Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια: Ένα «τρελό» ΣΚ, με Πανσέληνο στους Διδύμους! by MagicF’Ariel..

18/12 – 19/12/2021

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάλιο αργά, παρά ποτέ, μια σύγχυση υπάρχει στα λόγια μου, υπάρχει και στο μυαλό μου, γράφω και ξανά γράφω, να το θαύμα της ημέρας!

Το τρεις μέρες πριν την Πανσέληνο και τρεις μετά, είναι πολύ μεγάλη αλήθεια! 





Οπότε το ΣΚ αυτό, είναι εξολοκλήρου μαγεμένο από το Φεγγάρι, γίνεται και στο ζώδιο των Διδύμων, ότι του φανεί του λωλό Στεφανή! Χαρωπό για τα ζώδια του Αέρα, άκρως εκνευριστικό για όλους τους υπόλοιπους!

Η αλήθεια είναι πως ο Ποσειδώνας κρύβεται από πίσω, είναι ο αόρατος πρωταγωνιστής των ημερών, έχει ρίξει μπόλικη στάχτη στα μάτια μας, μας θέλει ζαλισμένους και θολωμένους, σα να έχουμε πιεί μια νταμιτζάνα κρασί! Η Πανσέληνος στους Διδύμους, είναι το event! Άνθρωποι χαρούμενοι, εκφραστικοί, εκδηλωτικοί, ένα τέλειο ΣΚ για δημόσιες σχέσεις! Ο Ποσειδώνας θα μας φορέσει τη μάσκα, θα μας ντύσει ωραία, θα μας πάει βόλτα στα καλύτερα, όμως είναι όντως έτσι; 

Ο Δίας, ο Ερμής και ο Ουρανός, είναι σα τους τρεις μάγους με τα δώρα! Ο καθένας κρατά από ένα και όλοι μαζί την έκπληξη! Φαντάζομαι λοιπόν, πως το ΣΚ αυτό αλλά και τουλάχιστον μέχρι τις 22/12 πως θα φτάσει η πρόσκληση, το μαντάτο, το πεσκέσι και πολλοί θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό!

Η Αφροδίτη ανάδρομη πλέον από το ζώδιο του Αιγόκερου, ωχ αμάν θα πονέσουν οι καρδούλες, μια μελαγχολία, μια νοσταλγία, το ερωτικό παρελθόν ξανά χτυπά σχεδόν σε όλους και το ζόρικο της υπόθεσης είναι αν υπάρχει κάποιο απωθημένο! Ωχ αμάν το ξανά λέω! Εδώ η αγάπη προστάζει, η λογική με τη βοήθεια του Ποσειδώνα πηγαίνει περίπατο, οπότε από σήμερα και για τις υπόλοιπες μέρες του Δεκέμβρη, πολλές μυστήριες επαφές θα προκύψουν και omg! 

Σας είπα.. το πόσο με έχει εκνευρίσει η Πανσέληνος στους Διδύμους;;;; 😂

φιλάκια.. 


Κριός 
Και ο κλήρος έπεσε επάνω σας για ακόμα μια φορά! Πολλές οι δουλειές που έχετε, ίσως και αμέτρητες, μια η καριέρα σας, μια το σπίτι, το ΣΚ αυτό το να κάνετε ένα μεγάλο μπουμ, είναι μέσα στα σκαριά! Η λύση είναι μια, να ανοίξετε το στοματάκι σας και να ζητήσετε βοήθεια! Έξω από τα δόντια! Η Πανσέληνος λοιπόν, θα βοηθήσει πολύ στο να ξεσπάσετε, γιατί κάνει κακό στην υγεία να τα κρατάτε όλα μέσα σας! Ή όλοι χαλαροί, ή όλοι στην τσίτα! Δίκαια πράγματα! Η Αφροδίτη ανάδρομη, ζόρικα τα πράγματα κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο! Ένα παλιό φλερτ εμφανίζεται από το πουθενά!

Ταύρος
Φαντάζεστε τσάντες γεμάτες από δώρα, κυρίως για τον εαυτό σας, να όμως που το σύμπαν σας βάζει αμέτρητα εμπόδια, κυρίως για το καλό της τσέπης σας! Ε λοιπόν, η Πανσέληνος της Κυριακής, σας απαγορεύει δια ροπάλου να κάνετε το απόλυτο shopping therapy! Υπομονή, όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Η Αφροδίτη ανάδρομη, ταξιδεύει το μυαλό σας σε μια αγάπη πολύ μεγάλη! Ίσως τούτη τη φορά να επιτρέψει κάποια μοιραία συνάντηση, ή ακόμα και μια δεύτερη ευκαιρία! Ένα ΣΚ γεμάτο από συγκινήσεις, ευχάριστες και δυσάρεστες, τι σημασία έχει; Let it flow, δηλαδή όπως πάνε και όπως έρθουν! 

Δίδυμος 
Φοβερό ΣΚ από όλες τις απόψεις! Πανσέληνος στο ζώδιό σας, μέρες τώρα είστε κάπως ζαλισμένοι, συγχυσμένοι μήπως; Αμέτρητες οι επιθυμίες σας, τις εκφράζετε κιόλας με πολύ μεγάλη άνεση, το θέμα είναι θα σας ικανοποιήσουν, ή θα σας απογοητεύσουν οικτρά; Και τσουπ η Αφροδίτη ανάδρομη, βάζει τα χεράκια της και φέρνει στο διάβα σας, μια ψυχή, που κάπου, κάπως, κάποτε υπήρξε κάτι πολύ φλογερά ερωτικό! Κάποιοι Δίδυμοι, δηλαδή ίσως και να εκπληρώσετε μια από αυτές, λύνοντας το θέμα της συντροφικότητας! Ένοχα μυστικά, αταξίες και αποκαλύψεις έχει το μενού, για αυτό φρόνιμα!

Καρκίνος 
Άλλα είχατε κατά νου για το ΣΚ αυτό, αλλιώς σας προέκυψε, μιας που η Πανσέληνος έχει σκοπό να σας βγάλει όλη την κούραση της εβδομάδας και να αγαπήσετε πολύ περισσότερο το κρεβατάκι σας! Μη νευριάζετε με τον εαυτό σας, θα κάνετε τα beaute σας και το shopping therapy τις επόμενες ημέρες, το ζητούμενο είναι να πατήσετε λίγο φρένο στις αμέτρητες δραστηριότητες που έχετε! Σα να ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, όμως γυρεύετε δικαιολογίες για να γκρινιάξετε! Η Αφροδίτη ανάδρομη, ένα προσωπικό ζήτημα από τα παλιά, εμφανίζεται σα κομήτης και σας αναστατώνει πολύ! 

Λέων
Απίστευτες επιθυμίες προκύπτουν το ΣΚ αυτό, μιας που η Πανσέληνος σας ξεσηκώνει για βόλτες με τα φιλαράκια σας, είτε υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, είτε όχι! Σα να ξεχνιέστε από τις προσωπικές σας τις υποχρεώσεις, γεγονός που δε θα αρέσει και τόσο στο ταίρι σας! Η Αφροδίτη ανάδρομη, βάζει φωτιά στα μπατζάκια σας, αφού ένα αθώο ερωτικό καβγαδάκι, μπορεί να είναι η αφορμή για να ζητήσετε ακόμα και διαζύγιο! Αρκετά Λιοντάρια τις μέρες αυτές, μπορεί και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ένα πρόσωπο που δε πρέπει! Μπλέκετε σε περιπέτειες μιας που ο Πλούτωνας σας τεστάρει ηθικά! 

Παρθένος 
Ζόρικο το ΣΚ αυτό, από όλες τις απόψεις! Από τη μια η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο μηδέν, από την άλλη μπορεί κρυφά να αγαπάτε μια ύπαρξη, από την παρά άλλη, πού να μπλέκετε τώρα; Να αυτά προκαλεί η Πανσέληνος της Κυριακής, χαοτικά συναισθήματα, μπάζει νερά η βάρκα από παντού! Μη ξεσηκώνετε τους ανθρώπους σας για διάφορα σουαρέ, όταν κατά πάσα πιθανότητα να μην έχετε σκοπό να παρευρεθείτε! Η Αφροδίτη ανάδρομη, ίσως και να φέρει στην πόρτα σας, δυο και τρεις υπάρξεις στα ξαφνικά και να πρέπει να διαλέξετε! Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να τάξετε αιώνιες αγάπες!

Ζυγός
Υπέροχο το ΣΚ αυτό για εσάς, μετά από πολύ καιρό! Η Πανσέληνος της Κυριακής σας ξεσηκώνει και σας απογειώνει σε όλα τα επίπεδα! Αρκετοί σχεδιάζετε γιορτές κάπου μακριά, έχετε μεγάλη ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις και να δείτε ανθρώπους που αγαπάτε και ζουν στα ξένα! Ανοίγουν οι ουρανοί και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού μετά από πολύ καιρό, γνωρίζετε πολύ καλά πιο μονοπάτι να επιλέξετε και πού θα σας βγάλει! Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει αμέτρητους πειρασμούς στο διάβα σας, υπάρξεις που σας αναστατώνουν ευχάριστα! Κάποιος ακόμα σας αγαπά!

Σκορπιός 
Όπως φαίνεται εσείς έχετε την επιθυμία να πάτε στα μαγαζιά και να αγοράσετε δωράκια για τους ανθρώπους σας και μένετε με την όρεξη, αφού η Πανσέληνος σας αποκαλύπτει απλήρωτους λογαριασμούς, πάει το ΣΚ, όλα τα όμορφα συναισθήματα στο βρόντο! Μένουμε λοιπόν, πως απρόβλεπτα τα μαντάτα για οικονομικά ζητήματα, επιστρέφουν! Η Αφροδίτη ανάδρομη, σκοτεινιάζει τη ψυχή σας, αντιλαμβάνεστε τι είναι αυτό που σας λείπει και κάπως έτσι κάνετε έναν ερωτικό απολογισμό της ζωής σας, τύπου τι δε πήγε καλά; Και τσουπ άλλη μια αποκάλυψη, κάποιος είναι εκεί έξω και σας περιμένει.. χρόνια τώρα!

Τοξότης
Από τα πιο όμορφα ΣΚ του μήνα, μιας που νιώθετε φοβερά και τρομερά και είστε γεμάτοι από αισιοδοξία και χαρά! Η Πανσέληνος της Κυριακής, σας φτιάχνει ακόμα πιο πολύ το κέφι, σας κάνει απίστευτα δημιουργικούς, λάμπετε ολόκληροι! Μέρες γιορτινές με ανάδρομη την Αφροδίτη, κόσμος έρχεται και φεύγει, όλο και κάποιο πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί, έτσι για να σας ταρακουνήσει λίγο την καρδούλα! Σε κάποιους θα φτιάξει πολύ το ψυχολογικό, κάποιοι όμως θα το βρείτε ως μια καλή ευκαιρία για να πάρετε το αίμα σας πίσω! Πολύ παρέα με τους Καλικάντζαρους κάνετε! Άτακτα παιδιά!

Αιγόκερως
Πολύ μυστήριο ΣΚ για εσάς, λίγο νευρικούς σας βρίσκω, προφανώς κάτι αφήσατε για τελευταία στιγμή και αντί να χαλαρώσετε, ίσως και να τρέχετε και να μη φτάνετε! Η Πανσέληνος της Κυριακής, είναι κάπως ζουρλή, δηλαδή μπορεί να σας ρίξει στο κρεβάτι τέζα! Η μέση σας, ένα μικρό κρυολόγημα, μήπως φάγατε πολλούς κουραμπιέδες;;; Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας, ζόρικη η φάση από άποψη συναισθηματική, μη ξεχνάμε και τον Πλούτωνα σύμμαχο να πω; Το ερωτικό σας παρελθόν ξανά χτυπά και αποζητά απαντήσεις; Λύσεις; Μια δεύτερη ευκαιρία; Ένα τέλος;;;

Υδροχόος
Έχετε απογειωθεί και δε το ξέρετε! Οι καλύτερες ημέρες του Δεκέμβρη, ένα υπέροχο ΣΚ γεμάτο από συναντήσεις, νέα και πολλά χαμόγελα! Τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας; Απολαύστε το, γιατί αυτό θέλει και η Πανσέληνος της Κυριακής! Έξω καρδιά, σπάνιο αυτό, αποκαλύψτε την όμορφη πλευρά του εαυτού σας! Η ανάδρομη Αφροδίτη όμως έχει σκοπό να σας μελαγχολήσει λίγο, να σας ταξιδέψει κάπου ωραία, να σας θυμίσει εκείνο το συναίσθημα, κάτι όμορφα μάτια! Ο εγωισμός σας έχει ποδοπατήσει την αγάπη, αλλά τελικά ότι είναι αληθινό μένει και τον κόσμο κυριεύει! Για ψάξτε το! Τι σας λείπει;

Ιχθύες
Πολλά τα πλάνα για το ΣΚ αυτό, αλλά έχω την εντύπωση πως να’ταν και άλλα, μιας που ο καιρός σας έκανε να προτιμήσετε πιο χουχουλιάρικες καταστάσεις! Η Πανσέληνος σας δημιουργεί μια νευρικότητα, φέρνει αμέτρητες σκέψεις στο μυαλό σας, σας θέλει αγχωμένους, τύπου θα προλάβετε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας;;; Εσείς και το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, σας βλέπω να φτιάχνετε λιχουδιές ασταμάτητα, όλο και κάποιο σουαρέ ετοιμάζετε, έτσι για το καλό! Η Αφροδίτη ανάδρομη σας θυμίζει πως πρέπει να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση που έχει ήδη τελειώσει!

magicfariel

Φωτογραφία από Darkmoon_Art από το Pixabay