Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 11/12 – 12/12/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα υπέροχο αλλά πολύ μυστήριο ΣΚ μόλις ξεκίνησε για όλους εμάς εκεί έξω! 

Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, δίνουν ρέστα, λατρεύονται μεταξύ τους, σα να προκύπτει ένα πάθος ανεπανάληπτο! 





Ανταλλάσσουν λόγια αγάπης, έρωτα, στάζουν μέλι ένα πράγμα! Και κάπως έτσι θα μεταμορφωθούμε και εμείς και ξαφνικά θα μπούμε σε μια διαδικασία πολύ παράξενη, αρκετοί θα σκεφτούμε πολύ να κάνουμε ακόμα και μια ερωτική εξομολόγηση στο σύντροφό μας ή στο πρόσωπο που μας αρέσει! Αυτό είναι το καλό το σενάριο! 

Ο Δίας από τον Υδροχόο και ο Ερμής από τον Τοξότη, έχουν φτιάξει ήδη τα μηνύματα που πρέπει να φύγουν, είναι ιδιαίτερα χαρωπά και πολύ πονηρά! Ο Πλούτωνας όμως επειδή λατρεύει το σκοτάδι, τα ένοχα μυστικά, τα καταστροφικά τα πάθη, ανακατεύεται σε όλο αυτό και σπέρνει ερωτικούς πειρασμούς και όποιος τσιμπήσει! Να θυμίσω, πως βρήκε φως και μπήκε, άρα σε τέτοιες ιστορίες πάθους ας πούμε, κάποιος φταίει και κάποιος δε φταίει! Επιλογή του καθενός λοιπόν, στο πώς θα φτιάξει το ψυχολογικό, στο πώς θα γιατρέψει την καρδιά του! Οι συνέπειες άμεσες φυσικά, ξημερώνουν παρέα με την αυριανή Κυριακή!

Ένα Σάββατο που επιβεβαιώνει αστρολογικά πως κανείς δε γνωρίζει αληθινά το τι μας ξημερώνει! Έρωτες μεγάλοι και τρανοί στο μενού,
που αύριο θα σβήσουν στο πι και φι!

Η Κυριακή θολή, συννεφιασμένη, αφού ο Ποσειδώνας κρύβει τον Ήλιο, ρίχνει στάχτη στα μάτια, μοιράζει ψεματάκια στον κόσμο και προτιμά τα δράματα από τα χαμόγελα! Ο έρωτας εξαφανίζεται, τα μηνυματάκια διαγράφονται και μεταξύ μας, τίποτα δε συνέβη! Όλα ήταν μια παραίσθηση! 

Μάλιστα.. ας φάω ένα σοκολατάκι τώρα..! 

φιλάκια.. 💋


Κριός
Άτακτα παιδιά σας βρίσκω τις μέρες αυτές, φλερτάρετε, μοιράζετε χαμόγελα, ίσως και υποσχέσεις σε διάφορες υπάρξεις, το νου σας, γιατί λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, δε θέλει και πολύ για να γίνει η ζημιά! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν όχι το φρόνιμα είναι πολύ λίγο! Βασικά τα θέλετε όλα δικά σας! Και δυστυχώς φαντάζεστε δράκους κάποια στιγμή μέσα στο ΣΚ! Ωραία ημέρα για να αποζητήσετε ένα φιλαράκι σας από τα παλιά, να συναντηθείτε, να πάτε μια βόλτα, όπως τότε! Ζόρικη η Κυριακή αφού προκύπτουν απίστευτα ερωτικά καβγαδάκια! Μμμ ποιος φταίει;;; 

Ταύρος 
Ένα πολύ μυστήριο ΣΚ μόλις ξεκίνησε για εσάς! Το σύμπαν είναι τέτοιο που με τον πιο αδιάκριτο τρόπο, σκαλίζει τη ψυχή σας, τα απωθημένα σας, τρυπώνει μέσα στις σκέψεις σας, τι είναι αυτό που θέλετε τόσο πολύ και δε συμβαίνει ποτέ; Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, κάποιος θα εμφανιστεί από το πουθενά, για να σας αναστατώσει κυρίως και όπως φαίνεται για να δει αν είστε ακόμα εκεί! Συναισθήματα χαράς και λύπης μαζί. Ξαφνικά φλέγεστε, το πάθος ρέει άφθονο και οι επιθυμίες σας αλλάζουν! Ζήστε το, γιατί η Κυριακή εξαφανίζει κάθε «ενοχοποιητικό» στοιχείο! Διαγράφει τον έρωτα στα καπάκια! 

Δίδυμος
Είναι από εκείνα τα ΣΚ που θέλετε να πάρετε τους δρόμους, να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να νιώσετε και εσείς λίγο παιδιά! Το σύμπαν είναι πολύ μυστήριο, δηλαδή να βρεθεί μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που να σας τραβήξει την προσοχή από το πουθενά! Βόλτες έχει το μενού και όπου φύγει – φύγει! Το τηλέφωνό σας δε σταματά να χτυπά, οπότε ξεχάστε το σπίτι και τις δουλειές! Η Κυριακή σας βρίσκει μέσα σε μια παραζάλη, κυρίως συναισθηματική! Κάποιοι παραφέρεστε στο σύντροφό σας, φαντάζεστε διάφορα και επιμένετε κιόλας! Μη πάρετε καμία σοβαρή απόφαση!

Καρκίνος 
Πολύ αφηρημένοι είστε το ΣΚ αυτό, άλλα σας λένε, άλλα καταλαβαίνετε, άλλα κάνετε και ίσως να σας μαλώσουν για αυτό! Από το να κρατήσετε μουτράκια και να χαλάσετε το ερωτικό κλίμα των ημερών, καλύτερα να διορθώσετε τα λάθη σας, με ναζάκια, φιλάκια και γλυκόλογα! Δώστε σημασία στην εμφάνισή σας, ντυθείτε σέξι, ψεκαστείτε με το αγαπημένο σας άρωμα, αλλάξτε λίγο, γιατί έτσι θα σας προσέξουν, θα σας φλερτάρουν και θα έχετε επιτυχίες γενικώς! Ζήστε το σήμερα, γιατί η Κυριακή που έρχεται ή που θα ονειρεύεστε παραμύθια, ή που θα τα ακούσετε και θα βγείτε εκτός εαυτού! Ψυχραιμία!

Λέων
Σα να μην είστε και τόσο φρόνιμα παιδιά τις μέρες αυτές! Λάμπετε η αλήθεια είναι και αρέσετε πολύ, οπότε όλο και κάποιο φλερτ μπορεί να προκύψει μέσα στο ΣΚ, ή να λάβετε ένα πονηρό μηνυματάκι και ξαφνικά να λιώσετε και να σας χάσουμε! Να το ζήσετε και να το απολαύσετε, αλλά να επιτρέπεται! Σήμερα θέλετε να πάρετε τους δρόμους, να πάτε βόλτα κάπου μακριά, να εξαφανιστείτε από το σπιτάκι σας, να ξεχάσετε κάθε σκοτούρα! Ζώνη να φοράτε και να μην τρέχετε! Συναντήσεις με φιλαράκια έχετε κατά νου, το τηλέφωνό σας θα πάρει φωτιά! Όμως την Κυριακή, μη ζητήσετε και τα ρέστα! 

Παρθένος 
Ιδιαίτερα ερωτικό το ΣΚ αυτό, αρκετοί από εσάς, θα αποζητήσετε πειρασμούς που θα επιδιώξετε να τους απολαύσετε κιόλας! Σας αρέσει να σας φλερτάρουν, όχι ένα και δυο πρόσωπα, αλλά περισσότερα, γιατί έτσι επιβεβαιώνεστε και έχετε και το δικαίωμα της επιλογής! Σήμερα λοιπόν, ίσως να εμφανιστεί μια ψυχή που θα σας κολάσει, θα πέσετε στα δίχτυα της και αύριο θα κλαίτε! Από τύψεις; Από χαρά; Η Κυριακή είναι άκρως αποκαλυπτική, εκτίθεστε σε μάτια που δεν πρέπει! Φανερώνονται κάποια από τα μυστικά σας και νιώθετε άβολα! Οι περιπέτειες, έχουν πάντα συνέπειες! 

Ζυγός
Καλεσμένοι σε πολλά σουαρέ είστε το ΣΚ αυτό! Είναι στο πρόγραμμα να βρεθείτε σε διάφορα σπίτια, έχετε πολλές παρέες άλλωστε, ότι καλύτερο για εσάς! Και να μη συμβεί αυτό, ανοίξτε το δικό σας το σπίτι και οργανώστε ένα to know us better! Μέσα στην τρελή τη χαρά, στολίζεστε, αρωματίζεστε και προετοιμάζεστε για συναντήσεις! Κάπου εκεί ανάμεσα, ένα φλερτ είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, το θέμα είναι τι ψεματάκια θα ακούσετε, προκειμένου να ενδώσετε σε πειρασμούς που αύριο σίγουρα θα σας βλάψουν! Την Κυριακή κρατήστε μικρό καλάθι και μη πιστεύετε τις ασυναρτησίες των άλλων! 

Σκορπιός 
Χρυσά μου παιδιά, το ΣΚ αυτό ξεχάστε το πορτοφόλι σας στο σπίτι! Εξαφανίστε κάρτες, κωδικούς, κλείστε τα σε ένα safe κουτάκι! Μη μπείτε καν στον πειρασμό να ξοδέψετε τα λεφτάκια σας, γιατί το σύμπαν μυρίζει μπαρούτι! Ένα σφάλμα, μια κακή σύνδεση, ένας κατάσκοπος, μπορεί να σας ξαφρίσουν και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Μια καλή παρέα είναι πάντα προτιμότερη, μια όμορφη συζήτηση, ζεσταίνει πάντα την καρδιά, προτιμήστε τη φυσική παρουσία παρά των social media! Σας φλερτάρουν, αλλά μπουχτίσατε, σας ποθούν, αλλά εσείς γυρεύετε κάτι special! Καλή επιτυχία! 

Τοξότης 
Τώρα που παίζει, φτιάξτε βαλιτσούλα και δρόμο! Φύγετε μακριά το ΣΚ αυτό, είτε μονάχοι, είτε με παρέα, πάντως ένα ταξιδάκι σίγουρα θα σας φτιάξει το ψυχολογικό και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα χειρότερα! Τα λεφτά που περιμένετε, μπορεί να τα δείτε σήμερα στο λογαριασμό σας και να ξετρελαθείτε από χαρά! Ερωτικό δε θα το έλεγα το διήμερο αυτό, απελευθερωτικό ίσως! Προστατέψτε τα κεκτημένα σας και μη βιάζεστε να ξοδευτείτε σε μελλοντικά σχέδια που ίσως και να μη βγουν! Η Κυριακή είναι παράξενη από όλες τις απόψεις, μείνετε μακριά από λαμόγια!

Αιγόκερως 
Έχει beaute το ΣΚ αυτό, κομμωτήρια, νύχια, μασάζ, νέα ρούχα, αγνώριστοι θα γίνετε, όμορφοι και πολύ λαμπεροί! Οπότε πρέπει να πάτε μια βόλτα, να σας δουν, να σας χαρούν, να σας θαυμάσουν! Κάποιοι θα τη βγάλετε στο κρεβάτι, χουχούλιασμα, αγάπες και λουλούδια, ο καιρός είναι ότι πρέπει για αυτά! Ένα ιδιαίτερα ερωτικό διήμερο, που πολλά μπορούν να συμβούν. Τυχεροί όσοι έχετε ένα σύντροφο, τυχεροί όσοι αποκτήσετε ταίρι στα ξαφνικά! Το σύμπαν σας θέλει ζευγαρωμένους το ΣΚ αυτό και το πάθος να ρέει άφθονο! Το νου σας, γιατί η αυριανή Κυριακή, λατρεύει τις εξαφανίσεις!

Υδροχόος 
Στα καλύτερά σας τις μέρες αυτές! Κάνετε πολλές δημόσιες σχέσεις, σας βλέπουν πολλά μάτια, αρέσετε σε μυστήριες ψυχές, επιβεβαιώνεστε, τσουπ να σου και η ζημιά! Ένα ΣΚ γεμάτο από ευχάριστες εκπλήξεις, μοιραίες συναντήσεις και πολύ γλυκά μηνυματάκια! Έχετε μια όρεξη να μπλέξετε σε περιπέτειες, να μη τις μάθει ποτέ κανείς, να κάνετε τις ζαβολιές σας, να ξεδώσετε επιτέλους μετά από πολύ καιρό! Να έχετε το νου σας, γιατί ναι μεν το Σάββατο είναι φανταστικό από όλες τις απόψεις, η Κυριακή είναι γεμάτη από ψεματάκια και εξαπατήσεις! Το τηλέφωνο του δικηγόρου, πού είναι;;; 

Ιχθύες
Ένα πολύ περίεργο ΣΚ για εσάς! Θέλετε να ηρεμήσετε και δε σας αφήνουν! Πολλά τα νέα των ημερών, οι πληροφορίες που λαμβάνετε είναι άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα και δε ξέρετε τι και ποιον να πρώτο πιστέψετε! Οπότε τις μέρες αυτές αρκετοί κατεβάζετε το τηλέφωνο, εξαφανίζεστε από τα social media, δε σας βρίσκει ψυχή, γιατί προέχει η δική σας ηρεμία και όχι των άλλων! Δεχτείτε προσκλήσεις από φιλαράκια που δεν έχουν καμία σχέση με την καθημερινότητά σας, που δε γνωρίζουν τα βάσανά σας, που θα σας βοηθήσουν να ξεχαστείτε γενικώς Την Κυριακή όμως φαντάζεστε δράκους!

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Jim Cooper από το Pixabay