Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια: Ο Ήλιος «ξεγελά» για λίγο τον Κρόνο! by MagicF’Ariel..

01/12 – 05/12/2021

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας μαγικός και μπορώ να εξομολογηθώ πως ξεκίνησε πολύ όμορφα, κυρίως για τα ζώδια του Αέρα!





Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, τις μέρες αυτές ο Ήλιος αποφάσισε να παραπλανήσει τον Κρόνο, να τον ζεστάνει, να τον ευθυμήσει, να τον κάνει να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι του και να πάψει φυσικά να ασχολείται με εσάς! Φώτισε ο ουρανός όλος, έβαλε τα δυνατά του, για να είναι εκθαμβωτικός, φανταχτερός, να μη βλέπεις μπροστά σου! Πάει ο Κρόνος, τον βλέπω με μια ζαλάδα, τουλάχιστον για λίγες μερούλες! 
Συνεπώς τα εμπόδια εξαφανίζονται μαγικά, η καλή διάθεση είναι πλέον φανερή και υπάρχει πολύ θετική ενέργεια και αισιοδοξία για το τώρα, αλλά και για το μέλλον!
Οι Δίδυμοι θέλουν να παντρευτούν! Αυτό από μόνο του είναι άξιο απορίας μεγάλης! Εντάξει, αν είναι σίγουροι που βρήκαν το σύντροφο της ζωής τους, γιατί όχι; Άντε προλαβαίνουμε να φάμε κουφέτα; 
Οι Ζυγοί θέλουν να ξεπαραδιαστούν, όπως και να έχει! Μετά τα γνωστά, κλάμα και οι λογαριασμοί σελίδες! 
Οι Υδροχόοι, θέλουν απογειωθούν στο Φεγγάρι! Να δουλέψουν 100000% μέσα στις γιορτές, να πάρουν το αίμα τους πίσω! 

Όπως βλέπετε ο καθένας με τον πόνο του! Τι γλυκός που είναι;;; 

Οι πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, είναι υπέροχες για εσάς, σας ξεσηκώνουν, για βόλτες, ταξιδάκια, συναντήσεις, ακόμα και για νέα project, που αφορούν το μέλλον σας! Οι επιθυμίες σας έντονες, θέλετε οπωσδήποτε να τις ικανοποιήσετε, οπότε δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας σας! Ανοίξτε το στοματάκι σας, ζητήστε για να λάβετε, είπαμε, ο Κρόνος ούτε βλέπει, ούτε ακούει.. Τώρα που παίζει.. γιατί ο μήνας είναι γεμάτος από εκπλήξεις.. όλων των ειδών!

καλό μήνα.. 💖


Δίδυμος 
Έφτασε Δεκέμβρης και το σύμπαν έχει τα κέφια του! Ο Ήλιος από τον Τοξότη, είναι από μόνο του ένα πολύ χαρωπό και αισιόδοξο αστρολογικό γεγονός. Ο Ήλιος ως δια μαγείας «ξεγελά» τον Κρόνο, με τις super φωτεινές ηλιαχτίδες του.. και ξαφνικά όχι απλά κάνει τα στραβά τα μάτια, δε βλέπει γρι λέμε! Τυφλώθηκε η ύπαρξή του όλη! Αυτό σημαίνει για εσάς, πως θέματα ερωτικά, σας καίνε τα σωθικά και αρκετοί εκεί έξω, θα επιθυμήσετε ακόμα και να παντρευτείτε! Βέβαια, εύκολα λέγεται, πόσο δύσκολα γίνεται, όμως αν βρίσκεστε σε μια σχέση που μέλλον δεν έχει, θα σας έρθει πιο εύκολα τα αντίο, έχοντας βέβαια αμέτρητα λογικά επιχειρήματα! Θα σας φύγει ένα βάρος! Ίσως να γίνετε και λίγο άδικοι, όμως ο Κρόνος δε βλέπει! Αποφασίζετε δηλαδή να βελτιώσετε την προσωπική σας τη ζωή, είστε ειλικρινείς σε διάφορες συζητήσεις, έξω καρδιά σε αρκετές περιπτώσεις, τις απαντήσεις σας θα τις πάρετε και θα τις δώσετε, όπως και να έχει! Το στεφάνι δε βγαίνει από το μυαλό σας με τίποτα! Θα μου πείτε πού είναι το αισιόδοξο; Στο γεγονός πως λέτε την αλήθεια για τις επιθυμίες σας, για τα όνειρά σας, για τους στόχους της ζωής σας, όλα μαζί εκείνα που σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους! Καλό μήνα! 

Ζυγός
Ο Δεκέμβρης σας έκανε το πιο γλυκό ποδαρικό, μετά από πολύ καιρό! Ο Ήλιος από τον Τοξότη είναι μια απίστευτη θετική επιρροή για εσάς, αφού σας βοηθά να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε τα βάσανά σας και να το πάρετε αλλιώς! Δεκέμβρης για εσάς σημαίνει Χριστούγεννα, κόσμος, συναντήσεις, ταξιδάκια, σας φτιάχνει απίστευτα πολύ, μόνο με την ιδέα! Ο Κρόνος για λίγες μέρες σας γυρίζει την πλάτη, δε σας βλέπει καν, τον έχει πιάσει στο μπούρου – μπούρου ο Ήλιος, του λέει αστεία, γελάνε παρέα, οπότε και εσείς ξαφνικά μέσα στην τρελή τη χαρά! Απογειώνεστε ψυχολογικά, είστε εσείς και κανένας άλλος, λάμπετε από αισιοδοξία και θετική ενέργεια! Πολλές βόλτες έχει το μενού και μυστήριες ερωτικές συναντήσεις! Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι, η αλλαγή της διάθεσή σας, προσελκύει τους άλλους σα να έχετε το μέλι.. Αχ μελισσούλες μου εσείς..! Με έναν αέρα Δον Ζουάν, ξεγελάτε τα πλήθη, τα ξεσηκώνετε, είστε η ψυχή της παρέας! Σας πιάνει πάλι η μούρλια σας, τύπου μια ζωή την έχουμε και κάνετε τρελό λογαριασμό! Θέλετε να το πείτε shopping therapy? Ένα ταξιδάκι; Κάτι γουστόζικο αλλά ακριβό; Πάνε τα φράγκα! Επαγγελματικά πετάει η ομάδα! Είστε πολύ καλοί σε αυτό που κάνετε, σας το επιβεβαιώνουν με κάθε τρόπο! Καλό μήνα, λοιπόν! 

Υδροχόος
Ο Δεκέμβρης είναι ένας πολύ μαγικός μήνας για εσάς.. και αν δεν είναι θα τον κάνετε, γιατί σας αρέσουν οι αξέχαστες στιγμές με πρωταγωνιστές εσάς! Ο Ήλιος από τον Τοξότη, ρίχνει τόσο φως στον Κρόνο, που για να είμαι ειλικρινής, τυφλώνεστε ακόμα και εσείς από τη λάμψη του! Σας διαπερνά μια χαρά στα ξαφνικά, πόσο καιρό έχετε να νιώσετε έτσι; Είστε έτοιμοι να απογειωθείτε, να φτιάξετε όμορφα πράγματα, να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά, γιατί αυτό σας δίνει ζωή, αυτό είστε! Ναι, εργασία και πολύ χαρά, ο Κρόνος εξαφανίζει για λίγο τα εμπόδια, σας επιτρέπει να χαλαρώσετε, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να συναντήσετε κόσμο, να νιώσετε πολύ αγάπη! Ξεπεράσετε όνειρα που δε μπορούν ακόμα να πραγματοποιηθούν, κοιτάξτε τι έχετε ήδη στα χέρια σας, δημιουργήστε κάτι μοναδικό, εκτιμήστε αυτά που έχετε και ίσως κάποια στιγμή να έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες! Ο Ήλιος θέλει να πειραματιστείτε, να κάνετε τη σκανδαλιά σας, όμως στα γνώριμα! Να ανακαλύψετε κάτι μαγικό, που ήταν πολύ καιρό μπροστά σας που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ακόμα πιο πολλούς θαυμαστές! Τις μέρες αυτές επιτρέπετε στον Έρωτα να σας χτυπήσει την πόρτα! Όχι την κυρίως, αλλά εκείνη την κρυφή, που δε βλέπουν οι γείτονες! Καλό μήνα και κιχ.. είναι μυστικό!

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Gruu από το Pixabay