τυχαία στο δρόμο; Το σίγουρο είναι πως η καρδούλα σας θα χτυπήσει ολίγον περίεργα! Ακούστε με προσοχή, με το στόμα σας κλειστό! 

Καρκίνος
Μέσα στις γλύκες είστε σήμερα, σας πιάνει και μια απίστευτη λογοδιάρροια, πάει ο σύντροφός σας, τον βλέπω να πονοκεφαλιάζει.. ρομαντικά! Ένα Σάββατο που θα επιθυμήσετε να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση και να δείξετε το πόσο σημαντικός είναι ο άνθρωπός σας και το πόσο απαραίτητος είναι μέσα στη ζωή σας! Μετά από καιρό αγαπιέστε ξανά και αυτό είναι υπέροχο! Και μόνοι να είστε, δε πειράζει, αγαπάτε όλο τον κόσμο, το δείχνετε με κάθε τρόπο, ίσως και να κάνετε και το πρώτο βήμα, έτσι επειδή!

Λέων 
Μπορεί το χάος να σας έχει χτυπήσει την πόρτα, να έχετε απίστευτα νευράκια, να όμως που σήμερα θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας χαλαρώσουν πολύ! Πριν ξεκινήσετε το γάβγισμα, σκεφτείτε ξανά μήπως καλό είναι το Σάββατο αυτό, να αποφύγετε τέτοιες συμπεριφορές; Ένα φιλαράκι, είναι ότι πρέπει για να σας ηρεμήσει και να σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Πετάξτε τα καλούπια, ξεπεράστε τα όριά σας, αν κάποιος σας ζητά αγάπη, να τη δώσετε, να τη δείξετε, να συνεργαστείτε επιτέλους!

Παρθένος
Μια παράξενη μέρα σας ξημέρωσε, χαρωπή μεν, μόνο για εσάς! Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας κάνει έξω καρδιά, μιλάτε ακατάπαυστα και ξαφνιάζετε πολύ κόσμο με τις απόψεις σας πάνω σε διάφορα θέματα! Κατά βάθος γυρεύετε αυθόρμητες απαντήσεις, που θα λύσουν το μυστήριο κυρίως σε ένα ερωτικό ζήτημα που σας απασχολεί καιρό τώρα! Άλλωστε οι μέρες αυτές είναι αφιερωμένες στην κατασκοπεία και στις αποκαλύψεις! Αποφύγετε να είστε απόλυτοι και να θυμάστε πως με το ζόρι δουλειά δε γίνεται! Να είστε υποψιασμένοι! 

Ζυγός
Σαββατιάτικο και εσείς θα κάνετε γενική καθαριότητα; Μήπως έχετε σκοπό να στολίσετε κιόλας για Χριστούγεννα; Ξαφνικά αδειάζετε την αποθήκη, τα συρτάρια, πετάτε οτιδήποτε σας θυμίζει το παρελθόν, οτιδήποτε άχρηστο, μήπως ξεφεύγετε τελείως; Η Αφροδίτη με τον Ερμή σας θέλουν μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια! Που σημαίνει πως τα παρατάτε όλα στη μέση, ντύνεστε ωραία και κανονίζετε για βόλτες και σουαρέ! Ωραία ημέρα για φλερτ, για συντροφικότητα, για όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σας αρέσει! Για να δούμε..

Σκορπιός
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, ποιος τη χάρη σας! Ξαφνικά έχετε όρεξη για συζητήσεις και συναντήσεις με σκοπό βέβαια να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες που σας αφορούν άμεσα! Κατασκοπευτική η διάθεσή σας, από εδώ και πέρα, είστε έτοιμοι για να ακούσετε αλήθειες ή ψέματα; Σάββατο σήμερα, έχετε ορεξούλες, δε βάζετε γλώσσα μέσα, όμως όποιος δίνει θάρρος στο χωριάτη.. ξέρετε τι παθαίνει και δε το θέλουμε αυτό! Αποκαλύπτετε όμως πως τελικά πολλοί σας αγαπούν και είναι δίπλα σας, no matter what!

Τοξότης
Χρυσά μου το ξέρω πως τα κέφια σας είναι πολύ πεσμένα, νιώθετε πως σας παρακολουθούν, πως σας περιμένουν στη γωνιά, πως κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας, αλλά ακόμα δε μπορείτε να λύσετε το μυστήριο! Σήμερα όμως, είναι μια άλλη μέρα, κάποιος μπορεί να σας δώσει χρήματα, είτε επειδή σας τα χρωστά, είτε σα δώρο, για να ξελασπώσετε, οπότε όσο να’ναι ένα χαμόγελο θα σκάσει στα χειλάκια σας! Μήπως να κάνετε ένα shopping therapy, γιατί μια ζωή την έχουμε, θέλει και λίγη καλοπέραση το θέμα!

Αιγόκερως
Μέσα στις γλύκες είστε σήμερα, σας ξημέρωσε ένα υπέροχο Σάββατο, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ότι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί! Έχετε μια διάθεση να συναντήσετε πολύ κόσμο, να μιλήσετε και στο τηλέφωνο, να τους κάνετε όλους μπάχαλο, έτσι για το σασπένς! Πάντα καλοπροαίρετα χρυσά μου! Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας μεταμορφώνει σε κατασκόπους, γυρεύετε πληροφορίες, χρήσιμες φυσικά για το μέλλον σας! Κουτσομπολιά το λέω, που έχουν πάντα έναν απώτερο μυστικό σκοπό! Το στοιχείο σας!

Υδροχόος
Ενώ το μυαλό σας είναι κυρίως στα επαγγελματικά σας τα θέματα, σήμερα θα ταξιδέψει στο παρελθόν! Μέσα από συζητήσεις, ή ακόμα τη μουσική, τα σημάδια σίγουρα πολλά, θα οδηγήσουν τη σκέψη σας σε ένα πρόσωπο! Μια ταραχή θα τη νιώσετε, θα ανεβείτε για λίγο σε εκείνο το ροζ το συννεφάκι, μεγάλη η αναστάτωση, είμαι σίγουρη! Η Αφροδίτη θα έμενε πολύ ευχαριστημένη, αν σας έβλεπε να κάνετε κάτι για αυτό! Πολλές οι συζητήσεις που κάνετε για τα νέα σας επαγγελματικά τα σχέδια! Μη δώσετε τα χέρια ακόμα!

Ιχθύες
Σήμερα από νωρίς το πρωί το μυαλό σας είναι στις βόλτες τις νυχτερινές κυρίως, γιατί έτσι το θέλει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω! Φτιάχνετε μαλλί, αγοράζετε και κανά ρουχαλάκι, θέλετε πολύ να είστε όμορφοι και λαμπεροί, ξαναμμένους σας βρίσκω για περιπέτειες! Το φλερτ έχει την τιμητική του Σαββατιάτικα, ότι καλύτερο για να κάνετε τις αγαπημένες σας τις ζαβολιές! Φίλοι και γνωστοί αποζητούν την παρέα σας και όχι μόνο! Όλο και κάποιο μηνυματάκι θα λάβετε, από μια ύπαρξη που σίγουρα αναστατώνει το «είναι» σας!

magicfariel

Φωτογραφία από AHOUNOU Samuel από το Pixabay